Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray lijdt dure nederlaag ondanks fraaie treffer Rodrigues

Laatste update:

Galatasaray heeft averij opgelopen in de Turkse titelrace. Garry Rodrigues bracht Cimbom in de eerste helft van de uitwedstrijd tegen Kasimpasa op voorsprong, maar de thuisploeg wist uiteindelijk met 2-1 te winnen. Door de nederlaag bedraagt de achterstand van Galatasaray op koploper Medipol Basaksehir nu twee punten.

Kasimpasa stond voorafgaand aan het treffen met Galatasaray op de twaalfde plaats. Cimbom zag concurrenten Medipol Basaksehir en Fenerbahçe eerder dit weekeinde winnen en kon een overwinning op Kasimpasa dus goed gebruiken. De bezoekers begonnen sterk aan de wedstrijd en kregen via Sofiane Feghouli en Selçuk Inan mogelijkheden op de openingstreffer.

Die openingstreffer kwam uiteindelijk van de voet van Rodrigues, die bediend werd door Ryan Donk. De verdediger leverde een fraaie pass af na een goede actie, waarna de aanvaller zich vrij speelde op de rand van het strafschopgebied en de bal in de verre hoek krulde. Op slag van rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte nadat Mbaye Diagne een strafschop verzilverde. De penalty werd gegeven na een sliding van Serdar Aziz, die op de bal leek te zijn.

Na rust nam de druk op de defensie van Kasimpasa toe en onder meer Rodrigues kreeg een kans om Galatasaray weer op voorsprong te brengen. Tien minuten voor tijd kregen de bezoekers echter de deksel op de neus. Bengali-Fode Koita bezorgde de thuisploeg uiteindelijk de overwinning, waardoor Galatasaray dure punten liet liggen.

Denk jij dat Galatasaray kampioen van Turkije wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben ik de enige die het fatih terim effect totaal niet ziet tot nu toe? Zelfs aan de zijlijn is het een hele rustige terim, totaal anders dan zijn voorgaande periodes. Ook het spel is nou niet een verademing ten opzichte van tudor, die deze eerste weken nog gewoon ongeslagen aan kop was met grote afstand. Als fener weet te winnen tegen besiktas zie ik ze echt als de grootste kanshebber voor de titel, wat ik echt nooit had gedacht dat ik dit zou zeggen tijdens de eerste seizoenshelft.

18 februari 2018 om 20:56

Ja dat zie ik ook aan terim, hij is kalmer precies maar dat heeft volgens mij te maken aan al dat bakke kritiek wat hij heeft gehad ivm de conflicten met arda, altijd de baas willen zijn, invallen bij een cafe met enkele mannen en alles kapot slaan....dan wil je jezelf anders gaan verkopen natuurlijk of heeft hij gewoon genoeg tijd gehad om alles op een rijtje te zetten. Gs was slecht vandaag, ze hebben tot de 1ste goal gedomineerd maar daarwas was het gedaan. Laten we ook niet vergeten dan uit spelen in turkije tegenwoordig een heel moeiljke klus is.

Ik hoef niks te zeggen over deze scheids. We hebben niet goed gespeeld, dan ga je gewoon op je bek. Tolga en Linnes per direct eruit. Enige positieve is dat Fernando eindelijk terug is. Vanaf aanstaande tot de laatste week mogen wij geen puntverlies meer permitteren.

18 februari 2018 om 19:15

Wat valt er dan te zeggen over se scheids? Serdar schampt weliswaar eerst de bal, maar raakt vervolgens de enkels van Eduok, terechte penalty. Ik vond het wel frappant dat hij Tolga Cigerci geen tweede gele kaart gaf.

18 februari 2018 om 19:20

Ik vind dat men ietwat overdrijft: het klopt zeker dat we niet groots hebben gespeeld, maar de eerste helft was toch niet zo slecht? Zaten een aantal mooie uitbraken tussen. Naar mijn mening veranderde de wedstrijd na die wissel van Serdar. Overgeschakeld naar een 4-4-2 met twee type dezelfde spitsen, daarnaast vrij weinig creatief op het middenveld... Echt zonde dat we hier hebben verloren, want beter waren ze niet.

18 februari 2018 om 20:02

Klopt, de eerste helft was zeker niet zo slecht. Het gaat mij meer om het feit dat wij een dermate incapabele middenveld hebben dat we niet eens een voorsprong tegen, met alle respect, Kasimpasa kunnen vasthouden. Kan je het geloven dat nadat Donk naar de verdediging werd gestuurd, we niet meer naar voren kunden passen? Ik bespeurde geen creativiteit, geen passie.

18 februari 2018 om 20:03

We verloren vandaag door Terim. Het was nergens voor nodig om Serdar te wisselen. En waarom haal je Donk, je best presterende speler, opeens terug naar de verdediging? Hij deed het zo geweldig op het middenveld. onze beste speler van vandaag. Tolga was weer aan het klooien en hij was diegene die gewisseld moest worden.

18 februari 2018 om 20:48

Serdar is blijkbaar geblesseerd geraakt bij zijn tackel die resulteerde in een penalty.Terim had dus geen keus wat dat betreft.

18 februari 2018 om 19:29

Waren niet eens de enkels van Eduok. Hoe kom je erbij dat Tolga een 2e gele kaart moest geven? Enige wat ie fout deed voor Kasimpasa is het onterecht vlaggen voor buitenspel in de slotfase. Als je vindt dat Serdar de enkels van de speler van Kasimpasa raakt, zou ik je adviseren om wat geld van de transfersom van Cenk aan te vragen zodat je misschien een betere bril kan kopen.

18 februari 2018 om 19:39

Genoeg beelden op internet en social media waar het duidelijk te zien is dat Serdar zijn enkel raakt. En Tolga trapt op de voet van een Kasimpasa-speler met al een gele kaart op zak. Heel origineel, ik moet geld vragen om een bril te kopen, zoiets hoor ik voor het eerst. Als er wat geld overblijft koop ik een Nederlandse woordenboek voor je die je kan doorspitten om nog meer stomme woorden te kunnen gebruiken hier.

18 februari 2018 om 19:54

Haha, krijg je nachtmerries van het woord frappant? Lijkt wel alsof het zweet je uitbreekt wanneer je mijn comments ziet. Wat moet ik met jouw social media bronnen? Ik heb wel nog een woordje voor je, al kan ik het wel begrijpen als je het niet begrijpt: hypocriet. Volgens mij blijft er na een bril ook geen geld meer over voor een woordenboek, aangezien je best een heeeeeeeeele goede nodig hebt. Wie weet, misschien verkoop ik ook mijn account aan jou. Kan je weer rustig slapen 's avonds.

18 februari 2018 om 20:04

Een beeld is een beeld, maakt niet uit waar die wordt gedeeld, alles is vastgelegd. Dus ook al heb ik Linkedin als bron, dat maakt helemaal niks uit. En hypocriet? Hoezo? Is er een soortgelijke situatie geweest in ons nadeel waar ik riep dat het geen penalty was? De situatie van gisteren was een handsbal, geen overtreding en toen heb ik de officiele reglementen erbij gehaald om mijn standpunt te beargumenteren. Er was ook geen overtreding waar een BJK-speler een tweede gele kaart voor kon krijgen. Ik begrijp wat het woordje hypocriet inhoudt, maar ik begrijp niet waarom ik nu een hypocriet zou zijn.

18 februari 2018 om 20:11

Wat ik wilde insueren (hey, nog een woord!), is dat jouw social media bronnen, naar mijn gevoel, vooral kanalen zijn van Besiktas-supporters. Supportersgroepen van rivalen creeeren altijd een soort beeld waarop het blijkt dat het in hun voordeel spreekt. Ik kan je ook beeld sturen van Ultraslan, maar waarom gebruik ik hen niet als bron? Omdat ze partijdig zijn. Ik spreek naar wat ik vind van een situatie. Er was wel degelijk een overtreding waarbij een Besiktas-speler zijn 2e moest krijgen, trouwens. De katachtige reflex van Pepe? Ik denk serieus dat hij het 2e doelpunt van Kasimpasa eruit zou kunnen halen. Misschien dat we Eray kunnen ruilen voor hem? Het gaat er mij in het kort om, dat het niveau van de arbiters de teloorgang (ben in vorm he?) van het Turkse voetbal betekent.

18 februari 2018 om 20:16

Oh neejoh talisca met al geel op zak trap tegen de hoofd is geen geel he? Hypocriet

18 februari 2018 om 20:21

Jouw eigen legende, Bulent Korkmaz, zegt zelfs dat het een terechte strafschop was. En ik ben niet zo dom dat ik alleen Bjk-pagina's ga volgen en op basis daarvan een mening vorm. Dat jij dat denkt, zegt waarschijnlijk meer over jou dan mij. Die 'katachtige' reflex van Pepe vind jij dus een soortgelijke situatie als de overtreding van Tolga waarbij hij op de voet van zijn tegenstander trapt? Blijkbaar moeten we met die Cenk-miljoenen ook een bril voor jou halen. Misschien hebben ze ergens nog een '2 halen, 1 betalen'-actie, dan blijft er nog wat over voor die woordenboek van jou.

18 februari 2018 om 20:22

Het is insinueren trouwens.

18 februari 2018 om 20:24

Daarom halen we dus een woordenboek.

18 februari 2018 om 20:39

Man man man dat jij nog klaagt over de wedstrijd tegen Konya, Talisca geen rood, Pepe geen rood en geen penalty, weer geen penalty voor Konya 90+ en dan nog klagen hahah

Alper Ulusoy come to besiktas😉

18 februari 2018 om 21:39

Haha Themachine, 1-0 voor jou. Clutch, misschien moet ik toch je advies opvolgen.

Galatasaray doet het nog goed met zijn huidige selectie, maar ik als Bjk fan wordt gek van senol, die een geweldige selectie totaal misbruikt. Onze concurrenten zijn zo wisselvallig, maar door onze koppige coach staan we 4e.

18 februari 2018 om 19:15

Besiktas kan op dit moment 2 teams neerzetten die voor het kampioenschap zouden spelen, maar Senol kan totaal niet rouleren. Fener kan niet een normale 11 neerzetten op het veld door het aantal zeer beperkte voetballers. Alsnog staan wij hoger en op dit moment 2e gedeeld met GS.

18 februari 2018 om 19:58

Hij kan wel rouleren, maar wisselt als een halve zool. We spelen goed, maar wisselt uit het niets onze spits met een verdediger en gooit heel de tactiek om. Hij is de weg kwijt.

Normaliter zou ik nu weer hoop krijgen, maar we hebben een trainer die bij een 1-0 voorsprong tegen de nummer 16 zijn spits eruit haalt voor een centrale verdediger. Ik geloof al lang niet meer in het kampioenschap dus dit puntverlies van GS doet mij helemaal niks. Basaksehir heeft op dit moment weer de beste papieren. Ik denk nog steeds dat zij uiteindelijk aan het langste eind gaan trekken. Met pijn en moeite, dat wel.

Komen gewoon kwaliteit te kort dit jaar ze hadden Ndiaye niet moeten verkopen zie toch Basakshir kampioen worden dit jaar pakken wel die moeilijke wedstrijden zoals tegen trabzon

18 februari 2018 om 19:23

Nou tegen Fener zijn ze thuis ook gewoon onderuit gegaan. Basaksehir moet ook nog tegen GS en BJK

18 februari 2018 om 19:59

Nou dat komt meer omdat basaksehir tegen fener hun 3 sterkhouders mistte (emre, mossoro, ebruanu).

18 februari 2018 om 20:04

Galatasaray miste vandaag ook sterkhouders Fernando en Belhanda. Moet geen excuus zijn voor een titelkandidaat, in mijn ogen.

18 februari 2018 om 20:22

Ja kan zeggen dat het geen excuus moet zijn, maar het is gewoon een feit dat zelfs topclubs sommige spelers niet kunnen vervangen, laat staan basaksehir.

Hoe speelde Belhanda en hoe speelt hij dit seizoen bij Gala? Bij Marokko zet hij laatste tijd namelijk niet echt zn stempel

18 februari 2018 om 19:23

Begon goed, speelde daarna matig en de laatste tijd begint hij weer wat op dreef te komen

Hou eens op met dat gezeur over de scheids. Als GS zo goed is dan lopen ze niet telkens achter de feiten aan. Lol.

Eerste helft verliep nog goed. Vervolgens kregen we, naar mijn inzien, een onterechte penalty tegen. Maar goed, tweede helft begin je opeens met 442. Middenveld werd toen overlopen. Commentator zei dat we laatste zes uitwedstrijden vijf hebben verloren. Onze laatste wedstrijden zijn juist de moeilijkste. Daardoor hoor je nu al die punten te pakken, en juist dan laten we ze liggen. Ziet er voorlopig niet goed uit voor Galatasaray.

Jongens hebben jullie dan zo weinig verstand van voetbal? Ik zie mensen schrijven van het komt niet door de scheids enz. Als je een beetje verstand hebt dan weet je wat voor mentale klap dat kan zijn als je in de 45e min zo een onterechte penalty tegen krijgt en vooral als je teamgenoot daarvoor ook nog een blackout heeft gehad. Al met al deze nederlaag reken ik 90% aan de scheidsrechter en 10% aan Terim want we speelden uitstekend de 1e helft dus waarom veranderen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren