Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ferdi Kadioglu zorgt voor hoogtepunt in wedstrijd met zeven doelpunten

Laatste update:

Ferdi Kadioglu heeft zich opnieuw in positieve zin laten gelden voor Fenerbahçe. Drie dagen nadat hij scoorde en een assist gaf in de bekerwedstrijd tegen Istanbulspor (4-0), was hij ook trefzeker in het competitieduel met Gençlerbirligi. De Nederlandse aanvallende middenvelder kwam na de rust binnen de lijnen en scoorde met een verwoestend schot vanbuiten het strafschopgebied. Zijn ploeg zegevierde uiteindelijk met 5-2 en overnacht daardoor als nummer twee in de Süper Lig.

Fenerbahçe, met Garry Mendes Rodrigues in de basis en Kadioglu aanvankelijk dus op de bank, hoopte na twee opeenvolgende remises weer te winnen in de Süper Lig. De ploeg van trainer Ersun Yanal kende echter een valse start voor eigen publiek. Na acht minuten mocht rechtsback Daniel Candeias van Gençlerbirligi ongehinderd opstomen aan de rechterflank. Hij bezorgde de bal bij Giovanni Sio, die aan de rand van het strafschopgebied de ruimte vond om de bal tussen vier belagers in de verre bovenhoek te plaatsen: 0-1.

Fenerbahçe opende de jacht op de gelijkmaker en kreeg halverwege de eerste helft waarop het hoopte. Een voorzet van Mauricio Isla vanaf de rechterflank kwam terecht bij Vedat Muriqi, die vanaf de vijfmeterlijn raak kopte. Nog voor rust slaagde de thuisploeg erin om de wedstrijd volledig te kantelen: een afstandsschot van circa 25 meter van Luiz Gustavo betekende de 2-1 en Muriqi breidde de marge nog verder uit, nadat hij de bal in het strafschopgebied ontfutselde van Gençlerbirligi en behendig de linkerhoek vond.

Aan het begin van de tweede helft maakte Kadioglu zijn entree als invaller en zorgde zestien minuten voor tijd voor een van de hoogtepunten van de wedstrijd. De middenvelder ontving de bal ruim twintig meter van het doel, draaide open en knalde vanaf circa achttien meter raak in de linkerbovenhoek: 4-1. Gençlerbirligi kwam terug tot 4-2 door toedoen van Bogdan Stancu, die vanbuiten het strafschopgebied raak schoot, maar de eindstand werd bepaald door een intikker van Kruse na voorbereidend werk van Mendes Rodrigues.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Galatasaray3430315993
2Fenerbahçe3428515889
3Trabzonspor33174121355
4Medipol Basaksehir3415712752
5Besiktas3415613551
6Kasimpasa3414713-349
7Alanyaspor34121210348
8Sivasspor34121210-448
9Rizespor3314613-648
10Antalyaspor33111210045
11Adana Demirspor3491411241
12Kayserispor34111013-940
13Samsunspor3410915-739
14Ankaragücü3381312-337
15Konyaspor3481214-1436
16Gaziantep FK339717-1334
17Hatayspor3471215-1033
18Fatih Karagumruk338916-533
19Pendikspor347918-3230
20Istanbulspor344723-4116

Eindigt Fenerbahçe dit seizoen in de top vier van de Süper Lig?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ferdi Kadioglu heeft Ersun Yanal tot schaamte gebracht. Wat een speler! Die heeft zeker zijn basis plek binnen! Echt een pracht van een doelpunt ook, ik zou hem opzoeken als ik jullie was. Daarnaast echt een sterke wedstrijd op het eerste kwartier na. We kwamen in de wedstrijd en lieten het niet meer los.dit laat wel zien dat als je als 'anadolu' team komt om te voetballen ipv de heletijd op de grond liggen je geen kans maakt. Veel van ons puntenverlies komt door slordigheid en die slordigheid was vandaag weer aanwezig. Zeker bij Garry. Hij moet 't echt beter doen voor het doel. PS. Strikje om Moses en terugsturen in Januari

6 december 2019 om 21:29

Als NEC-er heb ik hem van dichtbij zien groeien als speler. Ik denk echt dat hij nog geen basis is omdat hij dit nooit een hele wedstrijd kan volhouden. Fantastische voetballer maar wel voor 1 helft toen. Denk dat bij Fener het tempo ook nog wel een stuk hoger ligt ook.

7 december 2019 om 18:10

jullie winnen van èèn anadolu team en gelijk wordt fener neergezet als favoriet voor de titel. Zie het niet zo snel gebeuren eerlijk gezegd, tot nog toe kan elke wedstrijd verkeerd vallen voor fener.

Dacht even dat Kadioglu 7 goals had gemaakt maar las het verkeerd. Vreemde voetballer blijft het toch, kon bij NEC niet echt doorbreken maar is wel pas 20 jaar. Zag er bij Jong Oranje ook niet verkeerd uit, blijft toch een groot vraagteken deze speler.

6 december 2019 om 20:42

Ziet er bij Fenerbahce elke tijd die hij krijgt er heel goed uit en ik dacht dat hij het juist bij NEC goed deed?

6 december 2019 om 21:21

Veel wedstrijden van NEC gezien, was zeker niet slecht maar had niet bepaald veel rendement. Aanvallers moeten toch wel rendement hebben vind ik en dat laat hij nu wel zien bij Fenerbahce, geweldig toch?

6 december 2019 om 21:06

Maar toen was Kadioglu 17 hij en Grot moesten dat elftal leiden als youngsters , dus vind de kritiek onterecht

6 december 2019 om 21:22

Dat is ook wel weer zo, Ihattaren kan het als 17jarige ook niet alleen bij Psv. Vind het alleen maar mooi voor Kadioglu dat hij lekker begint te voetballen bij Fenerbahce met veel rendement.

6 december 2019 om 21:38

Ferdi was echt veruit het enige pareltje in de selectie. Grot was bruikbaar omdat hij groot en sterk is. Die kon alleen echt niet voetballen.

Mooie score, perfecte motivatie voor een zware wedstrijd volgende week. Als we ook de 3 punten van Sivasspor kunnen pakken kunnen we met 34 punten de winterbreak in. Ik en de rest van de fans kunnen er dan wel mee leven... De wedstrijd... Ik ben blij dat Kruse eindelijk scoort. Het was ook een wedstrijd dat we zouden winnen en dat hebben we overtuigend gewonnen. Maar de tegendoelpunten blijven mij maar frustreren. We hebben momenteel maar 3 wedstrijden zonder tegendoelpunten gehad van de 14. Dat moet toch echt beter kunnen. Daarbij mag Ersun zich afvragen hoelang hij Ferdi kan negeren. Iedereen wilt hem zien spelen en hij bewijst waarom we dat willen. Nou Ersun bey, hopelijk heb jij er ook van geleerd.

Vedat Muriqi wat een monster man, niet normaal gewoon. En het is toch belachelijk dat Yanal bulldozers als Ozan Tufan en Tolga Cigerci posteerde op de flank ipv de verfijnde, jonge, frisse Kadioglu. Als hij hem nog steeds niet in de basis gooit mag die van mij per direct opdonderen. Emre - Gustavo is echt een heerlijk tandem, en ze zijn samen 115 jaar ofzo. Volgende week Sivas uit in de winter, de “rainy cold night in Stoke” van Turkije. En die doen het ijzersterk. Daarna Besiktas thuis die in vorm begint te komen. Twee moeilijke potjes, dus hopelijk valt de blessure van Muriqi mee, anders wordt het héél lastig.

6 december 2019 om 20:47

Ik zie ons niet strugglen tegen Besiktas. Besiktas houd ons snel tempo spel nooit bij tenzij ze het gaan lopen verdragen door zoals teams als Kayseri en Göztepe enzo steeds te liggen

6 december 2019 om 20:54

Sivasspor is momenteel de moeilijkste van de laatste drie wedstrijden. Dat is puur omdat ze beter spelen en een spelplan hebben. Bij Ersun heb ik dat nog steeds niet gezien. Besiktas wint puur met kleine scores en dat tegen mindere ploegen. Ik bedoel, Antalyaspor, Konyaspor, Kayserispor, Denizlispor zijn niet gruwelijk sterke ploegen. Neemt niet weg dat ze goed bezig zijn, moet ik wel toegeven, maar overdreven lastig wordt het niet. We hebben een grotere kans om van Besiktas te winnen dan van Sivasspor naar mijn mening. Daarbij is het ook belangrijk of Muriqi nog zal spelen. Als hij geblesseerd is voor meer dan een week hebben we een zware probleem...

6 december 2019 om 22:23

Zijn Galatasaray en Alanyaspor ook 'mindere ploegen'? Want die ben je 'vergeten' erbij te zetten. Wat ik ook erbij moet vermelden is dat Fenerbahce heeft verloren tegen Antalyaspor en Kayserispor, dus ik snap niet waar deze arrogantie vandaan komt.

6 december 2019 om 23:21

Alanyaspor valt buiten de reeks van 5 winstreeks. Daarom benoem ik het niet erbij. Galatasaray had ik er wel bij kunnen benoemen maar zij zijn ook zwaar uit vorm. Dat Fenerbahce van Antalyaspor en Kayserispor heeft verloren is irrelevant. Ik heb Ersun ook als schuldige aangewezen dat uitgerekend tegen die clubs heeft verloren terwijl het onnodig was. Dit heeft niks met arrogantie te maken. Arrogantie zou zijn dat we zelfs zonder cruciale spelers de competitie weg zouden spelen. Heb ik dus niet gezegd. En wat precies vind je arrogant? Dat Besiktas met minimale scores (op Kayserispor na) wint van Konyaspor, Antalyaspor, Denizlispor? Het is mooi maar ik word daar als Fener supporter niet bang en dat vermeld ik. Niks arrogants aan. Ik vind Sivasspor gevaarlijker dan Besiktas van de laatste drie wedstrijden? Ik denk dat menig Bjk, FB en GS fan liever thuis tegen een rivaal speelt dan uit in Sivas, in nota bene december. Daarbij, waarom reageer als je een kind van vijf? Je hebt de optie om niet te reageren...

7 december 2019 om 00:08

Fener heeft al jaren problemen, maar omdat er nu ineens een paar wedstrijden wat werklust en ruimere marges ontstaan wordt er gepraat alsof ze de verhevene zijn. Nah, kan dat niet waarderen. Galatasaray heeft dit jaar echt de beste selectie en dat kan ook nog veel roet in jullie eten gooien. Overschat FB en onderschat vooral de rest niet. De laatste 10 wedstrijden zal ons vertellen wie kampioen wordt.

7 december 2019 om 01:30

Esenbuka27, ik heb de optie om wel te reageren, anders heb ik niks te zoeken op een voetbalsite, voel je niet meteen op je teentjes getrapt.met jouw redenatie kun je iedere overwinning bagatelliseren, Alanya valt buiten de winstreeks, GS is zwaar uit vorm, Konya had zijn dag niet, Antalya had last van de weer. Het is arrogant omdat je eigen ploeg heeft verloren tegen die clubs, dus ik begrijp dan niet waarom je zo denigrerend doet over die overwinningen. Het feit dat Ersun in jouw ogen de schuldige is, doet daar ook niks aan af. Ik kan dan bijvoorbeeld ook roepen dat het onnodig is dat Avci na een 1-0 voorsprong de ploeg wat defensiever laat spelen en niet verder gaat met aanvallen. Deed hij dat wel, dan had je hier niet aan kunnen geven dat we met minimale scores winnen.

7 december 2019 om 18:06

Ben echt gek op jouw comments, inhoudelijk altijd sterk! De fener aanhang loopt idd hard van stapel na 2 winpartijen, zie ze nog steeds geen kampioen worden.

6 december 2019 om 22:25

Muriqi zou toch een goede optie voor het Turkse elftal zijn geweest. Weet niet precies wat het verhaal er achter is, volgens mij wilde Terim hem destijds erbij halen maar ging het uiteindelijk niet door. Burak wordt een jaartje ouder, Cenk zit iedere week op de bank en Enes Unal blijft een eeuwig talent lijkt me. Muriqi had dan zomaar in de basis kunnen staan op het EK.

Ik heb Ferdy altijd een heerlijke speler gevonden bij NEC. Hopelijk gaat hij nu ook doorbreken bij Fener.

6 december 2019 om 21:05

Hij zou sneller doorbreken als het niet aan onze nietsnut van een coach lag. Ik hoop dat het nu wel de tijd is om Ferdi vaker te laten spelen.

Achterlijke Ersun en domme TFF!! Laat die jongen iedere week basis spelen en smeek hem om voor Turkije te kiezen. Ik zie hem zo de belangrijkste en beslissendste speler van Turkije worden op het EK! Zo laf en inzichtloos.. onbegrijpelijk

6 december 2019 om 21:20

Belangrijkste speler? Maak niet dezelfde fout zoals de meeste Turken door iemand na een paar potjes zo op te hemelen.

6 december 2019 om 21:25

Ik moet uwe mening horen... heb je de bekerwedstrijd laatst gezien? Is het geen tijd om dag te zeggen tegen Terim met oogmerk op de wedstrijd tegen Psg.

6 december 2019 om 21:48

Daar gaat de topic nu eigenlijk niet over, maar Terim mocht van mij vorig seizoen al vertrekken en dat hele zooitje van het bestuur ook. Ik weet alleen niet zo gauw wie het allemaal moet overnemen.

6 december 2019 om 22:00

Ik geef je gelijk in wat je zegt over Ferdi. We kunnen beter waken voor te vroege euforie. Emre Mor was in 2016 nog onze beste talent voor de toekomst. Inmiddels zijn we drie jaar verder en nu is hij weggestuurd uit Dortmund en Vigo. Dat hij nog een kans krijgt van Galatasaray is een laatste kans naar mijn mening. Ferdi... gelukkig heeft hij niet dezelfde mentaliteit. Maar of hij blijft ontwikkelen moeten we nog zien. Ik heb er in ieder geval vertrouwen in. En dat gedoe over Terim... tja... meisjes plagen, klappen vragen XD

6 december 2019 om 22:31

Uhm, meisjes kunnen geplaagd worden. Vrouwen happen niet. 🙃 on: ik vind het allemaal veel te vroeg om te oordelen, er zijn spelers die het vaker en langduriger hebben laten zien in Turkije en veel minder waardering krijgen. Laten we niet te hard van stapel lopen. Ik ben ook van mening dat een speler in clubverband niet altijd even goed presteert in het nationale elftal. Ook daar zijn zat voorbeelden van.

6 december 2019 om 23:24

Ik vind Turkije geen land waar je je als talent optimaal kan ontwikkelen, des te meer dat ik spelers als Ozan Kabak, Eljif Elmas, Yusuf Yazici etc liever vroegtijdig naar het buitenland zie gaan. Een voorbeeld is Oguzhan Ozyakup. Hij was vier jaar terug nog een speler met een mooie toekomst. Nog vorige jaar werd hij door de fans alleen maar uitgefloten. Het kan zo snel verlopen. Maar zoals je al zegt: te vroeg om te oordelen. Daar brand ik mijn vingers niet meer aan. In geen enkele geval meer.

6 december 2019 om 22:28

Smeek hem? Belangrijkste speler op het EK? Over wie hebben we het hier? Als Ferdi tweede viool wilt spelen bij Oranje mag die zijn gang gaan, Orkun heeft die fout niet gemaakt. Je hebt wel gelijk dat Ersun achterlijk bezig is door Ozan Tufan op de flank te verkiezen boven Ferdi.

6 december 2019 om 23:45

Belangrijkste speler ? Cengiz caglar demiral dat zijn belangrijke spelers 1 pot goed voetballen en ophemelen

Als Vedat Muriqi voor minder dan 40 mil weggaat vind ik het een slechte deal van fenerbahce.

6 december 2019 om 23:47

Muriqi kan nooit voor die bedrag weg vanuit turkije is 1 maal zo cenk was duurste met 22 miljoen dacht ik alleen portugezen en hollanders verkopen spelers voor 40 miljoen en meer vergeet het vanuit turkije geld voor elke turkse ploeg met heel mijn spijt gala verkoopt telles voor 6 miljoen en is nu 45 miljorn waard hangt gwn af van de niveau in turkije en continental succes

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren