Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray haalt met dank aan hattrickheld uit; prachtgoal van Meireles

Laatste update:

Galatasaray heeft het competitieseizoen afgesloten met een afgetekende 6-0 overwinning op nummer vijftien Kayserispor. Het team van interim-trainer Jan Olde Riekerink is door die driepunter op een zesde plaats geëindigd in de Süper Lig, drie plekken onder stadsrivaal Fenerbahçe. De club uit Aziatisch Istanbul speelde donderdag tegelijkertijd met 2-2 gelijk tegen Sivasspor.

Galatasaray - Kayserispor 6-0
De focus bij Galatasaray ligt vooral op de bekerfinale van aanstaande donderdag tegen Fenerbahçe, maar men wilde het thuispubliek in de Türk Telekom Arena ook nog een keer vermaken en dat lukte. Bij rust stond het al 3-0: Lukas Podolski scoorde na een handig balletje van Wesley Sneijder, Sinan Gümüs schoot raak na een foutje van doelman Abdulaziz Demircan en diezelfde Sinan maakte er op slag van rust ook 3-0 van. De 5.555 toeschouwers zagen in de tweede helft nog drie treffers en toen stond Sneijder overigens al niet meer op het veld, want hij werd in de rust vervangen door Bilal Kisa.

De invaller, Bilal dus, schoot na een klein uur op aangeven van Podolski raak, Selçuk Inan maakte met een beheerste volley zijn vijftigste doelpunt ooit voor Galatasaray en het slotakkoord was aan Sinan, die een voorzet van Podolski prima afrondde en zijn hattrick completeerde. Ryan Donk viel na ruim een uur spelen in voor Hakan Balta en werd bij vrijwel ieder balcontact uitgefloten door het eigen publiek. Olde Riekerink en consorten kunnen zich nu dus richten op het treffen met Fenerbahçe.

Sivasspor - Fenerbahçe 2-2
Raul Meireles loopt uit zijn contract en speelde misschien wel zijn laatste wedstrijd voor Fenerbahçe. De Portugees luisterde die op met een prachtig doelpunt, want halverwege de tweede helft controleerde hij een afvallende bal op de knie en volleerde hij die op schitterende wijze in de verre hoek. Meireles hielp De Gele Kanaries aan een punt, want Abdoulaye Ba, Oumari en Aatig Chahechouhe hadden eerder voor de treffers gezorgd. Robin van Persie zat niet in de wedstrijdselectie.

ZO ZEG, wat een doelpunt van Raul Meireles! 󾓶󾓶

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 19 mei 2016

Wie heeft een betere selectie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sinan Gumus moet koste wat het kost mee naar het EK. Laat elke GS-speler, inclusief Selcuk, maar thuis. Maar neem Sinan mee. Die jongen kan een Arda-effect in 2008 creeren. Hij is zo flitsend, genoeg onvoorspelbaar en gewoon dreigend. Plus scorend vermogen. Als een surprise mee kan, geen Emre Mor, Salas, Savas, Koyun maar Sinan!

19 mei 2016 om 21:04

Salas... pfff hadden wij maar een Marcelo Salas. We zouden zo het Ek winnen.

19 mei 2016 om 21:09

Dan zeg je me wat hoor. Wat was dat voor een speler zeg. Salas bij Lazio.. Jammer dat zijn lichaam open stond voor blessures.

19 mei 2016 om 21:22

Jammer voor dat en jammer dat hij zo een beetje voor alle clubs heeft gespeeld die ik niet mag. River dan nog een beetje, maar Lazio en vooral Universidad de Chile, ugh nee bedankt

20 mei 2016 om 09:27

Vond Zamorano toch een klasse beter 1+8 rugnummer bij Inter

20 mei 2016 om 13:18

Zamorano, pfff. Hoe elegant kan een speler zijn. Haha, ter protest omdat Ronaldo het nummertje 9 toegewezen kreeg. Wat een tijden. Bij Inter heeft hij het niet waar kunnen maken, terwijl hij bij Real een halve god was. Inter toen. Zamorano, Ronaldo, Vieri en later ook nog Hakan Sukur in zijn topdagen.

En Terim neemt Sinan niet mee naar het Ek? Wat een waus. Fenerbahce: dramatisch begin met een b team, maar dan nog moet een Fener elftal altijd willen winnen. De goal van Meireles was prachtig en Alper is echt lekker bezig laatste tijd. Als het goed is, verkast Kadlec naar Sparta Praag. Sympathieke gozer en een echte prof. Klaagde nooit als hij wissel stond en deed altijd zijn best als hij mocht spelen. Zo hoort het. Nog een ding: arme Trabzon. 13 goals tegen in de laatste 2 duels. Dramatisch.

19 mei 2016 om 21:15

Spelers zijn er klaar mee. Er moet een hele grote bezem door het bestuur/selectie gehaald worden. Enkele sterkhouders moeten behouden worden, Okay Yokuslu, Muhammet Demir, etc, en daaromheen moeten jeugd/transfervrije spelers de gaten opvullen. Trabzon moet he-le-maal vanaf de grond weer opnieuw beginnen, willen we weer een gooi op het kampioenschap doen. Ik geloof dat dit met Ersun gedaan kan worden..

19 mei 2016 om 21:18

Besiktas en Fenerbahce (en zelfs Galatasaray) gaan de komede jaren de dienst uitmaken. Voordat Trabzon weer mee kan doen, zijn we weer minimaal 7 jaar verder. En na het 3e jaar zal de geduld wel opraken. Want geen enkele Turkse club heeft geduld. Het is gewoon chaos in chaos uit daar. Ik heb het meeste te doen met Oscar Cardozo. Altijd al een fan geweest van die jongen.

19 mei 2016 om 21:29

7 jaar vind ik zeer overdreven. Mochten we goedkope,slimme transfers doen, waarop we kunnen bouwen, zie ik ons zeker weten binnen een jaar of 2/3/4 terug aan de top. Na 7 toch best volle jaren wordt het helaas tijd nu voor 7 mindere jaren, maar nog altijd, bize her yer trabzon!!!

19 mei 2016 om 21:51

Trabzonspor hoeft niet eens ver te gaan zoeken. Focus je op je eigen jeugd en Turkse talenten in de competitie. Geef spelers als Yusuf Yazici het vertrouwen en de kans om zich te bewijzen. Laat die buitenlanders die alleen maar komen voor het geld. Zet een goede organisatie neer en vul je team aan met 1 of 2 ervaren spelers.

Als de supporters er weer achter gaan staan dan wordt het voor elke ploeg lastig om punten mee te nemen uit Trabzon.

19 mei 2016 om 22:15

Ik heb 7 jaar genoemd want vergeet niet, Fener, Besiktas en Galatasaray zullen in dit tijdsbestek ook alleen maar sterker worden.

19 mei 2016 om 21:15

Hij is zeker waus. Kijk welke 'talenten' hij selecteert die een kans maken om naar het EK te gaan en daar zit Sinan niet eens tussen. Slaat zoiezo nergens op. Caner is weg, Kadlec vertrekt ook, dus alleen hasan ali nog aan de linkerkant. Jullie gaan die kant zoiezo versterken denk ik dan?

19 mei 2016 om 21:20

Eskisehirspor is gedegradeerd en hij neemt hun keeper mee die slechts 5 wedstrijden heeft gespeeld. Ik snap die man gewoon niet man. Over onze linkerkant, reken er maar op dat die aangevuld zal worden. Ik heb nog geen nieuwe namen voorbij zien komen. Sampaoli wordt in diverse Chileense en Turkse media aan Fener gelinkt, dus wie weet krijgen we een Zuid-Amerikaanse metamorfose. Daar hoop ik wel op, maar zeker niet met Sampaoli als trainer. We zullen zien.

zo er zaten wel weer 6000 mensen bij Galatasaray. en dan maar roepen dat ze de beste en meest passievolle supporters hebben.

19 mei 2016 om 22:43

Ja dus? Wat heeft dit er mee te maken? Provoceren terwijl jou clubje 1 prijs pakt in 14 jaar dat is gedurft zegt, en GS heeft zo weinig supporters in het stadion omdat onze bestuur alles verkloot en geen fk geven om de club.

20 mei 2016 om 10:33

Wat een trouwe supporters daar haha.

Ben ik blij dat wij Feyenoorders er altijd zijn, in goede en slechte tijden.

20 mei 2016 om 11:07

Jullie hebben geen keus jullie hebben alleen maar slechte tijden, dat merk je ook wel als je zo hard juichtom een bekeŕ die niemand boeit

21 mei 2016 om 11:29

Feyenoord heeft genoeg goede tijden gehad hoor. Beker boeit iedereen, behalve als ze hem niet winnen. Lekker makkelijk scoren.

Ga jij maar lekker een club supporten, waar maar 5000 man op de tribune komen, waar er 52000 in kunnen hahaha. Triest

Hoe één speler een team zo kan veranderen. Als hij het tegen Fenerbahce ook laat zien dan wordt het lastig voor Fatih Terim om hem niet mee te nemen naar Frankrijk. Voor de rest was het een leuke afsluiting, maar het enige wat telt is die bekerfinale tegen Fenerbahce.

19 mei 2016 om 22:10

Kan hij Sinan nog meenemen dan? Dat zou echt wel goed zijn voor die jongen denk ik. Heb liever dat hij gaat dan yasin,semih en balta.

19 mei 2016 om 22:21

Volgens mij kan hij tot 31 mei nog iedereen toevoegen, maar ik kan het ook mis hebben.

Een ding is zeker, het gaat een leuke bekerfinale worden. Ik zet de popcorn alvast klaar.

Konya, Basaksehir en Osmanli gaan Europa in, ze hebben het alle drie verdiend. Nu maar hopen dat ze ook wat presteren.

Kan iemand mij vertellen waarom Ryan Donk werd uitgefloten? Sorry, volg de Turkse competitie niet

19 mei 2016 om 22:16

Waarschijnlijk omdat hij de meest belabberde Galatasaray aankoop sinds tijden is?

19 mei 2016 om 22:41

Klopt, Donk doet werkelijk alles fout, meest dramatische aankoop ooit, zo snel mogelijk verkopen of zelfs gratis weg geven.

19 mei 2016 om 23:02

Ik herinner me ook een Inamoto, haha dat was ook een lachertje zeg. Zelfde positie ook. Was toendertijd soort van de beste speler in Azie. Die transfer sloeg echt nergens op.

19 mei 2016 om 23:04

Oglum Inamoto is Japanner. Hij kan je nog korting fixen bij de Sumo. Aan Donk heb je gewoon niks. Weggegooid geld.

19 mei 2016 om 23:13

Inamoto maakte nog een belangrijke goal tegen Bordeaux in de UEFA CUP. Waar zie je Donk dat doen?:/

20 mei 2016 om 01:11

Nou nou, je doet Donk echt te kort hoor! Donk geeft de tegenstander een assist of hij staat helemaal verkeerd zodat ze vrij kunnen lopen en scoren, dat is ook een gave

hoe heeft aatif chahechouhe het dit jaar gedaan bij siva?

19 mei 2016 om 23:13

Voortreffelijk. Het is ook meer Aatifspor dan een Sivasspor. Hield de ploeg op de been zolang hij kon maar in zijn eentje is lijfsbehoud niet gelukt. Hopelijk blijft hij in Turkije actief op het hoogste niveau.

Mensen kalm aan sinan is een goede speler maar ik denk dat hij nog 1 jaar moet wachten voor de turkse nationale team. Het is wel een mooie speler om volgend jaar je oog op te houden. Maar vind dat het oneerlijk zal zijn tegenover de andere vleugelspelers als we sinan meebrengen terwijl hij net terug is van blessure en nauwelijks speelde. omdat hij het goed heeft gedaan tegenover een kayserispor die zeer belabberd speelde gaan we hem selecteren. Heel jammer dat hij geblesseerd raakte maar vind dat jullie allemaal nu een beetje overdrijven.

20 mei 2016 om 00:21

Jij loopt momenteel met de polonaise van je club. Groot gelijk! Groot succes na 7 jaar. Maar als je tussen spelers als Mevlut Erdinc, Savas weet ik nog wat, Ayla Koyuncu ofzo en nog zo een paar, Sinan niet meeneemt... Ik zeg keihard: laat alle gs spelers maar thuis, neem Sinan mee. Arda was in 2008 ook een broekie die volgens jouw beredenering ook nog niet op een eindtoernooi thuis hoorde. Toen nam Dezelfde Terim hem ook mee en zie het resultaat. Ik heb vertrouwen eilrin dat Terim Sinan ook meeneemt. Jong, energiek, onvoorspelbaar, scorend vermogen en een mooie dribbel. Zo een speler hebben we sowieso nodig, ik vind zelfs in de basis en zeg jij maar in de breedte.

20 mei 2016 om 01:19

Hey kalm aan jongen. Beetje respect tegenover je tegenstanders. Wat heeft dit met bjk te maken. Het gaat over de nationale ploeg en jij brengt bjk in de mix. En het is al een schande dat mevlut mee mag maar een mehmet bahtal niet. Die tenminste iets toevoegt aan de team wat lengte is en we hem als een stormram kunnen gebruiken. Zie je me bjk spelers vooruit brengen zeg ik bv dat een kerim mee moet maar een sinan niet. Nee ik wil het beste voor de nationale team en als sinan een bjk speler was zou ik hetzelfde zeggen. Mij kan het niet schelen of het een bjk, fb of gs speler is. Ten 2de arda was misschien een broekie maar wel een broekie die niet bijna heel de seizoen was geblesseerd. De spelers die jij opnoemt caylar soyunca (verdediger), en wie die savas is weet ik echt niet misschien bedoel je de keeper ali sasal vural (eskisehirspor) spelen niet in dezelfde positie als sinan dus wil je dat we geen verdediger mee nemen naar het ek en die keeper van eskisehir zal zeker niet meekomen. jij vindt dat volkan sen, arda turan(als die op de vleugel speelt), yasin, hakan (omdat die vaak op de vleugel/rechts cam speelde), yasin, alper en olcay misschien zelfs yunnus malli moeten banken voor sinan. Terwijl zij allemaal een redelijk goede campagne speelde.

20 mei 2016 om 01:21

Jij wint ook niet bepaald een prijs als je wint als wind schrijft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren