Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray bibbert in slotfase maar bereikt wél de Champions League

Laatste update:

Galatasaray heeft zich dinsdagavond dankzij een 2-1 zege op Molde FK geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. De Turkse grootmacht won vorige week ook al van de Noorse opponent, toen met 2-3, waardoor de winst op eigen veld meer dan voldoende is. Galatasaray weet donderdag de tegenstanders in de poulefase van het miljardenbal, want dan wordt in Monaco de loting verricht.

Bij Galatasaray moest Mauro Icardi voor de doelpunten zorgen. Hij werd in zijn rug gesteund door Dries Mertens, terwijl Kerem Aktürkoglu (links) en Tetê (rechts) de flanken bestreken. Angeliño was de linksback van dienst. Fredrik Midtsjø ontbrak in de wedstrijdselectie om naar verluidt een binnenlandse transfer af te ronden en Halil Dervisoglu begon op de bank. Recente aanwinst Hakim Ziyech ontbrak nog bij de thuisclub. Aan de kant van Molde begon voormalig Manchester United-talent Magnus Wolff Eikrem in de basis, net als Sivert Mannsverk. De middenvelder stond eerder nog in de belangstelling van Feyenoord.

Galatasaray kende de ideale start van de returnwedstrijd in de play-offs: Martin Ellingsen beging een overtreding in de eigen zestien en het was Icardi die vervolgens raak schoot vanaf elf meter: 1-0. Na twintig minuten was er nog meer tegenslag voor Molde. Markus Kaasa én Erling Knudtzon knalden keihard met de hoofden tegen elkaar en moesten na een lange behandeling worden gewisseld. De bezoekers uit Noorwegen probeerden de vroege achterstand weg te werken en dwongen ook wat kansjes af. Er vielen echter geen doelpunten meer in de slotfase van de eerste helft.

Cim Bom probeerde het duel in de beginfase van de tweede helft in het slot te gooien, maar slaagde niet in die missie. Het was Molde dat de stand gelijk wist te trekken in de 65ste minuut. Na een vlotte aanval schoot Eirik Hestad van binnen het strafschopgebied raak in de verre hoek: 1-1. Het Galatasaray-publiek werd steeds zenuwachtiger en kreeg nog eens een grote schrik te verwerken toen Molde tien minuten voor het einde via Veton Berisha op voorsprong kwam. De VAR oordeelde echter dat de aanvaller buitenspel stond op het moment van scoren, waardoor er een streep ging door de Noorse treffer.

Het bleef uitermate spannend in Istanbul, met Galatasaray dat de gelijke stand over de streep wilde trekken en Molde dat op jacht was naar minstens een verlenging. De fans van de thuisclub konden opgelucht ademhalen toen een vrije trap van Angeliño vanaf de linkerkant van de zestien in de linkerbenedenhoek belandde: 2-1. De inzet werd overigens van richting veranderd onderweg. Groot feest op de tribunes van het Rams Park, want Galatasaray plaatst zich voor het eerst in vier seizoenen voor de groepsfase van de Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We worden afgemaakt in CL als we zo gaan spelen

29 augustus 2023 om 23:12

Joh had je echt hoop dat we 6 uit 6 zouden halen in de groepsfase? We moeten al blij zijn als we sommige ploegen mogen vermijden

30 augustus 2023 om 08:32

6 punten uit 6 zou dan nog wel moeten lukken als je beetje gunstig loot

29 augustus 2023 om 23:14

Eerst maar de loting afwachten. Galatasaray heeft sowieso een Ramos type nodig. Ziyech komt er ook aan

29 augustus 2023 om 23:31

Het gaat toch niet meer om de spelers je hebt genoeg goede spelers. Het gaat om de manier van spelen en de spelopvatting. Spelers kunnen niet eens 3x heen en weer passen voor ze domme keuzes maken en de lange bal spelen. Echt schandalig gespeeld met deze namen.

29 augustus 2023 om 23:15

Tegen “mindere” tegenstanders ga je zelf vaak ook minder spelen. Je wordt laks omdat je denkt er wel te zijn. Eerlijk is eerlijk, dat molde kan er namelijk niet heel veel van. Tegen een club van eigen niveau of daarboven leg Je zelf vaak ook meer passie en energie in de wedstrijd.

29 augustus 2023 om 23:27

Nou zou niet zeggen dat er niet veel van kunnen. Meer dan 10 corners gehad en meer dan 10 aanvallen op het doel van de tegenstander. Iig betere cijfers dan Gala. Hebben ze een goede 10/8 en een 9 dan was dit een hele andere wedstrijd geworden.

29 augustus 2023 om 23:31

Corners kan een vertekend beeld geven. Ja, Molde heeft meer corners gehad want ze waren simpelweg meer in de aanval. Alleen waren ze wel matig in de aanval. Hoe vaak zijn ze nou echt gevaarlijk er doorheen gekomen? Weinig uitgespeelde kansen.

29 augustus 2023 om 23:16

Eens. Ik hoop dat Fenerbahce Besiktas en Adan t beter doen morgen.

29 augustus 2023 om 23:23

@oostzaan68 Beter qua spel hoeft niet persee als ze maar allemaal alle buit binnen halen en wij als Turkije punten pakken.

29 augustus 2023 om 23:22

Moet zeggen, qua namen heeft Gala echt een sterk elftal. Benieuwd of de trainer hier een hecht team van kan maken.

Wat is die Mauro Icardi een dodelijke killer spits zeg niet te geloven! Absoluut een werelspits. Zag er even zwaar uit maar super omgedraaid. Dik en dik verdiend gewonnen. Er zat weinig energie in voor mijn gevoel maar als nog gefeliciteerd Galatasaray fans. Met bloed, zweet en tranen in CL! En Turkije.. werelds beste supporters geen twijfel mogelijk.

29 augustus 2023 om 23:12

Nou ik moet zeggen dat ik dat fluiten als de tegenstander de bal heeft ongelofelijk vervelend vind. Zonde, want de fans kunnen waanzinnige sfeer maken zoals we ook gezien hebben deze wedstrijd.

29 augustus 2023 om 23:24

"werelds beste supporters geen twijfel mogelijk"

Dat zijn natuurlijk de ultra's van Wyad Casablanca. Was laatst gewezen door een lid op hen, maar qua sfeer is dat echt next level.

29 augustus 2023 om 23:38

Ik was vorige maand bij de derby tussen Raja Casablanca en Wydad Casablanca geweest en een paar dagen later ook de bekerfinale waarin Raja speelde. Nou heb ik een persoonlijke voorkeur, maar dat moet je een keer meegemaakt hebben… Zie niet snel iets vergelijkbaars

https://www.indehekken.net/pyro-choreos-en-rellen-de-casablanca-derby-is-de-grootste-wedstrijd-op-aarde/

30 augustus 2023 om 00:17

Raja

Interessant stuk. Lijkt me wel geweldig om dat eens mee te maken.

30 augustus 2023 om 01:04

San Lorenzo, River plate en Racing club (en dan vergeet ik er wellicht nog een paar) komen uit Zuid-Amerika wel in de buurt van de Turken. Ook bij de Grieken altijd een heksenketel. En inderdaad Wydad en Raja.

Wat een schandalige vertoning zeg ongelofelijk.

Wat was Galatasaray slecht zeg. Als Molde een beetje fatsoenlijk kon aanvallen waren zij hier dik gewonnen.

Maar goed Galatasaray de Champions League in. Ik verwacht niet veel van hun. Maar wie weet kunnen zij mij nog doen verassen.

Okan is ook geen fantastische coach hé… jeetje thuis met zoveel aanhang, zo een materiaal en dan zo bang voetballen, zat echt 0 voetbal in dat team. Heftig.

Maar goed dat Molde niet in de Turkse competitie zit. Wat een dramatische wedstrijd was dit.

Ontzettend veel respect voor Molde tegen dit vreemdelingenlegioen van Galatasaray, Molde duidelijk de betere over de 2 wedstrijden helaas ontbrak het aan doortastendheid. Bij gala lijkt het meer op een bij elkaar geraapt zooitje

Slecht spel, vooral met zo'n selectie mag je niet zo slecht spelen. CL zeker niet waardig. Hopen dat de transfers er dan wel zijn in de groepfase en nog de #8 die al 50-60 dagen aan het wachten is?!...

Desondanks dat 30 miljoen erbij, en zie ze nog wel 3e worden en door naar EL.

OFF: Ook bij dit wedstrijd is de publiek zwaar gedempt vergeleken met de Turkse zender

Okan Buruk krijgt het voor elkaar om met deze selectie dramatisch te spelen. Serieus? Verdedigend wisselen na 70 minuten vechten tegen achterstand? Alsof we een marge van 3-0 hebben? Liever zonder hem.

Gefeliciteerd. Ik heb de zojuist bijgewerkte ranglijst bekeken en we hebben Schotland ingehaald!! Hopelijk winnen de andere 3 ook, zodat we België naderen.

Met bagger spel gewonnen.
Meer kan je er ook niet van zeggen

Ik zou vanavond meteen afscheid nemen van Okan. Wat was dit waardeloos zeg.

GSaray Champions League waardig? Absoluut niet.

Hoeveel geluk kan een team hebben over 2 wedstrijden. Niet te geloven.

Ik denk dat elke club hoopt op Galatasaray na deze twee potten op de manier zoals ze nu spelen. Molde 2 grote kansen gecreeerd waarvan er 1 in ging en Galatasaray eentje misschien? Qua voetbal was het echt om te huilen. Voor Molde is EL gewoon het hoogsthaalbare ondanks dat ze de betere waren, die zouden er in de CL ook dik afgaan. Individuele klasse in de vorm van Icardi geeft uiteindelijk de doorslag over 2 potten.

Gefeliciteerd Gala fans, ik hoop dat het verdedigend wat beter staat over een maandje want aanvallend valt er echt wat te halen als ze niet zo slordig zijn.

29 augustus 2023 om 23:13

Ik als gala fan vind dat jullie Champions leauge horen te spelen en wij Europa. Misschien wel conference. We verdienen het niet met deze trainer.

29 augustus 2023 om 23:16

Ik ben geen Molde fan, maar bedankt. Echter is de CL veel te hoog gegrepen en gok ik dat ze maximaal 1 puntje zouden hebben gehaald

30 augustus 2023 om 07:17

Hahaha grappig. Er komt nog een nummer 8 bij.. en vergeet niet al speelt Gala slecht ze winnen wel! Team moet nog ingespeeld worden.

29 augustus 2023 om 23:17

Dat is juist het trieste. Op dit moment is het verdedigend beter dan aanvallend. Van de 5 doelpunten over 2 wedstrijden zijn er 4 met geluk ingegaan. Ik kan er wel een heel boek over schrijven maar dit gaat echt nergens over. Molde verdiende het om door te gaan. Ben zo boos dat ze naar mijn mening onterecht de winnaar zijn.

Galatasaray heeft niks te zoeken in de championsleague. Kerem, baris alper, Mertens, angelinho zijn niks waard. Over 2 wedstrijden zijn ze overklast door een ploeg die echt wil voetballen. Ik ben zo boos dat ze doorgaan en dat zeg ik als een echte Gala fan. Zou zeggen hou de eer aan je zelf en verlies hier zodat een ploeg kan doorgaan die inzet en wil toont om op dat podium te staan. Echte lafaards bah bah ben gewoon misselijk geworden, dit kan je toch geen voetbal noemen. Als torreira en Icardi bij Molde speelden was dit 0-3 geworden minimaal.

Gala maakt echt gewoon echt lucky goals beide wedstrijden. Gs wint de wedstrijden puur door de klasse van Icardi en Muslera. Op deze manier ga je in de groepsfase niks winnen ben ik bang. Succes in de CL hopelijk redt Adana Demirspor het morgen ook en dan lekker door met 4 teams heerlijk bezig voor de coëfficiënten punten.

Molde is al 25 weken bezig en tuurlijk zijn ze veel verder, maar dit is echt een schandalige vertoning van Gala. Over 2 wedstrijden gezien was Molde veel beter als Gala in mijn ogen.Okan mag echt achter zijn oren krabben en tuurlijk zal het straks beter worden als iedereen fit is, maar hij heeft helemaal geen plan B, hij hoopt op individuele klasse van Icardi en nog een paar spelers. Hoezo zo lang wachten met Kerem, die is zo hopeloos uit vorm? Gala heeft allemaal spelers gehaald die niet klaar zijn en dat heeft even tijd nodig, maar hierdoor had je bijna de CL misgelopen. Ben blij dat Gala door is, nu hopen dat Fener, Besiktas en Adana ook doorgaan naar de poulefase. We hebben de punten hard nodig.

29 augustus 2023 om 23:21

Jij maakt een goede analyse. Waar Fener alleen fitte spelers heeft ingekocht, hebben wij ons verkeken op lage transfersommen en uitgerangeerde (in de zijn van ‘niet fit’) spelers. Ziyech, Zaha en Tete. Ook Icardi is niet fit.

29 augustus 2023 om 23:25

Moet je na gaan wat een niet fitte Icardi laat zien haha laat hem maar niet fit blijven Fener gaat Batsman verkopen ik zou echt die nummer 11 van Molde willen. Loopt voor elke bal als een paard.

29 augustus 2023 om 23:28

Weet je wat met spelers van zulke teams zijn. Ze zijn uitstekende teamspelers. Zet daar Midstjo en hij blinkt ook uit. Zij maken collectief af. Zulke spelers kunnen wij niet gebruiken ivm onze impulsieve en niet duidelijke speelstijl.

29 augustus 2023 om 23:31

Ja dat is waar alleen die Breivik en 11 vond ik toch wel iets extras hebben. Hele leuke spelers.

29 augustus 2023 om 23:31

Nouja hij heeft niet veel laten zien de afgelopen wedstrijden. Teert op zijn dingen die hij vorig seizoen heeft laten zien. Wil ze het liefst de huid vol schelden echt een wanvertoning

Ik zou blij moeten zijn met de kwalificatie voor de CL maar wat overheerst is frustratie.
1 woord over de wedstrijd van vanavond: Schande.
Hoe krijg je het voor elkaar om met dit materiaal tegen Molde, thuis! Zo ongelooflijk laf te voetballen.
Of beter gezegd niet voetballen!
Okan had op mij tot dit tweeluik al weinig indruk gemaakt maar nu heeft hij in mijn ogen geen enkel krediet meer. Niveau van een amateur trainer.

Een matige wedstrijd gezien van ons kant het opbouwen naar voren gaat vaak niet soepel, de combinaties tussen de spelers voorin gaat ook niet al te lekker. Torreira/Boey Motm imo beide geweldig gespeeld. Wat kan ik mij irriteren aan Kerem Akturkoglu wat een ongelofelijk vervelend jochie is dat zeg raakt de bal achterin na een domme pass kwijt en gaat gelijk wijzen naar zijn teamgenoten en daarna loopt hij niet achter zijn man aan. Die jongen moet door Okan Buruk op zijn vingers getikt worden want vorige jaar kwam dit vaker voor. De spelers moeten wennen aan elkaar Nadat een nummer 8, Ramos, Ziyech en Zaha bij komen verwacht ik dat het al een stuk beter gaat. Okan buruk moet ook een duidelijke Tactiek gaan opstellen want het opbouwen lijkt nergens op. Ondans We zijn DOOR!!! UCL HERE WE COME....

Champions League here we come.

Dramatische Galatasaray. Slechtste wedstrijd in jaren.

Omdat Okan niet leert van zen fouten.

Hou men keutel vast in de Champions League.

Ik zit werkelijk waar met schaamte te kijken naar Galatasaray.

Het is te triest voor woorden daarom wil ik er weinig woorden aan vuil maken.

Tete kan al makkelijk bestempeld worden als miskoop maar dit zag ik al aankomen.

100 x geroepen neem dan een rashica die graag naar gs kwam en lang genoeg wachtte.

Iedereen roept al weken dat sergio moet banken maar doet hij dat dan is gs gewoon veel slechter. We hebben gewoon geen middenveld. Iedereen doet maar wat. Het is aan de individuele kwaliteiten vooral van icardi vorig jaar met vlagen af en toe mertens (die trouwens helemaal op lijkt te zijn) en zaniolo in mindere mate.

Maar dit team is om te janken en vrijwel alles waar ik al wekenĺang voor waarschuw komt uit.

We hebben niets te zoeken in europa zoals we al jaren doen.

Bakambu kan niks, tete is niks. Demirbay is traag als dikke stront. Hoe kan hij nou in godsnaam het nationale elftal van Duitsland halen?

Ik zie het somber in dit jaar. Sergio er in voor de balans is een must hopelijk vult ziyech de rechtsbuitenpositie goed in en ik zeg baris alper in de spits ipv mertens of desnoods speel met een extra nummer 6. Maar dan is een middenvelder een must.

Deze twee wedstrijden heeft duidelijk laten zien hoe zwak wij zijn. Ik zie het echt als een reële mogelijkheid dat we met nul punten eruit knikkeren

29 augustus 2023 om 23:37

Tete nu al afschrijven? Die gozer heeft tijd nodig, speelt pas zijn 1e wedstrijd in Rams Park

30 augustus 2023 om 01:29

Misschien moest ik het beter formuleren. Met dit zag ik aankomen bedoel ik op zijn voorgaande wedstrijden.

Deze gast had vandaag net zo vaak balverlies als dat molde over twee wedstrijden gevaarlijk voor ons doel werd.

Waarom denk je dat zo een speler waarvan iedereen roept dat hij 25mil waard is vrij naar Galatasaray komt? Het is gewoon een mislukte zwakke speler. Bij zijn vorige team erg maar dan ook erg zwak. Constant balverlies, lijkt echt niets goed te kunnen doen. Leuk voor in de beker misschien zodat hij wat derde dvisionisten kan poorten.

Mijn conclusie over hem stond al vast en ik ben bang dat wedstrijden van GS dit enkel alleen nog bevestigen.

Ik hoop natuurlijk van niet.

30 augustus 2023 om 01:39

Tete kan missschien goed zijn, daar spreek ik me nog niet over uit, maar die is echt enkel en alleen gehaald omdat Fener die ook wou. Want dat is hoe onze Turkse debiele clubs nou eenmaal hun transferpolitiek voeren.

30 augustus 2023 om 07:19

Men vergeet snel.. door hem kwam de 2-3 scoren in Molde, vind hem beter dan Zaha zelfs

30 augustus 2023 om 13:58

Bedoel je de blinde zwakke bal naar voren? Dat was meer onkunde omdat hij niet wist wat te doen. Het kwam door Baris die daar het maximale van uithaalde door een perfect uitgevoerde voor kop assist van te maken en dan natuurlijk Icardi die goed weg draait. Al denk ik ook vooral omdat dat kwam dat molde gewoon op was tegen die tijd.

Zijn laatste verhuurperiode bij leicester was bagger.

Vroeger bekend als talent maar dat zegt natuurlijk vrij weinig.. nu al in frankrijk, Oekraïne en premier league gespeeld maar het is er niet uitgekomen en ipv een stijgende lijn is hij dik gestagneerd in zijn ontwikkeling.

Nogmaals als gsliefhebber hoop ik dat hij slaagt maar zie de kans klein. Vooral als ziyech in vorm komt.

Btw ramos lijkt een grote stap te hebben gezet richting gala. Wat vinden we daarvan?

30 augustus 2023 om 14:00

Ik denk zelf dat clubs daar minimaal mee bezig zijn. Het wordt opgeblazen door de media.

Zoals erden ook aangaf clubs zijn daar helemaal niet mee bezig.

De wedstrijd was zo slecht met zoveel fouten dat ik gewoon geen zin heb om dit allemaal op een rijtje te zetten. Mijn enige hoop is dat Zaha, Ziyech en Icardi samen met Tete iets meer kwaliteit toevoegen. Ik verwacht nog 2 transfers, 1 op het middenveld en 1 verdediger. Ons middenveld was echt slecht, Molde kon gewoon dwars door het middenveld passen. Kerem Demirbay lijkt wel te slapen op het veld en is helemaal niet scherp, door hem kregen we een doelpunt tegen.

Normaal gesproken gaan wij supporters meteen los na een slechte prestatie. Onze enige hoop is dat onze nieuwe spelers, wanneer zij fit zijn, meer kwaliteiten toevoegen.

29 augustus 2023 om 23:38

Tegengoal is gekomen na balverlies van Akturkoglu.. Misschien moet hij even de bank warm houden

29 augustus 2023 om 23:43

Kerem akturkoglu moet gaan knikkeren ofzo maar nooit meer voetballen. Enige pluspunt van hem is dat ie snel kan rennen. Dat hebben we ook gezien vandaag maar als je de bal bij een counter niet fatsoenlijk naar het doel van de tegenstander kan dragen en je bijna bij de cornervlag eindigt terwijl je rechtdoor kan lopen dan is er echt iets mis met je. Uiteindelijk kom je in de 16 en geef je zo een misselijke pass aan Icardi waar die ook echt niks aan heeft. Leg je de bal 2 seconden eerder in zijn loop dan kan die er misschien iets mee. Maarja die hersencellen of die deel in zijn hersenen die daarover moeten nadenken ontbreekt bij hem.

Kerem Aktürkoglu voelt zich de man maar is helemaal niks. Ik vat het niet waarom valt Berkan in? Sergio moest spelen vandaag. Ben totaal niet blij met het spel van Gala. Icardi heeft gescoord 2 basis spelers geblesseerd vriend moet deze jongen alles alleen doen? Owja probz naar Boey en Torreira. Muslera was zoals gewend super.

Molde horen we op te rollen als een lahmacun. Maar dit was weer drie keer niks. Lekker leunen op je voorsprong, achterin tikken, hakjes hier en daar. Eerste helft was het tien keer niks op de flanken. Gelukkig hadden we Torreira op het middenveld die voor balans op het veld zorgde. Angelino speelde aardig in de tweede helft, Boey zit nog niet op zijn oude niveau. Bakambu blijft maar bagger spelen. Weet nog steeds niet wat ik van Demirbay moet vinden. Vraag me af wat Terim met dit team zou kunnen doen, ook al ben ik geen fan van hem.

29 augustus 2023 om 23:25

Ben ook indd benieuwd wat terim met deze selectie zou doen want hij was met die bagger elftal in 20/21 net niet kampioen geworden, laat staan wat hij met deze spelers had gedaan.

30 augustus 2023 om 00:43

Terim met deze selectie? Boey werd dan vorig seizoen wellicht verhuurd aan Kayserispor, in de plaats haalden we Nazim Sangare. Oliveira ging plaats moeten maken voor een Roemeens talent. Ruzie met Icardi nadat hij vorig seizoen Wanda achterna vloog naar Argentinië. Halil Dervisoglu vaste spits. Ga zo maar door.

We hebben gepresteerd, daarmee is alles gezegd. Een schandalige vertoning, werkelijk waar. Ik moet wel zeggen dat in deze fase presteren erg belangrijk is. Onze clubs hebben vaak lastig in het begin van het seizoen. Er moet minstens iemand zo goed als Torreira komen. Als je daarnaast toch Ramos gaat aantrekken, kan je wel serieus een 3-5-2 systeem inpassen met een Ziyech op de 10.wel moet je wat doen aan je flankspelers, want die blijven dan buitenspel of moeten als een zwervende spits Icardi bedienen.

29 augustus 2023 om 23:24

3-5-2 zou kunnen met boey en angelinho op de flanken. Zolang die 2 blinde Turken die niet kunnen ballen er maar niet in staan. Wat mij betreft schrijven ze baris alper en kerem niet eens in voor de CL. Wat een egoisme en wanvertoning.

Speelden we fris? Nee. Speelden we voor resultaat? Ja. Velen hier bekijken het op basis van het voetbal dat op de mat is gelegd. Ik denk dat Okan hier bewust voor heeft gekozen. Het heeft uiteindelijk goed uitgepakt en dat is het enige wat telt. Tactisch gezien was ik ipv Icardi met een bakambu begonnen aan het tweede bedrijf. Je weet dat Molde gaat drukken op de achterste linie en laat dat nou net de sterke punt van Bakambu zijn. Zo had je ze een cookie of their own deeg kunnen geven zoals goede ouwe Louis zegt. Maar hey, ik ben hkki en geen Okan Buruk.

29 augustus 2023 om 23:27

Het heeft toch juist niet goed uitgepakt, want Molde had genoeg mogelijkheden. Hrt is uiteindelijk in jullie voordeel geeindigd maar dit kan ik geen 'resultaatvoetbal' noemen. Want dan zou je niet zoveel weggeven.

29 augustus 2023 om 23:41

Wat een snert argument. Dan kunnen we toch net zo goed zeggen dat die kansen er niet in zijn gegaan. Ik snap je punt, daar niet van maar ik ben er van overtuigd dat Okan inziet dat we als ploeg geen 100meter sprint, maar juist een marathon aan het lopen zijn. Hij past zekerheden in het elftal en schaaft continu bij. Hij heeft ten slotte wel geloodst naar de groepsfase!

29 augustus 2023 om 23:28

Hoe kan je hier bewust voor kiezen bro je wordt over 2 wedstrijden weggespeeld door een Molde die een selectie heeft twv Tete, kom op.

29 augustus 2023 om 23:46

Heb je gezien dat Molde al een tijdje aan de competitie bezig is terwijl wij pas zijn begonnen. Daarnaast staat die trainer van Molde al ruim 5 jaar aan de zijlijn bij hen. Tevens bestaat hun 11tal uit spelers die al ruim 3jaar samen spelen. Ze zijn ontiegelijk goed op elkaar ingespeeld maar missen de individuele kwaliteit. Daar moesten ze het vandaag tegen afleggen. Vandaar dat ik zeg dat ik de hand van Okan daarin zag. Het was 100% een bewuste keuze.

30 augustus 2023 om 01:43

Wat een hoop onzin. Dit Molde had alle moeite van de wereld tegen Klaksvik, ging vorig seizoen onder mijn eigen ogen kansloos 4-0 de boot in in Gent. Dit spel ging gewoon door op het elan van tegen Zalgiris en Ljubljana. Beide ploegen zijn trouwens met forfaitcijfers uit de EL en bijna uit de ECL geknikkerd.

Zelfs adana demirspor speelt leuke europese wedstrijden. Waar heb ik naar gekeken joh. Gala is het helemaal kwijt. Totaal niet klaar voor het nieuwe seizoen.

Losse eilandjes. Erg statisch. Niemand helpt elkaar. Ze lopen steeds vast. Geen teamspel. Geen tactiek. Helemaal niets. Elke terug vallende bal voor molde. Ballen dom inleveren bij de tegenstander. Als molde laatste assist niet kan geven dan geeft 1 van de domme turkse speler het wel. Totaal geen overzicht. Wat is nou goed aan bijvoorbeeld abdulkerim. Amateur

29 augustus 2023 om 23:26

Adana demirspor speelt idd aardig maar niet beter dan Galatasaray. Je moet Ucl niet vergelijken met Konferens league....

29 augustus 2023 om 23:43

Met dit voetbal van gala kom je in conference league ook niet verder. Racing Genk tikt je kapot.

Schandalig, dramatisch, afschuwelijk. Ik ga er niet teveel woorden aan vuil maken.

Wat is die Icardi toch een geweldenaar zeg, mooi om te ziend dat ie weer helemaal is opgeleefd bij Galatasaray.

Of Gala is slecht of Molde is City geworden.. kom op jongens, in eigen huis niet eens fatsoenlijk posititiespel kunnen neer zetten. Dit moet echt beter.

Maar goed resultaat was belangrijker, ben benieuwd naar de loting!!

Zullen we maar blij zijn dat we voor het eerst in 13/14(!) jaar?!?! een Turkse ploeg door de CL voorrondes is doorgestoten naar de groepsfase, want deze manier van spelen valt niet goed te praten...

29 augustus 2023 om 23:31

Het zou ook schandalig zijn als Turkije 2 jaar achter elkaar geen CL-club levert. Ergens moeten wij gewoon blij zijn. Misschien wanneer het spel beter wordt en de spelers aan CL sfeer proeven dat het een stuk beter gaat. In zo een CL marathon kan je alleen maar groeien als dit shitvoetbal je uitgangspunt is.

30 augustus 2023 om 00:06

Bro, zoals Fatih Terim ooit zei: "Resultante Importante", want ik denk dat dit het enige doel van Okan was

Het spel ziet er weer niet uit en ik vraag me af waarom dit er nog steeds niet is. En met mij alle Galatasaray fans. Kan trainer Okan hier nu eindelijk eens antwoord op geven? Anders worden het helaas allemaal oefenwedstrijden voor ons.

Mensen roepen nu al weer Okan wegwezen, maar net zoals vorig jaar gaat Galatasaray stroef beginnen (maar ze winnen wel gewoon) en op een gegeven moment gaat het weer draaien. Ik heb eerder voorspeld dat 2023 de wederopstanding van het Turks voetbal zal zijn. Prachtig om te zien dat er punten worden binnengehaald.

Zou me niet verbazen als een stuk of 4-5 spelers van Molde een transfer maken. Wat een goede ploeg zeg. Laat Icardi van shirtje wisselen en ze bekeren makkelijk door. Okan is in ieder geval gewaarschuwd. In de CL wordt het zo prijsschieten, dit moet vele malen beter anders volgt hem hetzelfde lot als zijn maat Sergen.

30 augustus 2023 om 00:46

Helemaal geen goede ploeg. Hadden alle moeite van de wereld tegen Klaksvik en ik zag dit elftal live met 4-0 de boot ingaan in Gent. Heel matige ploeg gewoon.

1e helft gezien en blijkbaar was de 2e helft nog erger.Ik weet niet wat ze bij Gs op de training doen maar het was weer echt bedroevend slecht..Met alle geluk van de wereld de CL gehaald en 2 wedstrijden de mindere tegen Molde..Beschamend1 speler van Gs verdient meer dan hun hele selectie

30 augustus 2023 om 15:05

Hebben we ons gekwalificeerd voor de groepswedstrijden of niet? Daar gaat het om. Ik begrijp wel dat het jullie en die andere vogelclub pijn doet dat Galatasaray nu alle miljoenen binnen harken maar misschien kan een van jullie het volgend jaar proberen om in de CL te spelen? Oh ja wel met goed spel zoals je aangeeft. Ik zou zeggen droom maar lekker verder jongeman. Over een X aantal jaren zie je jouw clubje misschien ooit in de CL spelen. En ben jij de financiële man bij Galatasaray dat je je zorgen maakt over ons budget? We krijgen miljoenen binnen van de UEFA, zoveel geld die jouw club nooit zal zien …..

Van dit Galatasaray heeft niemand iets te vrezen. Wat waren ze slecht zeg.

Wederom een dramatische wedstrijd. Het mag duidelijk zijn dat Galatasaray nog niet klaar is voor het grote werk. We mogen echt van geluk spreken dat we doorstoten naar de groepsfase want we hebben beiden keren met geluk gewonnen van Molde.

Echter vergeten velen dat niet alle spelers fit en op elkaar ingespeeld zijn. Dit heeft tijd nodig. Met Ziyech, Zaha, een 8 en een verdediger moet minimaal EL haalbaar zijn. Ik hoop dat Ramos komt want onze verdediging is dramatisch. Ramos is nog altijd van wereldklasse en een leider. Hopelijk krijgt Okan het snel op de rit, hij verdient wel iets meer krediet na vorig seizoen.

Wie weet kan Ziyech dit elftal in de poulefase van de CL meer glans geven, ben benieuwd!

Ziyech en de Champions league gaan hand in hand. 🤝

Het lot van elke Turkse kampioen. Elke keer maken ze dezelfde fout. Heel de kampioenenploeg omgooien, achter vergane-glorie-spelers aangaan, en vooral als je aartsrivaal er ook achter zat.

(Gevallen) sterren kopen is geen beleid, Erden Timur. Investeer het CL geld in een degelijke technische staf en een degelijk scoutingsapparaat. Niet in een Ramos die pas in december fit zal zijn.

30 augustus 2023 om 08:19

Sorry maar dit heeft toch niets te maken met de kwaliteit van onze spelers? Dit is puur een trainersfout. Okan Buruk is dit seizoen een regelrechte teleurstelling en hij is de enige verantwoordelijke voor het dramatische voetbal. Ik hoop dat hij het op de een of andere manier voor elkaar krijgt om het team beter te laten voetballen, want dit kan dus echt niet.

30 augustus 2023 om 08:30

Dit heeft wel te maken met de kwaliteit van de spelers. Het is een wanbeleid vanuit het management gedoseerd met ongeduld en druk van Turkse supporters.

Al breng je Guardiola naar Gala dan nog zullen zij met dit beleid falen.

30 augustus 2023 om 08:35

Hoe kan het dan dat een Molde zoveel beter speelde dan ons? Omdat ze meer kwaliteit hebben?

30 augustus 2023 om 14:50

Omdat zij wel gewoon een systeem hebben en niet lukraak spelers kopen om te kopen. En dat is wat Turkse ploegen wel altijd doen. Kopen om te kopen.

We hebben zoveel transfers gedaan, maar geen enkele buiten Angelino is inzetbaar, we weten ook niet hoe we ze in de ploeg gaan inpassen met de Turkenregel en restwaarde hebben ze ook niet bepaald.

We maken dezelfde fout als Besiktas in 2021. Of als Galatasaray in 2019.

Okan heeft ook gewoon helemaal geen idee wat hij doet. Verschrikkelijk slechte coach, die mening heb ik al sinds zijn aanstelling en die is nooit veranderd.

Zo dat was even zweten voor de Galatasaray fans, Mooi dat ze er weer is bij zijn. Echt balen dat Panathinaikos het net niet gehaald heeft. Na die mindere jaren eindelijk weer is dichtbij Champions League voetbal , Knap Olympique Marseille uitgeschakeld, Heel Jammer. Hopen dat AEK Athene het wel haalt

Op naar de europa league!

Over twee wedstrijden vond ik Gala wel de betere ploeg. Maar het niveau van deze play-off ontmoeting was wel van een bedroevend niveau. De bal vier keer naar dezelfde kleur spelen was al teveel gevraagd. Het is voor Gala te hopen dat ze een beetje gunstig loten en wellicht daardoor derde kunnen worden in de poule. Veel meer verwacht ik niet, gebrek aan kwaliteit. Maar de sfeer tijdens de thuiswedstrijden zal wel magistraal worden.

Galatasaray heeft echt helemaal niets te zoeken in de CL als dit is wat we ervan mogen verwachten.
Er zit totaal geen idee achter het voetbal, eigenlijk erg slecht dat je een team dat het met name moet hebben van inzet niet op de counter weet kapot te spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren