Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Fysiek is het allemaal niet indrukwekkend, maar hij kan als Picasso worden'

Laatste update:
/

Marco Verratti staat er goed op bij Arrigo Sacchi. De voormalig coach van onder meer AC Milan en de Italiaanse nationale ploeg geniet wekelijks van zijn jonge landgenoot in dienst van Paris Saint-Germain. “Hij is een heerlijk talent”, zegt Sacchi in een interview met L’Equipe.

De oud-oefenmeester weet waar hij over praat, want hij zag Verratti ooit als jonge jongen doorkomen bij de beloftenelftallen van de Italiaanse bond. “Volgens mij hebben de scouts van PSG hem ook gezien tijdens het duel tussen de jeugd van Frankrijk en Italië, vier jaar geleden in Cannes.”

Niet voor niets betaalde de Franse grootmacht in 2012 twaalf miljoen euro voor de toenmalige middenvelder van Pescara. “Hij is een speler met enorm veel kwaliteit”, vindt Sacchi. “Een van de grootste beloftes die we hebben. Fysiek is het allemaal niet indrukwekkend, maar hij is intelligent en bescheiden. Hij heeft zijn door God gegeven talent geperfectioneerd. Hij kan als Picasso worden.”

Marco Verratti behoort tot de tien beste middenvelders ter wereld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt een parel, zulke middenvelders kunnen er niet genoeg zijn. Hij is fysiek dan misschien niet indrukwekkend, maar hij schuwt geen enkel duel. Aan de bal zo enorm volwassen en slim... PSG heeft echt goud in handen, en dat voor 12 miljoen€. Denk dat hij de komende jaren in elke zomer en winter periode genoemd zal worden als mogelijke aankoop voor de teams als Bayern, Barca en Real. Met Pogba denk ik een van de middenvelders met het meeste potentie van 't moment.

11 april 2016 om 12:45

Hij heeft inderdaad naast die heerlijke fijne techniek en weergaloze passing ook keiharde tackles en elke 90 minuten volop vechtlust, ik hoop toch dat hij dat gatusso gedrag afleert in de toekomst om blessures te voorkomen!

11 april 2016 om 13:12

Mee eens, maar andere kant een mix van Gatusso en Pirlo is natuurlijk ook niet verkeerd

11 april 2016 om 15:34

Klopt, zijn lichaam is blessuregevoelig en hij kan derhalve niet lang meer zulke tackles blijven maken.

11 april 2016 om 15:34

@ Liminho

Zo een mix bestaat niet haha. Het is of je bent creatief, of je bent een sloper. Kan niet beiden. Althans ik ken er geen 1.

11 april 2016 om 15:32

Juve moet voor 80 mil Pogba verkopen en met dat geld direct Verratti en Donnarumma halen. Die twee spelers zullen de leiders zijn van Italië voor de kopende 20 jaar.

11 april 2016 om 15:35

Heeft veel meer potentie dan Pogba. is in de kleine ruimte veel minder dan Verratti. Ook is Pogba veel minder goed in het temporiseren van de wedstrijd.

PSG heeft goud in handen met deze speler, ze gaan nog veel plezier aan hem beleven. Wat ik ook positief vind aan Verratti, hij pakt sinds dit seizoen veel minder kaarten. Wat niet het geval was de jaren ervoor waardoor hij vaak wedstrijden moest missen.

11 april 2016 om 15:33

Helemaal mee eens. Het aankomende EK kan ook zomaar het toernooi worden van Verratti.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren