Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fulham doet zaken voor 22,5 miljoen euro en passeert grens van 70 miljoen

Laatste update:

Aleksandar Mitrovic mag zich definitief speler van Fulham noemen. De aanvaller komt per direct over van Newcastle United en heeft een vijfjarig contract ondertekend, zo maken the Cottagers maandagavond wereldkundig. Fulham maakt geen transfersom bekend, maar volgens de Engelse pers ligt het bedrag rond de 22,5 miljoen euro. De 23-jarige Mitrovic speelde de tweede helft van het afgelopen seizoen op huurbasis voor de Londenaren.

Mitrovic had met twaalf doelpunten in twintig wedstrijden een belangrijk aandeel van de promotie van Fulham naar de Premier League. Hij werd meteen een publiekslieveling en werd de afgelopen weken voortdurend met een terugkeer in verband gebracht. Naar verluidt bereikten Fulham en Newcastle zaterdag een akkoord, waarna Mitrovic medisch gekeurd kon worden en zijn krabbel kon zetten onder een langdurig contract op Craven Cottage.

Woensdag, in het oefenduel met Sampdoria, zou de Serviër wellicht al zijn rentree kunnen maken. Mitrovic maakte medio 2015 de overstap van Anderlecht naar Newcastle, voor een bedrag van vijftien miljoen euro. Bij Partizan Belgrado en Anderlecht liep hij één op twee, maar in het tenue van Newcastle kon hij niet aan de verwachtingen voldoen. Na 72 officiële duels staat de teller op 17 doelpunten. Zijn contract in het St James Stadium liep nog twee jaar door.

"Ik ben heel blij en trots om eindelijk officieel speler van Fulham te zijn. Ik ben door het dolle heen", vertelt de aanvaller via de officiële clubkanalen. "Ik heb veel liefde voor onze geweldige fans. Ik heb een goede band met ze. Dit is een grote club en vorig seizoen hebben we geschiedenis geschreven. We hebben grote dingen bereikt en dat wil ik blijven doen. Met de supporters achter ons kunnen we ver komen." Mitrovic is na Maxime Le Marchand, Fabri en Jean Michaël Seri de vierde zomeraankoop van Fulham. De totale transferuitgaven staan op ruim zeventig miljoen euro. Bovendien wordt André Schürrle de komende twee seizoenen gehuurd van Borussia Dortmund.

Is Aleksandar Mitrovic een goede aankoop van Fulham?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima aankoop van Fulham. Heeft zeker de potentie om beter te worden. Hopelijk vindt hij de rust voor het doel. Zeker ze nu in de PL spelen.

Fysiek monster die Mitrovic. Fulham kan wel eens verassen en minimaal Linkerrijtje bereiken met aankopen zoals Seri

30 juli 2018 om 19:30

Ik hoop voor ze dat ze verrassen en niet verassen, anders blijft er niks over en is het linker rijtje niet haalbaar.😂😋😂

Wolverhampton en Fulham hebben zeer goed ingekochy dit seizoen, ik zie hen er wel in blijven. Clubs als Cardiff, Bournemouth, Brighton en Huddersfield zullen toch echt goed op moeten gaan passen. Zij hebben nog wel een aantal versterkingen nodig willen zij volgend seizoen nog PL spelen.

30 juli 2018 om 19:09

Bournemouth is te sterk, als je kijk naar wat hun afgelopen jaren hebben laten zien.

30 juli 2018 om 19:15

Bournemouth heeft het afgelopen seizoen ook erg moeilijk gehad en stonden een tijd in de degradatiezone. Net als Crystal Palace.. Die clubs moeten echt oppassen, want Fulham en the Wolves zie ik wel echte Premier League clubs worden (al hoop ik persoonlijk dat Wolves er direct weer uit vliegt en nooit meer terugkomt)

30 juli 2018 om 19:54

Waarom zou Wolves er direct uit moeten? Toch een mooie club met veel historie

30 juli 2018 om 21:45

Inderdaad, was ook altijd leuk om te kijken bij match of the day met Fletcher aanjager voorin. Jammer dat ze destijds zijn gedegradeerd, anders was het nu geen Wolverhamton Portugal FC. (al zitten er wel een aantal pareltjes tussen)

31 juli 2018 om 02:29

Wat NL_Modric al zegt, Portugal FC.. Prima dat ze spelers kopen met een filosofie, maar ze zijn in de macht van een van de grootste zaakwaarnemers op deze planeet en die pompt Portugezen naar binnen. Het is zelfs zo dat hij heeft geëist dat er een Portugese trainer uit zijn stal moest komen anders stopte hij met de talenten. Straks staat er een elftal met 6 tot 7 Portugezen in de basis.. Wolves is gewoon een speelbal van de Portugese Raiola die feitelijk zijn eigen voetbalclub ge toegeëigend. Echt zonde! Ik was vroeger (kijk het al vanaf de oprichting in 1992) fan van de Wolves (althans, ik juichte als ze scoorden) maar dit is echt verziekt voetbal op dit moment

30 juli 2018 om 19:10

Dit valt wel mee, aankopen zeggen niet zoveel. Het team moet kloppen, veel geld uitgeven kan daarbij helpen maar het is verre van een garantie. Zag Everton vorig jaar en West Ham al een aantal seizoenen.

30 juli 2018 om 20:45

Bournemouth toch niet? Afgelopen 2 seizoenen respectievelijk negende en twaalfde geeindigd zonder al te veel moeite

Heerlijk, was in April nog op Craven Cottage en deze jongen is ècht de publiekslieveling. Mitro's on fire...

Iemand een conceptuele opstelling?
Ben benieuwd naar Seri en Schuerrle, tekort voor de top, te goed voor de subtop.

30 juli 2018 om 19:15

Fabri; Christie, Le Marchand, Ream, ?; Seri, McDonald, Cairney; Schurrle, Mitrovic en Sessegnon ofzo? Linksback is me nog niet zo duidelijk.

30 juli 2018 om 20:32

Ryan Sessegnon is toch HET talent op links back?

30 juli 2018 om 21:16

Hij stond vorig jaar toch vooral linksbuiten.

30 juli 2018 om 21:29

Ik denk dat le marchand aan de linkerkant gaat spelen en denis odoi in t centrum. Vorig seizoen hadden ze matt Target op linksback maar volgens mij was die gehuurd

30 juli 2018 om 19:17

Seri komt zeker niet tekort voor de top. Die vent had niet misstaan bij Arsenal en Chelsea en mistte op een haar na een transfer naar Barca vorig seizoen. Schurrle ben ik wel met je eens. Hoop echt dat Sessegnon blijft. Een van de grotere Engelse talenten. Verder zie ik ze met Seri, Schurrle en Mitrovic best overleven

En dan op de Nederlandse tv dat gezever dat we niet meer meedoen Europees door een slechte opleiding.

30 juli 2018 om 19:30

Tja als je niet van teams uit Kazachstan kan winnen heb je weinig te zoeken in Europa inderdaad..

30 juli 2018 om 23:30

Touché

Stuk voor stuk aankopen die Fulham beter maken. Ik ben blij in ieder geval

23? Ik had die man echt eerder 43 geschat. Voor mijn gevoel al echt jaren actief in het prof voetbal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren