Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frimpong laat klasse zien met verdedigende én aanvallende actie in één

Laatste update:

Jeremie Frimpong was donderdagavond van grote waarde voor Bayer Leverkusen. Tijdens het duel in Noorwegen met Molde FK (1-2) zorgde de Amsterdammer na fel doorjagen voor de openingstreffer. Enkele minuten later verdubbelde Nathan Tella de voorsprong van de bezoekers. De treffer van Emil Breivik, drie minuten voor tijd, kwam te laat voor Molde. Leverkusen heeft na twee speelrondes de maximale zes punten verzameld in Groep H van de Europa League. Molde is net als BK Häcken puntloos. FK Qarabag won net als Leverkusen al tweemaal en lijkt met die Werkself richting de volgende ronde te gaan.

Bijzonderheden
Leverkusen, waar de geblesseerde Timothy Fosu-Mensah ontbrak, kwam na een klein kwartier op voorsprong. Frimpong sprintte richting een nietsvermoedende verdediger van de Noren, die de bal aan hem verloor. Frimpong kreeg de bal vervolgens op een presenteerblaadje terug van Amine Aldi en rondde beheerst af: 0-1. Vier minuten later zag trainer Xabi Alonso de tweede treffer binnenvallen. Adam Hlozek sprintte richting doel, behield het overzicht en gaf af op Tella. De vleugelspeler promoveerde de prima pass van Hlozek tot assist: 0-2. Vlak voor tijd zorgde Breivik voor de aansluitingstreffer via een fraaie kopbal, maar een gelijkmaker zat er niet meer in.

Molde FK - Bayer Leverkusen 1-2
14' 0-1 Jeremie Frimpong (assist: Amine Adli)
18' 0-2 Nathan Tella (assist: Adam Hlozek)
87' 1-2 Emil Breivik (assist: Mathias Lovik)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk om de stand in de groep te zien. Net als Leverkusen heeft Qarabag nu ook 6 uit twee en volgende wedstrijd in Duitsland. Wordt een hele zware wedstrijd en Bayer zal wel winnen, maar is neit erg. Hebben een mooie voorsprong op de nummer drie. Kan niet wachten om er bij te zijn de volgende wedstrijd.

6 oktober 2023 om 11:23

Het lijkt alsof ze daar ieder jaar kleine stappen maken. Volg je de competitie ook ? Of enkel europees? Knap wat ze tot nu toe neer zetten.

6 oktober 2023 om 20:52

Jazeker ik volg de competitie ook en kijk bijna alle wedstrijden. De laatste jaren gaat het Europees inderdaad weer steeds beter en hopelijk kunnen hopelijk weer een keer de groepsfase van de CL bereiken.

Ik mag toch hopen dat Koeman Frimpong niet nog een keer negeert.. deze onzin duurt al veel te lang.

5 oktober 2023 om 23:56

Hij zit er deze keer gewoon bij toch? Al zal hij denk ik wel banken; dumfries kun je in deze vorm moeilijk passeren.

6 oktober 2023 om 00:24

Ja in de voorselectie. Binnenkort kunnen we zien of hij bij de definitieve groep zit of niet. Tuurlijk gaat die, mits die wordt opgeroepen, eerst plaats nemen op de bank want Dumfries doet het gewoon erg goed.

Ik hoop stiekem dat Frimpong bij Oranje op links kan spelen. Nu Dumfries zoveel rendement meebrengt, en wij juist links een probleem hebben, hoop ik dat Frinpong dat op een goede manier kan invullen. Zou het een serieuze kans geven!

6 oktober 2023 om 02:01

Malen en Simons kunnen ook op links, of Malen in de spits en Simons op links, zoals bij PSV. Dan eerder Frimpong op rechts. Dan kan hij hetzelfde doen als op rechtsback, maar met wat minder verdedigende taken.

6 oktober 2023 om 02:23

Frimpong is wel stijf rechts volgens mij, die zijn vaak wel een heel stuk minder op de andere kant. Sowieso bestaan er nagenoeg geen backs die op beide kanten even goed zijn. Vleugelaanvallers die zich op beide kanten wel een beetje redden of aanvallende middenvelders die ook op de flanken uit de voeten kunnen heb je nog wel, maar backs die op beide kanten goed zijn bestaan nagenoeg omdat je voorkeursvoet heel belangrijk is in de rol die een back heeft. Cancelo is de enige die ik kan bedenken en zelfs die heeft een voorkeurskant.

Mazraoui vind ik bij Marokko ook altijd stukken minder omdat hij daar door Hakimi noodgedwongen op links moet spelen en die is voetballend ook bovengemiddeld voor een back/verdediger.

6 oktober 2023 om 10:33

Klopt psvmanunited. Maar het is wel iets wat Koeman wat mij betreft mag uitproberen, in ieder geval op de trainingen. Het is namelijk niet bij voorbaat uitgesloten dat Frimpong daar goed zou kunnen presteren. En aangezien wij op links dramatisch bezet zijn, vind ik het best het risico waard.



... En zit morgen weer niet bij de selectie. Als het nu niet gebeurt, dan nooit. Juist nu heb je zoveel afmeldingen dat er toch wel een plekje moet zijn voor hem.

Wat is het een verademing om deze jongen te zien spelen. Hem op de plek van Dumfries zou toch echt zalig zijn. Een speler daar die op alle vlakken een verbetering is. Koeman zal wel weer te eigenwijs zijn maar hoe lekker zou het zijn om Frimpong als vaste rechtsback te hebben in Oranje!

Frimpong mag wat mij betreft rechtsvoor spelen en met Dumfries de hele flank domineren. En dan hebben wij alleen links en in de spits een probleem, maar Fimpong en Dumfries scoren erop los, dus dat komt goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren