Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frimpong kan volgens Koeman niet verdedigen maar scoren des te beter

Laatste update:

Een behoorlijk geslaagde middag voor de Nederlanders in de Bundesliga. Sheraldo Becker opende na rust namelijk de score voor 1. FC Union Berlin, dat uiteindelijk comfortabel met 3-0 wist te winnen van hekkensluiter VfB Stuttgart. Jeremie Frimpong brak eveneens de ban. Mede dankzij het doelpunt van de rechtshalf, die nog steeds voor Oranje wil uitkomen ondanks het feit dat bondscoach Ronald Koeman hem geen goede verdediger vindt, werd degradatiekandidaat Schalke 04 met 0-3 verslagen.

Schalke 04 - Bayer Leverkusen 0-3
Frimpong hielp de subtopper uit Leverkusen vijf minuten na rust op weg. Na goed voorbereidend werk van Moussa Diaby wist de middenvelder van dichtbij raak te schieten: 0-1. Het was alweer zijn achtste doelpunt van dit Bundesliga-seizoen. Tien minuten later namen de bezoekers een voorschot op de overwinning in Gelsenkirchen. Florian Wirtz wist het net te vinden met een geplaatst schot van binnen de zestien. Schalke was nadien niet in staat om de spanning terug te brengen in de wedstrijd en de middag werd nog vervelender toen Sardar Azmoun met een kopbal de eindstand op 0-3 bepaalde. Mitchel Bakker maakte in de slotfase nog zijn opwachting bij Leverkusen, als vervanger van de moegestreden Frimpong.

1. FC Union Berlin – VfB Stuttgart 3-0
Hekkensluiter VfB Stuttgart leek na ruim een half uur op voorsprong te komen op bezoek bij nummer drie 1. FC Union Berlin: Juan Perea scoorde, maar na inmenging van de VAR werd het doelpunt afgekeurd wegens hands. In de tweede helft was het aan de andere kant van het veld wél raak, en Sheraldo Becker was de gevierde man. De aanvaller vloog een hoge voorzet van Jérôme Roussillon binnen. Union had de smaak te pakken en kwam een kwartier later op 2-0 via Kevin Behrens, die de bal van dichtbij kon binnenschieten. De 3-0 was een eigen doelpunt van Genki Haraguchi; de Japanner gleed een lage voorzet van Behrens achter zijn eigen doelman.

Overige uitslagen:
VfL Wolfsburg - FC Augsburg 2-2
SC Freiburg - Hertha BSC 1-1
RB Leipzig - FSV Mainz 05 0-3

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Bayer Leverkusen3125605581
2Bayern München3122365169
3VfB Stuttgart3120473264
4RB Leipzig3119573862
5Borussia Dortmund3116962057
6Eintracht Frankfurt3111128545
7Freiburg3111713-1240
8Augsburg3110912-439
9TSG Hoffenheim3111614-839
10Werder Bremen3110714-937
11FC Heidenheim3081012-934
12Wolfsburg319715-1434
13Borussia Mönchengladbach3071013-731
14Bochum3161213-2530
151. FC union Berlin 308517-2429
16Mainz 053051213-1727
171. FC Köln3041016-3022
18Darmstadt303819-4217

Verdient Jeremie Frimpong een kans in Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop zo dat die voor ons land gaat spelen, iemand die zó graag wilt spelen voor ons landje vind ik echt heel mooi. Ondanks dat hij ook voor Engeland en Ghana kan spelen. Zo trots zijn dat je mag spelen vind ik echt bijzonder, dat zie je niet veel in dit NL elftal voor mijn gevoel, erg plichtmatig allemaal. Hij en Dumfries zouden onze 2 rechtsachters moeten zijn, Geertruida is meer een CB.

1 april 2023 om 18:08

Blijft gewoon bizar dat hij niet werd opgeroepen maar dat Koeman liever Timber of Geertruida als back wil zien. Inderdaad ook mooi om te zien dat hij alleen bij Nederland aan de slag wil gaan. En hij laat het ook zien in de Bundesliga. Ik mag hopen dat Frimpong zo snel mogelijk mag gaan spelen hier want het blijft een genot hoe hij goed hij aanvallend is.

1 april 2023 om 19:09

Ik haal je uit je droom. Koeman kijkt alleen naar de eredivisie.

1 april 2023 om 19:39

Ik ben bang dat hij uiteindelijk toch voor Ghana zal kiezen. Eigen schuld van de KNVB. Met het aanstellen van Koeman weet je dat ie voor zijn vriendjes gaat.
In vorm durf ik te zeggen dat hij nu al onze beste back is.

Blind kan ook niet verdedigen maar is altijd opgeroepen , je kan niet meer om deze jongen heen als hij zo door gaat🤷🏽‍♂️

1 april 2023 om 18:33

Maar Blind is de beste passer van Europa

Tja Koeman zou toch eens de knuppel in het hoenderhok moeten gooien? Eens even de vaste kern in de vorm van Dumfries, Wijnaldum, Depay, Van Dijk, De Roon eens met de neus op de feiten drukken en eens kiezen voor nieuwe jongen. Geef zo'n Frimpong eens de kans ipv Dumfries die het afgelopen WK heeft laten zien dat het ook geen wereldverdediger is. Ben alleen bang dat Koeman de 'vriendengroep' vooral graag bij zich wil houden. Probeer het eens met Bijlow - Frimpong - De Ligt - Ake - Malacia - Frenkie - Wieffer/koopmeiners - Simons - Malen - Brobbey (bij gebrek aan beter) - Gakpo

Frimpong niet geschikt als rechtsback in het systeem dat het Nederlands elftal speelt?Roep hem dan op als buitenspeler! Als je daar zo nodig mee wil spelen...

Frimpong is de beste rechtsback vd werels momenteel en het is een schande dat due niet geselecteerd wordt. Union nu gewoon op 1 punt van Bayern. Ze blijven stabiel draaien. Leipxig lijkt het kwijt te zijn. 0-3 tegen Mainz jezus zeg. Die gaan misschien nog wel CL mislopen.

Die pass op Diaby mag er ook zijn zeg hé, prachtig gespeeld door Leverkusssen. Daarnaast blijft het nog spannend onderin door het verlies van Schalke, Stuttgart en het gelijkspel van Hertha. En Hoffenheim kan ook nog degraderen.

Daar tegenover kan HSV eindelijk weer eens een beetje kans maken om te promoveren, maar hoop stiekem dat Heidenheim promoveert. Hoe zij langzaam de weg omhoog zijn ingeslagen is echt fantastisch om te zien. En dat ook nog steeds onder dezelfde trainer die ze van de oberliga, naar het 3. Bundesliga wist te loodsen en ook naar de 2. Bundesliga. en nu ook kans maakt om direct te promoveren naar de Bundesliga voor het eerst in de geschiedenis.

Blijft te belachelijk voor woorden dat Frimpong er gewoon niet bij zat. Ook al is die verdedigend minder, aanvallend voegt hij zo ontzettend veel toe. Is een pure moderne back die begeerd wordt door vele topclubs. Mag hopen dat hij bij de Nations League finals er gewoon bij zit. Want anders is het te belachelijk voor woorden. En Alonso doet het ook fantastisch hoor bij Leverkusen. Van 17e naar 7e en acht wedstrijden achter elkaar gewonnen. Had altijd al een goeie coach in hem gezien en hopelijk zet hij dit voort. Wil hem in de toekomst wel is bij Real zien.

Frimpong geen goede verdediger hahah, lachwekkend gewoon echt. Je bent toch oranje? Je wilt graag 433 spelen? Aanvallende backs. Lachwekkend

1 april 2023 om 19:08

Wij kunnen nog wel een rechtsback gebruiken als hij naar Barca zou komen heb je echt een absurd snelle verdediging

Nou de spelers van Oranje achterin kunnen sws niet goed verdedigen EN aanvallen. Dus extra reden voor Koeman om koers te wijzigen. Met een Dumfries en Blind aan de zijkanten ga je sws geen kwartfinales halen op een eindtoernooi. Wanneer was laatste kwartfinale van Oranje? Ja in 2014. Dus Frimpong op de bank zetten of niet selecteren is echt een slechte reden. Kijk tegen Frankrijk en Gibraltar had je geen een speler met snelheid die een mannetje kon uitspelen. Elk Franse speler was sterker en sneller. Dus wat moet je doen. Een type Robben erin gooien. Vroeger had je Robben, Overmars, Zenden, Davids, Reiziger die man meer situatie kon creeren. Nu moet je het hebben van Dumfries, Ake, Blind, Van Dijk, De Ligt, De Roon, Wijnaldum, Depay, Berghuis, Bergwijn en Weghorst, maar die mannen kunnen amper een lantaarnpaal voorbij. Gooi eens verdomme wat meer snelle spelers in de basis man. Elke Nederlandse coach voetbalt vanuit angst en zekerheid. Maar voetbal wordt alsmaar sneller en sneller, maar wat doet onze bondscoaches? Doe zet juist spelers erin die langzamer en niet creatief zijn. Om te janken man. Ik zie liever Kluivert, Noa Lang, Malacia, Timber en Frimpong. Anders kan je het EK 2024 helemaal vergeten met zo een betonvoetbal.

1 april 2023 om 18:14

Afgelopen WK hebben we de kwartfinale gehaald...

1 april 2023 om 18:31

Modric. Noem eens 1 tegenstander van naam die wij hebben verslagen? Enige noemenswaardige was wat wij de kwartfinale hebben gehaald met maar 1 fatsoenlijke aanval in 5 wedstrijden. Equador heeft ons gewoon dronken gespeeld en kom je goed weg dat een goal wordt afgekeurd

1 april 2023 om 18:36

Hij doelt op die fout in dat wazige verhaal van erodinho. “ Wanneer was laatste kwartfinale van Oranje? Ja in 2014”

1 april 2023 om 19:11

Maakt niet uit wat voor tegenstanders we hadden. Nederland had gewoon de kwartfinale gehaald en daar ging het om.

1 april 2023 om 18:34

Wow wat een verhaal. Het is zo slecht leesbaar dat ik er spontaan migraine van heb gekregen.

Wat Koeman zegt, moet je niet geloven. Die lult te vaak uit zijn nek. Weg met die bondscoach! Een aanfluiting.

Koeman moet niet eigenwijs gaa lopen doen en gewoon de succesvolle 532 van van gaal overnemen.
Dan hoeft de rb ook niet constant te verdedigen en kan zo'n jongen dus gewoon wel in oranje zijn kwaliteiten laten zien.

Sowieso heeft oranje meer voetballer die bij 532 beter uit de verf komen.

Althans, dat is mijn bescheiden mening.

2 april 2023 om 00:09

532 van van gaal was alles behalve succes. En iedereen schreeuwde op het wk om 434

Blind en Dumfries kunnen ook niet verdedigen maar zijn ook internationals. Koeman heeft zijn Barcelona geklungel meegenomen naar ons nationale elftal blijkbaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren