Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Friezen zijn niet bang: 'PSV heeft veel kwaliteit, maar dat hebben wij ook'

Laatste update:

PSV verloor woensdagavond in de KNVB Beker van eerstedivisionist Roda JC Kerkrade en wil zaterdagavond gaan bewijzen dat deze nederlaag slechts een incident was. Dat moet gaan gebeuren bij SC Cambuur, de nummer zeven van de ranglijst. Henk de Jong is echter niet van plan om mee te werken aan de plannen van de Eindhovenaren en hoopt met Cambuur te kunnen verrassen.

/

De Jong kan beschikken over een vrijwel fitte selectie; alleen Michiel Hemmen ontbreekt vanwege een rugblessure. "PSV staat bovenaan en heeft overduidelijk veel kwaliteit, maar dat hebben wij ook", zei de coach van Cambuur vol bravoure op de website van zijn club. "Wij gaan gewoon ons eigen ding doen en kijken niet naar de tegenstander. Ik heb alle vertrouwen in mijn jongens."

De eerder op de dag gepresenteerde Mikhail Rosheuvel kan zaterdag tegen PSV nog niet meedoen: de van AZ overgenomen aanvaller is nog niet speelgerechtigd en zal dus op de tribune plaatsnemen. Eerder dit seizoen eindigde de thuiswedstrijd van PSV tegen Cambuur in een 4-0 zege voor de Eindhovenaren.

Denk je dat SC Cambuur kan verrassen tegen PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het "eigen spel" tegen psv is een zelfmoordtactiek. Dan worden we er uit gecountert. Zou graag willen zien dat we iet wat behoudender spelen

23 januari 2015 om 16:41

Geeft PSV de bal, blijf gegroepeerd, strijd vanaf de middellijn voor iedere meter en probeer bij iedere tegenaanval minimaal een corner eruit te slepen. 3 punten gegarandeerd.

23 januari 2015 om 16:42

Klinkt makkelijker als het is

23 januari 2015 om 16:43

Ja precies psv weet niet wat te doen als ze het intiatief hebben

23 januari 2015 om 16:43

Correct. Maar als je zorgt dat je geen ruimte in de rug laat dan is PSV al een pak minder.

23 januari 2015 om 16:45

Klopt op dat punt moet psv groeien. Maarja dit is wel de beste tactiek die je noemde maar bijna geen een ploeg maakte er gebruik van. Niet dat ik dat erg vind maarja we zullen zien morgen

23 januari 2015 om 16:48

Ja dat heb je in Nederland. Leuk dat iedere ploeg wil voetballen en aanvallen. Maar als een ploeg zich een beetje specialiseert in de omschakeling heb je gewoon een groot voordeel. Zo is AZ kampioen geworden in 2009 en zo zal PSV ook kampioen worden denk ik. Ik hoop dat Cambuur het aanpakt als Roda maar ze zullen wel heel naief hun eigen spel willen spelen.

Ja natuurlijk, Cambuur KAN verrassen. Publiek erachter, beetje geluk mee, dan zit er een stunt in. Vrees toch voor een nederlaag. Vind PSV dit seizoen gewoon de beste en volwassen ploeg hebben. (ok, tegen Roda dan even niet... )

23 januari 2015 om 17:25

PSV is toch altijd een ingecalculeerde nederlaag. Elk ander resultaat is mooi meegenomen. Hoop op een mooie wedstrijd iig.

Mensen denken echt dat Cambuur gaat winnen.

23 januari 2015 om 16:42

Nee, als er een poll is wint psv van cambuur had 70% ja gezegd.

23 januari 2015 om 16:43

Ze kunnen verrassen en nog steeds verliezen als ze gewoon goed spelen kunnen ze ook verrassen

23 januari 2015 om 17:25

9 van de 10 keer verliest Cambuur, maar ze kunnen verrassen.

23 januari 2015 om 17:51

Mensen die dachten dat Roda JC zou winnen...

Leeuwarders zijn niet bang! Vorig jaar PSV onverdiend gewonnen. 2-0 morgen

Ik denk niet dat wij van PSV kunnen winnen, ga dan ook uit van een Nederlaag kan het altijd meevallen.

'friezen' ?
Hahah lijkt me erg pijnlijk voor de Cambuursupporters die zichzelf anti-fries noemen.

On:
Cambuur kan met een goede dag in eigen huis iedereen verslaan. En PSV is zeker te kloppen. Ik gun het Cambuur om de punten in eigen huis te houden. Ondanks dat ik liever heb dat ze onder ons staan.

23 januari 2015 om 17:42

Barcelona ook? Op een goeie dag ?

Lastige uitwedstrijd.

Vorig seizoen had ik sowieso een 1 ingevuld bij me Toto. Maar PSV heeft dit seizoen laten zien ook de lastige uitwedstrijden tot een goed einde te brengen (op Heerenveen en Zwolle uit na).

Hoop uiteraard op 3 punten en dan zondag lekker ontspannen kijken wat de Klasieker ons zal brengen.

Laat PSV het spel maar maken en ze hebben het lastig.

PSV gaat keiharde revanche nemen na die wedstrijd tegen Roda het wordt 6-0 voor PSV denk ik

23 januari 2015 om 17:27

Hmmm, ook een verre uitwedstrijd op kunstgras. Niet de ideale omstandigheden voor revanche.

Wordt een lastige wedstrijd daar weer op het kunstgras, maar als we winnen, wat ik wel verwacht zetten we een belangrijke stap natuurlijk. Zondag dan lekker hopen op puntverlies van Ajax.

PSV gaat het lastig krijgen op het kunstgras. Bovendien wil Cambuur de 4-0 goed maken

Toch ga ik deze wedstrijd nog niet bepaald met vertrouwen tegemoet als ik zag hoe lankmoedig het tegen Roda JC was... Hopelijk hebben de vrouwtjes er in Leeuwarden wel weer zin in.

Even zonder gekheid, tegen Vitesse vond ik het achterin ook al wankel en heel erg nonchalant in balbezit. Leuk, omschakelen, maar als je bekant elke bal blind wegpeert of in de voeten van de tegenstander speelt onder het mom van, ach dit verdedigen we ook wel, kom je niet onder de druk vandaan en vliegen de kansen je vanzelf om de oren tegen een voetballende tegenstander. Cambuur is vaak scherp tegen topploegen, het had Ajax in Leeuwarden eerder dit seizoen ook al op 2-0 achter moeten zetten na een fantastisch begin. Maar twee keer in de counter lag ie er aan de andere kant in (waarna Cambuur wegzakte). PSV moet driedubbel gewaarschuwd zijn.

Hopelijk heeft Cambuur iets teveel vertrouwen voor het treffen met Psv, maar Henk de Jong "kennende" zal zijn ploeg vast met het mes tussen de tanden aantreden.

Ik ben echt benieuwd naar deze wedstrijd. Op kunstgras tegen een ploeg die op mij veel indruk heeft gemaakt dit seizoen. Ik verwacht toch uiteindelijk wel een winstpartij, maar dan moet er wel een veel betere inzet zijn. Als je zo speelt als tegen roda, ook met de basis elf, wordt het een winst voor Cambuur.

We gaan het zien, ik ben in ieder geval heel benieuwd of Cocu de ploeg op scherp heeft gekregen.

PSV is natuurlijk aan zijn stand verplicht om te winnen van Cambuur. Maar er is geen ploeg die het makkelijk heeft in Leeuwarden. Hopelijk zit het mee en kan Cambuur verrassen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren