Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frenkie de Jong klapt door enkel en viert overwinning met zak ijs

Laatste update:

Erik ten Hag opteerde zaterdagavond met succes voor de 'Champions League-opstelling' in de wedstrijd tussen Willem II en Ajax. In de spitspositie stond niet Klaas-Jan Huntelaar of Kasper Dolberg, maar Dusan Tadic. Met twee assists in de tweede helft, en een fraai wippertje de voorbereiding op het eerste doelpunt, leverde de Serviër een belangrijke bijdrage aan de 1-4 overwinning. Kenneth Perez is na afloop onder de indruk.

"Ik snap dat je het niet als eerste optie ziet om Tadic in de spits te zetten als je beschikt over Klaas-Jan Huntelaar en Kasper Dolberg. Maar volgens mij is het inmiddels geen Champions League-opstelling meer", vertelt de analist bij FOX Sports. "Willem II wilde lekker meevoetballen en dat was eigenlijk waar Ajax op hoopte. Met Dusan Tadic, Hakim Ziyech en David Neres hebben ze spelers die goed met die ruimte kunnen omgaan."

"Hij heeft zo’n goed gevoel voor de ruimte om zich heen, en hij is ijzersterk", is de Deen lyrisch over Tadic. "Hij is bijna een openbaring als spits. Als spits is hij eigenlijk nóg belangrijker geworden voor Ajax: hij is nóg meer aanwezig en een nóg belangrijkere kapstok. Thuis tegen Real Madrid was het al indrukwekkend hoe balvast hij was. Dat was van een bijzonder niveau, zeker omdat hij niet al te groot is. Het is een vondst om Tadic in de spits te zetten. Maar als Tadic uit de spits komt, moet er iemand in die ruimte duiken. Dat was nu Donny van de Beek."

Frenkie de Jong
Na de wedstrijd verschenen ook beelden van Frenkie de Jong, die tijdens de ereronde met een zak ijs op zijn enkel rondliep. Volgens FOX Sports is de middenvelder in de slotfase van het duel door zijn enkel geklapt, maar hij verwacht er zelf woensdag bij te zijn tegen Juventus. "Ik heb wat lichte pijn, maar het moet geen probleem zijn. Hij klapte dubbel bij een block, toen voelde ik hem wat met lopen. Het was niet zo dat ik er echt uit moest, dus laten we hopen dat het goed zit."

"Een speler denkt altijd dat hij de wedstrijd zal halen", lacht Perez. De analist denkt evenwel dat de blessure meevalt. "Dit zal waarschijnlijk niets zijn. Maar als je zoveel wedstrijden zo kort op elkaar speelt, dan kan een klein dingetje net genoeg zijn om een wedstrijd te moeten missen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom wisselde ten Hag Frenkie/tadic of desnoods de ligt niet na een 1-4 tussenstand?

6 april 2019 om 20:53

Frenkie en tadic zijn beide gewisseld

6 april 2019 om 21:05

Oke excuus is mij ontgaan dan.

6 april 2019 om 20:53

Heb je niet gekeken?
On: wsl valt het wel mee.. gewoon uit voorzorg ijs er op en even een dag of twee laten herstellen. Woensdag gewoon van de partij

Leuk interview op Foxsports. Hij is oprecht blij dat Willem II nog iets aan hem heeft overgehouden. Ze verdienen het zei hij.

6 april 2019 om 22:16

Zou je dit niet altijd willen als een club die je carriere tot stand brengt een bak geld krijgt?

ik zal het wel laten om net zo triest te zijn als bij het bericht van can als ik nu zeg dat ik blij ben wordt me de huid volgescholden hier

6 april 2019 om 21:08

Je bent nog steeds triest bezig gezien je opmerking. Als je er niks over had willen zeggen had je dit ook niet geschreven

6 april 2019 om 21:09

ik zeg toch ook dat ik het triest vind dat ajacieden er zo blij mee zijn

6 april 2019 om 21:18

"Ehv hools" 😂😂😂😂😂

6 april 2019 om 21:26

lachen he

6 april 2019 om 21:41

Haha ja jullie bos groep stelt niks voor

6 april 2019 om 21:19

Je mag blij zijn hoor, maar denk dat PSV ook hoopt dat hij weer fit is voor Juve. Tegen Excelsior thuis is hij minder hard nodig.

6 april 2019 om 21:25

nee ben allesbehalve blij maar vind het triest dat ajacieden wel bij waren met de berichten uit italie

6 april 2019 om 21:32

Ahja dus dan ga je dat hier nogmaals aanhalen. Dan probeer je een discussie uit te lokken? Of is het frustratie?

6 april 2019 om 21:37

Je laat jezelf wel heel erg kennen door zoveel later er nog over door te zaniken. Heb je ook nog iets over het artikel te zeggen of ga je dit ook na de wedstrijd Barcelona - Atletico posten?

Heerlijk voetbal avondje en wat heeft Willem 11 een leuke ploeg en gaaf publiek!! Een ploeg die wilde voetballen met een instelling van kom maar op.. ben je beter dan ons laat maar zien! Geen bus parkeren zoals de meeste wel doen maar gewoon voetballen en dat kwam mijn team (Ajax) goed uit! De sportiviteit richting frenky spatte er ook van af echt hulde voor zowel het team als dat schitterende publiek.. als wij op poleposition zouden komen voor de titel gun ik Willem11 de beker!

7 april 2019 om 11:30

Misschien leuk, maar totaal niet effectief.
Willem II gooide de deur wagen wijt open.
Tegen PSV zullen ze de deur wel weer parkeren.

9 april 2019 om 01:04

Ja want dat deden we ook dit seizoen tegen jullie in Eindhoven. Valt me op dat PSVers toch wel heel graag willen laten zien dat Willem II Ajax zou helpen maar vergeten zelf dat ze thuis met 6-1 hebben gewonnen van een aanvallend Willem II. Denk dat Ajax hier alle reden heedt tot klagen en die heb ik toen niet gehoord...

Bus parkeren helpt niet dat kan je het laatste half uur doen ofzo om er een punt uit te slepen. Onze kracht zit hem ook niet in het verdedigen (zie de vele tegen goals) maar in het aanvallen. Dat we er dan met een 1-4 of 1-6 af gaan nemen we voor lief. We winnen zo wel thuis van AZ en uit van Feyenoord. En als je heel goed naar onze tactiek kijkt spelen we minder aanvallend dat begin van de competitie met iets meer zekerheid verdedigend en een snelle uitbraak in de omschakeling. Eigenlijk is het meer counter voetbal wat we doen. Dus die deuren wijd open is complete onzin. Dat deden we in eindhoven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren