Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frenkie de Jong haalt Ajax aan bij uitspreken van grote wens

Laatste update:

Frenkie de Jong was donderdag bij de presentatie van de nieuwe trainingskleding van Barcelona voor de winter. In een van de winkels van Nike in de Spaanse metropool sprak de middenvelder zich uit over de doelstellingen van de Catalanen voor dit seizoen en hoe de samenwerking met Quique Setién bevalt. De middenvelder was geschorst voor het duel met Granada (1-0), maar verscheen in het bekerduel met UD Ibiza (1-2) aan het startsignaal.

“We willen alle prijzen winnen, dat lijkt me duidelijk. Als ik er één moet kiezen? Iedereen wil de Champions League winnen”, beaamde de Oranje-international in gesprek met Spaanse media. “Ik probeer voorzichtig te zijn met wat ik zeg, maar het is duidelijk dat iedereen graag de Champions League wil winnen. Dat is de prijs die ik per se wil winnen als ik moet kiezen, maar we willen ook de landstitel en de beker winnen.”

De Jong was afgelopen seizoen met Ajax één wedstrijd én een paar seconden verwijderd van de winst van de Champions League. Tottenham Hotspur schakelde de Amsterdamse club nipt uit en verloor in de eindstrijd uiteindelijk van Liverpool. “Om een finale te bereiken, heb je ook geluk nodig. Het was een zeer zwaar moment voor Ajax. Het zou een geweldige finale zijn geweest. Ik hoop dat we dit seizoen de finale halen.”

De Jong heeft de afgelopen dagen nader kennisgemaakt met Setién, de opvolger van de ontslagen Ernesto Valverde. “Hij heeft mij niet iets specifieks gevraagd. Maar het is opnieuw een trainer die in de filosofie van Barcelona gelooft. Iedereen weet wat hij moet doen. We zijn allemaal blij dat hij er is.” De middenvelder hoopt in de tweede seizoenshelft beter te presteren. “Ik heb veel minuten gemaakt, maar ik kan nog veel beter.”

“Barcelona doet het goed, maar ook als team kunnen we veel beter en dat zal ook lukken. We trainen goed en ik zie dat we onszelf verbeteren. We zullen naarmate het seizoen verloopt beter en beter worden.” Barcelona plaatste zich woensdagavond voor de achtste finales van de Copa del Rey en staat in de achtste finales van de Champions League tegenover Napoli. In LaLiga geven Barcelona en Real Madrid elkaar geen duimbreed toe: 43 punten uit 20 duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop ook echt dat barcelona binnen nu en drie jaar nog een championsleague binnen haalt , voor messi en frenkie !

Uhm, Ajax was niet een paar seconden verwijderd van Champions League winst

23 januari 2020 om 20:15

Staat 'een wedstrijd en een paar seconden.' Oftewel als ze die paar seconden heelhuids door waren gekomen dan moesten ze nog maar 1 wedstrijd winnen.

23 januari 2020 om 20:16

De Jong was afgelopen seizoen met "Ajax één wedstrijd én een paar seconden verwijderd van de winst van de Champions League." Kan zijn dat het in die 5 minuten is aangepast natuurlijk.

23 januari 2020 om 20:17

Tuurlijk wel, Liverpool zou een formaliteit zijn geweest, die kunnen toch helemaal niet voetballen 😋

Ik hoop voor Barcelona dat zij de juiste weg inslaan. Zij moeten naar mijn mening spelen als de Ajax manier ofwel de Cruijff filosofie, maar dan moet er wat veranderen en misschien gekocht worden.wat vraagt Cruijff van een middenveld?:6: technische speler die het spel kan verdelen en kan verdedigen.8: een speler die beide kan, aanvallen en verdedigen10: een spel maker met een creatieve gedachte die tussen de linies kan spelen en pasen kan versturen..wat heeft Barcelona:6: De jong, Busquets en Arthur8: Rakitic en Vidal10: Puig? Alena?als je kijkt naar wat Barcelona heeft lopen op het middenveld is het eigenlijk niet goed om het Cruijff systeem te hanteren. Alleen de 6 is goed bezet. Zou ik nu 3 middenvelders moeten kiezen dan is het simpel:6: De jong8: Vidal10: Puigmaar ik denk dat de 8 en 10 gewoon te matig bezet zijn. Barcelona zou slim moeten inkopen, gericht op wat zij willen van een speler. Wil je er iemand die er direct staat moet je toch kijken naar spelers die zijn opgeleid om zoals de Cruijff filosofie te voetballenonny van de beek voor 8 en Erikssen voor nummer 10. Dan heb je al snel een behoorlijk middenveld staan. Edit: Wat een rotzooi maakt deze site toch van de posts die je plaatst...

24 januari 2020 om 06:46

Arthur is de enige speler die echt de 10 positie kan invullen, beide Alena en Puig hebben de body er niet voor. Desnoods kan Messi zelfs op 10 spelen op een ruit-middenveld. Lijkt me zelfs beter aangezien je in zo'n systeem verwacht dat de vleugelaanvallers ook vuile meters terugwaarts maken. Zolang Barcelona met een 3 mans middenveld speelt is t middenveld zelf het zorgenkindje niet. Wat ze echt nodig hebben is backs van wereldklasse. Roberto die meer een inschuivende CVM is dan een RB en Alba die toch al aan t einde van zn carriere zit zijn niet de backs waarmee je de CL wint. Semedo komt simpelweg gewoon te kort voor het niveau van Barcelona en ik zie hem ook niet snel genoeg tippen.

24 januari 2020 om 11:26

Helaas spelen de backs van wereldklasse al bij die andere club die op eenzame hoogte staat op het moment.

24 januari 2020 om 11:27

Misschien kunnen ze Dani Alves nog terughalen voor een half seizoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren