Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fraser klaar met complottheorieën: ‘Elk woord hierover is verspilde moeite’

Laatste update:

Er zijn op voorhand al de nodige complottheorieën over de wedstrijd tussen Vitesse en Feyenoord, komende zondag. Zo zou Ricky van Wolfswinkel afgelopen zaterdag expres een gele kaart hebben gepakt, waardoor hij nu geschorst is. Trainer Henk Fraser heeft een verleden in Rotterdam, terwijl voor Vitesse volgende week de bekerfinale op het programma staat.

Om die reden zou Fraser zijn beste spelers komende zondag gaan sparen. “Als de strijd om de landstitel heftig is, duikt er uit allerlei hoeken sentiment op. Dan wordt er onzin gekweekt”, zegt Fraser in gesprek met de Gelderlander. “Eigenlijk elk woord hierover is verspilde moeite. Ik ben in dienst van Vitesse. Ik wil presteren met Vitesse. Ik ben helemaal niet bezig met de belangen van Feyenoord.”

Fraser is dan ook niet van plan om een deel van zijn basisspelers te sparen voor de bekerfinale. “Elke trainer wil toch vasthouden aan het team dat naar de finale gaat? John van den Brom is bij AZ toch ook al weken bezig zijn elftal klaar te stomen voor die wedstrijd? Daar hoort vastigheid juist bij”, stelt de oefenmeester. Op 30 april wacht voor Vitesse de finale van de KNVB beker in de Rotterdamse Kuip tegen AZ.

In de slotminuten van de wedstrijd tussen Excelsior en Vitesse pakte Van Wolfwinkel een gele kaart. Boze tongen beweren dat het expres was, zodat hij het duel met Feyenoord mist. “Dat is klinkklare onzin. Ik kan topscorer van de Eredivisie worden. En dan laat ik zomaar een wedstrijd lopen? Echt niet”, zegt de spits tegenover de Gelderlander. “Ik zat tegen Excelsior gewoon vol ergernis, omdat ik vond dat er een overtreding was gemaakt. Ik kreeg geel voor mijn reactie op die overtreding. Maar opzettelijk een kaart pakken? Nooit!”

Wie gaat er zondag volgens jou winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dan nog steeds wordt je zelf kampioen en niet dankzij een ander. Mocht Vitesse van Feyenoord winnen en Ajax vervolgens van PSV verliezen of gelijkspelen dan maakt het nog niks uit. Dan hadden "we" die onnodige punten tegen Groningen en Roda bijvoorbeeld maar niet moeten laten liggen.

19 april 2017 om 09:54

Roda thuis in het begin van het seizoen? Dat was niet onnodig, we waren gewoon superslecht. Slechtste Ajax-wedstrijd waar ik ooit naar toe ben gegaan.

19 april 2017 om 09:56

Ik vond rostov-ajax nog steeds de allerslechtste wedstrijd die ik ooit heb gezien. Elke bal ging mis, rostov had een paar kansen en ajax werd afgemaakt.

19 april 2017 om 10:01

Ik denk dat je 'onnodig' met 'onterecht' verwart.
Doorgaans is Roda thuis een overwinning. Zeker voor een club als Ajax. Dus als je die niet wint, is het onnodig puntverlies.
Misschien wel terecht puntverlies, maar wel onnodig want die hoor je gewoon te winnen.

En ajax is gedurende het seizoen vorderde steeds sterker gaan spelen. Ik las gister geloof ik een uitspraak dat Feyenoord de enige is met de drive van een kampioen, maar ik vind Ajax juist constanter en lijken makkelijker te winnen dan Feyenoord. Dus drive of niet, Ajax is wel in vorm.
Het zal nog spannend worden..

19 april 2017 om 10:19

Klopt! Uiteindelijk is het je eigen verantwoordelijkheid om niet in deze positie te komen waarin je van anderen afhankelijk bent.

Voor vitesse zou een overwinning heerlijk smaken zo voor de bekerfinale. Dan gaan ze zeker met een goed gevoel naar rotterdam. Ik zie feyenoord niet winnen in Arnhem

19 april 2017 om 10:12

Volgens mij zag jij Feyenoord ook niet winnen in eigen huis van Utrecht..

19 april 2017 om 10:46

Achja, als hij nog 3x zegt dat Feyenoord niet gaat winnen, staan we met de schaal in onze handen :-)

19 april 2017 om 10:17

Tuurlijk is het leuk maar die spelers hebben ook echt wel in hun achterhoofd dat de volgende wedstrijd de bekerfinale is en dan zullen ze toch net dat stapje minder hard zetten of even iets inhouden bij de duels om niet geblesseerd te raken. Dus het uitspreken dat je gewoon je beste opstelling opstelt is logisch die trainer kan niets anders maar Feyenoord gaat gewoon winnen in Arnhem als ze er maar een beetje een fysieke wedstrijd van maken. Vitesse boeit het toch niet of ze die punten pakken de kwalificatie voor EL hebben ze al en wanneer ze de bekerfinale winnen sowieso. Totaal geen belang voor Vitesse in het duel tegen Feyenoord.

19 april 2017 om 12:08

@sebasjuh het zal idd soweso invloed hebben. Maar er zit naar mijn mening wel een verschil tussen een iets mindere inzet en focus ivm een aankomende wedstrijd, en het opzettelijk verliezen van een coach die ooit voor Feyenoord speelde – wat ook gesuggereerd wordt. Hij als trainer zal liever een overwinning meenemen naar de finale, maar een speler wil natuurlijk fit zijn volgende week. Ik verwacht dat Vitesse fris gaat starten, maar in de tweede helft zal de motivatie en focus echt wel minder worden.

Denk zelf dat Feyenoord geen kind zal hebben aan Vitesse, met Elia, Kongolo terug, zijn ze gewoon weer een paar maatjes te groot.

19 april 2017 om 10:13

Ik denk zelf dat het wederom een zware partij zal worden. Het is voor Feyenoord wel te hopen dat Vitesse zich onbewust toch wat meer richt op de bekerfinale. Ik verwacht een spannende 0-1.

19 april 2017 om 10:36

Op iedere positie loopt er een betere voetballer bij Feyenoord. Dus als Feyenoord en Vitesse beide 100% geven dan zou Feyenoord gewoon moeten winnen. Dus waarom hopen dat de tegenstander niet 100% geeft? Een toekomstig kampioen zou zich daar niet druk om hoeven te maken.

19 april 2017 om 10:50

Omdat praten makkelijker is. Op papier zijn Feyenoord en Ajax veel sterker dan Sparta, Groningen, Zwolle en Excelsior. Toch hebben Feyenoord en/of Ajax hier puntverlies geleden.

19 april 2017 om 10:56

Precies. Het is en blijft voetbal.. maar toch denk ik dat feyenoord kampioen word. Ik zie ajax nog alle wedstrijden winnend afsluiten, maar dat zie ik feyenoord ook nog doen. Maar we mogen als ajacieden wel trots zijn als we nog een ronde verder komen in de Europa league. En als ik mag dromen.. misschien wel met de cup staan na de finale... maargoed die kans acht ik heel klein, maar ook dat is en blijft voetbal.

19 april 2017 om 12:46

Het zou ook absoluut verdiend zijn als Feyenoord kampioen wordt. Staan de gehele competitie al bovenaan en doen dat bovendien met een begroting die ver ligt onder die van psv en ajax. Maakt de prestatie (als ze die halen) des te groter. Merk wel dat er aardig wat krachten liever een Amsterdams feestje vieren (telegraaf, parool, Volkskrant, fox, aanklager knvb). Jammer des te meer reden om te hopen dat het Feyenoord wordt!!

19 april 2017 om 10:39

Het zal om het begin draaien. Als Feyenoord flink gas geeft en Vitesse onder druk zet en ook binnen het halfuur scoort, dan is Vitesse gebroken. Die gaan dan echt niet meer vol en zullen het rustiger aan gaan doen. Als Vitesse voorkomt zullen ze nog wel willen, maar denk dan ook dat die willen consolideren en dan juist uiteindelijk verliezen. Een hele makkelijke wedstrijd zal het echt niet worden, maar met een Nelom of zonder een Nelom is toch wel een groot verschil.

Feyenoord gaat wel winnen in Arnhem. Vitesse heeft niet de absolute wil om te winnen. Feyenoord des te meer. Ga er vanuit dat Ajax ook verliest van PSV.

De wens is bij mij misschien de vader van de gedachte, maar ik verwacht een relatief eenvoudige zege voor Feyenoord. Zeker als Feyenoord snel afjaagt en er scherp boven opzit. In de competitie is er niet zo veel meer te winnen (of verliezen) voor Vitesse; in de beker een week later des te meer.

De Graafschap spaarde zich ook vorig jaar voor de nacompetitie maar hield wel ajax van de titel af.

Ik denk dat je zelfs beter spelers op kunt stellen die niet geschortst kunnen worden met geel voor de bekerfinale. Als speler moet je 100% een wedstrijd in kunnen gaan. Zeker tegen Feyenoord! Daarom lijkt het mij succesvoller met een Zhang te spelen en met andere gemotiveerde spelers die zich willen bewijzen tegen de nummer 1 van Nederland. Mooi voetbal hoeft niet, als ze maar winnen!

19 april 2017 om 11:31

Je kan niet geschorst worden voor de finale door een gele kaart (ook2x geel is niet geschorst voor de beker) Alleen rechtstreeks rood is geschorst voor finale.

Ik denk alleen dat ze Nakamba dit duidelijk moeten uitleggen, want die kan er nog wel eens (te) hard ingaan.

Met uitzondering van Heerenveen thuis speelt Vitesse al weken dramatisch voetbal. Feyenoord zie ik dus zeker winnen

Nou Henk, niets beter om in een flow naar de bekerfinale te gaan. Dus herhaal het bekerkunstje nog maar een keer tegen Feyenoord.

En wat de complottheorie betreft; waanzin om die gele kaart van Wolfswinkel zo te benoemen.

19 april 2017 om 10:52

Eens, heeft niks met Feyenoord te maken maar alles met de bekerfinale. Als het tegen Sparta was geweest dit weekend, had hij afgelopen weekend ook die kaart gepakt.

Dat is nou eenmaal inherent aan het rare systeem dat schorsingen van de competitie meetellen in de beker. Lijkt me dat we daar vanaf moeten.

Ik verwacht dat Feyenoord een simpele overwinning zal behalen in Arnhem. Het zal dan toch op de laatste speeldag moeten gebeuren tegen de andere voormalige club van Peter Bosz

19 april 2017 om 11:33

Totale onzin! alleen rechtstreeks rood telt mee voor de eerstvolgende wedstrijd (of het nou beker of competitie is) Geel (zelf2x geel en dus rood) telt alleen voor de competitie

19 april 2017 om 10:54

Waarom waanzin. Zelfs grote spelers doen het...

Zou ook niet inzien waarom Vitesse spelers rust moet gunnen als er een hele week tussen de wedstrijden zit. Als die pot nou aanstaande dinsdag gespeeld zou worden na zondag zou het kunnen, maar een week... nee.

Hopen op een stuntje van Vitesse als Ajacied zijnde, maar ga er niet vanuit. Verwacht een 0-1 of 0-2 voor Feyenoord.

19 april 2017 om 10:53

Inderdaad onzin! Dat je spelers die op scherp staan niet opstelt is volkomen begrijpelijk. Ik denk zelfs al pakte van Wolfswinkel geen geel dan had die toch niet tegen Feyenoord gespeeld want bekerwinst is voor Vitesse op dit moment het belangrijkst omdat ze toch wel bij de eerste 7 eindigen aangezien Twente volgens mij niet mee zal doen in de play offs.

Ik word ook moe van complottheorieã«n. Daar moet je het als club en als supporters niet mee bezig zijn. Kijken naar waar je wel invloed op hebt. De prestaties van je eigen club. Dat wij nu afhankelijk zijn van de prestaties van Feyenoord heeft er mee te maken dat wijzelf niet genoeg punten hebben gepakt om eerste te staan. Nu alle wedstrijden winnen en dan zien we wel waar we geã«indigd zijn.

Wat in inder geval wel in het voordeel is van Feyenoord is het tijdstip van deze wedstrijd: ik denk dat deze wedstrijd voor Feyenoord wel een stukje lastiger was geweest als PSV-AJAX op zelfde tijdstip zou worden gespeeld of zelfs eerder.

Verder zie ik Feyenoord niet verliezen in Arnhem,maar ze zullen toch zelf een doelpunt moeten maken en als die lang uitblijft kan het weleens een lastige wedstrijd worden. Daarom wederom een geluk dat ze voor de wedstrijd PSV-AJAX aftrappen.

Vele zeggen dat die gele kaart van Van Wolfswinkel niet bewust gepakt werd.
Maar effe serieus, als je in de 94e minuut (je weet dat je op scherp staat) dan zo'n gele kaart pakt dan kun je toch haast niet zeggen dat dit niet expres gedaan is??

Tuurlijk wil hij niet geschorst zijn voor de bekerfinale! En als Feyenoord op bezoek komt kan het er ook hard aan toe gaan (waardoor de kans groter is dat je dan wel wellicht geel krijgt) dan zou hij dus geschorst zijn voor de bekerfinale...

Daarnaast lees je ook nog her en der dat hij fan is van Feyenoord en daarom bewust die kaart gepakt zou hebben. Maar daar twijfel ik toch over...

19 april 2017 om 16:07

Alleen bij direct rood ben je geschorst voor de finale! Vitesse was in de halve finale tegen Sparta enorm opgelucht dat ze geen kaart hebben gepakt. Toen stonden er een stuk of 6 op scherp!

Typisch de Amsterdam gekleurde media die dit soort aantijgingen doet. Alles wordt gebruikt om Feyenoord of een andere club te dwarsbomen ten gunste van ajax. Dit zie je duidelijk bij parool, Volkskrant, telegraaf en zeker bij fox. Triest maar waar, de onafhankelijke media is ver te zoeken.

Ben toch benieuwd fraser is een feyenoorder dat weet iedereen maar hij wil ook altijd winnen dus ben benieuwd denk dat vitesse wel 100% gaat geven maar geen onnodige risicos zal nemen in de duels

19 april 2017 om 15:23

Ik denk dat Vitesse echt wel hun best zullen doen om te winnen, maar niet ten koste van alles. Er zal toch een beetje met de rem erop gespeeld worden. Je wilt als speler niet te wedstrijd van de eeuw missen, want dat is natuurlijk de bekerfinale voor Vitesse.
En dat kan natuurlijk net de doorslag geven bij een zwaar bevochten overwinning. Dus natuurlijk is het een voordeel voor Feijenoord dat Vitesse de week erop de bekerfinale speelt. Maarja daar is niets aan te doen het is zo.

Wolfswinkel kan zoveel zeggen, maar hij kan het ook moeilijk in de openbaarheid gaan toe geven, maar ik geloof er echt geen fluit van.
Fräser geloof ik wel en ik hoop dat hij het ook waarmaakt. Feyenoord thuis of Feyenoord uit is nogal een verschil en een gelijkspel is voor Feyenoord ook een ramp. Dan moet Ajax nog wel even met PSV afrekenen en met de huidige vorm van Ajax kan ik me niet voorstellen dat PSV wint.
PSV straalt niets uit en maakt een uitgebluste en vermoeide indruk. Ze hebben er weinig zin in lijkt het wel. Het is een verveeld team en heeft een gunfactor van 0,0.
Volgens jaar zal het alleen tussen Ajax en Feyenoord gaan als er niets verandert. PSV moet drastische maatregelen nemen.

20 april 2017 om 14:03

Dan wacht hij er wel erg lang mee en dan moet de speler die de elleboog gaf ook in het complot zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren