Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Frans recordkampioen denkt aan ‘verrassing’ van ADO Den Haag’

Laatste update:

ADO Den Haag raakt Thomas Meissner in de zomer mogelijk kwijt. Info FM meldt dat de centrale verdediger in de serieuze belangstelling staat van Saint-Étienne en dat hij voor ruim één miljoen euro opgehaald zou kunnen worden.

De 26-jarige Meissner wordt door het bovengenoemde medium omschreven als ‘een van de grootste verrassingen’ van het Eredivisie-seizoen. Hij maakte in de zomer transfervrij de overstap van MSV Duisburg naar ADO en speelde tot dusverre 26 wedstrijden in het eerste elftal van de club uit de Hofstad.

Meissner vormt bij ADO doorgaans het centrum met Wilfried Kanon of Tom Beugelsdijk en heeft er een contract tot medio 2019. De stopper, die in november nog in verband werd gebracht met 1860 München, kwam eerder uit voor Borussia Dortmund II, Duisburg, FSV Mainz, VfB Zittau en dus 1860 München.

Is Thomas Meissner goed genoeg voor Saint-Étienne?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarschijnlijk denkt bijna iedereen die op het artikel klikt aan Lyon, Marseille of Psg....
Maar nee hoor, Asse is nog altijd de recordkampioen in Frankrijk!

Wel slim van VZ om zo de clicks te krijgen. Erg slim zelfs haha!

10 april 2017 om 00:29

Ach, beetje voetbalkenner weet dat.

10 april 2017 om 00:29

Dat denkt waarschijnlijk helemaal niet iedereen, want het is gewoon algemeen bekend dat deze club de Franse recordkampioen is. Misschien moet je niet teveel voor een ander gaan denken.

Zonder al die clicks had deze site niet eens bestaan en had je dus een andere hobby moeten zoeken.

10 april 2017 om 00:32

Les Verts zijn nog altijd een grote club in Frankrijkl hoor, begroting van 50 miljoen en elk jaar eindigen ze wel ergens rond de vijfde plaats.

Ben alleen wel benieuwd of ADO nu wel spelers kan verkopen met al die onduidelijkheid omtrent de aandelen. Iemand enig idee wanneer duidelijk wordt wat er met de aandelen van Wang gaat gebeuren?

Inpakken strik erom heen vind het geen geweldige verdediger namelijk

Strik eromheen en weg doen. Dramatische verdediger die vrijwel altijd verkeerd staat. Je moet hier toch een vervanger voor in de jeugd hebben lopen.

Dit vind ik nou geen goede aankoop. Hij wordt zeker niet voor de basis gehaald, want daar staan Perrin en Lacroix al. In de reserve staan Theophile en Pogba nog. Die spelen niet geweldig, maar zijn toch zeker beter dan Meissner. Wat Saint-Etienne nodig heeft zijn aanvallers. De verdediging is al goed. Daarom betwijfel ik ook of deze belangstelling klopt.

10 april 2017 om 13:24

Haha ik heb Les verts gekozen op Football Manager. Ik had even gekeken hoe goed die Meissner zou zijn maar hij heeft maar 2 sterren... Ik ben aan het rondsnuffen in Noorwegen en heb al Svendsen(of zoiets) gehaald van Molde en Berget. Eerste wedstrijd van de derde kwalificatie ronde van de Europa League 0-0 uit gespeeld tegen Aek Athene, moet ik thuis kunnen afmaken in een kolkend geoffroy guichard, haha

10 april 2017 om 19:24

Top ! Saint-Etienne is de laatste tijd ook aan het scouten geweest in Noorwegen. Jammer genoeg vind ik Selnaes nog niet echt geslaagd en Soderlund eigenlijk onvoldoende.

Noorse competitie vind ik ook leuk om te volgen, ondanks dat het niveau erg laag ligt. Mijn favoriete club daar is Tromso. Volg jij de Noorse competitie ook?

10 april 2017 om 23:14

Nee niet echt, ik volg buiten de Ligue 1 en Marseille vooral clubs als Werder Bremen, Palermo, Real Zaragoza, Vfb Stuttgart, Valencia, Aston Villa, Blackburn Rovers, Wolverhampton Wanderes, Coventry City, Bradford City en nog veel meer, haha ik volg behoorlijk veel. Helaas zijn er veel clubs daarvan ver afgezakt. Maar ik zal ze blijven steunen. Ik heb trouwens de thuiswedstrijd in de EL tegen Aek athene gewonnen met 3-0 en de eerste wedstrijd in de Ligue 1 met 2-0 tegen Angers. Een mooi begin dus

10 april 2017 om 23:21

Welke clubs volg je trouwens buiten de Ligue 1 nog? Trouwens in Noorwegen heb ik wel een zwak voor Aelesunds (als ik het goed schrijf), en recordkampioen Rosenborg

Meisnner? Is hij zo goed dan? Ik kijk iedere week best veel voetbal maar hij was me niet bijzonder opgevallen. Vind hm een prima speler hoor maar voor saint etienne?

Meestal zijn dit soort berichten 9 van de 10 keer waar. Hoe zouden ze uit het niets komen bij Meissner anders?

Maar als je het aan mij vraagt. Het is een prima gozer maar hij wilt zo af en toe nog fouten maken. Misschien komt hij beter in zijn spel als hij met betere voetballers speelt maar in elk geval bij ons wilt hij soms domme fouten maken en niet al te kort dekken.

Wow. Meissner is zelfs Eredivisie onwaardig. Laat staan dat hij iets in de Ligue 1 te zoeken heeft.

10 april 2017 om 13:37

Inderdaad eerder iets voor Ligue 2, of zelfs National

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren