Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Viertal Willem II tot diep in de nacht aan het kaarten’

Laatste update:

Het wordt een onrustige kerst voor Willem II. De Tilburgers maken kort voor de uitwedstrijd bij FC Emmen van zondagmiddag bekend dat vier spelers disciplinair zijn geschorst. Het betreffende viertal ontbreekt daarom bij de wedstrijd, die om 16.45 uur begint.

Het gaat om doelman Timon Wellenreuther, verdediger Thomas Meissner, middenvelder Atakan Akkaynak, en aanvaller Donis Avdijaj, opvallend genoeg allemaal spelers die zijn geboren in Duitsland. Laatstgenoemde speelt zijn interlands voor Kosovo. Volgens het Algemeen Dagblad gaan geruchten dat de vier 's nachts naar de discotheek Club Index in Schüttorf zijn gegaan, op zestig kilometer van Emmen. Trainer Adrie Koster vertelt aan FOX Sports enkel dat zijn ingreep te maken heeft met de houding van het viertal.

"Ik verwacht dat profs zich optimaal voorbereiden op een wedstrijd. Dat vond ik nu niet het geval", aldus Koster, zonder verder in te gaan op details. "Je kunt zaken laten lopen, maar ik vond het nodig om in te grijpen en duidelijk te zijn. Er zijn grenzen, daar moet iedereen zich aan houden." Na de wedstrijd komt technisch directeur Joris Mathijsen met nadere toelichting. De vier spelers waren zaterdag wel met de spelersgroep afgereisd naar Emmen, maar behoren niet tot de wedstrijdselectie.

Wellenreuther, Meissner en Avdijaj waren vorige week nog basisspelers in de met 0-3 verloren wedstrijd tegen ADO Den Haag. Akkaynak maakte in dat duel zijn entree na 82 minuten, als vervanger van Vurnon Anita. Willem II staat dertiende in de Eredivisie en verloor de laatste twee duels. De Tilburgers hebben zestien punten verzameld en zijn daarmee maar een punt verwijderd van nummer zeventien NAC Breda.

In het duel met Emmen wordt Wellenreuther onder de lat vervangen door Mattijs Branderhorst. Centraal achterin speelt Freek Herkens op de plek van Meissner. Willem II meldt dat verdediger Damil Dankerlui voorin staat opgesteld, maar het is onduidelijk of dat ook echt het geval is.

Update 24 december 12.22 uur - 'Viertal Willem II tot diep in de nacht aan het kaarten'
Timon Wellenreuther, Donis Avdijaj, Thomas Meissner en Atakan Akkaynak zijn uit de selectie van Willem II gezet vanwege slecht gedrag de avond voor de wedstrijd tegen FC Emmen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Het viertal zat naar verluidt tot diep in de nacht te kaarten op hun hotelkamer en was erg luidruchtig. Eerder werd er gesproken over een discotheekbezoek, maar dat zou niet aan de orde zijn geweest.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vier spelers maarliefst? Daar moet dan wel iets zijn voorgevallen... Zeker omdat het basisspelers betreft.

Wat een afgang weer voor zon belangrijke wedstrijd. Moet dan wel echt iets gebeurd zijn en als dat zo is dan hoef ik deze spelers nooit meer in een Willem II shirt te zien..

23 december 2018 om 16:22

Ongeacht wat? Waarschijnlijk zijn deze vier spelers uitgeweest of hebben ze op de verkeerde manier aangegeven dat ze het ergens niet mee eens zijn. Ik vind dat je na het uitzitten van een straf wel weer opgenomen mag worden. Jammer dat Avidjai er tussen zit: schijnt een speler te zijn die vaker voor onrust zorgt.

23 december 2018 om 16:26

Nee niet ongeacht wat. Bij iets ernstigs zeker

Wat zou kunnen is dat deze spelers vanavond laat of morgenochtend voor de kerst al naar familie in Duitsland wilden vertrekken maar dat er waarschijnlijk morgen nog een nabespreking van de wedstrijd en uitlooptraining gepland staat. Maar of het ook zo is weet ik niet.

Zullen we l met elkaar gevochten of iets. Wel heel sterk dat het vier spelers zijn.

23 december 2018 om 16:38

Neem me reactie terug schijnbaar zijn ze te laat terug gekomen uit de casino

Haha Index in Schüttorf, dat is een begrip. Simon Cziommer komt trouwens ook uit Schüttorf.

Agh lekker boeiend dit. Willem II zou dit niet moeten communiceren alsof deze spelers gestraft zijn. Deze spelers zijn door het avondje stappen niet fit genoeg om deze voor Willem II belangrijke wedstrijd te spelen. Daarom heeft de trainer, na alle plusjes en minnetjes tegen elkaar af te strepen besloten om voor andere spelers te kiezen die misschien minder goed zijn, maar wel fit. Ronaldo met een gebroken enkel stel je immers ook niet op als je fitte alternatieven op de bank hebt zitten.

24 december 2018 om 13:33

Haha iedereen zat ernaast, hoe goed beargumenteerd het ook mochten zijn, wrong!!

On topic: zoude ze aan het pesten zijn? Of maybe Uno?

Uit de wedstrijd selectie gezet is iets anders dan uit de selectie gezet worden. Eerst heeft betrekking op 1 wedstrijd en dat was FC Emmen. De ander voorziet in een langere periode en betekent dat deze 4 met de beloftes moet meetrainen. Dat is hier niet aan de orde op 4januari wordt de selectie op de club verwacht (ook deze 4) en gaat iedereen gezellig mee op trainingskamp waarna deze 4 zicht met hun collega's op gaan maken voor de eerstvolgende wedstrijd. Niet zo'n drama er van maken AD

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren