Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frank de Boer erkent: ‘Hij verdient een aanbieding van Barcelona’

Laatste update:

Ronald Koeman wordt de laatste jaren nadrukkelijk met een dienstverband bij Barcelona in verband gebracht. De oud-verdediger was in het verleden speler en assistent-trainer in het Camp Nou, maar staat pas sinds afgelopen zomer voor de selectie van Everton. Frank de Boer is van mening dat Koeman een baan als hoofdtrainer van Barcelona zeker zou verdienen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me ook een prima trainer voor Barcelona, maar ook voor een mooie club als Arsenal, Juventus of Bayern.
Hopelijk kan Koeman het waarmaken bij een absolute topclub.
Na Valencia heeft hij bijna alleen goede dingen laten zien, en ook aangetoond gegroeid te zijn.

12 februari 2017 om 13:20

En volgens mij was is niet eens zo heel slecht bij Valencia? Won hij niet de Copa? Ook met Benfica kwartfinale CL gehaald, vond altijd al dat hij ondergewaardeerd was als coach. Zou mooi zijn om hem bij Barca te zien!

12 februari 2017 om 13:48

Haha Koeman was dramatisch bij Valencia. Scoorde 2 goals in totaal voor de winterstop en won maar 1 keer, ze stonden dat seizoen 15e toen hij ontslagen werd en het leek er even op dat ze zouden degraderen. Die copa was echt een pleister op een hele stinkende wonde, dat was verschrikkelijk. Daarnaast heeft ie een aantal club iconen uit de selectie gegooid zonder veel toelichting. In Valencia wordt daar echt nog met angst en beven aan teruggedacht.

En je kan ook niet zeggen dat het aan de selectie lag want een half jaar nadat hij weg was stonden ze bovenaan in La Liga. Koeman doet het de laatste tijd prima maar niemand kan er omheen dat zijn tijd bij Valencia een complete mislukking was.

Laat hem maar doorgroeien met Everton. En ja, dat is bekeken door een blauwe bril

Koeman heeft zich langzaam maar zeker in het vak van coachen ontwikkeld. Mooi om te zien hoe hij teams naar zijn hand weet te zetten. Ook de negatieve ervaring bij Valencia is denk ik heel belangrijk geweest. Als kind van de club weet hij hoeveel druk er bij komt kijken. Koeman verdient het om een topploeg als Barcelona te coachen. Al denk ik dat clubs als Bayern Mã¼nchen, Manchester United en zelfs Real Madrid ook goed af zijn met een coach als Ronald Koeman.

Valt me nu pas op dat Frank de Boer anisocorie heeft.

Ontopic: Koeman lijkt me een mooie trainer voor Barcelona. Hij is iemand die echt wel progressie maakt als trainer. Weet spelers ook goed te motiveren.
Bij Southampton had hij ook te maken dat de goede dragende spelers vaak ook weer werden weggekocht. Ik ben wel benieuwd hoe hij het bij een echte topclub zou doen. Ik verwacht daarom dat hij het fantastisch zou doen bij Barcelona.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren