Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frank de Boer boekt vijfde overwinning op rij met Atlanta United

Laatste update:

Frank de Boer heeft in de nacht van zondag op maandag geen fout gemaakt met Atlanta United tegen Portland Timbers. Op bezoek bij de middenmoter uit de Western Conference van de Major League Soccer werd de ploeg van trainer Giovanni Savarese met 0-2 opzij gezet. Leandro Gonzalez en Josef Martínez waren de doelpuntenmakers aan de kant van the Five Stripes.

Het team van De Boer is de laatste weken op stoom. Vorige week werd de Campeones Cup nog gewonnen, terwijl in de competitie de laatste drie wedstrijden gewonnen werden. Maandagochtend kwam daar de vierde competitiezege op rij bij. Na een klein kwartier spelen kwamen de bezoekers uit Atlanta op voorsprong in het Providence Park in Portland. Vanuit een hoekschop stond Gonzalez op de goede plek om de bal van dichtbij achter doelman Steve Clark te schieten.

De tweede helft was nog geen minuut oud toen Martínez de stand op 0-2 bracht. Na een fraaie steekpass van Julian Gressel kwam de aanvaller van Atlanta United vrij voor de keeper te staan. Vanaf de rand van het strafschopgebied schoot hij de bal over Clark heen. Het was alweer de elfde competitiewedstrijd op rij waarin Martínez wist te scoren. Zijn totaal aantal doelpunten dit Major League Soccer-seizoen staat inmiddels op 21.

In het restant van de wedstrijd kwam de overwinning niet meer in gevaar. Door de zege komt Atlanta United op 45 punten, evenveel als Philadelphia Union. Met een wedstrijd minder gespeeld gaat het team van De Boer aan kop in de Eastern Conference van de MLS. Aanstaande zaterdag staat voor Atlanta United de uitwedstrijd tegen Orlando City op het programma.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1New York Red Bulls7421414
2Philadelphia Union6330512
3Inter Miami8332412
4Columbus Crew7331312
5Cincinnati7331212
6Atlanta United6312510
7Toronto FC7313-310
8DC United7241110
9Charlotte722308
10Chicago Fire7223-38
11Montreal Impact6213-57
12Nashville SC7142-57
13New York City7124-45
14Orlando City6123-65
15New England Revolution6114-64

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het oprecht mooi voor Frankie dat hij gewoon ergens de tijd krijgt. Daarnaast zal hij ook geleerd hebben van eerdere avonturen.

19 augustus 2019 om 08:20

Ook mooi dat je ziet dat hij inmiddels geleerd heeft om zich hier en daar meer aan te passen. ik gun dit Frank ook van harte. Mooi voor hem.

New York City heeft minder verliespunten, als die gewoon 1x winnen en 1x gelijkspelen of 2x winnen staat F. de Boer niet meer aan kop.

Ben overigens blij voor hem dat die het aardig tot goed doet, dat had hij wel verdiend. Hij heeft ook de tijd gekregen en het lijkt nu eindelijk op de rit. Kom op Frank, wordt maar kampioen daar

19 augustus 2019 om 07:49

Ze hebben tot nu toe maar 11 van de 24 wedstrijden gewonnen, dus gewoon even winnen is er niet bij. Als NY geen 2x wint kunnen ze hooguit gelijk komen in punten.

19 augustus 2019 om 09:35

Maakt verder ook niet zo gigantisch veel uit of je nou eerste of tweede in de Eastern Conference wordt, de Supporters Shield win je toch al niet meer, die staat al praktisch bij Los Angeles FC in de kast (die staan al op 58 punten met een enorm positief doelsaldo, die haalt niemand meer in). De top-7 van beide conferences stroomt in in de play-offs voor het kampioenschap, daar zal Atlanta vrijwel zeker bij horen. Dus of ze New York City FC nou onder zich weten te houden of niet, heel veel maakt dat niet uit voor de titelkansen.

19 augustus 2019 om 15:22

De nummer 1 slaat een ronde over, dus het maakt zeker wel uit.

19 augustus 2019 om 15:54

Ah inderdaad, lees het nu. Dat is nieuw.. Voorgaande jaren plaatste de top 6 van beide conferences zich en toen hadden de nummers 1 en 2 de eerste ronde (knock out round) vrij, zij stroomden beide in de conference semi-finals in. Wat ook nieuw is: alle rondes zijn zgn. single-elimination matches. Er worden dus geen tweeluiken meer gespeeld.

Knock out round:
Nummer 2 - Nummer 7
Nummer 3 - Nummer 6
Nummer 4 - Nummer 5

De nummer 1 van de reguliere ranglijst stroomt daarna pas in tegen de nummer 4/5. De hoogst geklasseerde ploeg uit de reguliere competitie speelt steeds thuis.

Dan zou het inderdaad toch mooi zijn om New York City FC onder je te houden! Atlanta heeft het overigens nog wel in eigen hand, ze moeten nog op bezoek in New York in speelronde 32. Dat wordt een belangrijk potje dus

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren