Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Foutloos Bayern München ook voor Internazionale te sterk

Laatste update:

Bayern München heeft ook het laatste groepsduel in de Champions League winnend afgesloten. Der Rekordmeister was in eigen huis met 2-0 te sterk voor Internazionale, waardoor het alle groepswedstrijden winnend heeft afgesloten. Bayern eindigt dan ook als nummer één in Groep C, terwijl Inter als nummer twee richting de knock-outfase van het miljardenbal gaat.

Ex-Ajacieden Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch begonnen in de basis bij Bayern. Matthijs de Ligt raakte tegen FSV Mainz (6-2 winst) geblesseerd en was er daarom niet bij in de Allianz Arena. Zijn vervanger in het hart van de defensie was Benjamin Pavard. De Fransman, van origine een rechtsback, stond naast landgenoot Dayot Upamecano. Pavard zat de afgelopen weken op de bank omdat Mazraoui de voorkeur kreeg van trainer Julian Nagelsmann. Aan de kant van Inter begonnen Stefan de Vrij en André Onana in de basis. Denzel Dumfries moest genoegen nemen met een plek op de bank.

Na tien minuten dacht de uitploeg recht te hebben op een penalty. Nicolò Barella schoot een halve volley hard tegen Sadio Mané op, die zijn gezicht beschermde met zijn handen. Scheidsrechter Ivan Kruzliak vond het niet zwaar genoeg voor een strafschop, maar daar dacht Dennis Higler, de videoscheidsrechter van dienst, anders over. De Nederlander riep Kruzliak naar het scherm voor een second opinion, maar de Slowaak bleef bij zijn beslissing. Na een half uur spelen kreeg Lautaro Martínez de uitgelezen mogelijkheid om zijn ploeg op voorsprong te schieten. Robin Gosens gaf een strakke voorzet op de Argentijnse spits, maar Martínez gleed de bal over het doel.

En als je je eigen kansen niet afmaakt, dan doet de tegenstander dat wel. Dat bleek dinsdagavond weer eens, toen Pavard drie minuten later de openingstreffer voor zijn rekening nam. De Fransman kopte een corner van aanvoerder Joshua Kimmich binnen en zette Bayern daarmee op voorsprong: 1-0. Gravenberch besloot halverwege de tweede helft zijn ex-ploeggenoot Onana vanaf afstand onder vuur te nemen, maar de Kameroener kon vrij simpel redden. Eric Maxim Choupo-Moting liet Gravenberch nog geen minuut later zien hoe het wél moet. De aanvaller schoot de bal op vrijwel dezelfde positie snoeihard in de kruising achter Onana: 2-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Choupo is ontketend dit seizoen

1 november 2022 om 23:11

Hij was toch de missing link. Samen met Mane(op linksvoor) en De Ligt achterin gaat het gewoon vele malen beter. Ook Mazraoui mag de complimenten krijgen. Doet het gewoon goed op recht. Voor het eerst kan ik ook positief zijn over Pavard. Hij is gewoon geen rechtsback en laat dat duidelijk zien op de CV. Daar is hij vele malen beter.

1 november 2022 om 23:15

Volgens mij gaf ik al meerdere malen aan dat het klinkklare onzin was, dat het zonder Lewa beter gaat. Namelijk omdat er meer beweging is tussen Mane Sane en Gnabry. Onzin! Ik hoop verder niet dat Choupo ook volgend jaar onze spits is.

1 november 2022 om 23:17

Beste achterhoede is gewoon : Mazraoui - Pavard - De Ligt - Davies. Me sympathie voor Pavard is wel verdwenen maar hij presteert goed als hij centraal achterin staat. Ik zou als ik Nagelsmann was Pavard en Upamecano rouleren.

1 november 2022 om 23:20

Lewandowski mis je niet nee. Vaak gingen bijna alle ballen naar Lewa met Choupo nu is dat niet het geval en zie je gewoon dat het beter gaat wanneer het team niet in dienst(bewust of onbewust) van een ander speelt. Choupo pikt zijn doelpuntjes lekker mee en kan een aanspeelpunt zijn als dat nodig is, maar loopt niet in de weg van andere. Daarnaast kun je beter Choupo voorin hebben dan Gnabry of Mane die beide geen pepernoot raakten in de spits. Mane is veel natuurlijker aan het spelen op links.

2 november 2022 om 00:03

Pas geleden was hier nog iemand die beweerde dat Choupo Moutin er niet veel van kon 🤣
Scoort gewoon als een tierelier de laatste tijd.

2 november 2022 om 00:27

Staat opzich natuurlijk wel lekker daar in de spits. Maar doet het zeker goed

2 november 2022 om 10:43

Hij kan er ook niet zo veel van.
Het gaat ff leuk nu, maar het is natuurlijk belachelijk dat iemand van zijn kaliber bij Bayern speelt.

2 november 2022 om 12:11

Nou ja, hij zal wel wat kunnen haha. Dit seizoen nu 8 goals en 3 assist. Als hij zo doorgaat komt ie makkelijk op 25 G+A dit seizoen. Gaat nooit tippen aan Lewa maar is echt wel een prima voetballer. Daar komt nog bij dat Bayern nu minder een echte spits nodig lijkt te hebben, de goals worden juist veel gemaakt door mané, gnabry, musiala of sane die achter of naast choupo spelen. Choupo kan dus juist ook handig zijn om zulke spelers in stelling te brengen.

Bayern voor het tweede seizoen op rij met 18 punten uit 6 in de groepsfase! Barcelona voor de tweede keer op rij verbannen naar de EL! En Frankfurt als derde Duitse ploeg door naar de KO-fase . Als Leipzig morgen haar plicht doet gaan 4 vd 5 Duitse ploegen door naar de volgende ronde. Wanneer is dat voor het laatst gebeurd? Wordt de Buli toch weer wat beter?

1 november 2022 om 23:16

De Buli had vorig jaar een minder jaar (buiten Frankfurt om), maar 2 geleden had je ook 4 Duitse ploegen bij de laatste 16 (bayern, Dortmund, Gladbach en Leipzig). Gebeurde in de tijden van Schalke, Leverkusen, Dortmund en Bayern wel eens vaker al vanaf 2010.

1 november 2022 om 23:21

Dat van 2 jaar geleden was natuurlijk ook een zeldzaamheid uitzondering Duitse ploegen behalve Bayern waren in zowel de Europa League als cl matig en geen rol van betekenis, Dortmund 1 leuke finale en vorig seizoen eindelijk eens een Europa League na 20!!!! Jaar nou wow hee!

1 november 2022 om 23:25

Hey Draufganger ga je lekker focussen op de La Liga, wat volgens jouw de topcompetitie was. Oh wacht toch niet...

1 november 2022 om 23:26

Dan heb ik niet goed opgelet blijkbaar haha!. Dacht dat het al even geleden was. Wel knap van Frankfurt stonden op een moment in de wedstrijd laatste en weten het toch om te draaien.

1 november 2022 om 23:34

La Liga heeft de afgelopen 20 jaar: 11 EL gewonnen jouw Duitse bratwurst competitie welgeteld 1 keer,

La Liga won afgelopen 20 jaar: 10x CL
en jouw afgezogen Buli welgeteld: 2x dus "hahaha" wat een top competitie idd 🥱
feit blijft dat Buli een grap is in Europa vergeleken met Premier League en vooral La Liga afgelopen 20 jaar en eigenlijk altijd al maar vooral lekker Cherry picken op de afgelopen 2 seizoenen en de afgelopen 20 of 50 jaar "vergeten"

1 november 2022 om 23:39

Prestaties van 50 jaar geleden boeien me inderdaad helemaal niks. Anders mogen we Feyenoord ook nog als Europese topclub gaan zien. Volgens jouw logica stellen City en PSG dus ook niks voor.

1 november 2022 om 23:43

De afgelopen 20 jaar boeien jouw natuurlijk ook niks idd bewijs je me punt over Cherry picking aangezien je nu alleen mijn 50 jaar eruit pikt en daarover begint maar ook afgelopen 10 jaar is buli een grap in Europa vergeleken met, La Liga, en Premier League en City en PSG choken standaard dus niet het beste voorbeeld met je eeuwige Buli propaganda 🤢

1 november 2022 om 23:47

Draufganger je kan ook een keer niet reageren he. Ik zie altijd dezelfde discussie en toevallig ook vaak tussen jullie twee. Geniet er nou eens van.

2 november 2022 om 00:10

Ja klopt met jouw nooit problemen ondanks je Buli voorkeur maar deze der Kaiser gaat echt extreem ver met z'n semi propaganda zelfs in pl topics en altijd jaloers sneren naar La Liga dus vandaar dat ik het niet kan laten terwijl ik niet eens iets tegen Buli heb ken je nagaan!

2 november 2022 om 10:37

In principe is La Liga over het algemeen beter, maar op dit moment zeker de Bundesliga. Real Madrid is op dit moment de enige Europese topclub uit la liga.

1 november 2022 om 23:25

Leipzig eruit zal heerlijk zijn! 3 vd 5 is voldoende.

1 november 2022 om 23:30

Neejoh! Heb liever een duitse ploeg door dan dat ik naar 2 ploegen zit te kijken waarvan het me totaal geen reet kan schelen of ze eruit vliegen of niet.

1 november 2022 om 23:34

Zoveel mogelijk Duitse ploegen in de volgende ronde is altijd heerlijk. Behalve als het Hoppenheim of Red Bull is . Choupo-Moting wat een held is dat zeg haha. Dat had ik echt niet meer verwacht van hem, een super back-up alleen niet verwacht dat hij de missende speler was dit seizoen.

1 november 2022 om 23:44

Choupo-moting is gewoon een hele degelijke spits. Altijd hoor je mensen praten over hoe hij het nou elke keer voor elkaar krijgt om naar topclubs te gaan. Hij liet wel overal zien waarom hij een prima tweede spits is. Altijd al een topper gevonden sinds Mainz. Enige min puntje was die wedstrijd tegen PSG. Hij miste toen 5 grote kansen en koste ons de volgende ronde.

2 november 2022 om 00:41

Denk dat Bayern dit keer de CL wint,mark my words.

2 november 2022 om 06:07

Gedurfde voorspelling hoor. Hoewel er wel meer kapers op de kust zijn natuurlijk. Als city en Psg het weer laten afweten, dan kan het bijna niet anders dan naar Bayern gaan. De rest is gewoon minder. Er is eigenlijk nog een ploeg die minder kan zijn en toch kan winnen en dat is Real.

2 november 2022 om 11:52

Klopt. Bayern is een van de kanshebbers, maar zeker niet de favoriete. Dit seizoen is er eigenlijk geen favoriet aan te wijzen, aangezien elke club aan het kwakkelen is of is geweest. Liverpool staat 10e, PSG is PSG, Man city geeft het gaat ook altijd weg tegen topclubs en ook Real ziet er minder uit dan vorig jaar. Kan natuurlijk doet het gemis van Benzema komen, maar ze ogen heel kwetsbaar. Chelsea is ook heel matig. Napoli is dan op dit moment goed in vorm, maar je weet niet of dat na het WK met al deze ploegen ook nog zo is. Je moet er rekening mee houden dat vermoeidheid en blessures ook een rol gaan spelen voor het restant van de CL campagne.

2 november 2022 om 06:10

Ze doen het langzaam toch steeds beter. Nu kon het op de laatste dag alle kanten op, en valt het net goed, dus moet je het wel in perspectief zien. Desondanks goede prestatie. Het zou mooi zijn als het wat meer variatie in de finales komt. Dan maakt het me weinig uit uit welke landen ze komen, maar Spanje en Engeland zijn toch iets te vaak aan de beurt in Europa. Dat vind ik zelf wel de leukste competities om te kijken, maar in Europa wil je toch een keer iets nieuws zien.

Choupo Moting doet Lewandowski doen vergeten. Ongelofelijk wat hij de laatste tijd laat zien.

2 november 2022 om 06:12

Hoe speelde Gravenberch?

2 november 2022 om 11:55

Vrijwel onzichtbaar. Vaak was het een balletje terug of verloor hij de bal 9 vd 10 keer. Heeft voor de rest geen impact gehad op de wedstrijd. Kan ermee te maken hebben dat hij op 10 stond en hij misschien beter tot zijn recht komt met meer ruimte op de 6 of 8 positie.

Dit ging nergens over, maar wel gewoon professioneel uitgespeeld, ook door Inter. Maar hoe was dit geen strafschop voor Inter eigenlijk? Er is geen enkele andere uitleg mogelijk dan hands.

Geweldige prestatie van Bayern weer met de volle winst in de groep. Toch de best voetballende ploeg ook dit seizoen in de Champions League groepsfase.

1 november 2022 om 23:27

Volgens mij wordt er wel eens een uitzondering gemaakt als je je gezicht probeert te beschermen. Ik heb veel vaker gezien dat er geen penal voor gegeven werd.

2 november 2022 om 00:09

Ja volgens de letter van de wet is bescherming van het gezicht geen hands, maar de handen/armen mogen dan niet van het lichaam / gezicht afgedraaid zijn. De beelden tonen toch duidelijk dat de linkerarm van Mané waar de bal tegenaan komt van zijn hoofd afgedraaid is en niet voor zijn gezicht hangt. Dat wordt beschouwd als een onnatuurlijke positie en volgens mij is dat gewoon hands. Zo interpreteert een Bayern fansite het overigens ook. Maar goed, het maakte mij weinig uit verder, alleen is het wel vervelend dat scheidsrechters, VAR en Uefa, zo blijven aanrommelen met die handsbalregel.

2 november 2022 om 11:57

Ja dat klopt. Dan hangt het net af met welke scheidsrechters je te maken hebt. De ene geeft hem en de ander niet. Nou bleek de VAR het ook niet zeker te weten. Uiteindelijk zou het niet veel uitgemaakt hebben. Inter was al door en Bayern was gewoon veel beter. Als je dan ziet hoe de 2e gemaakt werd was het alsnog 2-1 geëindigd.

En toch staat Bayern 1 punt achter Union Berlin in de Bundesliga, hoe dan?

2 november 2022 om 01:23

Zo moeilijk is dat toch niet? Gewoon een slechtere periode gekend van 4 weken.

2 november 2022 om 01:31

Of Union is gewoon bezig met een Leicester’tje. Dan komt zelfs Bayern er niet meer aan.

2 november 2022 om 10:08

Ondanks dat ik een Bayern supporter ben zal ik dat wel mooi vinden. Union een van de mooiste ploegen uit de Bundesliga op dit moment. Geen orginele Bundesliga ploeg, maar het stadion, support en beleid is geweldig. Gun het die Eisern van harte.

2 november 2022 om 12:01

Hoe erg ik het Union ook gun zou het niet goed zijn voor de Buli als ze naar de CL gaan. Ze hebben het al moeilijk in de Conference league. Zou wel een mooi verhaal zijn als het ze lukt en met het WK weet je niet hoe Bayern eruit gaat zien kwa blessures etc. Union zal daar geen last van hebben. Dit heb ik trouwen ook met Freiburg die het weer aardig goed doen. Streich past gewoon goed bij Freiburg, maar als je dan ziet dat Bayern met speels gemak 5-0 wint van toen de nummer 2. Dan vraag je je af of je ze wel in de CL wilt hebben.

2 november 2022 om 08:44

Wacht anders even tot maart, dan ziet die Bundesliga-ranglijst er als vanouds (een decennium of iets in die buurt) uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren