Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fortuna-aanvaller zegt Standard af: ‘Besloten voor Eredivisie te gaan’

Laatste update:

Het had er alle schijn van dat Danny Hoesen na de zomerstop zou uitkomen voor Standard Luik. De 21-jarige aanvaller, die dit seizoen door Fortuna Sittard werd gehuurd van Fulham, keek al eens rond bij de Belgische topclub en leek een contract te gaan tekenen in Luik. Daar ziet hij echter toch van af.

/

“Ik heb besloten niet voor Standard te kiezen, maar voor een Eredivisieclub te gaan”, laat Hoesen maandag weten op de officiële website van SEG. “Dat lijkt me het beste voor mijn ontwikkeling. Ik ben bij Standard geweest en het is een mooie club, een topclub, met middelen om me eventueel aan te trekken. Maar in de media leek het net of ik al een beslissing had genomen voor Standard.”

Dat is echter niet het geval, vertelt de aanvaller, die zich afvraagt of hij in Luik voldoende aan spelen toe zou komen. “Terwijl er in de Eredivisie een paar clubs echt op zoek zijn naar een spits”, weet Hoesen. De Nederlander weet alleen niet of clubs hem kunnen betalen. “Ik wil gewoon voetballen en de lijn van Fortuna doorzetten. Daarom ga ik graag de Eredivisie in, maar misschien schrikken ze van mijn prijs. Ik heb tenslotte nog een contract bij Fulham.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoesen zou een prima vervanger zijn voor Assaidi, als Wildschut niet lukt dan maar deze jongen!

7 mei 2012 om 11:25

Helemaal niet, Hoessen is geen winger, maar een centrum spits. Zou een waardeloze vervanger zijn voor Assaïdi.

7 mei 2012 om 11:28

Ik weet niet waarom dat in de tekst staat maar Hoessen speelt vaker als buitenspeler dan als spits.

7 mei 2012 om 12:26

Nope, hoessen speelde de hele tweede seizoenshelft als spits. Is ook absoluut geen winger gezien zijn kwaliteiten. Heb hem regelmatig in het stadion gezien.

7 mei 2012 om 14:07

Schreurs en Gommans spelen daar toch in de spits volgens mij. Maar goed, het maakt niet uit wie er gelijk heeft, volgens mij kan Hoessen ook prima aan de zijkant spelen wat hij i.i.g aan het begin van dit seizoen zeker heeft gedaan.

7 mei 2012 om 18:54

Schreurs speelt op rechts, vzaanen op links, Hoesen in de punt. Gommans zit op de bank mijn beste.
Hoesen is helemaal geen winger en speelde daar zijn meest matige wedstrijden en hij kan daar dus helemaal niet prima spelen. In de punt, geflankeerd door twee aardige wingers zou hij er bij een degradatiekandidaat/middenmoter in de Eredivisie zeker niet minder in leggen dan een Poepon of een Zeefuik.

7 mei 2012 om 14:14

Dit seizoen heb ik alleen een paar uitwedstrijden gemist, hierdoor heb ik Hoesen vaak genoeg zien spelen om te kunnen beweren dat hij in een team met snelle buitenspelers heel goed tot zijn recht komt als spits.
Hij is snel, kan schieten, komt een mannetje voorbij, maar zijn voorzetten zijn het gewoon steeds net niet!

Zou een aanwinst voor veel eredivisie ploegen zijn.
Misschien kan hij dan eindelijk een jaartje constant gaan voetballen.
Want ook dit seizoen als Fortuna niet lekker liep was hij niet de persoon die zorgde dat het beter ging.
Maar bij een beter team kan hij wellicht nog beter worden.

De Boer zocht toch nog een jonge spits? Geen idee hoe goed ie is hoor.

7 mei 2012 om 11:29

Ja, maar dan moet hij wel wat toevoegen. Dan kun je net zo goed Castillion als 3e spits gebruiken want die is zeker niet minder dan Hoessen.

Hoessen moet gewoon kijken of er een suptopper of middenmoter beschikbaar is.

Meer dan logisch natuurlijk dat hij voor de Eredivisie kiest , zegt ook meteen iets over de kijk van spelers op de 2 competitie's.hij moet sowieso een club kiezen waar die veel aan spelen toekomt , kan hij zich goed onwikkelen en komt die stap naar een hoger niveau wel vanzelf.

Ken deze speler niet zo goed, is hij eredivisie waardig.

7 mei 2012 om 11:25

Wat mij betreft nog niet, nog veel te wild soms, maar wel een doelpunten maker. Zeker getalenteerd en wellicht met betere spelers om zich heen een prima spits voor een club als de Graafschap of Nac.

Uitstekende keuze. België is totaal niet interessant, zeker niet een club als Standard. Natuurlijk hebben ze heerlijk fanatieke fans, maar het stadion is oud en straalt niets dan soberheid uit. Bovendien zijn de meeste stadions/accomodaties daar ver onder de maat, veel minder mooi en modern dan in de Eredivisie, dus waarom zou hij daar naartoe moeten willen?
Bij een degradatiekandidaat of middenmoter in de Eredivisie zou hij zijn doelpuntjes best kunnen maken. En spelen in de Kuip, de Arena, de Grolsch Veste en het Philips stadion is veel leuker voor die gast dan naar België te verkassen.

Zei deze speler een dag of drie geleden niet nog dat Eredivisieclubs hem wel konden vergeten omdat hij te duur was? Vreemd verhaal dit.

7 mei 2012 om 11:32

@ Dirk010
Als je het artikel helemaal tot het einde zou hebben gelezen dan zou je het helemaal geen vreemd verhaal vinden. Hij geeft aan dat clubs misschien schrikken van de prijs omdat hij nog bij Fulham onder contract staat. Hij heeft onlangs ook niet gezegd dat clubs hem konden vergeten, hij heefts slechts aangegeven dat hij denkt dat eredivisieclubs hem niet kunnen betalen. Net wat hij eigenlijk nu ook zegt.

7 mei 2012 om 11:50

Dat ging toen over clubs als De Graafschap, RKC etc. Hij moet namelijk wel iets van 1 miljoen kosten geloof ik. Dat is voor die clubs veel geld, zeker voor een speler die nog niets heeft bewezen.

7 mei 2012 om 17:38

Hij heeft niks bewezen op Eredivisie niveau is wat ik bedoel. Uitblinken bij Fortuna is nog geen garantie dat hij het niveau van de eredivisie aankan. Het is altijd een gok. In het geval van Mertens en Chadli is het goed uitgepakt maar je hebt ook nog gevalletjes als Donny de Groot, Jack Tuyp en Koc.

Zou een goede aanwinst zijn voor de graafschap. Heeft veel voetballend vermogen.

Hij zou een prima vervanger zijn voor Poepon bij de Graafschap.

Echter heb ik het idee dat zijn houding niet bij de Achterhoekse nuchterheid past.

Leuk voor Psv onder Advocaat als vervanger van Matavz.

Probleem is alleen dat de prijs die Fulham (800.000 euro) vraagt net wat te gortig is voor de Eredivisie-clubs die in hem geïnteresseerd zijn zoals Vvv-venlo, RKC Waalwijk en ADO Den Haag. Tenzij er nog een club komt die wel bereid is en kan betalen of Fulham moet water bij de wijn doen, maar dat zullen ze wel niet doen.

7 mei 2012 om 11:39

Als hij 800.000 moet kosten vallen een heleboel clubs af denk ik. Misschien dat het wat is voor Heracles als vervanger voor Plet, of bij Groningen/heerenveen als backup.

7 mei 2012 om 14:16

800.000 is het eerste bedrag dat Fulham heeft genoemd (winterstop)
Nu is de vraagprijs echter ongeveer 480.000.
Een bod van VVV (100.000) ligt dan ook veel te ver onder de vraagprijs!

Zeer goeie zaak. Talent heeft hij en dan heeft België niet de ideale competitie om dat talent te laten zien. De Eredivisie is daar een uitermate goede competitie voor en Hoesen heeft bij Fortuna al laten zien dat hij talent heeft. Hij staat niet voor niks bij Fulham onder contract.

Ik denk dat hij voor RKC gaat kiezen. Hoessen stond een tijdje terug al in de belangstelling van Rkc. Prima vervanger voor Castillion.

Goede keuze.! Vvv zit hem achterna maar zoals echt gezegd weet niet of ze hem kunnen betalen maar zou perfect bij die club passen

Als het een speler voor de toekomst is kan bijna elke Eredivisieclub hem wel gebruiken

Bij Standard zijn ze ook op zoek naar spitsen hoor. En al wie zegt dat de Belgische competitie niet ideaal is om talent te laten zien, heeft deels gelijk. Maar Standard is wel een club waar er met jonge spelers wordt gewerkt en waar talenten zeker en vast een kans krijgen.

7 mei 2012 om 12:12

Waarom zou de Belgische competitie niet interessant zijn voor talenten? Witsel, Defour, Fellaini, Carcela, Courtois, De Bruyne, Lukaku.. zijn allemaal naar topclubs gegaan in de laatste 2-3 jaar

Het wordt tijd dat vvv toch maar eens een tonnetje meer gaat bieden, het eerste bod van vvv was namelijk al afgewezen. Naar verluit ging het toen om 1 ton.

Ik snap niet dat twente niet heeft geprobeerd om hem in de deal met chadli en fullham te betrekken. Stel je kunt hem voor een prikkie erbij krijgen en uitlenen aan een club als groningen of roda. Heb je volgend seizoen wellicht een goede opvolger voor de jong.

Het groen geel staat hem goed, van mij mag hij naar ado komen!

We hebben een spits hard nodig!

Twente heeft zich in de strijd gemengd, Chadli kan naar Fulham en Twente raakt misschien ook Luuk de Jong kwijt. Zie in hem niet direct een superspits maar wel een meer voetballende spits dan Plet.
Zou hem gewoon de kans geven, bovendien kan Twente hem betalen.

Bij Twente staat hij niet gegarandeerd in de basis, bij VVV krijgt hij die mogelijkheden wel. Hopelijk gaat VVV het met fulham eens worden over het transferbedrag. 300.000 moet er toch nog wel over zijn van het geld van Musa?

Hoesen zou een goede spits zijn voor Groningen, naast Texeira.

Kijk en oordeel zelf :

http://www.youtube.com/watch?v=nxq6b7fy0saenfeatur...

Hoe zit het met de samenwerking van Rkc Waalwijk en fulham? Is die albr Rond?

waarom niet bij heracles ik denk dat hij daar goed tot zijn recht komt en heracles heeft al veel spitsen naar een hoger niveau getild.

Ik heb zo'n idee dat het al bijna rond is. Standard heeft geboden op Wildschut, weliswaar nog te laag, maar ik denk dat Hoesen naar VVV komt als vervanger van Yanik...bron: L1... Zou een goeie speler zijn voor Vvv-venlo, maar denk dat hij eerst de play-offs van VVV afwacht...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren