Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax reikt oude bekende Danny Hoesen (32) de helpende hand toe

Laatste update:

Danny Hoesen traint de komende tijd mee bij Ajax om zijn conditie op peil te houden, weet Voetbal International. De voormalig spits van de Amsterdammers zit zonder club nadat zijn contract bij het Amerikaanse Austin FC niet werd verlengd. Hoesen sluit aan bij het beloftenteam van Ajax, waar hij van John Heitinga de kans heeft gekregen om fit te blijven in afwachting van een nieuwe werkgever.

Hoesen is geen onbekende van Ajax. De aanvaller tekende in de zomer van 2012 een driejarig contract bij de Amsterdammers. Hij maakte zijn debuut in het Champions League-duel met Real Madrid, maar onomstreden werd hij nooit. Hoesen kwam zowel uit voor het beloftenteam als de hoofdmacht, met als hoogtepunt zijn doelpunt tegen Barcelona in de Champions League. Anderhalf jaar na zijn komst werd hij verhuurd aan PAOK Saloniki, om in mei 2014 verkocht te worden aan FC Groningen.

Namens de hoofdmacht van Ajax kwam Hoesen tot 44 officiële wedstrijden, waarin hij dertien keer trefzeker was en zes keer als aangever fungeerde. In het seizoen 2012/13 won hij met Ajax de landstitel. De club heeft nog geen melding gemaakt van zijn komst. Naast Ajax en FC Groningen kwam Hoesen in Nederland uit voor Fortuna Sittard. Ook droeg hij de shirts van Fulham, HJK Helsinki, SJ Earthquakes en Austin FC. Namens Jong Oranje kwam hij tot drie interlands. Daarin wist hij twee keer te scoren.

Ajax is niet de enige club die voormalig spelers onder zijn hoede neemt deze winterperiode. Bij Feyenoord trainden Kenneth Vermeer en Nick Marsman mee. Vermeer is clubloos, Marsman houdt zijn conditie op peil in afwachting van het nieuwe MLS-seizoen. De reguliere competitie in Amerika loopt van maart tot half oktober, waardoor Marsman van de gelegenheid gebruik heeft gemaakt om tijdelijk terug te keren in Nederland. Inmiddels is hij weer terug in Miami.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien kan die wel doelpunten maken, tekenen dus

26 januari 2023 om 13:30

Nee nee, dat tijdperk zijn we voorbij.

26 januari 2023 om 13:49

Hoesen zou een prima spits voor de middenmoot en misschien de subtop zijn. Maar is niet het niveau wat Ajax nastreeft, of uberhaupt nodig heeft nu.

26 januari 2023 om 15:14

Meer de subtop van de Kkd... hij liep als spits 1 op 6 in de MLS of zo en dat was in zijn tijd bij Groningen niet heel anders.
Ja mag van een spits in de subtop - middenmoot toch wel iets meer verwachten

Dit tekent toch wel de warme club die Ajax is. Hulde!

26 januari 2023 om 14:44

Ajax warm? Ik heb absoluut niets tegen Ajax hoor, maar ik vind de club in alles het tegenovergestelde van warm... Sinds de beursgang in de jaren 90 is het in alle facetten meer een bedrijf dan een voetbalclub geworden. Daar is niets op tegen, maar warm? Nee.

26 januari 2023 om 15:18

Dan ligt dat aan jou of het beeld wat jij erbij hebt, dat Ajax een kille club is is al zo lang achterhaald.. Alle oud-spelers spreken juist ook het tegendeel uit..

Op een enkeling na en laten dat nou net de spelers zijn die niet doorbraken of met gezeik weggingen (en dan doel ik niet op Blind, die sprak alleen negatief over het bestuur ).

26 januari 2023 om 15:22

Spelers die successen ervaren morren vrijwel nooit. Spelers die dat niet ervaren en met warmte over een club spreken lijken me representatiever.

26 januari 2023 om 15:24

Nou, en daarom komt Danny Hoessen dus terug slimmerik!

26 januari 2023 om 17:17

Je krijgt dan ook een scheve representatie als je alleen niet succesvolle spelers gaat meten.

Ik denk dat Ajax niet per se een warme club is. Ik denk wel dat de Toekomst dat is. Daar voelt het heel soms nog wel eens als bij de plaatselijke FC.

26 januari 2023 om 14:53

Alleen jammer dat die warme club Warmerdam niet naar NAC laat gaan. Hij heeft totaal geen toekomst bij Ajax en kan zijn carriere voortzetten bij NAC. NAC zou zelfs bereid zijn 200k te betalen. Dit is waarschijnlijk ook 1 van de redenen dat Sontje Hansen niet bij wil tekenen.

26 januari 2023 om 15:09

Hem behouden maakt de club juist warmer.

26 januari 2023 om 15:21

Hij speelt echter ook nog in Jong Ajax, moeten die dan maar alle spelers met geen tot weinig kans op speeltijd in het eerste weg doen? Dan hou je geen team over.. Gelukkig heeft die beste jongen ook gewoon een contract getekend..

Het zou inderdaad kunnen dat Sontje daarom niet bijtekent maar dat kan ook te maken hebben met zijn kwaliteiten en de kans dat hij bij ons doorbreekt in het eerste nou ook niet echt groot is. De belofte wat hij leek blijkt nu hij de stap moet maken toch wat minder groot.. Als hij bijtekent zou dat vooral zijn zodat we er een bedrag voor kunnen vangen en wellicht een doorverkooppercentage..

Wie weet komt hij er met een omweg alsnog!

26 januari 2023 om 15:47

Je hoeft zeker niet alle spelers die niet goed genoeg zijn weg te doen. Van de andere kant zeggen ook veel Ajax supporters dat hij te kort komt. Hij neemt nu een plek in van een talent dat misschien wel de capaciteiten heeft. Daarbij kan Ajax er nog iets aan verdienen en gun je hem een mooie overstap. Volgens mij alleen maar winnaars als je hem laat gaan !!

Of Sontje te kort komt weten we niet. Is ook meerdere keren eruit geweest met blessures. Ik vind, als hij nu in mag vallen, dat hij wel degelijk kwaliteiten heeft. Kwaliteiten die ik in Jong Ajax niet echt zie. Iedereen kan aanvoelen dat hij niet speelt omdat hij niet bij wil tekenen. Bijtekenen, inderdaad zodat Ajax er nog iets aan kan verdienen. Als speler moet je bijtekenen als je denkt een kans te maken. Deze kans is voor hem heel klein, dan kun je beter voor je eigen carriere kiezen.

26 januari 2023 om 16:17

Je zegt dat hij nu een plek inneemt van iemand die misschien wel de capaciteiten heeft, heel goed. Wie uit de jeugd zou je daar neerzetten dan? Als hij ingewisseld kon worden voor een andere speler zouden ze dat nl. wel doen, denk je niet? Is die er niet, dan gooi je een heel proces in de soep voor met alle respect maar 200K waardoor je wellicht de ontwikkeling van spelers die wel potentie hebben ook in de war gooit. Dan kan je hem de stap gunnen maar die stap maakt hij in juni ook wel dan.

Niet bijtekenen is ook Sontje zijn eigen keus en goed recht, ik verwacht niet dat hij door zal breken (mede door de blessures inderdaad). Dat hij dan nu niet speelt is dan de consequentie daarvan. Anders loopt hij natuurlijk ook weer een speler in de weg die wel wil blijven

Misschien als nestor voor jong Ajax. En anders misschien iets voor Cambuur ?? Daar moeten doelpunten gemaakt worden...

Wel pijnlijk om te lezen dat Vermeer zijn conditie op peil aan het houden is in Rotterdam.

Feyenoord heeft ook wel goede ervaringen met Ajax spitsen.....

Schreuder ziet een nummer 9 voor Ajax in Hoessen! Dit timmermansoog heeft bijna niemand. Briljant!

26 januari 2023 om 13:56

Schreuder wil hem aantrekken voor de linksback positie heb ik gehoord

26 januari 2023 om 14:29

Hij kijkt nog verder! Niemand heeft het "geluk" over zo'n trainer te beschikken. Las dat hij inmiddels opgerukt is tot plaats nummer 11, voor wat betreft gemiddeld behaalde punten per trainer. Reeds over anderhalf punt! Wel nummer laatst van de lijst, maar ik rek de lijst op tot honderd trainers. Dus die nog gaan komen. En dan op plaats elf staan. Er zit dus toch groei in....

26 januari 2023 om 15:11

komende weekenden gemakkelijker programma ....

26 januari 2023 om 13:59

Ik denk dat Schreuder hem linksback gaat zetten Pinko.

Wellicht iets voor Groningen? Kunnen wel wat goaltjes gebruiken

26 januari 2023 om 13:52

Hoef hoesen niet meer in ewn groningen shirt te zien. Slappe hap altijd, wij hebben nu strijd nodig

26 januari 2023 om 15:16

Daar heeft hij al eens gespeeld en was toen niet direct een garantie voor goals...

Emmen, probeer eens iets bij Vermeer of/en Hoesen.

26 januari 2023 om 13:57

Wat moet Emmen met Hoesen? En Vermeer? Spelers die niets beloven maar wel veel kosten.

27 januari 2023 om 20:11

Mwah, prestatie contract. Vermeer is niet slecht, in ieder geval beter dan wat er nu is. En Hoesen is een aanwinst in aanvallend opzicht.

Danny Hoesen is 32? Waar is de tijd gebleven joh 😅

26 januari 2023 om 13:56

Precies mijn gedachte, zie hem nog scoren tegen Barcelona als jong gastje. Blijkbaar al 10 jaar geleden. Oeps!

26 januari 2023 om 13:59

Ja wow. Wat gaat dat snel. In mijn hoofd is hij nog 25 haha.

Als je die foto bekijkt met Victor Poulsen, van der Hoorn, Duarte, Andersen en Hoesen was het echt armoe troef. Het loopt nu niet maar de kwaliteit op papier is toch enorm omhoog gegaan in die10 jaar tijd. ON: Vermoed niet dat die nog Eredivisie niveau haalt.

26 januari 2023 om 14:32

Haha ja vooral die Andersen moest ik altijd om lachen, liep op het veld als een verdwaald tienermeisje. Deed me altijd denken Eric Forman van That 70’s Show.

26 januari 2023 om 14:33

Armoe troef. Maar we wonnen dat jaar wel met 2-1 van Barcelona.

26 januari 2023 om 15:29

je kan alleen zo weinig met 1 wedstrijd waarin alles goed viel, dat is een mooi verhaal maar uiteindelijk schiet je er niets mee op.

26 januari 2023 om 15:25

Ik neem aan dat jij Christian Poulsen bedoeld? In mijn ogen was hij een speler die Ajax op dat moment goed kon gebruiken, een no nonsense voetballer met een goede tackle. In de belangrijke wedstrijden (competitie) verzaakte hij niet, ik kan mij nog een akkefietje herinneren met Van Bommel...😁

26 januari 2023 om 17:07

Christian Poulsen inderdaad. En klopt, die wedstrijd tegen PSV en ook een paar andere wedstrijden is hij erg nuttig geweest maar echt een special voetballer kan je het moeilijk noemen. Vind Alvarez echt 2 klasses beter.

26 januari 2023 om 17:19

2 klassen beter is overdreven. Dat Poulsen zijn carrière kwam afsluiten bij Ajax was toen best vet. Alvarez zit in een andere fase en de vraag is of hij een zelfde CV kan overleggen over tien jaar.

Wellicht dat hij terug naar huis wil komen? (Sittard) Al betwijfel ik of hij toegevoegde waarde is. Gladon en Yilmaz zijn beter.

Ik zie hier onze nieuwe nr 9, dan kan brobbey op het middenveld als voetballende nr 6, dit word het masterplan van schreuder, waardoor hij de concurrent op het verkeerde been zet

Cambuur...dit is jullie goudhaantje..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren