Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fluitconcerten in Enschede: ‘Als ze willen fluiten, moeten ze fluiten’

Laatste update:

FC Twente ontdeed zich zaterdag in een zeer matige vertoning van sc Heerenveen (2-0). Voor Hakim Ziyech was het een bijzondere wedstrijd, want hij speelde tegen zijn ex-werkgever. Het was Ziyech ook opgevallen dat de fans niet te spreken waren over het vertoon: de middenvelder had de fluitconcerten die van de tribunes rolden ook gehoord. Daar snapt hij maar weinig van.

/

“Snappen weet ik niet. Een wedstrijd duurt negentig minuten. Als je geen oplossing hebt, moet je geduld houden en dan moet de bal soms terug. Maar als zij willen fluiten, moeten ze fluiten”, geeft Ziyech te kennen aan FOX Sports. Volgens Ziyech was zijn team nog vermoeid van het bekerduel met Go Ahead Eagles: er waren woensdag strafschoppen voor nodig om door te bekeren. “Maar over de hele wedstrijd gezien hebben wij verdiend gewonnen.”

Ook trainer Alfred Schreuder repte over de bekerwedstrijd van woensdag, al vond hij de vertoning desondanks wel erg matig. “Het was echt onder de maat. Vooral voor eigen publiek moeten we veel meer brengen'”, aldus de oefenmeester.

Het fluitconcert was terecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

FC Twente is sinds het kampioenschap een van de kanshebbers op de titel misschien niet de grootste maar wel een van de beste 4 van Nederland en dan moet je gewoon goed spelen tegenover een tegenstander in eigen huis hiermee stel je je publiek teleur het kostte Fc Twente maar liefst 30 minuten om hun 1e schot te verrichten en Heerenveen alleen al 38 minuten dit stelt het Nederlands voetbal teleur zulke wedstrijden

1 november 2014 om 23:25

Iets met punten en komma's.

1 november 2014 om 23:39

Dat komt omdat hij de eerste reactie wilde hebben.

On: geeft weer eens de belevingswereld van spelers aan dit. Ziyech die duidelijk laat blijken dat de mening van de supporters de spelers geen moer interesseert, terwijl de trainer zelf erkend dat het wel erg matig was.

1 november 2014 om 23:52

Hier ergens onderin doet hij het ook

1 november 2014 om 23:31

Interpunctie, whuuuuut.

We weten inmiddels wat die laffe terugspeelballen teweeg kunnen brengen, en ook de tegenstander weet dat. Nergens voor nodig ook, dus terecht dat er wordt gefloten.

Een fluitconcert voor je eigen club is tijdens de wedstrijd nooit terecht. Laat het dan maar na de wedstrijd horen.

2 november 2014 om 09:32

Ben ik helemaal met je eens. Maar ik denk dat 8 van de 10 supporters anders denken. Maar ze zijn een beetje verwend geraakt in Enschede. Daar hebben we bij Go Ahead geen last van. We gaan vanmiddag 90 minuten lang Go Ahead vooruit schreeuwen. Kunnen ze ook wel gebruiken denk ik na de wedstrijd van afgelopen woensdag.

2 november 2014 om 09:40

Wat een onzin met je verwend geraakt -_- PEC en Cambuur om er maar even 2 te noemen spelen toch ook niet zo laf? De meesten hier doen alsof de verwachtingen zo hoog zijn hier. Ik denk dat vrijwel elke Twente supporter liever 6e worden met mooi aanvallend voetbal dan 2e met het spel van nu.

2 november 2014 om 11:11

Totale onzin.
Tweede worden is voorronde Cl.
Meer geld in het laatje.
Eerder schuldaflossing.
Betere spelers worden gekocht, daardoor meer tevreden supporters, en sponsoren.
Eerder tweede worden dan als een grijze muis afgaan als zesde.
Maar Fctwente stelt menig supporter teleur met dit afbraak voetbal.
Tijd voor een frisse wind of een andere spelopvatting, kortom...trainer kijk in de spiegel.

2 november 2014 om 11:15

Ik denk niet dat Twente laf voetbalt. Ze blijven geduldig rondspelen. Wachten tot ze de ruimte en het gaatje vinden. Laf voetballen is met 10 man rond de eigen 16 blijven hangen. Maar je eigen team uitfluiten tijdens de wedstrijd is in mijn ogen het domste wat je kunt doen. Daar gaat namelijk niemand beter van voetballen!

2 november 2014 om 13:33

De onnodige balletjes terug worden uitgefloten omdat iedereen daar schijt beroerd van wordt. Het team zelf wordt niet uitgefloten.

Fluitconcerten zijn nooit terecht. Je moet altijd achter!! Je club blijven staan!! Trots op je club zijn!! Anders ben je een nep supporter

1 november 2014 om 23:16

Tuurlijk maar een fluitconcert geeft de spelers soms ook een schop onder de kont dat ze even weten dat ze er geld voor krijgen en dat er duizenden mensen in dat stadion zijn een kaartje hebben gekocht om hun team te zien spelen dan heb je natuurlijk geen zin dat ze pas in de 30e minuut hun eerste kans krijgen

1 november 2014 om 23:26

Dank je 135440 voor het aanduiden van het overduidelijke wat FCT3.. blijkbaar niet snapt.

1 november 2014 om 23:27

Ik snap het wel degelijk. Maar in plaat van je spelers uit te fluiten zou je ze ook kunnen aanmoedigen

1 november 2014 om 23:47

Oh ja goed idee. De naam van de eerstvolgende die terugspeelt minutenlang scanderen. Dat zal hem leren!!!

1 november 2014 om 23:52

Idd jij begrijpt het NOT

1 november 2014 om 23:27

Ja joh, nog zo'n supporter waarbij het resultaat boven het veldspel staat! Blijkbaar de tijden van Hans Meyer vergeten! Mooie resultaten, lege tribunes! Dat resultaat kan gestolen worden, als ze maar lieten zien het shirt waard te zijn.

1 november 2014 om 23:29

Mijn punt is gebruik je energie niet met het uitfluiten maar moedigen de spelers aan. Of zelf nog nooit op het veld gestaan. He wat heb je liever? ?

1 november 2014 om 23:49

Heb jij nooit voor een kaartje betaald? Als je een seizoenskaart koopt wil je ook wel eens voetbal zien. Als je alleen de uitslag interessant vind kijk je maar op teletekst!

2 november 2014 om 00:55

Precies het is ook entertainment en bij Twente is dat al heel lang niet aan de orde. De ventjes lijken een beetje verwend met dat vedette achtige gedrag. Dan heb ik het over Castaignos, Mokhtar, Ziyech en Ebecilio. Vind het heerlijke voetballers maar ze kunnen naar mijn idee nog harder werken dan dit hoor.

Twente is sportief gegroeid maar op de tribunes is het armoede troef. Kom er zo af en toe weleens maar wat een verschil met tien tot vijftien jaar geleden.

Een halve tamme die op een trommel staat te jengelen en fluitconcerten bij een prima overwinning. Kom op zeg, weten die mensen niet hoe Twente er tien jaar geleden voor stond en denken ze dat in Camp Nou zitten ofzo.

1 november 2014 om 23:23

De sfeer is inderdaad wel eens beter geweest, maar vind nu dat je zwaar overdrijft. Het dieptepunt qua sfeer was vorig jaar en het jaar ervoor, het begint juist wat terug te komen. Daarnaast hoort Twente qua sfeer ook gewoon nog bij de top in Nederland.

ON: De fluitconcerten zijn natuurlijk niet goed, maar het spel was ook wel diep dramatisch. Zelden zo'n saaie wedstrijd gezien.

2 november 2014 om 09:44

Weer zo'n reactie. Je vergeet dat heel veel supporters gewoon leuk voetbal willen zien. Eerst leuk voetbal en dan kijken naar de ranglijst. Dan kun je wel met dingen als verwend aankomen maar zoals ik erges hierboven al zei; PEC en Cambuur kunnen het ook met beperkte middelen.

Beetje overdreven titel
Een a twee keer gefluit omdat het terug op de keeper ging
Terwijl het ook naar voren had gekunt
Dat was alles

Twente soms nog wat teveel traag breien , mensen willen wat meer tempo

Ik irriteer me echt enorm aan dat gefluit. Bij Ajax hebben ze dat helaas ook heel erg. Ze zaten in minuut 14 al met zijn allen te fluiten omdat Cillessen te lang wachten met uittrappen. Schandalig.

Serieus hè.. ik kan er met mijn kop niet bij waarom je je eigen club gaat uitfluiten, natuurlijk mag je kritiek hebben maar fluiten vind ik zoiets kansloos.. toen wij vanmiddag een zaadpot speelde en 1-0 achter kwamen.. begon het uitvak luidkeels YNWA te zingen.. daar heb je als speler veel meer aan dan dat trieste gefluit.

1 november 2014 om 23:31

Jij snapt het. Spelers hebben veel meer aan als ze support krijgen

1 november 2014 om 23:45

Lekker makkelijk, in Liverpool weten ze gewoon dat het niet beter kan. Bij Twente weten ze dat het veel beter kan. Ben ook geen voorstander van uitfluiten. Maar wat Twente dit seizoen laat zien kan ik het mij wel voorstellen.

1 november 2014 om 23:45

Zaten de liverpool verdedigers 20 minuten lang de bal beetje achterin naar elkaar te pasen? Hadden ze na een half uur spelen niet 1 schot op doel gehad?, hadden ze na een uur spelen niet 1 serieuze kans gehad? Zat er bij hun ook totaal geen beleving of idee achter het spel?

Want als liverpool zon vertoning liet zien als twente vandaag, dan weet ik bijna zeker dat er stuk minder gezongen was en paar fluitjes meer te horen zouden zijn.

2 november 2014 om 09:52

Nou zo moeilijk is het niet om te begrijpen. Als Marsman net zoveel balcontacten heeft dan de spits weet je dat er iets niet goed gaat. De stijl en inzet de helft van de tijd is gewoonweg bedroevend. Af en toe leuk getik maar gemiddeld 10 min in een wedstrijd en daarna weer achterover leunen.

Aanvallend voetbal. Dan krijg je maar vaker doelpunten tegen. Meer goals maak je dan ook wel en dat is wat mensen willen zien.

Het was te slecht voor woorden.. vermoeid? Weet je wie vermoeid zijn? die 30.000 man die 5 dagen in de week werken en naar het stadion komen...

Ik snap dat de spelers nog moe waren van de beker wedstrijd.
Dat neemt niet weg dat dit een zeer matige wedstrijd was.
Daarom snap ik ook de fluit concerten zo af en toe wel. Je speelt thuis het publiek verwacht of eist wel wat dan. Deze eis is niet de bal 10 tot 20 keer achterin rond tikken. (waar mensen overigens nog gewoon over stil waren.) Maar dat er na al dat getik achterin en geen druk op de verdedigers de bal terug gespeeld wordt op de keeper ja wat verwacht je dan... Deze keeper speel vervolgens dan de lange bal en kijk aan bal kwijt.. Het fluit concert is gewoon om aan te geven dat het wat meer naar voren mag. Liever de bal kwijt bij het proberen van aanvallen dan de bal op deze domme manier kwijt te raken.

Het spel is al maanden niet om aan te zien.
Tuurlijk zullen de supporters achter hun club blijven staan door wat dan ook maar op een gegeven moment moet je toch laten merken niet eens te zijn met het vertoonde spel.

Ach successupporter mogen ze me noemen. Heb nu 25 jaar seizoenkaart, maar het spel is als jaren niet om aan te gluren. Mag je daar dan wat van zeggen? Fluiten doe ik ook niet. Maar we zijn niet meer de club van 10 jaar geleden, er mag meer van verwacht worden. Persoonlijk geniet ik meer van het spel van bijvoorbeeld Zwolle. Met een veel mindere begroting. Ik denk dat we een andere trainer nnodig hebben. Er is potentie genoeg in dit team.

2 november 2014 om 00:33

Het is iets wat overal voor komt als het niet loopt.
Bij ajax werd vandaag hun eigen keeper de eerste 14 minuten al uitgefloten.

Het publiek wil vermaakt worden en als dat dan even niet gaat zullen er altijd zijn die gaan fluiten.
Ik heb dat nooit begrepen maar ja.

2 november 2014 om 01:10

Als dat even niet gaat oke, maar zoals vandaag bij 90 procent van de wedstrijd?
Afgelopen woensdag vanaf minuut 55 tegen 10 man van go ahead. Denk je dat de gedachte was, nou even snel paar maken? Nou nee niet bepaald. Het zelfde luie achterin heen en weer getik ging maar door. Niet om aan te gluren, en als supporter die gewoon voor een seizoenskaart betaald, mag je daar iets van zeggen imo.
Als er gestreden en aangevallen worden, en je verliest de wedstrijd, dan gaat er helemaal niemand fluiten.

2 november 2014 om 01:16

En gingen ze beter voetballen na dat ze uitgefloten werden?

2 november 2014 om 02:50

Blijkbaar^^
Er kwamen doelpunten na die fluitconcerten.
Er werden meer kansen gemaakt.
De bal ging meer naar voren.

2 november 2014 om 09:55

Snap je de bedoeling niet van die fluitconcerten? Niet met de verwachting dat het daarna direct beter gaat maar dat de selectie en dan vooral Schreuder begrijpt dat mensen moe worden van dat vieze laffe voetbal. Gisteren zit je 30 minuten te kijken en je zou het er bijna af willen zetten... ik verwacht geen hoge positie op de ranglijst maar leuk aanvallend voetbal

We zijn al 27 thuiswedstrijden ongeslagen. Dus we zijn te verwent!!!

Het is niet zo dat we verwend zijn, natuurlijk zijn we dat wel geweest, maar we verwachten ook iets van een club die de derde grootste begroting heeft en dat is helemaal niet zo raar vind ik zelf. Maar ik heb de afgelopen weken/maanden alleen maar naar angsthazenvoetbal gekeken, zekerheidsvoetbal: Tikkie breed tikkie terug, en vrijwel geen bal naar voren. Het lijkt wel of de spelers geen risico's durven te nemen. Het spel gaat zo ontzettend traag en is zo ontzettend saai. En dat is wat mij als supporter frustreert.
Wat ik ( en ik denk eigenlijk iedere Twente-supporter wel) wil zien is dat er passie en strijd in het spel zit, dat er risico's worden genomen. Ik zie ze liever verliezen waarbij ze alles in de strijd gooien dan een zaadpartij winnen. We willen wat meer amusement. De enige spelers waarbij ik dat echt zie is Castaignos en Martina en met vlagen Ziyech en Corona.

En die Engelaar, alsjeblieft laat die op zijn minst alleen op de bank zitten, maar liever nog ergens in de tribune. Wat een miskoop. Kan nog niet eens een bal over 10 meter spelen.

Hoe kun je er nou weinig van snappen dat supporters gaan fluiten? Wij staan er elke wedstrijd weer en zij stellen ons eigenlijk elke wedstrijd weer teleur met het getoonde spel en inzet. Het is dat de liefde voor mn club sterk is, maar anders had ik volgend jaar mn jaarkaart wel opgezegd. Het is echt dat ik me af en toe puur verveel en daar is het allemaal eigenlijk veel te duur voor. Gelukkig is het wel altijd gezellig met onze mede supporters op de tribune.

@nac1912

Ik zit zelf in een vak boven vakp nu voor het 7e jaar en bij Twente heeft de sfeer veel te maken met het spel op het veld. Als Twente goed voetbalt of zelfs al laat zien de tegenstander op inzet te willen opvreten heb je binnen no-time een kolkende veste. Maar als we Twente zien stuntelen probeert het publiek ze in het begin nog wel op sleeptouw te nemen maar vaak zien we dat dat totaal geen effect heeft op de mate van inzet en wat dan gebeurt is dat mensen met elkaar gaan praten met een biertje in de hand en is voetbal bijzaak geworden. Een enkele supporter probeert dan nog wel eens een liedje in te zetten maar de rest van de supporters zijn ergens anders mee bezig. En bij een slechte bal of een tikkie terug is het dan wel eens fijn je ontevredenheid te uiten omdat je je dan realiseert dat dit

zag gisteren eerst Bayern tegen Dortmund en daarna Twente tegen Heerenveen. Ik weet het , je mag de absolute top van Europa niet vergelijken met het Nederlandse voetbal, maar ik zag eerst een tgv voorbij komen en daarna een stoomlocomotief van begin 20 e eeuw. Zo groot is het verschil in beleving en in voetbal. Het ergste vind ik het gebrek aan beleving. Slecht voetbal kun je compenseren, maar als zelfs dat niet gebeurd!!!!

Tja....fluitconcerten geven wel weer hoe met het voetbal ervaart. Hoewel ik denk dat het meer kwaad dan goed doet.

Wat veel mensen vergeten is dat het een jong team is met een relatief jonge coach hetgeen garant staat voor het maken van foute keuzes. Zolang zij er maar iedere wedstrijd van leren (en het liefst 3 punten blijven pakken) kan ik er mee leven.

Klaarblijkelijk komen weinig mensen hier in het stadion. Door deze trainer wordt het publiek echt het stadion uitgejaagd. Balletje terug, balletje breed, geen tempo. Geen enkel opportunisme en drive. Ziyech moet echt een draai om z'n oren hebben met dit soort teksten. Kon gisteren weer geen 90 minuten volmaken.

Twente heeft nog altijd de 3e begroting van Nederland. En zeker met dit materiaal is er veel meer uit te halen. Maar een trainer die Cuco Martina de aanvoerdersband geeft en Ryo niet al na een half uur naar de kant roept laat zien dat ie er geen fuck van snapt.

Dit is een zeer talentvolle selectie, maar er moeten kerels van worden gemaakt. En dat gaat met Schreuder niet lukken. Spelers zitten na 70 minuten stuk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren