Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Flinke kritiek op Ronaldo: ‘Hij denkt dat hij God is en kan doen wat hij wil'

Laatste update:

De gewelddadige woede-uitbarsting van Cristiano Ronaldo zaterdagmiddag na afloop van het verloren Premier League-duel met Everton (1-0) is niet in goede aarde gevallen bij José Enrique. De oud-voetballer van onder meer Liverpool en Newcastle United keurt het gedrag van de Portugese sterspeler van Manchester United af. Ronaldo pakte na de verliespartij uit frustratie een telefoon af uit het publiek en smeet die hard tegen de grond.

Een filmpje met daarin Ronaldo in de hoofdrol ging zaterdag snel rond op het internet. De superster van United ging zaterdagmiddag met zijn ploeg pijnlijk onderuit tegen the Toffees en was daarover zichtbaar gefrustreerd. Enrique heeft geen goed woord over voor de 37-jarige actie van Ronaldo. “Ik heb het altijd gezegd dat ik hem niet mag. Hij denkt dat hij god is en dat hij kan doen wat hij wil. Dat wil niet zeggen dat hij niet een van de beste spelers uit de voetbalgeschiedenis is, maar ik mag hem niet als persoon”, schrijft Enrique in een tweet met bijgevoegd de beelden van de woede-uitbarsting van Ronaldo.

De Portugese aanvaller liet een dag na het incident weten spijt te hebben van het incident. Het is nooit gemakkelijk om met emoties om te gaan op moeilijke momenten zoals die waarmee we worden geconfronteerd", begon Ronaldo in een statement op Instagram. "We moeten altijd respectvol en geduldig zijn en het voorbeeld geven voor alle jongeren die van het mooie spel houden. Ik wil mijn excuses aanbieden voor mijn uitbarsting en, indien mogelijk, zou ik deze supporter willen uitnodigen om een wedstrijd op Old Trafford te komen bekijken, als teken van fair play en sportiviteit." Op sociale media wordt Ronaldo veelvuldig gevraagd om ook de kapotte telefoon van de supporter te vergoeden, waarover de Portugees in zijn statement niet rept.

Op de beelden is te zien dat Ronaldo bij het opzoeken van de catacomben plots een gooiende beweging naar de grond maakt, waarna het geluid van een vallend voorwerp te horen is. Ronaldo krijgt door een andere jongeman uit het publiek van Everton toegeschreeuwd: "You are shit!" Manchester United is op de hoogte van het incident en kijkt ernaar, zo liet de Engelse topclub weten aan Sky Sports. Dit alles speelde zich ogenschijnlijk vlak na het laatste fluitsignaal af.

Everton boekte op het eigen Goodison Park een uiterst belangrijke zege in de strijd tegen degradatie. Beide ploegen schotelden een slordige wedstrijd voor, waarin een van richting veranderd schot van Everton-middenvelder Anthony Gordon uiteindelijk genoeg bleek voor de overwinning: 1-0. Door de zege staat de ploeg van Frank Lampard vier punten boven de degradatiestreep, terwijl United schade opliep in de strijd om een Champions League-ticket.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hij maakt een foute keuze vanuit frustratie, wil dat meteen zeggen dat je denkt dat je een God bent? Wat een overdreven gedoe toch altijd in het voetbalwereldje, dat wijverige gedrag in het veld stopt niet met pensioen blijkt.

11 april 2022 om 15:38

Kom op zeg, iedereen heeft de laatste jaren kunnen zien dat Ronaldo een verwende diva is. De schuld ligt altijd bij andere en kritiek op hem mag absoluut niet gegeven worden. Doe je dat wel dan geeft hij altijd een reactie op sociale media en stuurt hij z'n zus op je af.
Het was een geweldige voetballer maar echt een kwal van een vent.

11 april 2022 om 16:17

Jij reageert hier toch ook op? Wrm mag ronaldo dat niet doen? Die wil ook zn mening geven soms of gwn aangeven wat hij denkt of vindt. Jullie zijn zo gebrainwasht door de media dat je denkt dat ze geen mensen zijn. Hij is gwn net als jou en ik.

11 april 2022 om 19:13

Ik denk niet dat hij enige controle heeft over de onzin van zijn zus. Buiten dat wil hij gewoon koste wat het kost dingen en kan hij niet tegen zijn verlies. Vandaar ook deze foute reactie. Niets meer en niets minder

11 april 2022 om 19:34

@alles-man, het is een Wereld van verschil of je met rake woorden reageert of moedwillig de spullen van een ander kapot moet maken. Laat staan de spullen van een kind. Een kind dat niets deed, maar gestraft wordt door de woorden van een ander kind dat meneertje Ronaldo niet kan handelen.

11 april 2022 om 20:47

@Son-Goku

Oké dus iedereen mag Ronaldo of voetballers bekritiseren maar als ze daarop kritisch reageren, dan zijn het verwende diva's?

Zie je de ironie? Want ik zie het.

11 april 2022 om 20:49

@trodat4030

De werkelijkheid is dat als dat kind en fans opgevoed waren, ze niet voetballers zouden uitschelden en denken dat dit normaal is.

Ik vind dat veel gestoorder dan een voetballer die dit zo nu en dan niet trekt en reageert tot zelfs iets buitensporigs als dit.

Het zijn net mensen en blijkbaar mogen wij ze als honden behandelen maar als ook maar durven van zich af te bijten, dan moeten ze afgemaakt worden.

De logica in deze wereld is krom als wat.

11 april 2022 om 23:39

Hij heeft toch zijn excuses aangeboden. Dus ook voor Ronaldo zelf bleek t idd niet echt een beste actie te zijn.

12 april 2022 om 21:31

Zullen we het eens hebben over Messi die schijt aan de wereld heeft en voor miljoenen gaat wandelen op het veld.

11 april 2022 om 17:09

"Wijferige gedrag".... lekker flink zeg. Dit is lage niveau als het persoontje waar het hier over gaat. Schaam je

12 april 2022 om 18:15

Jij vindt niet dat de gemiddelde voetballer zich aanstellerig opstelt? Of ben je zo woke dat de bewoording "wijverig" hiervoor te verschrikkelijk is? Als Barca fan zou je toch moeten weten waar ik op doel, Spanje is de overtreffende trap wat dat gedrag betreft.

12 april 2022 om 21:32

Je ziet het toch al aan de naam @jk

13 april 2022 om 21:55

Eigenlijk laat je in je reactie zien dat hé het woord " wijferig" normaal vind . Ik zou mijn moeder nooit als wijf omschrijven jij blijkbaar wel. Dat laat zien wat voor een persoon jij bent of je moeder is

13 april 2022 om 22:01

Kaspertje...ik heb je zelfs in kleuterschool taal uitgelegd dat de initialen BLM, de letters zijn van mijn overleden dochter. En wederom ga je daar over bezig Wellens waar op een echterbajse manier Klein zielig ventje.
De moderatoren mogen elk punt van me afnemen...maar never nooit niet ga ik mijn dichter verloochenen omwille van dergelijke reacties...geef dit soort gasten naar eens een waarschuwing

Het is gewoon het gedrag van een klein kind dat zijn emoties niet onder controle kan houden, niets meer niets minder. Hij zit 100% fout maar het grappige is dat de victimblamers het toch voor elkaar krijgen om Ronaldos aandeel te bagetaliseren en alle schuld bij de moeder te leggen. Maar goed zo is Ronaldo altijd al geweest. Grote speler maar slechte verliezer

11 april 2022 om 15:19

Zie je tegenwoordig toch overal? Als een bekend persoon iets verkeerd doet gaan hun fans altijd de slachtoffers beschuldigen of het gedrag bagatelliseren... Gebeurt ook nog steeds bij een overmars bijvoorbeeld. Dat is precies de reden dat die slachtoffers hiervoor nooit hun zegje durfden te doen... Blijft toch triest dat mensen in hun adoratie zo blind worden dat ze slecht gedrag niet eens afkeuren...

11 april 2022 om 15:34

Klopt helemaal wat je zegt. Vaak zijn het ook jeugdhelden en gaat het gepaard met sentimenten, daardoor is men vaak blind voor daden. Zeer kwalijke zaak en daarom ben ik blij dat er nog mensen zoals jij zijn die dit ook afkeuren.

11 april 2022 om 15:40

Mensen vergeten ook heel snel dat hij heeft gesetteld in een rape rechtzaak in Amerika. Dit is gewoon een kwal van een gast die inderdaad denkt dat hij een god is.

11 april 2022 om 17:55

Hadden ze pas een item over rondom Lil Kleine. Een vrouwelijke fan die aan het woord kwam, en die dan toch ook weer vergoelijkende teksten uitkraamt. Onbegrijpelijk. Dat je zijn muziek nog mooi vindt, prima, maar dat gedrag niet echt veroordelen, ik snap er niks van.

11 april 2022 om 18:27

Son_goku Ook jij bent een ongelofelijke kwal. Dat je dit erbij haalt zegt genoeg over de haat die je koestert jegenz Ronaldo. Dat hij heeft gesetteld betekend niet dat hij schuldig is.

11 april 2022 om 21:04

@hisztory dus wij moeten dit maar vergeten? Als je echt 100% onschuldig bent ga je geen zaak settelen.
Dus wij morgen met z'n allen overmars helemaal kapot maken omdat hij een foto verstuurd.
Maar als een van de beste voetballer ter wereld iemand echt fysiek kwaad doet dan moeten wij dat maar vergeten ofzo?
Ik haalde dit naar boven omdat mensen zijn gedrag maar altijd goed praten omdat hij aardig goed kan scoren.
Nee zo werkt de wereld gewoon niet. Al jaren lang laat hij verkeerd gedrag zien maar wordt het telkens met een mantel der liefde verbloemd.
Als ik een kwal bent omdat ik dit soort dingen niet kan vergeten then so be it!

11 april 2022 om 17:59

Persoonlijk walg ik eerder van reacties als die van jou. Compleet negeren wat menselijk is en als een soort van schoolvoorbeeld reageren alsof je zelf het engeltje van de klas bent. Er zijn maar zeer weinig mensen op de wereld die instaat zouden zijn om hun emoties in controle te houden bij vijandige situaties (negatieve toezeggingen vanuit publiek) + na een nederlaag + na het overhouden van een blessure. Vervolgens krijg je (al is het maar naar je idee, split second) een telefoon op je gericht of naar illusie gericht op je blessure en reageer je in een opwelling...

Begrijp me niet verkeerd, het is fout... maar het is menselijk.
Zou jij moeiteloos een relatief smal pad kunnen doorlopen terwijl tientallen (of meer) mensen je van alles toeschreeuwen? (na meerdere negatieve ervaringen als in de nederlaag en blessure).

Als mens zijn we niet perfect en maken we fouten... een begrip wat iedereen lijkt te begrijpen. Maar owee als, vooral een bekend persoon, een fout maakt... dan is de wereld te klein en komen we met "ons" afkeurend vingertje even vertellen hoe fout dit is en daarin gaan sommige nog zo ver door te "eisen" einde carriere en/of (bizar hoog) straffen.

Het is niet de eerste keer dat Ronaldo iets negatiefs doet en daarin is hij absoluut niet perfect. Het mag ook benoemd worden als een fout, maar om hem dan er zo zwaar op aan te vallen zoals eerst die ex-voetballer doet of en ook jij doet door hem een klein kind te noemen.

Ronaldo doet ook meer goed voor mensen dan dat hij fout doet, Ronaldo doet meer goed voor mensen dan ik ooit zal doen in mijn leven, ook dat is Ronaldo. Zijn fouten blijven fouten en daar horen bijpassende straffen bij, maar maak het niet groter dan het is.

Mensen moeten eens stoppen dat als iemand 9x iets goed doet en 1x iets fout om dan zo zwaar te focussen op dat ene negatieve.

11 april 2022 om 20:53

@AzulgrantoAls mensen dus opgevoed waren of de opvoeding van hun ouders serieus hadden genomen, liep je dus niet te schelden op mensen omdat ze bij de tegenpartij spelen of niet spelen naar behoren.Als dit niet niet was gebeurd, had Ronaldo dan zomaar zo gereageert? Natuurlijk niet. Het begint met dat ziekelijke gedrag van fans.Waarom kijk jij naar hoe voetballers reageren maar niet hoe debiel fans nou zijn? Dat is een kind van 13 met honderden, duizenden die het goede voorbeeld geven door hetzelfde te doen.Geen enkele respect voor mensen. Ik wacht al jaren tot spelers van zich af beginnen te bijten. Geen enkele respect voor mensen die mensen niet normaal kunnen behandelen.

Voor voetballers als José zal Ronaldo ook wel een God lijken.. Totaal onbereikbaar voor hen.. Ronaldo is in vele gevallen een zeer groot winnaar, soms ook een groot verliezer, meestal echter een slechte verliezer.. Dit was een onbesuisde, misschien wel idiote actie. Had hij nooit mogen doen, verder mag José vinden wat hij wil, maar zijn er zat die het tegenovergestelde zien..

11 april 2022 om 15:43

Kan jij mij 1 voorbeeld geven van wanneer Ronaldo zich heeft opgesteld als een grote verliezer?
Ik kan alleen maar zijn kinderachtig gedrag herinneren dus ik zou dat beeld graag terug willen zien

11 april 2022 om 23:51

Geen enkel bekend beeld van son_goku. Het zijn gewoon bepaalde beelden die in de media geschetst zijn als vorm van PR en zo verheerlijkt zijn. Ze kloppen gewoon niet.

Ik ben benieuwd waar Ronaldo zijn loopbaan gaat vervolgen na dit seizoen. Ik zie hem niet meekomen in de plannen van een Ten Hag bijvoorbeeld. Hij heeft nog wel zijn waarde als pure afmaker, maar zal in de absolute top (liverpool,real Madrid, City) geen verdere voetballende bijdrage kunnen leveren zoals Benzema, Salah, Lewa en Mbappe. Hij zou wellicht puur voor de prestige terecht kunnen bij PSG, maar ik betwijfel of PSG dezelfde fout gaat maken en spelers puur op naam gaat aantrekken deze zomer.

Andere opties zouden de VS of een terugkeer naar Portugal zijn. Hij is sowieso gebrand om nog 1 a 2 jaar op niveau te voetballen denk ik ivm WK.

Ach ja, hij is gewoon boos en teleurgesteld in zichzelf. Dat het steeds minder loopt bij hem zal echt wel aan hem vreten. Dan kan een dergelijke actie een keer volgen. Iedereen heeft wel iemand in de familie die op een slechte dag bij een verliesbeurt in staat is het monopolie door te woonkamer te smijten. Er zijn nu eenmaal mensen die niet tegen hun verlies kunnen. Ik vind dat een goede eigenschap, dat zijn namelijk echte winners. Wie tegen zijn verlies kan, zal nooit de top halen.

Uiteraard is het fout, maar die moeder stelt zich ook wel héél erg aan. Geef die jongen een gesigneerd shirt, nieuwe telefoon en nodig hem uit voor een leuke wedstrijd. Daarmee mag het echter ook afgedaan zijn. Er wordt net gereageert of hij iemand heeft neergestoken. Man man man...

11 april 2022 om 15:35

Grappig dat jij denkt te moeten kunnen bepalen of iemand zich dan wel niet zal aanstellen. Heb jij een kind met autisme? Weet je wat autisme met kinderen kan doen? Heb jij het slachtoffer gesproken dat je kan zeggen dat zijn moeder overdrijft? Man man man

11 april 2022 om 15:53

Mis ik iets?
Ik lees helemaal niets over de reactie van de moeder en een eventueel autistisch kind?

Wat ik wel lees is dat Ronaldo direct z'n eigen fout toegeeft en aanbiedt om het op de een of andere manier goed te maken. Iedereen doet wel eens iets doms of reageert verkeerd uit emotie. Gelukkig ziet hij dat in, geeft het toe en wil het goed maken.

Niet meer al te veel over zeiken dan met z'n allen toch?

11 april 2022 om 15:58

Denk dat je wat gemist heb ja. Gisteren kwamen er artikelen naar buiten waarin de moeder haar woordje gedaan had. Ze zei dat het desbetreffende slachtoffer autisme heeft en veel last had van de situatie aangezien hij nu niet meer naar een voetbalstadion wilt. Heb je weleens contact gehad met een autistisch kind? Zij hebben een hele sterke wil dus ik kan me best voorstellen dat die moeder nu met een rotsituatie zit opgescheept. Vervolgens geven mensen haar dus de schuld. Omgekeerde wereld

11 april 2022 om 16:05

Oke dat wist ik niet. En nee, niet lullig bedoelt, maar gelukkig heb ik daar zelf nog nooit mee te maken gehad.

Heel erg vervelend voor dat kind en moeder.

Maar dan alsnog, Ronaldo maakt een fout uit emotie en onderkent dat nu. Vervelend, maar niet meer dan dat.

11 april 2022 om 17:01

Helemaal mee eens. Dat bewijst dat hij een winnaars mentaliteit heeft los van wat hij gedaan heeft dat niet te rechtvaardigen is maar zoals je ook zegt iedereen heeft al met iets gesmeten uit frustratie maar omdat het nu Ronaldo is is het een "slechte verliezer" en blijven ze er over praten en oordelen terwijl hij nu zijn excuses heeft gemaakt maar het zal nooit genoeg zijn voor bepaalde mensen ook als hij zijn telefoon zal vergoeden dan nog zullen ze hem blijven achtervolgen uit haat en jaloezie zoals deze José

11 april 2022 om 17:51

Martijn,

Gisteren was er een uitgebreide reactie van iemand met een autistisch kind, daar bleek heel duidelijk uit dat zoiets als dit heel anders aankomt dan bij een kind zonder autisme. Het is niet aan ons om daarover te oordelen, als wij niet die aandoening hebben.

En natuurlijk wist Ronaldo dat niet vantevoren, maar dat was het punt niet. Die moeder stelt zich niet aan, daar gaat het nu om.

Wat een misselijke klein kind is hij zeg! Leuk dat ie geweldig kon voetballen maar zijn ego en jaloezie gedrag is vrij triest.
Vrij frustrerend natuurlijk, nu ziet ie zelf ook in dat het voorbij is met m.

Ik heb nog nooit een speler meegemaakt waar er zo'n grote contrast is tussen zijn voetballende kwaliteiten en gedrag.

Hij gaat de geschiedenis boeken is als een van de beste en meest succesvolle voetballers ooit en heeft veel mensen zowel binnen als buiten het voetbal zwaar geïnspireerde met zijn werklust, discipline en doorzettingsvermogen. En dan heb ik het niet eens over het feit dat hij met het extreem harde werken jaar in jaar uit heeft kunnen concurreren met Lionel Messi, iemand die met extreem veel voetbaltalent geboren is. Wat Ronaldo binnen de lijnen heeft gepresteerd de afgelopen 10-15 jaar is ongekend. Daar verdient hij alle respect en credits voor.

Maar het probleem met hem is altijd zijn arrogant, narcistisch en egoistisch gedrag geweest. Van schwalbes maken, tegenstanders beledigen en provoceren(tegen Roma noemde hij iemand een dwerg), fans van de andere clubs uitdagen met 'calma calma' , spugen naar een cameraman na Spanje-Portugal op het WK in 2010, iets van 10 rode kaarten pakken, zeggen dat mensen hem niet mogen omdat hij rijk knap en goed is, hele drama maken in 2013 enkel omdat Blatter een grapje maakte over Ronaldo. Tegen Liverpool als een slechte verliezen 2 keer tegen iemand aanschoppen toen hij op de grond lag of kinderachtig reageren op Rooney enkel omdat hij aangaf dat het misschien beter was als United Ronaldo verkocht(was niet eens als sneer bedoelt naar Ronaldo). En dan nu dit.

Hij heeft het gedrag van een kleuter nooit afgeleerd helaas wat zo zonde is. Op dat vlak kan hij nog heel veel leren van mensen als Messi, Iniesta of Puyol.

11 april 2022 om 17:02

Amai jij hebt alles goed onthouden de afgelopen 15 jaar😀👍

11 april 2022 om 17:11

Het verschil met messi is dat messi schijnheilig is ronaldo durft te zeggen wat die denkt plus het feit dat hij veel doed voor gehandicapten en kinderen en hij altijd op de foto gaat met de fans en tijd maakt met hun en messi is niet meer de 'brave' speler is zoals je zag bij hem de laatste jaren bij barca als hij tegen de grote ploegen aan het verliezen is in de clinch gaan met zijn tegenstanders.

11 april 2022 om 17:24

Klopt helemaal, wat ook misselijk van hem was is dat na de finale tegen Liverpool waar Bale MOTM was met 2 geweldige goals , hij (ronaldo) zonodig de aandacht op moest eisen na de wedstrijd door aan te geven dat hij Real ging verlaten . Ik bedoel , gun Bale zijn moment of fame na een geweldige CL finale en geef een dag later aan dat je Real gaat verlaten. Dat was weer een van de vele momenten van narcistisch gedrag van hem.

11 april 2022 om 18:36

Hier sla je de plank is en niet objectief. Messi heeft ook dingen die niet door de beugel kunnen zoals een vuistslag tegen Bilbao speler niet zo lang geleden, zo trapte hij expres bal keihard publiek in in het bernabeu stadion zo kan ik wel doorgaan ook Messi heeft el dingen gedaan uit pure frustraties. Zo kan ik wel doorgaan maar dan ben ik wel 3 uur bezig.

12 april 2022 om 02:37

😂😂 lachwekkende reactie zeg. Bal wegschieten na er gefloten is heeft bijna elke voetballer wel eens gedaan. ‘Vuistslag’, zwaar overdreven. 3 uur bezig, nou noem het maar eens op zou ik zeggen.

Dit us toch een van de grootste losers van de laatste jaren. Een volwassen "vent" die de telefoon van een kind afpakt en dan vernield.
In het normale leven had die allang een zeer verdiende, pak rammel gehad.
Ik mag hopen dat hij kei maar dan ook keihard wordt aangepakt door de politie, middels vergoeding toestel, boete na gelang inkomen en een taakstraf. Want dát zou elk normaal mens nl wel krijgen. Al twijfel ik ernstig aan die portugees of die nogwel weet wat gewone mensen zijn.

Deels mee eens. Frustratie heeft die vrij vaak, noem het winnaarsmentaliteit. Maar kan zich bijna nooit fatsoenlijk inhouden. Het ligt namelijk nooit aan hem....

Hier waren al een paar topics over geweest. Gaan we nu over elke tweet van elke bekende voetballer die hier een mening over heeft, een topic starten?

Gedrag van Ronaldo was verwerpelijk. Maar daar hebben we niet ook nog deze meneer voor nodig.

Hoe durf je hier Ronaldo op wat voor manier nog te verdedigen???
Als dat mijn kind was met de telefoon had ik hem meteen besprongen en z’n gezicht verbouwd!! Hij moet nu alleen ja en amen zeggen en zich diep schamen.. mfkees

Heeft Zlatan al gereageerd?



Ik ben nu al verschillende berichtten tegengekomen over dit onderwerp en heb ook alle reacties daarop doorgelezen. Ik vind de paralellen met de week (de week voor Pasen) waarin we nu zitten enorm frappant. Voor wie enige kennis heeft van de christelijke cultuur en/of van Bijbelse verhalen past hier 1 zin: "wie zonder zonde is, werpe de eerste steen". Wat een enorme hoeveelheid Farizeeã«rs komen we op deze site tegen.

Ronaldo moet oppassen de grote trainer eheheh Eric ten Hag is op komst en die zal Ronaldo eheheheh verbaal wel even op zijn plaats zetten. LoL

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren