Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fledderus weigert transfer: ‘Ze willen huren met optie tot koop’

Laatste update:

FC Groningen werkt niet mee aan een winters vertrek van Samir Memisevic naar AEK Athene. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus laat aan Voetbal International weten dat hij geen medewerking wil verlenen, omdat de Griekse club door financiële problemen momenteel geen transfersom op tafel kan leggen. “Ze willen Samir daarom huren met een optie tot koop in de zomer. Dat is niet interessant voor ons”, aldus Fledderus.

Memisevic kwam dit seizoen nog maar weinig in actie door een buikblessure. De verdediger is inmiddels hersteld, waarop AEK Athene hem graag wilde inlijven. “Wij hoeven niet te verkopen, Samir ligt vast tot de zomer van 2021 en is een heel belangrijke speler voor ons. Een vertrek is op dit moment dus niet aan de orde”, vertelt Fledderus. Volgens het weekblad is de kans groot dat Amir Absalem wel tijdelijk vertrekt, daar hij met het aanblijven van Memisevic weinig uitzicht op speelminuten heeft.

De 22-jarige linksback begon dit seizoen als basisspeler, maar is zijn plek in het team van trainer Danny Buijs inmiddels kwijt. Hij heeft weinig uitzicht op speelminuten en lijkt daardoor tijdelijk te mogen vertrekken. Almere City toonde afgelopen zomer al interesse en de club uit de Keuken Kampioen Divisie zou nu opnieuw oren hebben naar de komst van Absalem. Mogelijk vertrekt ook aanvoerder Mike te Wierik. Groningen wil zijn aflopende contract graag verlengen, maar er is nog geen akkoord. FC Twente zou hem naar verluidt graag in willen lijven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat raar dat absalem geen speeltijd krijgt omdat memisevic zou blijven. Die speelt namelijk op een hele andere positie. Absalem is gewoon niet goed genoeg, daarom krijgt hij geen speeltijd.

14 januari 2020 om 14:10

Absalem concurreert met van Hintum, die reserve is voor zowel de linksback als het centrum (4e in de pikorde daar). Mocht er een centrumverdediger vertrekken dan zou er iets meer kans zijn voor Absalem, ook omdat er geen reserve rechtsback is (ja te Wierik, maar dan is er dus weer een plekje in het centrum).

Staat me bij dat hij een tijdje terug op de radar van AZ stond als toevoeging in het centrum en hoewel ze daar inmiddels Leeuwin voor hebben gehaald (waar ik verre van groot fan van ben), zou ik een extra goede CV wel toejuichen. En AZ heeft op zich de middelen wel om een transfersom te betalen. Of dat ook ter hoogte is van wat Groningen wil ontvangen, weet ik niet, want AZ is over het algemeen bij het aankopen van spelers geen grote betaler.

14 januari 2020 om 14:14

Memisevic zou die stap zeker aankunnen en de kans lijkt mij best groot dat hij zoiets zou willen ook. Als hij nog een jaartje in Nederland blijft dan kan hij hier een paspoort krijgen, waardoor hij zijn "speler van buiten de Eu" status kwijtraakt. En zo duur hoeft hij helaas niet te zijn, komende zomer treed er een clausule van onder de miljoen in werking. Koopje voor iemand met zijn kwaliteiten.

14 januari 2020 om 16:12

Ik snap je standpunt wel, maar als Groningen moet je natuurlijk niet zitten te wachten op dat AZ je beste spelers koopt, want dat is toch het niveau waar je naartoe wil. Vooral dit jaar zijn ze wel een stuk beter, maar normaal gesproken zit AZ aan de bovenkant van de subtop en is Groningen onderkant subtop/bovenkant middenmoot.

14 januari 2020 om 17:44

Laatste 5 jaar minimaal is AZ een stuk hoger gerangschikt.

14 januari 2020 om 17:46

Vlaar gaat waarschijnlijk met pensioen, dus een toekomstigbestendige nieuwe CV is sowieso welkom, plus Leeuwin is ook de jongste niet,

Memisevic moet je houden, zeker als Te Wierik deze winter nog vertrekt. Of je moet voor Memisevic een heel aardig bedrag krijgen. Verhuren heeft geen meerwaarde. Laat hem dan blijven voorlopig.

Memisevic en Zeefuik zijn de enige spelers die nog een redelijke financiele waarde vertegenwoordigen binnen de FCG selectie. Verder is het allemaal pure middelmaat. Hoop dat Te Wierik vertrekt, want Ko Itakura hoort gewoon te spelen op basis van zijn kwaliteit.

14 januari 2020 om 23:20

Gewaagde uitspraak. Ko Itakura is nog wel vaak heel slordig. Daarnaast kopt Te Wierik gerichter weg terwijl Itakura blind naar voren kopt. Daarnaast zie ik Memisivic eigenlijk ook wel graag op het middenveld dus dan heb je Te Wierik en Itakura beiden nodig.

Ik vind die Memisevic wel iets voor ons, de verdediging is erg zwak, vooral Janssen heeft het echt niet meer.

14 januari 2020 om 22:33

Ik zou als utrecht zijnde eerder hoogma definitief halen ipv een memisevic

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren