Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Figo kiest beste Duitse speler op dit moment: ‘Hij kan alles doen met de bal’

Laatste update:

Mario Götze verliet Bayern München afgelopen zomer via de achterdeur om terug te keren bij Borussia Dortmund, dat de aanvallende middenvelder in 2013 was kwijtgeraakt aan der Rekordmeister. Götze is alles behalve onomstreden onder Thomas Tuchel, maar staat nog altijd hoog aangeschreven in de voetbalwereld. Ook Luís Figo is lovend over de de 24-jarige Duits international.

"Götze is de beste Duitse voetballer. Hij heeft een ongelofelijk talent en kan alles doen met de bal", vertelde de voormalig Gouden Bal-winnaar aan BILD. Götze moest de heenwedstrijd tegen Benfica in de achtste finale van de Champions League dinsdag aan zich voorbij laten gaan, omdat hij nog niet volledig hersteld was van een spierblessure.

"Dat hij de wedstrijd miste, was in het voordeel van Benfica. Ik vind hem een speler met geweldige kwaliteiten. Ik sla hem zeer hoog aan", complimenteerde Figo. Dortmund verloor met 1-0 in Lissabon en zal alle zeilen bij moeten zetten om de schade over drie weken te repareren voor eigen publiek.

Mario Götze is de beste Duitse voetballer op dit moment

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ozil, Kroos en Reus vind ik op dit moment de drie beste.

15 februari 2017 om 21:45

Vind Ozil laatste maand als een natte krant voetballen!

15 februari 2017 om 21:45

Ozil op dit moment?

15 februari 2017 om 22:07

Reus is ook niet op zen beste, hij is wel niet zo lang terug na die toch lange blessure.

15 februari 2017 om 22:11

Ozil is al een tijd minder. Eerste maanden van dit seizoen sterk maar daarna weggezakt.

16 februari 2017 om 00:35

Neuer en Boateng staan hoger op mijn lijstje.

Heeft kroos nooit zien voetballen volgensmij

16 februari 2017 om 10:34

Wat een (nuttige) machine is dat he! Werk hard voor het team en is van onschatbare waarde voor Real.

Doe mij maar Philip Lahm, een echte prof die op meerdere posities uit de voeten kan en altijd een voldoende scoort.

15 februari 2017 om 23:33

Denk dat Neuer de beste is, met Kroos als beste veldvoetballer. Zij maken enorm veel indruk op mij, en zijn bovendien nog als international actief.

16 februari 2017 om 06:59

Lahm is echter uit keuze geen international meer. Als die niet had bedankt zou die er gegarandeerd ook nog bij zitten. En als captain ook.

16 februari 2017 om 14:40

Maar feit is dat hij geen international meer is. Terwijl Neuer en Kroos het wel kunnen combineren met het presteren bij hun club.

Neuer Lahm en Reus. Gotze blijft een beetje het eeuwig talent vind ik, ozil is alleen top tegen het rechterrijtje. Kan me geen topper herinneren dat 90 min goed was

16 februari 2017 om 07:01

Compleet irrelevant omdat het te lang geleden is, maar op het WK in Zuid-Afrika. Toen was Ozil echt de man. Overal bij betrokken, 90 minuten dreiging. Had het er toen als die-hard Oranje tiener moeilijk mee, maar dat was zowaar een Duitser waar ik graag heen keek. :P

Kroos en Draxler zijn de 2 Duitsers die voor mij echt overtuigend zijn op dit moment. Draxler speelt bij PSG heerlijk en Kroos doe dit al jaren.

15 februari 2017 om 22:30

Draxler heeft nu net 5-10 wedstrijden gespeeld, daarvoor heeft hij een paar seizoenen niet goed gespeeld. Hij is goed, maar niet een van de besten.

15 februari 2017 om 22:35

Hij heeft gewoon altijd alles gespeeld hoor ?

16 februari 2017 om 00:37

Denk dat hij bij PSG bedoeld. Van Draxler hoorde je overigens niet zulke goede geluiden de afgelopen jaren. Dus kan me wel vinden in zijn reactie.

15 februari 2017 om 22:42

Dat is dan ook echt letterlijk "op dit moment". Draxler zit net een paar wedstrijden bij PSG en speelt prima tot goed. Dat vind ik vrij opportunistisch.

Ik vind Gotze zeker niet de beste Duitse voetballer, zijn er meerdere beter op dit moment zoals Ozil, Reus, Draxler, Kroos.
In potentie is Gotze een geweldige speler, in zijn 1e periode bij Dortmund ook erg goed, maar sinds Bayern vind ik hem minder presteren, geen idee hoe dat komt.
Weet niet hoe hij nu bij Dortmund speelt, te weinig van gezien, dus kan er niet over oordelen.
Al is Ozil ook niet in zijn aller beste vorm, maar toch vind ik hem beter dan Gotze.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren