Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder vertolkt sleutelrol: ‘Ik vind hem alleen maar beter worden’

Laatste update:

Feyenoord hoopt de goede reeks in de Eredivisie donderdagavond een vervolg te geven in het Europa League-duel met Zorya Luhansk. De Rotterdammers steken in een uitstekende vorm en spelen volgens Giovanni van Bronckhorst mede zo goed dankzij de aanwezigheid van verdedigende midddenvelder Karim El Ahmadi.

/

De trainer zegt in De Telegraaf dat de Marokkaans international ‘veel’ voor het elftal betekent: “Hij is belangrijk omdat de opbouw via hem gaat én omdat hij herkent wanneer wij druk moeten zetten bij de tegenstander. Dat voert hij altijd goed uit. Hij is een speler op leeftijd, maar eigenlijk vind ik hem de laatste jaren alleen maar beter spelen.”

“Hij doet er alles aan om zijn lichaam fit te houden en wij denken daarbij mee”, aldus Van Bronckhorst, die volgens het Algemeen Dagblad overweegt om onder anderen Dirk Kuyt rust te geven tijdens het duel met Zorya. Dat betekent dat de aanvaller op de bank zou moeten beginnen.

Hoort Karim El Ahmadi op dit moment bij de vijf beste controleurs van de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste middenvelder van de Eredivisie, samen met Ziyech. Dé motor van ons middenveld. Benieuwd hoe Feyenoord dit wil opvangen bij de Afrika Cup of een eventuele blessure/schorsing..

20 oktober 2016 om 10:11

Zelf zou ik Tapia erin gooien voor hem. Die heeft vergelijkbare kwaliteiten, op de ervaring na. Toornstra zou dit denk ik ook nog wel redelijk op kunnen vangen. Het jammere is alleen dat de staf voornamelijk Vejinovic lijkt te zien als stand in voor El Ahmadi, en Tapia voor Vilhena. Zelf zou ik dat dus omkeren. Vejinovic is echt een compleet andere speler als El Ahmadi en mist gewoon bepaalde kwaliteiten om zijn rol over te kunnen nemen.

20 oktober 2016 om 13:44

Vejinovic mist de verdedigende venijnigheid om controlerend te spelen. Ik denk dat hij op 10 beter tot zijn recht komt, maar daar heb je Kuyt en Gustavsson. Zelf denk ik dat we langzamerhand mogen concluderen dat het einde oefening is voor Vejinovic.

20 oktober 2016 om 10:14

Geloof ik spelen ze tegen geen enkele topploeg in die tijd dat hij weg is. Ook als hij de finale haalt!

20 oktober 2016 om 10:18

Nadeel is alleen dat je kampioen wordt tegen se kleintjes

Natuurlijk hoort hij bij de top 5 beste controleurs in de Eredivisie. Een van de belangrijkste spelers van Feyenoord op dit moment.

Geweldige verdedigende middenvelder en daarnaast legt hij er nog een aantal in het mandje dit jaar ook. Volgens mij is hij nog nooit zo goed geweest als het eerste half jaar van dit seizoen. Daarnaast is hij nog maar 31, dus hij zou nog lang mee moeten kunnen.

Verrast me dit jaar erg in positieve zin en behoort zeker tot 1 vd beste middenvelders in de Nederlandse competitie

ben vooral dit seizoen zeer onder de indruk. loopt gaten dicht, bepaalt de tempo, scoort ook nog regelmatig dit seizoen, zijn werklust die aanstekelijk werkt voor de rest van t elftal en basistechniek die meer dan prima is te noemen.
ga zo door karim.

20 oktober 2016 om 10:34

jij was eerst

20 oktober 2016 om 10:48

ach, kwestie van eerder t artikel te hebben gelezen. een beetje voetbalkenner ziet dat allemaal. hoop alleen dat hij as zondag slechte wedstrijd gaat spelen.
daarna mag hij weer doorgaan met goed spelen.

Ik miste vorig jaar in dr negatieve reeks zijn inbreng. Als 30-er mag je in mijn optiek, je team door een moeilijke periode heen slepen. Dit jaar is hij doe motor en zie ik hem dat meer doen. Belangrijke schakel....hij is heer en meester in momenten kiezen betreft druk zetten. Daarbij is hij niet vies van een tikje en is nog voetballend sterk in de kleine ruimtes. "Keep in the good work."

Ben blij dat hij voor Marokko speelt belangrijke speler voor ons samen met Benatia Ziyech en Boufal de smaakmakers bij Marokko. Bij Feyenoord vond ik hem altijd goed spelen en wat Van Bronkhorst zegt klopt hij is alleen maar beter geworden de laatste jaren. Voor Feyenoord jammer dat ze hem moeten missen maar Tapia en Vejinovic kunnen het ook wel opvangen.

Dit is positief bedoeld: wat n irritante en vervelende speler... voor tegenstanders dus. Die blijft gaan en zit overal tussen. En de laatste tijd gaat ie ook nog eens scoren... Af en toe maakt ie, in mijn ogen, vieze overtredingen, maar om zo'n speler in je ploeg te hebben is heerlijk lijkt me. Vond ik vroeger ook altijd van Mark van Bommel, maar die was wel n klasse beter.

Had gehoopt dat Gudelj zich tot zo'n speler zou ontwikkelen, maar helaas brengt ie dat nog niet...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren