Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder is realistisch: ‘Barcelona gaat het niet meer worden’

Laatste update:

Karim El Ahmadi betwijfelt of hij nog voor een andere club dan Feyenoord uit zal komen. De middenvelder wordt volgende maand 31 jaar en is bezig aan zijn tweede seizoen in De Kuip sinds zijn terugkeer in de zomer van 2014. El Ahmadi voelt zich goed op zijn plek bij de volksclub en heeft nog een contract tot het eind van volgend seizoen. De Marokkaans international zou het mooi vinden om te eindigen in Rotterdam.

/

“Op dit moment heb ik het heel erg naar mijn zin bij Feyenoord”, zegt El Ahmadi, die eraan toevoegt dat ook hij tegelijkertijd niet kan voorspellen wat er in de toekomst nog gebeurt. Stel je voor dat Barcelona in de zomer komt, dan ben ik weg”, aldus de middenvelder, die daar meteen zelf van in de lach schiet. “Nee nee, ik ben heel reëel hoor. Dat gaat ‘m niet meer worden”, zegt de routinier tegen Voetbal Inside.

El Ahmadi kwam van 2003 tot 2007 uit voor FC Twente en begon daarna aan zijn eerste periode bij Feyenoord. Hij maakte een opvallend uitstapje van een half seizoen naar Al-Ahli in de Verenigde Arabische Emiraten: daarna keerde hij sterker terug en verdiende hij een transfer naar Aston Villa. El Ahmadi bleef twee jaar in Birmingham voordat Fred Rutten hem terughaalde naar Feyenoord.

Karim El Ahmadi behoort tot de beste middenvelders van de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke speler, als je bedenkt dat feyenoord jaren geleden niet wisten hoe ze van hem af moesten komen en hoe belangrijk hij nu voor de club is. Prachtig toch! Vind hem echt de stabiele kracht op t middenveld. Na guardado de beste middenvelder van de eredivisie. Hij moet alleen niet te aanvallend spelen, dat ziet er niet uit. Controlerende rol is hij super.

20 december 2015 om 00:34

Persoonlijk vind ik Klaassen, Bazoer, propper en gustafsson beter dan el ahmadi. Gelijkwaardig aan Gudelj en hendrix.

20 december 2015 om 00:35

En Ziyech natuurlijk.

20 december 2015 om 00:43

Klaassen is echt overschat en gustafsson heeft nog te weinig bewezen. Dat je Gudelj op hetzelfde niveau inschat als Hendrix vind ik trouwens hilarisch . Verder wel met je eens.

20 december 2015 om 00:48

Gudelj doet heel veel werk achter de schermen. De beste stofzuiger op het middenveld van de Eredivisie.

20 december 2015 om 00:53

Overschatte schopper, meer niet.

20 december 2015 om 02:00

Onderschatte speler die alleen als schopper wordt gezien

20 december 2015 om 02:27

Zo mooi, al die haters na Feyenoord. Deze man is gewoon een van de beste middenvelders hier en als je beweert van niet dan kijk je blijkbaar geen wedstrijden vam Feyenoord. Door hem te vergelijken met Gudelj Gustafson Hendrix etc maak je jezelf belachelijk. Ik weet zeker dat hij zowel bij ajax als bij psv in de basis zou staan.

20 december 2015 om 07:18

Ik weet niet wat je denkt maar Ajax heeft Bazoer,Cudelj,klaasen en sinkie komt eraan. En bij PSV Hendrix guardrado, propper, maher allemaal beter dan El ahmadi

20 december 2015 om 07:19

Klaassen is toch helemaal niet zo'n schopper?! Dat hij overschat is, dat zullen velen met je eens zijn, maar een schopper is Davy toch echt niet hoor.

20 december 2015 om 07:52

Wie is er een overschatte schopper... Dat kan alleen maar el ahmadi zijn grappemaker

20 december 2015 om 09:14

Aha, dan is de uitspraak natuurlijk nog dommer dan ik al veronderstelde.

20 december 2015 om 11:19

Als je een beetje kijk op het spelletje zou hebben zou je hem ook zeker niet overschat noemen. Als je op je 22e de onbetwiste leider bent van Ajax doe je het gewoon heel goed. De meeste spelers zijn op deze leeftijd vooral met zichzelf bezig, Klaassen heeft inmiddels al een heel andere ontwikkeling gemaakt.

20 december 2015 om 11:24

Nee, ik vind het ook wel meevallen. Het is geen groot technicus of iemand met een briljante actie, maar met inzet en loopvermogen kan je enorm veel compenseren. Hij doet geen rare dingen, prikt af en toe een goal mee en kan op meerdere posities uit de voeten. De ideale speler voor dit Ajax wat mij betreft.

20 december 2015 om 08:58

Hij is belangrijk voor Feyenoord maar behoort zeker niet tot de beste middenvelders. Hij heeft geen scorend vermogen en wat betreft assists is het ook niet geweldig. Hij is balvast, verricht veel werk en schuwt geen duels (soms over de grens). Hij valt wat mij betreft buiten de top 5 van beste middenvelders.

20 december 2015 om 09:27

Hij heeft idd zn beperkingen. In de onderdelen die hij wel beheerst behoord hij zeker tot de beste middenvelders van de eredivisie. Hij heeft geen schot kan niet koppen heeft nauwelijks diepgang maar met zn tackels functionele techniek duelkracht loopvermogen maar vooral z'n gevoel voor positie is hij echt 1 vam de betere. El Ahmadi is niet de compleetste middenvelder maar als hij in z'n kracht gebruikt wordt wel 1 van de beste van de eredivisie.

21 december 2015 om 02:43

El Ahmadi is een geweldige middenvelder, maar hij zou denk ik niet bij PSV of Ajax in de basis staan. El Ahmadi vind ik wel een type dat perfect overweg kan met de strijdmentaliteit bij Feyenoord, maar komt voor de rest denk ik te kort voor PSV en Ajax, waar de mentaliteit gewoon minder is. (Let wel 'denk ik'

Zeker een van de beste middenvelders van de eredivisie. Echt een kuiten bijtertje. Maar ook een spelverdeler. Heeft eigenlijk alles wat een middenvelder nodig heeft heeft hij. Alleen zijn schot is om te janken.

20 december 2015 om 00:38

idd... prut schot, maar kan soms onverwacht uithalen.
Verder een echt bijtertje.

Prima speler wel gemankeert overigens. Geen schot, geen diepgang, kan niet koppen maar in de onderdelen die hij wel beheerst behoord hij tot de beste in de eredivisie. Prima tackel, erg sterk in de duels, uitstekende techniek en veel loopvermogen.

Altijd fijn aks hij er in staat. Zakt haast nooit door de onder grens. Alleen jammer dat hij het afronden echt niet onder de knieën heeft.

Duidelijk geen verstand van voetbal. El Ahmadi heeft het meeste loopvermogen en beste techniek van alle middenvelders in de eredivisie. Daarnaast weet hij altijd op het juiste moment door te jagen en dat is een heel belangrijk inzicht. Maar goed hier zitten veel jongens die goed commentaar kunnen leveren, maar zelf nooit een bal hebben aangeraakt.

Heerlijke speler met tomeloze inzet !

Blij zijn om bij fey te spelen.
Is een hele middelmatige speler

Geen bijzondere speler, wel handig voor een knokploeg als feyenolrd. Geeft altijd duwtjes en schopjes mee maar pakt zelden een kaart, heerlijke speler vind ik het omdat die het bloed onder de nagels vandaan kan halen bij de tegenstanders

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren