Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoorder Hartman wekt interesse van derde Premier League-club’

Laatste update:

Quilindschy Hartman heeft over belangstelling niet te klagen. 1908.nl schreef eerder al dat Burnley interesse heeft in de linksback van Feyenoord, terwijl ook West Ham United de 21-jarige jeugdinternational op de radar heeft staan. Daar komt nu Brighton & Hove Albion bij. Van concrete interesse is vooralsnog geen sprake.

Bij Brighton lopen er met Joël Veltman en Bart Verbruggen al twee Nederlanders rond. Veltman is al jaren actief voor the Seagulls, terwijl Verbruggen deze zomer overkwam van Anderlecht. Op de linksbackpositie zou Hartman de concurrentiestrijd moeten aangaan met Pervis Estupiñán. De Ecuadoraan was vorig seizoen onder succesmanager Roberto De Zerbi vrijwel altijd verzekerd van een basisplaats. Hoe Brighton denkt over de vraagprijs van naar verluidt minimaal twintig miljoen euro, is vooralsnog onbekend.

Bij Burnley zou Hartman de opvolger moeten worden van Ian Maatsen, die na een succesvolle huurperiode is teruggekeerd bij Chelsea. Hartman maakte tijdens het gewonnen vriendschappelijke duel met Benfica (2-1) grote indruk op de scouts van Burnley, waardoor de club van manager Vincent Kompany bereid zou zijn om miljoenen op tafel te leggen voor de Nederlander. Hartman staat nog tot medio 2025 onder contract in Rotterdam-Zuid.

De vraagprijs van minimaal twintig miljoen euro is Burnley vooralsnog echter te gortig, waardoor een andere club mogelijk meer kans maakt op Hartman. Bij Brighton zou Hartman het voordeel hebben dat hij ook komend seizoen Europees speelt. De club komt komend seizoen uit in de Europa League. Ook West Ham komt in dat toernooi uit. Burnley hoopt zich overigens ook te versterken met Ajacied Mohamed Daramy.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toppertje! Ook hier weer geldt ‘het ijzer smeden als het heet is!’. Als er een club zo gek is om minimaal 25M te betalen dan gewoon verkopen!! De clubkas lekker spekken en een ander talent voor 8M aantrekken

4 augustus 2023 om 00:44

Nou zou als Feyenoord voor 25mln hem nu echt niet laten gaan. ‘Een ander talent voor 8M aantrekken’ is niet zo makkelijk gezegd als gedaan. Dat kan namelijk ook mislukken.

4 augustus 2023 om 14:42

Ik heb het vermoeden dat je een goede kans maakt bij Valentin Barco als er weer een paar mooie clausules voor doorverkoop etc worden toegevoegd. Die is echt wel ready al om in de Eredivisie te spelen, is 19 en nu al vaak basis speler bij Boca. Het is overigens wel een aanvallende back, kan bij lange na (nog) niet zo goed verdedigen als Hartman. Hij heeft om die reden dit seizoen in de Libertadores ook de helft van de wedstrijden op LB gespeeld en de andere helft linksbuiten.

4 augustus 2023 om 10:13

25mln? 25mln wellicht als er 1 PL club interesse had, maar het zijn er 3 he!
Lekker hoog in de boom zitten , 45-50mln vraagprijs.
Kom je uit op 35mln dan is dat mooi.
We hoeven helemaal niet te verkopen.

Het voordeel van het beleid wat er eindelijk wordt gevoerd op zuid, is dat elke speler die nu nog vertrekt om en nabij het bedrag van kokcu is.

4 augustus 2023 om 06:07

Dat is dus niet waar hè. Die gast was je aanvoerder, je beste speler. Spelers als Hartman gaan echt niet voor zo’n bedrag weg. Met alle respect.

4 augustus 2023 om 06:27

Dan gaan ze dus niet weg, precies wat Ana zegt. Klopt als een bus

4 augustus 2023 om 06:54

Kokcu ging voor dat bedrag weg omdat er afspraken waren gemaakt met hem het jaar er voor.

4 augustus 2023 om 08:15

Het grootste voordel wmb is dat de spelers liever nog even blijven. Dat is ook weleens anders geweest.

Ik denk dat Feyenoord eerder akkoord zal gaan dan Hartman. Die clubs zullen vast wel 20-25 mil neerleggen aanvallend linksbacks met zijm drive zijn echt schaars.
Echter, blijkt alle intervieuws dat Hartman net als Wieffer overigens 100% willen blijven hoe dan ook.
Dat heeft vooral te maken dat Hartman terug kwam van een zware blessure en zover is gekomen.

4 augustus 2023 om 01:47

Ik denk toch dat je anders gaat denken als je de kans krijgt om bij een stabiele premier league club te spelen en je 3x meer betaald krijgt.

4 augustus 2023 om 08:29

Stabiel? Burnley is 2 jaar geleden nog gedegradeerd.

4 augustus 2023 om 09:15

Volgens mij zijn alle clubs die worden genoemd niet stabiel. Echter gaat West Ham mogelijk nu wel die kant op, dit zou overigens wel een toffe club voor hem zijn. Verder zou ik ook gewoon lekker blijven, prima team, CL en je ziet komend jaar wel..

4 augustus 2023 om 03:05

Juist doordat hij zon zware blessure heeft gehad zal hij eerder waar voor zijn geld kiezen en gaan cashen.

Hartman is net als alle andere spelers als een grote buitenlandse club komt met een salaris dat minimaal 3-4x zo hoog is als je huidige salaris dan is hij ook gewoon weg.

4 augustus 2023 om 03:18

Tja, ik weet niet wat voor contract hij heeft, maar dat zal na deze interesse toch ook gewoon voor een aantal jaar tussen de vijf ton en een miljoen liggen? Ik snap dat het verschil groot is, en het kan doorslaggevend zijn als je twijfelt bijvoorbeeld, maar om er je uitgestippelde traject voor op te geven is wel weer een ander verhaal hoor.

Hartman gaat denk ik niet weg (goed nieuws), maar ik ben toch benieuwd wat er gebeurt als ik dezelfde opmerking maak als vorige week onder een artikel over Ajax (die werd om onduidelijke reden verwijderd). Dus daar gaan we:

Lekker verkopen, spelers zat!

4 augustus 2023 om 06:08

Dat zal wel onder het nummer, niets toevoegend, geen onderbouwing vallen denk ik. Zelfs goed onderbouwde reacties worden wel eens onder dat nummer verwijderd.

4 augustus 2023 om 08:26

Bijzonder. Ik zie moderators toch vaak zat niet onderbouwde reacties plaatsen. Misschien eentje met een Ajax hart die slecht had geslapen.

Ik verwacht niet dat hartman wilt vertrekken. Voor Feyenoord kan het interessant zijn als er +/- 25 miljoen betaald word. Met Lopez hebben ze al een vervanger in huis en van die 25 miljoen kan je 5-8 miljoen herinvesteren in een talent die de concurrentie strijd aan mag gaan met Lopez.

Jan Paul van Hecke speelt ook daar, dus 3 andere Nederlanders.

Ik voel een contractverlenging aankomen

4 augustus 2023 om 10:11

Ik hoop het. hij speelt pas 1 seizoen volledig mee.
Nog minimaal 1 jaar in de kuip spelen lijkt me beter voor hem.

Estupinan speelt hij er niet uit, dus tenzij die vertrekt zou ik deze stap niet zetten.

Er lopen 3 Nederlanders rond, van Hecke ook nog of zit ik mis?

Wat fijn dat Feyenoord eindelijk een beetje kan verdienen op de transfers. Hopelijk kunnen we met de positieve resultaten en cijfers van de afgelopen jaren eindelijk van onder het juk van de bloedzuigende "Vrienden" van Feyenoord vandaan komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren