Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder grijpt basisplek: ‘Zelfs het grote Barcelona is nu moe’

Laatste update:

Eric Botteghin won vorig seizoen de KNVB Beker met FC Groningen en kan de dennenappel zondag prolongeren in de finale tegen FC Utrecht. De verdediger kijkt ernaar uit: “Als we winnen, weet ik zeker dat het net zo’n mooi feest wordt als vorig jaar”, aldus Botteghin tegenover RTV Rijnmond.

/

“Het is heel apart om de finale twee keer achter elkaar te spelen, maar ik ben er wel heel blij mee. Als ik win, dan zou ik tijdens het feest hetzelfde doen als vorig seizoen. Wat? Ik ga in ieder geval ‘kampioenen, kampioenen’ zingen”, aldus de Braziliaan, die dit seizoen 24 keer in actie kwam voor Feyenoord. Hij lijkt Jan-Arie van der Heijden definitief naar de bank te hebben verdrongen.

“De technische staf lijkt een keuze te hebben gemaakt. Men zal wel tevreden zijn over Botteghin, maar ik vind hem niet goed genoeg. Tenminste, als je door wil groeien”, zegt Adri van Tiggelen. “Ik vind hem te beperkt, zowel in meevoetballend als in verdedigend opzicht. Hij is niet iemand op wie je voort kan borduren”, besluit de oud-linksback, die voor onder meer PSV en Anderlecht speelde.

Voormalig Feyenoord-trainer Rob Jacobs is enthousiaster over Botteghin: “Hij is een veel betere verdediger dan Van der Heijden. Iedereen heeft wel eens een mindere periode. Zelfs het grote Barcelona is nu moe. Ja, ze spelen wel een paar wedstrijdjes mee en halen een hoger niveau, maar het gaat erom dat Botteghin er staat. En er staat wel een verdediger.”

Zou jij Eric Botteghin ook in de basis zetten bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is absoluut een meerwaarde gebleken voor Feyenoord dit seizoen. Goede aankoop geweest.

18 april 2016 om 16:49

Zeker, één van de weinige aankopen die geen problemen had met aanpassen in de basis.

Hoop dat vejinovic het ook nog ooit gaat waarmaken.

18 april 2016 om 16:58

Ik vermoed dat Vejinovic het helaas niet gaat redden. Ik hoop eigenlijk ook dat Vilhena alsnog gaat bijtekenen, waardoor het een stuk moeilijker wordt voor Vejinovic.

18 april 2016 om 17:03

Denk niet dat Vilhena gaat bijtekenen. Ben zelf toch geen Vilhena fan, hij doet het nu wel goed, maar heeft daarvoor echt zelf niks laten zien. Hij heeft wel veel agressie in zijn spel, dat wat Vejinovic enorm mist.

18 april 2016 om 21:51

Ik ben iets meer Vilhena fan geworden door zijn spel de afgelopen maanden, gecombineerd met het feit dat ik de vervangers Vejinovic en Tapia minder vind. Ik vind dat het middenveld te veel dezelfde spelers heeft. Vejinovic en Tapia zijn wat mij betreft vervangers voor El Ahmadi. Vilhena is meer een 'pendelaar' en bovendien linksbenig. Spelen met El Ahmadi én Vejinovic/tapia zorgt voor te weinig voetbal.
Maar vermoed inderdaad dat hij niet gaat bijtekenen. Tja, voor zijn eigen ontwikkeling zou het denk ik toch beter zijn. Is nog jong en ziet dat Boetius niet aan bod komt.

19 april 2016 om 00:45

@ Frgiooo

Ik ben (voor zo ver dat mogelijk is voor Feijenoord spelers) juist als één van de weinige spelers van jullie al jaren gecharmeerd door Vilhena. Ik vind dat hij zich ook niet onvolwassen gedragen heeft, maar dat het juist Rutte is die hem niet het respect en vertrouwen gaf wat hij nodig heeft.

Hij heeft kwaliteiten die de moderne middenvelder hoort te bezitten: hij is ondanks zijn lengte erg sterk, heeft goeie functionele techniek, een redelijke pass en een redelijk goed schot. Hij leest het spelletje goed en coacht veel. Daarnaast bezit hij over veel pit en passie, kwaliteiten die ik graag zie bij voetballers.

Al met al vind ik hem de meest complete middenvelder van jullie op dit moment, en zou ik juist duimen dat hij bij tekent.. Het is niet voor niets dat Gio al maanden steevast beroep op hem doet (ook wel omdat Gustafson niet zo goed rendeert op een positie anders dan 10)

18 april 2016 om 18:36

Toch moet je weer terugwerken naar een centrum met Van Beek en Kongolo vind ik. Die jongens hebben natuurlijk een onzekere periode gehad maar we hebben ze bijvoorbeeld ook een wereldwedstrijd tegen Sevilla samen zien spelen. Ze hebben snelheid, zijn goed aan de bal en hebben aangetoond verdedigend hun mannetje te kunnen staan. Botteghin is daarbij een goede stand-in maar niet meer dan dat.

18 april 2016 om 18:53

Eens, van beek en kongolo is toch wel een centrum waarmee je stappen kan maken.

het is echt een hark, ziet er niet uit als die wat meer moet doen dan een bal wegwerken en vaak valt die ook maar hij werkt ze wel weg en houdt de spelers tegen en dat is het belangrijkste haha.

18 april 2016 om 16:20

Belangrijkste is verdedigen en dat doet hij toch prima! Ben stiekem wel blij met zo'n houten klaas, geen poespas gewoon puur verdedigen! Echt een meerwaarde gebleken dit seizoen.

De finale 2 keer achter elkaar spelen......was hij niet geschorst vorige bekerfinale?????

18 april 2016 om 15:32

Hij was vorig jaar in de halve finale geschorst toen hij met Antonia tussen de supporters stond te springen.

Zeker beter van Jan-Arie, botteghin is best traag maar compenseert die doir goed te staan zodat hij er niet uitgelopen wordt. Bij Jan-Arie zie je dat niet die kan niet verdedigen en wirdt er dik uitgelopen

18 april 2016 om 15:50

Ronald Koeman was overal ook traag, maar wist precies hoe te staan, en kwam zo weinig in problemen. Zelfde geld voor Botteghin

18 april 2016 om 16:11

Dan adviseer ik je dit seizoen wat vaker Feyenoord te kijken met Botteghin achterin. IN de lucht ijzersterk en prima in de 1 tegen 1 zonder ruimte in zn rug. Feyenoord speelt echter vaak naar voren en Botteghin heeft de grootste moeite een gemiddeld snelle speler bij te houden. Het ziet er echt niet uit.

18 april 2016 om 16:47

Mathijsen ook

Je moet hem eigenlijk vergelijken met Boulahrouz, voor wie hij als vervanger is gekomen. Dan vind ik Botteghin aanzienlijk beter. Dat het nog geen topmateriaal is is een open deur, voor een dubbeltje zit je doorgaans niet op de eerste rij.

Gezien de huidige selectie zou ik hem wel in de basis zetten bij feyenoord en moet ik de poll dus met JA beantwoorden. Maar of het een speler is die een club als feyenoord naar een hoger niveau tilt en een speler van het niveau wat feyenoord na wil jagen, dat vraag ik mij ten zeerste af.

Dat ie beter kan verdedigen dan Jan-Arie dat is iig duidelijk, maar dat is ook niet zo moeilijk

En dat te bedenken dat je Vlaar op die positie had kunnen hebben

18 april 2016 om 15:51

Kun je alsnog halen, en blok achterin van Vlaar en Botteghin us sterk.

18 april 2016 om 16:07

Om daar van Beek voor op te offeren, no thank you.

18 april 2016 om 16:23

Want Vlaar speelt de sterren van de hemel? Ik ben tevreden met Botteghin en vind het dus wel prima zo. Vlaar is nog steeds wel onze held!

18 april 2016 om 16:48

Botthegin vind ik niet minder dan Vlaar. Misschien vormen die twee wel een goed duo, alleen van Beek heb je natuurlijk ook nog. Die is echter vaak nog te lief in duels.

18 april 2016 om 16:50

Hoezo niet?

Hij was vorig seizoen de beste cv van de eredivisie en ontwikkelt zich nu nog steeds. We zouden in NL meer van zulke verdedigers moeten hebben, die balletjes veroveren en gelijk weer inleveren.

18 april 2016 om 17:05

True, maar een centrum met Van Beek en Kongolo vind ik persoonlijk niet erg sterk. Ze maken beiden nog teveel fouten en hebben coaching nodig, waardoor het nooit echt sterk stond vorig jaar.

Volgend seizoen woudenberg terug halen en kongolo terug in het centrum plaatsen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren