Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord zwaait Pellè glimlachend uit: ‘Hij heeft fantastisch gepresteerd’

Laatste update:
/

De wegen van Feyenoord en Graziano Pellè scheiden na twee seizoenen. De club uit Rotterdam maakte zaterdagavond de zomerse transfer van de aanvaller naar Southampton officieel. Feyenoord ontvangt een bedrag van minimaal acht miljoen euro voor de bijna 29-jarige aanvaller, die tijdens zijn eerste seizoen in De Kuip voor een relatief laag bedrag definitief van Parma werd overgenomen.

Pellè, die eerder voor onder meer AZ speelde, maakte in 66 officiële duels voor Feyenoord liefst 55 doelpunten. Dat leidde tot veel interesse. “Graziano heeft twee jaar lang fantastisch gepresteerd bij Feyenoord”, erkent technisch directeur Martin van Geel via de officiële kanalen van Feyenoord. “Met zijn prestaties heeft hij alle verwachtingen overtroffen, want die waren bij zijn komst in 2012 zeker niet bij iedereen hooggespannen. Vanaf de eerste dag heeft hij laten zien een meerwaarde te zijn voor het elftal.”

Van Geel benadrukt dat Pellè zich in de afgelopen twee seizoenen heeft bewezen ‘als topscorer en als persoonlijkheid met een enorme winnaarsmentaliteit’. “Daarvoor zijn we hem dankbaar, zoals hij Feyenoord dankbaar is voor de kans die hij hier heeft gekregen. Zijn vertrek is in sportief opzicht een verlies voor de club.” Feyenoord zal in de komende 48 uur waarschijnlijk de tijdelijke komst van Bas Dost van VfL Wolfsburg uit Duitsland aankondigen.

Wie liet een betere indruk bij Feyenoord achter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik stem Graziano hoewel ik John wel echt een club man vondt.

12 juli 2014 om 19:42

Graziano was ook een clubman. Wat voor successen die man ons gebracht heeft, is ongekend. Al was Guidetti op een moeilijker moment belangrijk. Na een seizoen waar je tiende wordt en het publiek totaal niet vermaakt is, moet je het maar eens doen. Pelle ging verder waar Guidetti gebleven was, ook een hele prestatie.

12 juli 2014 om 22:00

Welke successen heeft Pelle gebracht dan? Niet door de voorrondes CL of EL, geen kampioenschap en geen beker. Goede speler hoor afgelopen seizoenen, maar successen???

12 juli 2014 om 22:45

Welke successen? Het feit dat Feyenoord nu officieel uit een negatief eigen vermogen is, vind ik best wel een succes voor Feyenoord. En trouwens, we hebben vaak genoeg mogen juichen door die Italiaan. Ja, wij rekenen het als successen. Ik zie succes niet altijd in de vorm van prijzen pakken.

13 juli 2014 om 00:14

Denk eens aan de begroting, dan is de 2e plek toch wel goed

12 juli 2014 om 19:45

Ik stem ook op Pelle. Maar ik vind Guidetti geen clubman maar een publiekstrekker en een sfeermaker. Bij een clubman dwnk ik aan iemand die zijn club trouw is jarenlang(kan niet als hiurling)

12 juli 2014 om 21:22

Dus jij zegt dat Guidetti geen clubman is, omdat hij het niet kan zijn...

Praat je jezelf een beetje tegen he..

Goede poll (eindelijk): vind het moeilijk oordelen tussen deze 2. Pelle heeft veel meer ervaring.

12 juli 2014 om 20:26

Ik zal zijn eerste goal in het shirt van Feyenoord nooit meer vergeten. Die fabuleuze uithaal tegen Ajax thuis! Dat was het begin van een mooi einde. Bedankt Pellè!

12 juli 2014 om 20:30

Jolle
Dat was zijn eerste goal niet hoor
Die maakte hij tegen NEC namelijk.

13 juli 2014 om 11:45

Welke successen? Nou hij heeft Feyenoord weer op de kaart gezet en als Feyenoordee hoef je niet perse altijd alle prijzen te winnen als je maar trots op je club kunt zijn. En dat zijn we weer.

gewetens Poll

Guidetti was een een zonnestraal in donkere tijden, die ons allemaal weer liet geloven en vertrouwen dat we ook echt wat konden, waarvoor ik hem altijd dankbaar zal zijn.

Pelle heeft in die 2 jaar ons naar een hoger niveau gestuwd, en was echt een prachtig boegbeeld voor de club.

trouwens wat wel een interessant feitje is, is dat met het verhuur van Lamprou, en de verkoop van Pelle, nu 100 van de Feyenoord selectie Nederlands is, we hebben nu officieel geen buitenlanders meer

13 juli 2014 om 00:17

Geen buitenlanders meer??? Wat is de gemiddelde huidskleir van feyenoord (en de rest van de eredivisie)

13 juli 2014 om 00:31

Dus als je een kleurtje hebt kan je geen Nederlander zijn? Simpele...

13 juli 2014 om 10:54

Ga je dat ook roepen bij het Nederlands elftal als er weer donkere spelers doorbreken? Spelers als Indi, Kongolo, Wijnaldum, van Dijk, de Guzman en noem ze maar op.

Ik zeg Pelle!! Guidetti kwam uit het niets bij de club die nagenoeg aan de afgrond stond. Bij Pelle lag druk hoger, hij moest immers in de voetsporen vam Guidetti treden. En heeft het perfect ingevuld. Daarbij heeft hij bewezen dat het geen 1dagsvlieg is.

12 juli 2014 om 19:50

De druk lag hoger? Feyenoord was tiende geeindigd en het was allemaal bar en boos. De club presteerde al tijden onder de maat en ineens was daar Guidetti, een jongetje in vergelijking met Pelle, die de kar kwam trekken en Feyenoord naar plek 2 hielp. Die druk was dus enorm. Pelle heeft voortboorduurd op het vertrouwen wat Guidetti terug heeft gebracht in de groep. Allemaal leuk en aardig dus je verhaal, maar op Pelle lag 0,0 druk. Niemand verwachte namelijk wat van hem omdat hij overal geflopt was. Je naam maakt dus maar weer eens waar wat vaker beweerd wordt: vrouwen hebben geen verstand van voetbal

12 juli 2014 om 20:10

Nou als je na een tiende plek 2e wordt is de druk t jaar erna zwaarder. Dus de voetbalchick heeft er meer verstand van dan jij iedereen weet dat aan de top blijven moeilijker is dan er te komen!

Maar is eigenlijk een poll van niks zijn zo verschillend deze spelers.

12 juli 2014 om 20:17

Helemaal eens met SMK88,

Een man met verstand van voetballen.
Pellé was afgeschreven en kwam ineens bij Feyenoord waar niemand eigenlijk enthousiast was over deze aanwinst. Niemand verwachtte wat van deze Italiaanse Pizzabakker die bij AZ ook geen beste indruk gemaakt had. Geen druk op Pelle dus. Guidetti kwam van Manchester City. Dan heb je toch wel verwachtingen van een speler. Waar Pelle vandaan kwam weet ik niet eens

12 juli 2014 om 20:22

Beste Feyrofer,

Je begrijpt het punt waarschijnlijk niet.
Het gaat om de druk op de spelers individueel. Niet om de druk op het team. Voor de rest lees mijn vorige bericht . Mevrouw de voetbalchick.
Je manier van schrijven hindert me erg. En al helemaal omdat je alleen onzin uit. Je valt iemand aan met onzin. Dat is lachwekkend

12 juli 2014 om 20:36

Dus had pelle meer druk. En lekker belangrijk dat mijn manier van schrijven jou hindert,maar als je zelf niet tegen kritiek ken probeer dan ook geen ander aan te vallen is zo zielig.

12 juli 2014 om 21:05

Pelle kwam van weet ik veel welke club,
Guidetti: man city.

Van een speler van man city heb je hogere verwachtingen(lijkt mij logisch)
Hoe meer verwachting hoe meer druk(lijkt me net zo logisch)
Dat van het team verwacht werd hoger te eindigen heeft niets te maken met Pellé, dat is de verantwoordelijkheid van de coach.
Hopelijk begrijp je het nu.

Over je manier van schrijven:
Je hebt nu 2 berichten onzin uitgekraamd. En dan ga je ook nog andere aanvallen. Het is meer om te voorkomen dat andere zich ook aan je gaan ergeren. En ik sta open voor kritiek maar jij blijkbaar niet. Ik heb je in dit bericht op een basisschool manier mijn opinie onderbouwd , nu jij . Want volgens mij heb jij helemaal geen argumenten.

Pelle! Beiden maakten ze veel doelpunten, Pelle was echter meer een meevoetballende spits en een echte leider voor zijn (jonge) ploeg

12 juli 2014 om 19:53

Die leider was Guidetti niet? Ik heb Pelle nog nooit 'zijn' ploeg zo zien opbeuren en een boost mee zien geven als Guidetti dat deed. Daarnaast was Guidetti net zo jong als de rest van de selectie, maar stak hij er met kop en schouders boven uit. Beide hebben het fantastisch gedaan, maar Guidetti heeft duidelijk meer betekend. Was de sleutel tot het succesvolle eerste jaar van Koeman en heeft daarnaast de basis gelegd voor Pelle.

Aankoop bedrag 2 miljoen
Salaris 2 jaar 2,6 miljoen
Verkoopbedrag 10 miljoen

Dus even zo'n 5,4 miljoen winst in 2 seizoenen en nog 50+ doelpunten.
Topwerk Martin!

die poll ga ik niet beantwoorden... er hoeven niet altijd keuzes gemaakt te worden ze zullen beide in Rotterdam herinnerd worden

Erg veel respect voor Feyenoord hoe zij uit die gigantische afgrond zijn gekomen,d.m.v. van een zeer goed beleid voornamelijk door de jeugd de kans te geven en af en toe op krap bezette plaatsen toch een goede en nuttige aankoop te doen. Vond van Geel eerst maar niks, maar is toch ook heel goed bezig in Rotterdam.

Overduidelijk Guidetti voor mij. Pelle benadeelde met een paar dwaze acties het hele team. Een aantal wedstrijd geschorst voor het schoppen tegen camera's en lichten uit woede, dat doe je niet uit clubliefde lijkt mij.

12 juli 2014 om 19:56

En Guidetti die zn shirt uittrok en daardoor psv-feyenoord miste dan?

12 juli 2014 om 19:58

RKC thuis vergeten, Guidetti trok zijn shirt uit 2de gele kaart, dag titel.

Maar dit is kiezen als tussen je vader of moeder, kiezen tussen je kinderen. Voor mij is de keuze maken niet mogelijk, beide zeer belangrijk geweest!

Maandag zal het wel rond komen met dost. Kijken of ze Ola John toornstra en ter Wierik kunnen halen. Verder de vrij Janmaat immers verkopen.

Mulder
Ter Wierik beek kongolo woudenberg
Clasie toornstra vilhena
John dost boetius

12 juli 2014 om 19:56

Hahahahah, jij bent zeker geen Feyenoorder en anders een bar slechte. Woudenberg? Die jongen kon het niet eens bijbenen bij Excelsior, laat staan bij Feyenoord. Daarnaast is Ter Wierik niet van het gewenste niveau. Het liefst zie ik Kuyt terugkeren voor die plek. Verder is Immers iemand die je op dit moment niet kwijt kan en mag raken, dus laat de dure Toornstra maar lekker in Utrecht.

12 juli 2014 om 20:02

Kuyt zal te duur zijn.. en ik was altijd voorstander van de komst van een Toornstra of een Ziyech.. maar nu Karsdorp er als een komeet aankomt, why?

En Guidetti komt bij mij ver op 1 in de poll.. hij heeft ons weer doen geloven.

Hahn
Van Beek
Nuytinck
Kongolo
vAanholt
Clasie
Ryo/Manu
Karsdorp
Vilhena
Dost
Boetius

Als Feyenoord na verkoop van aantal spelers nog niet gezond is, dan zijn er echt teveel graaiers in het bestuur.

12 juli 2014 om 21:33

Feyenoord is in principe gezond geworden met de verkoop van Indi, en nu zeker met Pelle. Alleen blijft het zo dat de Vrienden van Feyenoord nog aandelen hebben ter waarde van meer dan 30 miljoen, die in principe een keer terugbetaald moeten worden. Dus Feyenoord moet geen rare dingen gaan doen nu, gewoon een percentage herinvesteren en een deel vermogen opbouwen.

wat rot poll waar de beiden vink ?

wel tof dat pelle via de voor deur vertrek ben erg benieuwd hoe dat straks gaat Tadic met pelle

Pelle heeft het natuurlijk prima gedaan.jammer dat hij het afgelopen seizoen ons 2 keer in de steek heeft gelaten met zijn onprofessioneel gedrag.dat heeft ons mischien wel het kampioenschap gekost.

Voor de rest heeft ie het echt geweldig gedaan!

12 juli 2014 om 21:38

Pelle is juist de reden dat we nog lang mee deden om het kampioenschap. Dat we niet wonnen had naar mijn mening met de breedte van de selectie te maken. Waar Ajax spelers als Sighthorsson, Schone (niet altijd basis gestaan) en Fischer kon inbrengen, kwamen bij ons Goossens en Verhoek binnen de lijnen.

12 juli 2014 om 22:29

Mischien heb je wel gelijk hoor.ik vond het in ieder geval niet professioneel van hem dat ie 2 keer de fout in ging.verder denk ik ook dat we de druk niet altijd aan konden.en idd in de breedte waren we ook zwakker dan ajax.

13 juli 2014 om 00:28

Was ook niet netjes idd. Hij was gewoon zwaar gefrustreerd omdat Feyenoord de titel niet pakte. Dat heeft hij idd niet goed aangepakt. Maar ja, al met al is het goed zo, met Dost als goede vervanger.

En terecht, hij heeft het geweldig gedaan! Veel succes bij 'the Saints' Graziano! Ik hoop dat je veel goals zal maken.

Poll slaat nergens op.

Guidetti mag de veters van Pelle niet eens strikken.

Je hebt werkelijk niks onderbouwd,een mening is niet gelijk een waarheid ja de jouwe... Dat Pelle met meer druk speelde zeker na zijn eerste seizoen is gewoon iets wat een normaal iemand wel zou begrijpen. Dat je het discussiërend niet af kan en dan over schrijfkunst begint is idd van een basisschool niveau. Chapeau daarvoor

Pelle was goed als hij zin had, en Guidetti werkte altijd heel hard. Maar ik moet toegeven het zijn 2 totaal andere spelers dus je kan niet echt oordelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren