Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord wil meedoen om titel: 'Daar is niks geks mee gezegd'

Laatste update:

Feyenoord raakte met Graziano Pellè zijn topscorer en met Daryl Janmaat, Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi een groot deel van de achterhoede kwijt, maar Fred Rutten wil zich niet verstoppen. De coach van de Rotterdammers heeft duidelijk gemaakt dat hij dit seizoen mee wil doen om het kampioenschap en daar staat Jordy Clasie helemaal achter.

/

De middenvelder is niet geschrokken van de uitgesproken doelstelling. "Daar is niks geks mee gezegd", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Zo'n doelstelling hoort bij Feyenoord. Vorig seizoen wilden we ook kampioen worden, maar hielden we die doelstelling intern. Nu is het wél uitgesproken." Feyenoord eindigde vorig seizoen uiteindelijk als tweede.

De ploeg van Rutten speelt zaterdagavond thuis tegen promovendus Willem II en Clasie zal dit duel laten schieten: de middenvelder zat tegen oververmoeidheid aan en kreeg tien dagen rust van zijn trainer, die Clasie nu klaarstoomt voor de eerste Europese groepswedstrijd tegen Sevilla. Die staat voor donderdag op het programma.

Denk je dat Feyenoord kampioen kan worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet hatend bedoelt naar de feyenoord supporters, maar ik denk dat ze gaan kampioen worden, want ze missen kwalitweit in de verdediging. En de aanval is ook niet echt wauw. Te Vrede zie ik wel 15-20 doelpunten maken maar of dat zal helpen aam de titel, twijfel ik.

13 september 2014 om 08:00

Noem jij in de afgelopen kampioensjaren eens de Ajax-spits op die er 20 maakte?

13 september 2014 om 09:37

Suarez.

13 september 2014 om 09:47

Die was weg toen Ajax kampioen werd.

13 september 2014 om 11:11

Kampioensjaren vraagt die he.. Je mag nog een poging doen

13 september 2014 om 08:38

Hoezo "niet hatend bedoelt"? Tuurlijk niet, je zegt zelf dat ze kampioen GAAN worden.

13 september 2014 om 09:22

Vreemd. Je denkt dat ze kampioen worden omdat de verdediging en aanval niet gied genoeg zijn? Ik denk dat Feyenoord geen kampioen wordt. Maar dat ze mee gaan doen denk ik wel.

13 september 2014 om 09:37

Ik zeg juist dat ze geen kampioen worden.

13 september 2014 om 09:46

Dat zeg je niet....

13 september 2014 om 10:00

Ik bedoelde geen in plaats van gaan

13 september 2014 om 11:20

er is een knop om aan te passen....

Is elk jaar weer moeilijk om te zeggen wie kampioen wordt, PSV lijkt de grootste kanshebber maar dat was afgelopen jaren wel vaker het geval. Op dit moment heeft Feyenoord net zo veel kans als Ajax en Psv. Hangt natuurlijk ook af hoe de nieuwe spelers zich gaan ontwikkelen net als bij Ajax.

13 september 2014 om 11:27

aanval en middenveld is juist goed maar de verdediging word misschien een probleem hopelijk gaan jongens als van Beek, Boulahouz verassen. En haalt Mathijssen zijn niveau van de afgelopen 2 jaar. Wilkshire en Kongolo spelen altijd wel voldoende tot goed dus daar maak ik me geen zorgen om.

Maar op de linksback positie heeft Feyenoord een heel groot probleem als Nelom niet constanter word. Misschien moet Verdonk uit de A1 daar gaan spelen want als je een linksback koopt heb je niks maar aan je talenten op die positie.

Veel mensen vinden dat wij minder kwaliteit hebben maar dat vind ik niet. Veel spelers zijn beter/groter gemaakt door het WK maar zo goed waren spelers als Martins Indi niet. Hij kwam zelfs vorig seizoen al door Kongolo op de bank. Janmaat - Wilkshire zie ik ook niet zoveel niveauverschil. Wel zie ik 2 enorm niveau verschillen bij De Vrij - Van Beek (al heeft Van Beek wel de potentie) en Pelle - Te Vrede. Daarin zijn wij zwakker geworden. Maar ik vind dat wij ons enorm hebben verbeterd in de breedte, keeper en ons middenveld.

Vooral ons middenveld vind ik erg goed geworden en dat zorgt er hopelijk voor dat ons verdediging beter komt te staan. Veel ballen moeten al door Clasie en/of El Ahmadi onderschept worden. Ik heb daar alle vertrouwen in. Ik heb ook veel vertrouwen in El Ahmadi. Ik lees al heel veel goede dingen, dat hij bijvoorbeeld al het voortouw op de trainingen neem etc. Toornstra kan juist ons aanval verbeteren. Hij kan passes geven die Immers afgelopen jaren niet kon en daardoor kunnen onze buitenspelers profiteren.

Wat ik ook een verbetering vind is onze bank. Wij werden vorig seizoen altijd zwakker als Goossens, Vormer, Verhoek etc erin kwamen maar dat is dit seizoen niet het geval. Nu hebben wij goede spelers op de bank zitten. Dit zou mijn basiself zijn. Denk dat wij dan een goede basis hebben en dit zou mijn bank zijn: Mulder, Mathijsen, Karsdorp, Bilal, Schaken, Manu, Kazim. Goede bank als je het mij vraagt. Denk dus dat het in de breedte wel goed zit.

Vermeer
Wilkshire
Van Beek
Kongolo
Nelom
Clasie (C)
El Ahmadi
Boëtius
Toornstra
Vilhena
Te Vrede
13 september 2014 om 08:23

Prima opstelling, alleen zou ik Manu in de spits zetten. Veel sneller, explosiever, sterker en behendiger. Kan ook als aanspeelpunt of bliksemafleider fungeren, zodat Toornstra, Vilhena, Boetius en Schaken kunnen aansluiten/doorlopen.

13 september 2014 om 08:31

Dat zou inderdaad ook kunnen. Ik ben een enorme fan van Manu maar blijf telkens twijfelen omdat Te Vrede toch zijn doelpuntjes maakt. Tegen Sevilla zou ik sowieso met Manu spelen.

13 september 2014 om 11:20

@ draj

Ik zat te denken en misschien is Manu inderdaad beter. Hij kan dan ook eens naar de zijkanten uitwijken waardoor onze middenvelders (vooral Vilhena en Toornstra) dan in de spits moeten opduiken. Ik denk dat beide spelers daar voldoende loopvermogen voor hebben. Tegen Twente zag ik al dat Toornstra voldoende diepgang heeft.

Denk dat het ook lastig verdedigen is voor de tegenstander. Zij moeten goed communiceren over spelers overnemen.

13 september 2014 om 09:28

Ik mis Immers, zo'n speler heb je altijd nodig in je selectie.
Verder hebben ze ook Boulahrouz in je selectie.
Maar goed de realiteit is dat er vaak blessures zijn, dus komt er automatisch veel een bankplaats open.
Ik zou weleens een Vilhena op de linksback positie willen zien in de toekomst.
Het is een bijtertje, die in dienst van het elftal speelt.
Waardoor er weer plaats is voor Schaken of Bilal.

13 september 2014 om 09:46

Zo'n speler is Toornstra en hij is op alle fronten een klasse beter.

13 september 2014 om 09:52

Dat moet nog blijken, maar ik zou hem altijd bij de selectie houden.

13 september 2014 om 09:57

Tegen Twente heeft Toornstra al laten zien een hele goede speler te zijn. Vond hem toen een betere indruk maken dan Immers de afgelopen maanden.

13 september 2014 om 10:12

Selectie heb ik het ook over en vele wedstrijden zal Immers ook nog basis zijn, maar misschien met de versterking van de selectie, ben je minder van hem afhankelijk.
Ik ben benieuwd waar we staan met de winterstop.
Top 4 zeker en ik gok 3e en met een beetje geluk 2e.
Hangt ervan wat je concurrenten doen, maar vaak ben je zelf je grootste tegenstander.

13 september 2014 om 10:15

Wat is jouw eerste 18 dan? Uiteindelijk valt er iemand buiten de boot en bij mij is dat Immers.

Plekje top 4 zit er denk ik wel in maar kampioen lijkt mij zeer zeer onwaarschijnlijk

13 september 2014 om 09:34

Maak daar maar top 3 van.
De bank is nu veel beter wat zijn vruchten kan afwerpen, maar ze hebben ook de europese wedstrijden erbij, die ervaring oplevert, maar ook kracht kost.

13 september 2014 om 11:23

Europese wedstrijden gaan Feyenoord opbreken, niet dat ze ver gaan komen maar toch. Komende weken heel veel wedstrijden voor Feyenoord gaan punten kosten. Met Twente, Vitesse en AZ vechten voor plekje 3.

Feyenoord is vooral in de breedte sterker geworden door potentieele basisspelers aan te trekken , heb alleen twijfels bij Kazim , hier hadden we 1 of 2 aanvallers moeten aantrekken ( Kramaric en Pliar waren goede opties geweest) ipv huren , ook beter voor de continuïteit en de opbouw van de club terug naar de top.

Ben benieuwd welke spelers uit eigen jeugd stappen gaan maken en of we iets mogen verwachten van bijv een speler als Dammers of dat we Schuurman al mogen verwachten .

Om echt mee te doen moeten we qua doelpunten niet alleen op de spits leunen maar de buitenspelers en de middenvelders moeten ook voor de doelpunten gaan zoeken en daar ligt de uitdaging

Als je echt denkt dat Feyenoord geen kans maakt op de titel heb je de afgelopen jaren onder een steen gelegen. En wanneer je stelt dat Feyenoord voor plek vier moet gaan dan heb je er ook weinig van begrepen.

Al drie jaar wordt Feyenoord structureel 2e of 3e in de competitie met redelijk voetbal en een matige begroting. Dit jaar gaat Feyenoord weer een poging wagen voor de titel. Concurrenten zijn Ajax en Psv, dus 4de worden lijkt mij onwaarschijnlijk. Er staat een goed team, sterke as, goede flankspelers en een goede keeper. De verdediging is nog wankel, maar er zit nog veel rek in met van beek en kongolo. Dit zijn jeugdtalenten die gewoon stappen gaan maken. De spits positie is inderdaad moeilijk. Maar zeker niet essentieel als de tactiek wordt veranderd. Bovendien is Ajax ook kampioen geworden zonder boeiende spits. En PSV is dit jaar titelkandidaat nummer 1, terwijl Luuk de Jong er vrij weinig van bakt.

Het is een beetje meten met twee maten. Feyenoord is geen kampioenskandidaat omdat zij geen goede spits hebben. PSV heeft in potentie een betere spits, maar resultaat is ver te zoeken en toch een kandidaat. Gaan we de rest van de selectie vergelijken dan zie ik in PSV misschien een lichte favoriet. Vergeleken met Ajax zie ik een gelijkspel.

Feit blijft dat Feyenoord een goede en vooral brede selectie heeft dit seizoen. Veel spelers kunnen tijdens dit seizoen groeien en Feyenoord zal aankomend jaar echt niet op de Pelle manier spelen. Daar is tevrede niet goed genoeg voor. Er zal veel meer gevoetbald worden en daarom zal Manu denk ik op den duur in de spits komen te staan. Bovendien weet men nog niet wat Kazim kan klaar spelen.

Ik denk persoonlijk dat Feyenoord een prima kans heeft op de titel, ze gaan in ieder geval lang meedoen.

Rutten wordt geen kampioen. Dat werd hij niet met Vitesse, Psv, Twente en ook niet met Feyenoord. Jammer voor Feyenoord, maar de kans om landskampioen te worden verdween op het moment dat het bekend werd dat Rutten de nieuwe coach zou worden.

dat ligt niet aan Rutten, andere coaches werden daar met die selecties ook geen kampioen

Rutten is een betere coach dan Koeman, maar die had Guidetti, De vrij , Bmi, Janmaat of Pelle

at scheelt wel wat, v Gaal zou ook geen kamioen met die Feyenoord kunnen worden

het is gewoon ff op meerdere fronten en posities minder dan voorgaande jaren,

Ik denk ook zeker dat het mogelijk moet zijn. Maar dan moeten ze wel allemaal eens een keer 90 minuten lang voor elkaar door het vuur gaan en dat volhouden. Nu is er steeds een levensgroot verschil tussen eerste en tweede helft of dat er hele goede fases zijn en hele slechte.

Feyenoord mag gewoon tevreden zijn als ze bij de eerste 5 gaan eindigen, wat nog moeilijk genoeg voor hun gaat worden, want er is veel verkocht en bijna niks teruggehaald, enige goede versterking vind ik Toornstra.

de rest die gehaald zijn zijn oudere spelers die allang op hun retour zijn

Feijenoord kan kampioen worden; er kan nu ook een eenhoorn met 11 elfjes op zijn rug mijn huiskamer binnenlopen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren