Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord wil Bayern-aankoop van tien miljoen euro op huurbasis halen’

Laatste update:

Mickaël Cuisance geniet interesse van Feyenoord, zo melden Franse media. De twintigjarige middenvelder uit Frankrijk maakte afgelopen zomer voor tien miljoen euro de overstap van Borussia Mönchengladbach naar Bayern München, maar in zijn eerste half jaar in Beieren kwam hij nauwelijks aan spelen toe. Een tijdelijk vertrek in januari lijkt een optie.

Cuisance genoot zijn jeugdopleiding bij RC Strasbourg en AS Nancy, waarna hij medio 2017 de overstap naar Borussia Mönchengladbach maakte. Ondanks zijn jonge leeftijd kwam hij in zijn eerste twee seizoenen meteen tot 39 duels in alle competities voor die Fohlen. Hij onderhield echter geen al te beste relatie met coach Marco Rose, die later verzekerde dat de Fransman een basisplaats had geëist.

Een basisplaats bij Bayern lijkt op dit moment ver weg voor Cuisance, die een contract tot medio 2024 heeft. Hij kwam niet verder dan twee invalbeurten in augustus en september, gezamenlijk goed voor speeltijd van slechts een half uur. De Franse media noemen niet alleen Feyenoord als mogelijke bestemming. Ook Real Sociedad, Olympique Marseille, Real Valladolid, FC Metz, Stade Reims en Toulouse zouden willen toeslaan.

Feyenoord verhuurde Liam Kelly eerder deze maand aan Oxford United en ook Yassin Ayoub is op weg naar de uitgang. Laatstgenoemde ontbrak zaterdagavond ook in het competitieduel van de Rotterdammers met sc Heerenveen. Dick Advocaat wilde na afloop niet te veel op de zaken vooruitlopen, maar erkende dat Ayoub met een club in gesprek is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gezien het lijstje clubs waar dit talent uit kan kiezen acht ik Feyenoord vrijwel kansloos. Zal voor Feyenoord begrippen ook wel een aardig salaris opeisen. Zou overgrens wel een aangename versterking zijn. Deze jongen barst van het talent en creativiteit.

19 januari 2020 om 08:25

Zijn salaris zal in principe hetzelfde zijn als in zijn contract staat. Vraag is alleen hoeveel % gaat Feyenoord betalen en hoeveel neemt Bayern voor zijn rekening.

Wel echt precies type middenvelder dat we niet hebben. Ik acht de kans klein maar lijkt er wel op dat we eindelijk zoeken naar spelers die een duidelijk profiel hebben en echt iets kunnen toevoegen!

19 januari 2020 om 09:19

Dit soort spelers kan helaas voor ons kiezen uit meerdere clubs en zodoende acht ook ik de kans klein. Wel blij dat er verder gekeken word, eindelijk. Niet geschoten, altijd mis. We wachten het af, nog 12 dagen...

Kleine kans dat hij daadwerkelijk komt denk ik. Ik ben niet heel bekend met de speler, maar voor mij enkel welkom als dit niet ten koste gaat van Kokcu.

Zo korte termijn denken dit. Dit gaat tkv een eigen speler en met welk idee erachter, EL proberen te halen?

19 januari 2020 om 09:23

Als we zo'n middenvelder rond hadden lopen had hij wel gespeeld, gaat uiteindelijk dit seizoen geen talent verloren.

19 januari 2020 om 11:10

Voorronde CL is ook nog mogelijk. Feyenoord haalt makkelijk de punten binnen met de kleine Generaal. Gaat nog spannend worden. AZ, Willem 2, PSV en Feyenoord gaan strijden om plek 2. Het zijn nog veel wedstrijden en AZ laat ook zijn puntjes liggen.

Als Feyenoord zich bij Bayern meld voor Cuisance, laten ze dan ook direct vragen naar Arp of Zirkzee. Dan heb je op het middenveld meer creativiteit met Cuisance als verdedigende middenvelder en een goede spits, die je waarschijnlijk voor 1,5 jaar kunt huren. Bayern zal toch moeten kiezen voor of Arp of Zirkzee als invaller voor Lewandowski.

Bayern gaat hem niet wegdoen ( uitspraken Flick/Brazzo , heel lovend) , heeft enorm veel potentie, technisch zit hij bij de beste van de competitie op korte ruimte ook, werd niet voor niks uitgekozen tot speler of the season bij Gladbach 17/18( vorig jaar veel kleine blesures gehad). Dit jaar nog niet veel kunnen spelen vanwege blesures en Kovac. Flick zei eergisteren dat Cuisance een topper kan worden, met zijn inzicht & balvastheid hij een wapen is en als ie fit was geweest veel meer zou spelen onder Flick, hij moet leren om het spel sneller te maken als dit lukt kan hij een topper worden zeggen ze& ben van zelfde mening. hij heeft zeker werkpunten maar heel veel talent heeft hij zeker en vast. Hij kan op de 8 & de 10 spelen, in mijn ogen exact de speler die wij nodig hebben voor de toekomst met technische bagage ipv lopers a la Goretzka

19 januari 2020 om 12:57

Passend deze melding van vandaag vanuit Duitsland=> Bayern will not sell Mickaël Cuisance in winter. A loan is also currently not an option. The bosses want to support the player in taking the next step and are closely monitoring his development @mano_bonke+++=> Bayern have rejected a loan offer from FC Toulouse for Mickaël Cuisance. The club is not interested in letting Cuisance go - Hansi Flick is impressed by the development of the player [@SkySportNewsHD]

Ze zitten te janken dat ze geen geld hebben gaan ze kijken naar grote clubs waar de spelers zeer riante salarissen krijgen hopeloos geval in de kuip.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren