Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord verrast en belegt trainingskamp in slotfase van seizoen

Laatste update:

De Eredivisie telt nog maar vier speelronden, maar toch heeft Feyenoord besloten om nog op trainingskamp te gaan. De Rotterdammers trainen maandagochtend op Varkenoord, maar vliegen vervolgens door naar Marbella in Andalusië.

“De ploeg van Giovanni van Bronckhorst zal zich daar tot en met donderdag 12 april in alle rust voorbereiden op de laatste belangrijke wedstrijden van het seizoen”, zo valt er op de website van de huidige nummer vier van de Eredivisie te lezen. De trainingen op het Marbella Football Center zullen besloten zijn.

Feyenoord, dat zondag met 1-3 won van FC Twente, treft dit seizoen nog FC Utrecht, Willem II, Sparta Rotterdam en sc Heerenveen en staat op 22 april in de bekerfinale tegen AZ.

Een verstandig besluit van Giovanni van Bronckhorst?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij kan deze ploeg niet zo goed met druk omgaan, althans een groot verschil met vorig seizoen.
Denk dat je met zo'n trainingskamp alleen maar druk opbouwt, ipv alles doen zoals normaal.
Laten we hopen van niet, ik weet niet of het verstandig is.

8 april 2018 om 21:07

Als je de trainingskampen bekijkt die ze de laatste jaren in de winterstop beleggen dan is dit goed nieuws voor az :s

Voor die 3 trainingsdagen helemaal naar Marbella? Ok zou daar ook liever chillen dan hier in Nederland, maar vraag me af wat de spelers hier exact aan hebben (teambuilding bla bla zal allemaal wel).

Dit lijkt me nogal overdreven.
Besloten trainen lijkt me prima, maar helemaal vliegen naar een trainingskamp voor de bekerfinale...

Waarom word de bekerfinale niet gewoon laatste wedstrijd van seizoen net als Engeland en Spanje enz vind echt raar voor de laatste speelronde

Goede zaak, volledige focus op de komende 3 wedstrijden. Hier gaat beslist worden voor Feyenoord. Even weg van Nederland en niet te maken hebben met randzaken. Hup Feyenoord!

Het gaat Feyenoord toch niet om de competitie rondes maar dit trainingskamp is toch alleen maar belegt als voorbereiding op de bekerfinaler?

In de competitie kan Feyenoord AZ nimmer meer inhalen en vijf punten voorsprong op Utrecht met nog vier wedstrijden te gaan moet toch voldoende zijn? Zeker als je volgende week thuis van ze weet te winnen dan is het voor Feyenoord klaar in decompetitie. Dan rest alleen nog de beker finale.

9 april 2018 om 07:36

Dan is het juist goed dmv een trainingskamp je optimaal voor te bereiden. In de komende 2 weken wordt hét seizoen bepaald voor Feyenoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren