Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord vernedert kansloos AZ en bezweert crisis met ruime zege

Laatste update:

Feyenoord heeft een broodnodige en overtuigende overwinning bijgeschreven in de Eredivisie. De landskampioen verloor vier van de laatste vijf officiële wedstrijden, maar haalde zondagmiddag uit op bezoek bij AZ. Net als vorig jaar werd het 0-4 in het AFAS Stadion. Steven Berghuis was met twee doelpunten en een assist de grote man aan Rotterdamse zijde. Feyenoord stijgt in ieder geval tijdelijk naar de tweede plek in de Eredivisie, terwijl AZ zevende staat.

De bijzonder vermakelijke eerste helft toonde veel gelijkenissen met de onderlinge wedstrijd in Alkmaar van december 2016. Destijds stond het 0-3 na doelpunten in minuten 11, 19 en 45; ditmaal kwam Feyenoord tot scoren in minuten 11, 17 en 40. De eerste treffer kwam op naam van Berghuis. Feyenoord mocht op dat moment van geluk spreken dat het niet 1-0 stond, want Joris van Overeem werd onterecht afgevlagd wegens buitenspel in een kansrijke situatie. Brad Jones deed geen serieuze poging meer om het daaropvolgende schot van Wout Weghorst te keren.

Even later werd het dus 0-1 na een vlotte combinatie van Feyenoord. Via gelegenheidsspits Jean-Paul Boëtius en Jens Toornstra kwam de bal terecht bij basisdebutant Sam Larsson, die het leer acrobatisch bij Berghuis bezorgde. Diens knal belandde via de onderkant van de lat achter de doellijn. Tonny Vilhena was als eerste bij de bal om aan de onzekerheid een einde te maken, maar de camerabeelden wezen uit dat de bal de doellijn al had gepasseerd na het schot van Berghuis. Het werd 0-2 door toedoen van Larsson. De Zweed kon opstomen op de vijandelijke helft, werd niet lastiggevallen en verschalkte Marco Bizot met zijn afstandsschot.

De Alkmaarders kwamen er in het eerste halfuur amper aan te pas. Daarna volgde wel een grote kans: Sofyan Amrabat haalde een inzet van Weghorst van de lijn. Het werd vlak voor rust nog erger voor AZ. Berghuis profiteerde van een blunder van Stijn Wuytens. De verdediger leverde de bal in bij de buitenspeler, die niet twijfelde en met zijn linkerbeen zijn tweede van de middag maakte. In de tweede helft was AZ te slordig om Feyenoord in de problemen te brengen. Het duurde niet lang voordat het zelfs 0-4 werd. Uitblinker Berghuis demarreerde aan de rechterflank en vond Tonny Vilhena, die binnenwerkte bij de tweede paal.

Feyenoord kon het onthutsend zwakke AZ een nog grotere nederlaag bezorgen. Berghuis liet in een kort tijdsbestek drie kansen op een hattrick liggen; halverwege de tweede helft schoot hij bijvoorbeeld voorlangs toen hij eigenlijk had moeten scoren. AZ maakte geen moment de indruk dat een comeback tot de mogelijkheden behoorde. Het duel ging uit als een nachtkaars. Feyenoord deed slecht sporadisch een poging om de marge nog verder uit te breiden en controleerde de wedstrijd volledig. Vlak voor tijd kon Miquel Nelom er wel 0-5 van maken, maar Bizot pareerde zijn inzet van dichtbij.

Speelde Feyenoord de beste wedstrijd van het seizoen tot dusver?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Knap hersteld van de slechte periode. Prima gespeeld van Feyenoord, vooral de 1e helft was leuk om naar te kijken met mooie goals. Vooral genoten van El Ahmadi, wat een heerser op het middenveld. Die heeft zoveel goed gemaakt voor die trage andere 2 naast hem: Vilhena en Toornstra. Vilhena zie ik het liefst uit de basis verdwijnen voor Amrabat, nadat Nieuwkoop terug in de basis is op RB . Daarnaast kan Toornstra zo langzamerhand echt niet meer, zo vreselijk traag, overal te laat. Zie liever Larsson daar, of misschien Hansson een keer proberen? Ook het CV-duo stond goed, en met Larsson hebben we echt weer een speler gehaald waar je van kan genieten.

Vreselijk wisselbeleid, of beter gezegd, geen wisselbeleid van Gvb. 0-4, 60e minuut tempo is eruit bij Feyenoord, Boetius en Toornstra zitten er duidelijk doorheen. Stel je voor dat je een talentje als Hansson even wat minuten geeft! Talenten uit de eigen jeugd kunnen maar beter bij Feyenoord (tijdelijk) vertrekken, want onder Van Bronckhorst ga je nooit doorbreken. Best kwalijk voor een club als Feyenoord.

1 oktober 2017 om 14:28

Zet Amrabat voorlopig maar op de plek van Diks. Niet zijn favo positie maar alles beter dan Diks. Larsson voegt echt wat toe qua creativiteit. Ik zou hem en Toornstra afwisselen. Vilhena speelde vandaag weer een aardige wedstrijd dus die zou ik er nog inhouden.

1 oktober 2017 om 14:33

@dani17
Voor deze wedstrijd was ik blij met de keuze van Amrabat voor Diks ja, al speelde Vermeer daar voor Diks. Maar Nieuwkoop zat ook al in de wedstrijdselectie tegen Napoli, betekend dat hij gewoon kan spelen lijkt mij dan. Daarom begreep ik ook niet waarom GvB niet even Toornstra of Vilhena naar de kant haalde voor Nieuwkoop en Amrabat liet doorschuiven naar het middenveld om Nieuwkoop wat wedstrijdritme te laten opdoen. Want je ziet toch aan alles dat Amrabat gewoon een middenvelder is en geen RB.

1 oktober 2017 om 15:41

Europees valt het me op dat Amrabat zich, mede door zijn imposante fysiek, prima staande kan houden. Thuis tegen Shakthar/napoli kan je het proberen om met KEA en Amrabat te starten. Larsson er dan voor als 10. Betreft Nieuwkoop heb je helemaal gelijk, ik kan niet wachten totdat hij weer minuten gaat maken want beter zijn dan Diks is momenteel ook geen kunst.

1 oktober 2017 om 14:30

Precies mijn gedachte, maar het wisselbeleid is al maanden zo. Toornstra had je kunnen wisselen die was zichtbaar moe en nieuwkoop mist ritme die had je eventueel de laatste 10 minuten in kunnen brengen.

1 oktober 2017 om 14:34

Dat was ook mijn eerste gedachten; waarom niet Nieuwkoop en v.Beek minuten laten maken? Maar ik denk dat ze tijdens de interland periode een (geheime) oefenwedstrijd hebben gepland. Daar is het op eerdere persconferenties al over gegaan.

1 oktober 2017 om 14:30

Niet met je eens. Overwinning moet behaald worden. Tegen Excelsior gaven ze het ook bijna weg. Hierna is weer een interland periode dus dit wil je goed afsluiten.

1 oktober 2017 om 15:23

Je had best wel wat talenten wat minuten kunnen maken, je had zelfs Nieuwkoop en van Beek de laatste 20 minuten kunnen brengen. Die hebben minuten nodig.

1 oktober 2017 om 16:40

ik durf wel te wedden dat Feyenoord komend weekend tegen een club als Den Bosch ofzo oefent. dat doen we namelijk wel vaker in de interland periode

1 oktober 2017 om 14:57

Positieve kijk op de wedstrijd. Een ploeg met een beetje niveau had gewoon gewonnen van dit Feyenoord. Zo slordig aan de bal. Niveau bij AZ was nog veel lager. Knap als je kan genieten van deze wedstrijd.

1 oktober 2017 om 15:08

Voor iemand die op zn pagina als favoriete clubs Ajax Az, Feyenoord, Psv, Heerenveen, Twente, Groningen en Vitesse invult verbaast het me dat je het raar vindt dat supporters kunnen genieten van een Eredivisiewedstrijd.

1 oktober 2017 om 15:51

Utrecht hoort daar ook nog bij. En ja ik vind het knap als je echt oprecht kan genieten van deze wedstrijd gezien er nog Europees gespeeld moet worden. Ik noemde niet 'een Eredivisiewedstrijd', maar ik zal eerlijk zijn. Ik kan al jaren alleen nog maar genieten van momenten. Een hele wedstrijd op hoog niveau is een zeldzaamheid. Vind het zeker niet vervelend dat mensen ervan kunnen genieten. Sterker nog daar ben ik blij om. Vanuit mijn perspectief vind ik het wel knap.

Dit zie je ook echt aankomen. AZ is dit seizoen alles behalve sterk. Excelsior won er nog vorige week van. En dan krijg je Feyenoord waar men denkt oke, die zijn uit vorm dus die pakken we wel even. Maar zo gaat dat dus niet.

Feyenoord is het voetballen echt niet opeens verleerd hoor. Het had zomaar 0-6/0-7 kunnen eindigen als ze wat scherper waren bij Feyenoord.

1 oktober 2017 om 14:30

Die pakken we wel even? Hoe komen zoveel mensen er toch bij dat de AZ supporters zichzelf zogenaamd als kampioenskandidaat zien? Het waren de media die dat verkondigden toen we een paar wedstrijden achter elkaar wonnen. Volgens mij kijken de meeste AZ supporters niet heel erg op van deze uitslag.

1 oktober 2017 om 17:07

@liverpoolaz

Ik zou als supporter toch echt wel raar opkijken als je als subtopper met 0-4 verliest op eigen bodem. In de Eredivisie en zeker dit seizoen heb je dan als club echt een wanprestatie geleverd. Dat je verliest van Feyenoord kan natuurlijk gebeuren, maar 0-4 zijn toch behoorlijke cijfers in een thuiswedstrijd...

1 oktober 2017 om 16:06

Het is altijd zo hoor. Ieder seizoen word er steeds groepen dat AZ zo goed is maar zoals wel vaker gaat het steeds weer mis tegen de top 3.

AZ is gewoon een matige ploeg die blij moet zijn als ze in de top 8 gaan eindigen. Dit was gewoon heel slecht en gewoon amateur niveau wat AZ liet zien.

Als je, je zelf zo laat afslachten door dit Feyenoord dan heb je niets te zoeken in de top 5.

1 oktober 2017 om 19:22

En als AZ het eerste doelpunt niet onterecht af zag keuren, had Feyenoord het nog best eens erg moeilijk kunnen krijgen. Iets met vertrouwen.....
Ach gelukkig voor Feyenoord werd dat doelpunt afgekeurd.

Berghuis heerlijke speler zeg erg goed gespeeld!

1e helft vooral effectief, 2e helft was AZ echt compleet kansloos. Heerlijke eerste 20 minuten gezien, een van de leukste wedstrijden van het seizoen tot dat moment maar daarna was het geen wedstrijd meer eigenlijk.

Larsson! Wat een creativiteit bbrengt deze jongen in het elftal! Als Nelom en met name Berghuis wat zorgvuldiger waren geweest had hij ipv 1 zo 3 of 4 assists kunnen bijschrijven. Na jaren hebben we creativiteit voorin met JPB, Berghuis en Larsson. Wat een inzicht brengt hij. Als Jorgenson weer terug is zou ik Larsson graag op 10 zien. Voor het eerst sinds decennia weer een creatieve 10, wat een verademing zou dat zijn.

Prachtige overwinning voor feyenoord en alles behalve geflatteerd te noemen. Score had zelfs veel hoger kunnen uitvallen. Kleine minpunt toch dat Nelom in het veld kwam. Slecht voor het hart dag mag je de feyenoord supporter niet meer aan doen zelfs bij een 0-4. Het is iedere week bidden dat Haps niet geblesseerd gaat raken.

1 oktober 2017 om 14:28

Kom op, hou toch op over Nelom. Als Haps in de laatste vijf minuten ernstig geblesseerd raakt vind je het zeker stom dat Gio niet gewisseld had.

Ik vind Nelom ook geen topper, maar hij zeurt nooit als hij op de bank zit en zet zich altijd vol in. Dan stoor ik me heel erg aan die denigrerende woorden van medefeyenoorders, hij is ook weer niet zo slecht als wordt gezegd. Haps is duidelijk beter, maar als Nelom erin komt verdient hij onze steun. Het is niet des Feyenoords om een loyale hardwerkende speler zo voor lul te zetten zoals jij nu doet. Ik heb ergere linksbacks meegemaakt de afgelopen twintig jaar.

1 oktober 2017 om 14:33

Dus omdat Nelom niet zeurt mag niemand kritiek geven. Nelom is bar slecht en heeft de feyenoord supporter in zn algemeen veel trauma bezorgd. Heeft het vaak laten afweten en het team vaak onnodig punten gekost. Al komt hij in de blessure tijd erin hou ik me hart vast. Nelom weet dondersgoed dat hij Jupiler niveau is dus die gaat echt niet zeuren. Die knijpt zich zelke dag in de arm want leeft in een droom. Geleerd van van Haren die ging wel zeuren en mocht dus weg en beland bij Dordrecht.

1 oktober 2017 om 14:35

Als er eentje met de pet naar gooit (of sterk die indruk wekt) kan hij de hoon verwachten, en dat gaat soms verder dan me lief is. Ook spelers die weg willen liggen niet zo lekker. Maar zolang een speler er vol voor gaat vind ik dat hij steun verdient. Zeker iemand die al zo lang bij de club zit als Nelom.

@soldierr, je mag wel kritiek hebben, maar hou het een beetje netjes. Wat jij nu doet is hem voor lul zetten. 'slecht voor het hart', 'trauma' 'jupiler Niveau', dat is nergens voor nodig en enorm overdreven.

1 oktober 2017 om 14:39

Soldierr; natuurlijk mag je kritiek hebben op een speler als hij zn best niet doet. Moet je het echter nelom kwalijk nemen dat hij wordt opgesteld of je hoon richten naar Gio of vGeel dat Nelom uberhaupt nog bij de selectie zit?
Feyenoord wint vandaag met gemak van een (normaal gesproken) goede tegenstander. Jij tikt 5 zinnen waarvan er 3 gerelateerd zijn aan Nelom die eigenlijk geen rol speelde. Dat lijkt een beetje op zoeken...

1 oktober 2017 om 14:41

Je ziet het verkeerr de feyenoord supporter loopt zich juist al 6 jaat te verbijten alleen spreekt men het de laatste tijd pas uit. Geduld is verloren. Ik roep dit al sinds Koeman tijdperk. Juist omdat dir daar te lang zit word die zo uitgekost. Maar normailitair is dat niet het geval alleen Nelom is een grote uitzondering daarin. De feyenoord supporter is het zat. Respect voor Dammers dat hij wel heeft ingezien dat die extreem tekort komt in alle opzicht en dus bij Fortuna speelt. Anders zat die ook bij op de bank en hadden we exact dezelfde discussie. Nelom hoort niet bij feyenoord klaar en uit. Ookal deelt hij de toilet met Gio ik zal het nooit accepteren.

1 oktober 2017 om 14:43

Inderdaad heel jammer dat het daar over moet gaan. Had veel liever gesproken over de mooie overwinning. Zo zie je maar wat dit met mensen doet en waarom ik zo baal. Het is net een donkere wolk.

1 oktober 2017 om 15:06

Je meent te spreken namens "de Feyenoordsupporter". Hier heb je er al 2 die zeggen dat je je niet zo druk moet maken. Kortom: de meningen zijn verdeeld en ik denk dat niemand enthousiast wordt van Nelom ten koste van Haps (of eerder Kongolo) maar laat die 'wolk' niet overheersen

1 oktober 2017 om 15:17

Te belachelijk voor woorden, dit is ordinair pestgedrag en persoonlijk aanvallen. Wat heeft Nelom je aangedaan en waarom denk je dat je spreekt voor alle Feyenoorders, 9 van de 10 zullen zich voor jou schamen als ze dit lezen.

1 oktober 2017 om 15:27

Spreek voor jezelf Soldierr. Je bent geen woordvoerder namens 'De Feyenoordsupporter'. Nelom is gewoon een prima reserve die nooit zeurt. Toon een beetje respect wil je.

1 oktober 2017 om 15:27

Hier nog een Feyenoorder zonder haat voor Nelom. Die jongen zet zich al sinds jaar en dag 110% in voor onze club. Hij is geen topper, maar men overdrijft extreem. Respect voor Nelom! Ik heb die man nog nooit kunnen betrappen op negatieve en overstandige uitspraken. Laat die jongen lekker met rust.

1 oktober 2017 om 17:15

Ik heb geen haat voor hem, respecteer hem, ben dankbaar voor z'n inzet en zie hem graag zsm vertrekken.

Zou ons Woutje vanavond weer op teletekst gaan kijken of hij echt Niet bij Oranje zit?

Eredivisie blijft totaal onvoorspelbaar.. leuk voor de gokkers. Minder voor de fans.

1 oktober 2017 om 14:58

Hoezo onvoorspelbaar? Redelijk voorspelbare uitslag. Feyenoord is al bijna anderhalf seizoen veruit de beste. De ene onverwachte verliespartij tegen NAC verandert daar niks aan

1 oktober 2017 om 15:24

Nouja, het niveau wat ze vorig seizoen haalde lag velen malen hoger dan dat ze nu halen. Bij elkaar heeft Feyenoord nu 2 wedstrijd leuk gevoetbald (1 helft tegen Heracles, 1 helft tegen Psv, 1 hele wedstrijd tegen Az)./

Heerlijk bewegelijke voorhoede met Larsson erbij! De verdediging was ook goed bezig, met name Tapia liet een sterke indruk achter, wat een opluchting is aangezien we voorlopig het vaste duo moeten missen. Berghuis kon er vandaag zeker 4 maken, maar speelde weereens als de Robben van de eredivisie. Goede afsluiter voor de interlandperiode.

1 oktober 2017 om 17:03

Berghuis moet je eigenlijk niet in 1 adem willen noemen met een speler als Robben. Berghuis is een leuke speler voor de Eredivisie, maar zal verder nergens hoge ogen gaan gooien.

1 oktober 2017 om 18:46

Daarom is hij ook de Robben van de eredivisie.

Complimenten voor de voorhoede en Tapia en St. Juste. Met name het centrale duo maakte ik me vooraf zorgen over, maar ze hielden zich meer dan prima staande. Sterker, hun voetballend vermogen was een van de redenen dat we zo gevaarlijk waren in mijn ogen. Ook wel erg lekker om alle aankopen zo te zien spelen, St. Juste, Larsson, Boëtius, Berghuis, Haps, allemaal goed. Eens rustig achterover leunen voor Ajax tegen Heerenveen.

1 oktober 2017 om 14:29

Tapia kan geweldig vooruit voetballen en zijn agressie in de wedstrijd is vaker een kracht dan een ongeluk. Als hij zijn concentratie weet vast te houden dan zou dit weleens het nieuwe centrale duo kunnen worden.

1 oktober 2017 om 14:34

Ik denk niet dat Tapia Botteghin op de langere termijn achter zich kan houden. Ja, ik weet het dan spelen we met 2 rechtspoten (botteghin/st.juste) maar dat is toch het sterkste duo op termijn denk ik.

1 oktober 2017 om 14:53

Als Tapia zo speelt als vandaag zie ik niet in waarom dit niet het verdedigende duo blijft. De wendbaarheid en snelheid met daarbij het voetballende vermogen komt het spel van Feyenoord zoveel ten goede, ik zou niet weten waarom je terug zou vallen op de traagheid van zowel vd Heijden als Botteghin. Beide hebben het vorig seizoen fantastisch gedaan, vooral Botteghin was de eerste helft van vorig seizoen een muur maar zijn traagheid en draaicirkel zijn een enorm zwakte punt. Het is een verademing om dit verdedigend duo te zien spelen, stappen in, verdedigen uit naar de zijkanten en lopen niet constant terug. Als dit duo zich staande weet te houden de komende maanden zal Gio een lastige keuze moeten maken.

1 oktober 2017 om 14:55

Ik denk juist van wel. Hij is veel bewegelijker dan Botteghin en kan goed opbouwen. Positioneel en in de lucht is Bott nog beter, maar Tapia blijft veel potentie hebben. Ik hoop dat het goed valt voor Tapia want met St. Juste heb je dan een centraal duo wat ook nog eens prima kan voetballen.

1 oktober 2017 om 15:26

Ik ben het met Dani17 eens, niet vergeten dat Tapia en ST Juste pas 2 wedstrijden samen spelen. Botteghin kan je mooi als slot op de deur gebruiken wanneer het weer ouderwets billenknijpen wordt.

AZ rolde de rode loper ook wel aardig uit moet ik zeggen. Feyenoord speelde niet eens bijzonder sterk, maar AZ lijkt bijna zijn best te doen om niet om te schakelen en zoveel mogelijk ruimte weg te geven tussen middenveld en verdediging. Overigens ook niet zo vreemd met Vejinovic als meest controlerende man.

1 oktober 2017 om 15:26

Feyenoord weet gewoon perfect hoe je Vejinovic moet aanpakken. Vejinovic is een uitstekende voetballer wanneer hij de tijd krijgt, heel simpel op te lossen door gewoon strak te dekken op hem.

1 oktober 2017 om 15:30

Daar heb je sowieso geen kind aan. Vejinovic is geloof ik allergisch voor lopen, dus dat kort dekken is vrij gemakkelijk. Fysiek ook een iel mannetje, ook vandaag weer geblesseerd bij een situatie waar vrij weinig gebeurde. Die jongen kan leuk voetballen, maar dat is het ook wel.

1 oktober 2017 om 15:44

Inderdaad, gooi een type KEA op hem en weg is Vejinovic.

1 oktober 2017 om 17:01

@fr12jules

Ik vind het te gemakkelijk om het slechte spel van AZ te wijten aan de sterke punten van Feyenoord in dit geval. Als je als subtopper thuis verliest met 0-4 heb je gewoon slecht gespeeld. Bovendien is AZ meer dan Vejinovic die in mijn ogen te veel zwakke punten heeft.

Wat een verschil met NAC thuis, maar dat ligt natuurlijk ook erg aan de spelers die nu en toen aan de aftrap stonden. Vandaag veel meer voetbal in het elftal. Het centrale duo heeft het ook naar behoren gedaan. Zeker St Juste is niet minder en voetballend veel beter dan Botteghin.

1 oktober 2017 om 14:56

Je moet ook niet vergeten dat Feyenoord deze wedstrijd de ruimte kreeg om te voetballen. Tegen clubs als NAC thuis etc. speel je vooral tegen een muur die op de 16 staat en waarbij weinig ruimte is. Vraag me af of deze voorhoede dan net zo effectief is als vandaag maar vandaag was het genieten, kan niet anders zeggen.

1 oktober 2017 om 15:27

Ik denk het wel, aangezien zowel Larsson, Boetius en Berghuis meer voetballend vermogen hebben in hun kleine teen dan Kramer in zijn hele lichaam.

Mooie overwinning van Feyenoord maar het zat met name de eerste helft ook wel bepaald niet tegen met het buitenspel moment en die verschrikkelijk slechte keeper. Verder AZ ver onder de maat. El A. zeer goed gespeeld.

1 oktober 2017 om 17:07

Eerst vond ik t ook onterecht buitenspel, maar zag t moment net terug en t draait natuurlijk om Weghorst, niet van Overeem. Die staat een meter buitenspel en neemt vervolgens deel aan t spel, doordat van Overeem direct op hem aflegt. Goed gevlagd dus.

St. Juste begint zo langzamerhand toch op een geweldige aankoop te lijken, ik had mijn twijfels vooraf maar op de wedstrijd tegen Man City na speelt hij vol zelfvertrouwen. Veel intercepties en speelt naar de juiste kleur, speelt het liefst de bal vooruit maar neemt geen onnodige risico's.

1 oktober 2017 om 15:48

Hij is enorm scherp inderdaad. Voetbalt ook nog eens fantastisch naar voren en kan met zijn snelheid makkelijk hoge lijn spelen. Het zal me niet verbazen als hij zijn basisplek niet meer gaat weggeven.

Hele fijne en welkome overwinning voor Feyenoord.
Dat ze de nul hebben gehouden, zal ze ook heel goed doen. Zeker nu je nog een tijdje met Tapia & St-Juste het moet doen. Waarvan de laatste prima speelde trouwens.

Wout Weghorst niet gezien, ik hoop niet dat ooit iemand hem nog met Oranje in verband zal brengen. Weghorst en voetballen is als een hond met een mes en vork laten eten.

1 oktober 2017 om 15:29

Haha, ik heb gelachen om je metafoor!

Geflatteerde, maar uiteindelijk wel terechte overwinning voor Feyenoord. Zuur voor AZ dat de 1-0 onterecht werd afgekeurd. Dat had waarschijnlijk toch een andere wedstrijd opgeleverd.

1 oktober 2017 om 19:36

Leg eens uit ... geflatteerd ? Had 0-6/7 moeten zijn uiteraard.

AZ weet ook weer waar het staat.plaats 4 t/m 8.

Open huis van AZ, ga maar eens een sterke centrale verdediger (s) halen in de kerst3e goal was houdbaar,zeer teleurstellend.

Ik blijf het toch merkwaardig vinden dat AZ geen sterke selectie op de been weet te krijgen. De selectie bestaat uit een aantal goede spelers, maar ook uit best veel spelers van pure middelmaat. Als ze ooit verder willen kijken dan plaatsen 4-7, zullen ze echt eens stappen moeten maken.

Ze zijn dan net weer uit de financiele problemen, maar de club hoort genoeg geld te hebben om in ieder geval de pure middelmaat te vervangen voor subtop-waardige spelers. Met alle respect, maar van dit Feyenoord mag een subtopper thuis niet verliezen met 0-4. Dat is toch een flinke uitslag en dat mag niet gebeuren.

1 oktober 2017 om 19:51

Tja het is ook wel gewoon eredivisieniveau. Alle clubs zakken geregeld door de ondergrens.

2 oktober 2017 om 12:39

Als elke speler en trainer ook zo denkt, wordt het niveau natuurlijk nooit beter. Als trainer moet je de spelers dan gewoon duidelijk maken dat het onacceptabel is dat je als subtopper met 0-4 verliest op eigen bodem.

Ook moeten trainers eens duidelijk maken dat je geen goede speler bent als je als prof geen bal over 5 meter kunt spelen, niet weet hoe je het tempo omhoog kunt schroeven of niet weet dat je aan de binnenkant moet dekken.

Zeer zwak AZ, vooral Veijonvic viel volledig door de mand, kijk maar eens goed naar de eerste twee goals. Weer kansloos, net als vorig jaar 0-4. Voor AZ telt maar een wedstrijd, die tegen Ajax, triest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren