Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord stelt publiekslieveling ultimatum; Kazim-Richards wacht af’

Laatste update:

Feyenoord heeft John Guidetti een ultimatum gesteld. De club wil volgens het weekblad Voetbal International binnen twee weken weten of de aanvaller terugkeert in De Kuip. Afgelopen maandag werd al duidelijk dat Feyenoord de 22-jarige Zweed een eerste aanbieding heeft gedaan.

/

Het ultimatum heeft te maken met de toekomst van Colin Kazim-Richards, want Feyenoord moet voor 1 mei aan Bursaspor laten weten of ze de koopoptie in het contract van de Engelse Turk gaan lichten. Als Guidetti voor die termijn niet laat weten of hij terug wil naar Feyenoord, geven de Rotterdammers Kazim een vast contract.

Guidetti speelde in het seizoen 2011/12 al op huurbasis voor Feyenoord en groeide met 20 doelpunten uit 23 competitiewedstrijden uit tot een publiekslieveling. Guidetti keerde vervolgens terug naar Manchester City, maar kwam door een virusinfectie en blessureleed lang niet in actie. Vorig seizoen maakte hij zijn rentree en speelde hij op huurbasis voor Stoke City. Dit voetbaljaar wordt Guidetti verhuurd aan Celtic, waar hij geen vaste basisplaats heeft.

Aan wie geef jij de voorkeur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beide spelers zijn niet goed genoeg voor het niveau wat feyenoord behoort na te streven. Gaan er straks 3 spitsen rondlopen bij feyenoord? Kuyt, kazim en guidetti? Wanbeleid ten top.

15 april 2015 om 19:08

Ben het gedeeltelijk met je eens. Guidetti heeft niks maar dan ook niks gepresteerd buiten Feyenoord en Kazim is een slechte spits en totaal het niveau van Feyenoord niet waardig. Wat betreft de breedte van je selectie zie ik geen problemen. 3 spitsen is druk, maar als je eventueel overschakelt op een 2 spitsen systeem dan heb je er wel een stuk of 5 nodig. Die hebben ze dan ook wel.

Kazim is gewoon een slechte voetballer en met guidetti neem je een risico. Zeg maar wat beter is, ik weet het niet.

15 april 2015 om 19:12

@ignition
Ik zie graag Dzeko en Cavani komen maar ik denk dat we in onze handen mogen knijpen als van Geel Guidetti weet binnen te halen, voor eredivisie begrippen gewoon een absolute topper.

15 april 2015 om 19:13

Als ze Guidetti nemen is het weer een gok. Dat heeft eerder bij Guidetti en ook bij Pellè goed uitgepakt, maar dat is absoluut geen garantie dat het weer goed uitpakt. Guidetti heeft zoals je zegt niets gepresteerd de afgelopen jaren en ik vind het bijna onverantwoord van Feyenoord om hem te halen.

Kazim kan, zoals je zegt, niet goed voetballen. Ik kan me ook niet voorstellen dat een club als Feyenoord tevreden kan zijn met de prestaties van Kazim.

Als Feyenoord van gokken houdt, nemen ze Guidetti, als ze een middelmatige spits willen nemen ze Kazim, maar ik zou gaan kijken naar andere opties.

15 april 2015 om 19:33

Ik denk dat Van Geel best wat tips kan gebruiken hoor die zit in zo'n makkelijke ppositie. Gewoon even een spits halen die het liefst transfervrij is max 1 mln per jaar wilt verdienen, graag in NL komt spelen en er 30 per jaar maakt.

Ik verwacht dat dergelijke spelers voor het oprapen liggen.

15 april 2015 om 22:10

Guidetti wordt een topspits en Kazim kan heel belangrijk zijn als stormram en kan ook op het middenveld spelen.

15 april 2015 om 19:10

Daarom krijgt hij juist dat ultimatum, zodat ze niet drie spitsen hebben straks.

15 april 2015 om 19:46

Niet goed genoeg voor het niveau dat Feyenoord behoort na te streven? Wat is dat voor onzin. Guidetti heeft bewezen in Nederland goed te kunnen presteren. Kazim Richards heeft bewezen, dat hij bij dit Feyenoord van toegevoegde waarde is. Hij scoort geen dertig doelpunten, maar is hoe dan ook belangrijk in zo een jong elftal. Kuyt is sowieso van toegevoegde waarde. Ze zijn allemaal Feyenoord waardig. Als het middenveld van Feyenoord ook nog eens gaat scoren dan kan het wat worden. Deze drie zijn goed voor Feyenoord. De selectie bijelkaar houden, behalve Clasie (mooie transfersom) , dan zullen ze stappen zetten.

15 april 2015 om 20:18

Feyenoordwaardig wellicht wel, maar topclubwaardig? Mwoah, daar heb ik mijn twijfels over. Kuijt en Guidetti zijn beter dan een Kazim, maar ik denk niet dat ze Feyenoord aan prijzen gaan helpen. Ik ben benieuwd hoe Feyenoord er volgend jaar uitziet, maar ik denk niet eens dat ze zo gek veel beter gaan presteren. Alleen de spitspositie verbeteren zorgt er niet voor dat je ineens kampioen wordt. Als Clasie en El Ahmadi vertrekken kun je weer helemaal opnieuw beginnen.

15 april 2015 om 20:31

Eerst zorgen dat je kan meestrijden om het kampioenschap. Daarna zorgen dat je structureel meedoet en daarna de topclubstatus heroveren en vasthouden en uitbouwen. Zou goed zijn voor de nationale competitie en uiteindelijk zullen we, als Nederland zijnde, weer mee kunnen doen in Europa.

Het niet mee kunnen komen in Europa heeft niet alleen met geld te maken, maar juist door gebrek aan strijd in de nationale competitie.

Feyenoord samen met Ajax en PSV elk jaar tot het einde strijden om het kampioenschap en incidenteel erg moeilijk hebben met Twente, Vitesse en Az... dan gaan we weer mee tellen.

Ja de Theorie is simpel... en ja ik weet het, beste stuurlui enz..

15 april 2015 om 22:13

dd28: Feyenoord is een topclub dus je loopt weer lekker te stoken zoals gewoonlijk. En ze zijn allebei zeker topclubwaardig.
Guidetti in de spits en Kazim als pinchhitter of op het middenveld.

.

16 april 2015 om 12:14

Dd28
uit de statistieken blijkt dat Feyenoord zich de meeste kansen heeft gecreeerd dit seizoen. Zelfs meer als Psv. MAW tot aan de kansen heeft Feyenoord het beste voetbal laten zien. Feyenoord was ook in alle toppers de boven liggende partij. Alleen is Feyenoord zwak in de afronding. Dus als Feyenoord nu een paar spelers haalt die dat op ere divisie niveau al bewezen hebben en dat ook nog transfervrij doen dan denk ik dat we er op voorruit gaan, zoals het er nu uit ziet.
En het verhaal als als als die of die weggaan met nog maar eens blijken.

15 april 2015 om 22:09

Ze zijn allebei goed genoeg en met Kuijt, Guidetti en Kazim heb je een topaanval.
Overigens lijkt het er nu op dat van Geel ze niet allebei wil halen maar we zullen afwachten.

Ik interpreteer de tekst als dat wanneer Guidetti komt ze van Kazim afscheid nemen. Dus ...

15 april 2015 om 20:23

Feyenoord moet gewoon zeggen: we horen binnen een week van jou en anders lekker Richards halen. Speelt gewoon goed en staat ook z'n mannetje in de Europa League.

Ik ben niet zo overtuigd van Kazim, snap ook niet wat Feyenoord in hem ziet, op het feit na dat hij transfervrij is en dus niks kost. Maar zoveel heeft hij nou ook weer niet laten zien, ik zou op zoek gaan naar iemand anders, bijvoorbeeld Guidetti.
Necid is ook transfervrij, en blijft waarschijnlik niet bij PEC en zou dus ook een optie kunnen zijn, al heeft hij nog niet echt meer laten zien van wat hij voor de winterstop was.

15 april 2015 om 19:38

Vind Kazim een prima voetballer hoor. is een prima aanspeelpunt.
Zonder Kazim speelt Feyenoord stukken minder.

De spits is ook het probleem niet bij Feyenoord maar de middenvelders die niet scoren.volgens mij heeft Wijnaldum in zijn eentje meer gescoord dan Clasie, Ahmadie, Immers en Toornstra samen.

15 april 2015 om 22:15

Kazim kan ook op het middenveld en ik denk dat hij dan zelfs meer scoort dan nu hij in de spits staat. Toornstra heeft scorend vermogen en vanuit de jeugd heb je Schuurman met heel veel scorend vermogen en ook Sleegers heeft scorend vermogen.
Dus ik zie geen problemen volgend jaar.

Kazim is een overschatte spits, maakt moeilijke goals. Niemand van Feyenoord kan op hem rekenen als die de kans krijgt. Daarom heb je een killer nodig. Zowat Michel Kramer en Poepon kunnen ook 12 goals maken zoals Kazim. Heeft genoeg kansen gekregen en als ze een echte spits hadden, had diegene wel 20+ goals. Feyenoord creëert super veel kansen, en als je zo'n ploeg hebt moet je een afmaker hebben. Guidetti is in ieder geval verbetering.

Ik denk dat feyenoord sterker voor de dag komt met guidetti dan met kazim. Het is voor feyenoord dus te hopen dat hij voor feyenoord kiest.

Gelukkig ben ik geen trainer van Feyenoord volgend jaar. Dit is een uiterst lastige keuze voor een (beginnend) trainer om te besluiten wat te gaan doen met betrekking tot de spitspositie. Iemand die toevallig al weet of Kuyt voor deze positie gehaald is/wordt? Of dat Kuyt op de rechterkant gaat spelen?

On: Ik, maar dat is echter een subjectieve en persoonlijke mening, vind dat Feyenoord het gewoon miet gaan proberen met Kuyt en Kazim-Richards. Laat Guidetti maar zitten, aangezien je met deze jongen totaal geen garanties hebt. Kuyt en Kazim zijn twee "pitbulls" die bijna een hele wedstrijd oorlog maken. Echter het belangrijkste: zij maken de jonge spelers beter (hoofdzakelijk Kuyt) en brengen de jonge jongens misschien wel een stukje mentaliteit bij.

Conclusie: Guidetti is niet nodig naar mijn idee. Echter snap ik de Feyenoord fans heel goed dat als die transfervrij is (misschien iemand die dit zeker weet?) het een toegevoegde waarde zou kunnen zijn, want het blijft wel een goaltjesdief.

15 april 2015 om 19:23

Ze zullen waarschijnlijk Kuyt op meerdere posities laten spelen, het is een extra plus punt waar ze gebruik van moeten maken. Kuyt op rechtsback beter dan Wilkshire en Boula hoor haha.

15 april 2015 om 21:44

@bob@ajax

Ja kuyt komt en guidetti is transfervrij

On: guidetti is een echte goaltjesdief en dat is wat feyenoord zo hard nodig heeft dus denk dat het een slime zet zou zijn om guidetti te halen

"]als Guidetti voor die termijn niet laat weten of hij terug wil naar Feyenoord, geven de Rotterdammers Kazim een vast contract."

Lijkt me een sterk verhaal dat Kazim een vast contract zou krijgen. Typo?

Guidetti presteert niks in Schotland. 22 wedstrijden 8 goals. Dat is niet erg goed. En Kazim is niet slecht maar ik denk dat Feyenoord beter een goeie spits kan gaan halen die ook scoort. Misschien Michiel Kramer of Mark Uth? Ook al scoort Uth laatste tijd niet zoveel meer.

15 april 2015 om 19:41

Kramer die je de gehele wedstrijd niet ziet dan?
Dat is echt geen Feyenoord spits hoor. Heb ik veel liever Kazim.

Ai, dus het is klaarblijkelijk OF Guidetti OF Kazim. Zonde.

Out:
Boulahrouz (+/- 750.000)
Mathijsen (+/- 1.000.000)
Achahbar (+/- 500.000)
Tonny Vilhena (+/- 500.000)
te Vrede (+/- 500.000)
Başacıkoğlu verhuur (+/- 500.000)

In:
Kuyt (+/- 1.000.000)
Guidetti (+/- 1.000.000)
Kalou (+/- 1.000.000)
Kazim (+/- 750.000)

Rest opvangen met jeugd.

15 april 2015 om 21:14

Hah, dat is precies zoals ik het voor ogen heb maar dan met cijfertjers erbij. Bedankt!

Helaas wordt dan ook wel direct duidelijk dat ik iets te optimistisch was. Zo rigoreus zullen ze bij Feyenoord wel niet aandurven. Achabar is nog lang niet vertrokken en verhuren van Basacikoglu zal nog wel te vroeg zijn. Ik betwijfel ook of ze Vilenha 'durven' te verkopen en Te Vrede moet je ook maar weer iemand voor vinden. Kuyt zie ik vooral als rechtsbuiten dus ik zou wel sowieso Guidetti en Kazim (transfervrij) binnenhalen. Ik hoop ook echt dat Kalou terug komt, maar ik vraag me af of die niet iets moet kosten? Die staat volgens mij nog 1 of 2 jaar onder contract.

15 april 2015 om 21:47

Ik denk niet dat feyenoord achabar laat gaan ik denk dat ze guidetti kopen en dan als eerste spits anass 2e spits en dan kuyt op rechts, kazim laten gaan en vergeet kalou hij is te duur

15 april 2015 om 22:17

Feyenoord wil Achahbar graag houden maar het hangt nu van hem af want zijn contract loopt af en hij weet nog niet of hij bij wil tekenen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren