Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord pakt ondanks misstappen toch Europees ticket in Zwolle’

Laatste update:

Feyenoord had zich al geruime tijd kunnen verzekeren van de derde plaats in de Eredivisie, die voor komend seizoen recht geeft op deelname aan de voorronde van de Europa League. De ploeg van trainer Fred Rutten wist in de laatste vier wedstrijden echter slechts twee punten te pakken.

/

Zodoende voelen de Rotterdammers tijdens de laatste spelronde nog de hete adem van twee achtervolgers in de nek: AZ heeft evenveel punten als Feyenoord, maar staat met een veel minder doelsaldo vierde, terwijl Vitesse op de vijfde plaats twee punten minder heeft. Feyenoord krijgt bovendien een lastig uitduel met PEC Zwolle voor de kiezen, maar toch denken de bezoekers van Voetbalzone dat Rutten en zijn team het gaan redden.

De afgelopen dagen kon er op de frontpage gestemd worden op de poll Welke ploeg eindigt als derde in de Eredivisie? en bijna de helft van de stemmen ging naar de Rotterdammers: 47 procent van de bijna 10.000 deelnemers is ervan overtuigd dat Feyenoord derde blijft. Eén op de drie stemmers (35 procent) verwacht dat AZ na de uitwedstrijd bij het als vijftiende geklasseerde Excelsior op de derde plaats staat. Achttien procent ten slotte gokt op Vitesse, dat bezoek krijgt van de huidige nummer twaalf FC Utrecht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
17 mei 2015 om 00:09

Je vergeet vitesse, az heeft geen goede herinneringen aan excelsior. Moet nog steeds denken aan die supporter die de kampioens tatoeage op zijn been liet zetten.

17 mei 2015 om 00:18

Excelsior kan niet zoveel doen vanwege fair-play klassement. Verwacht daarom dat AZ makkelijk wint.

17 mei 2015 om 13:27

Haha ik ook altijd, maar ik heb uit Az kringen begrepen. Dat die kerel die tattoo enigzins heeft laten aanpassen.

17 mei 2015 om 02:02

Klopt ook geen bal van het hele artikel want 47 procent is een minderheid. 53 procent denkt dus dat Feyenoord het niet gaat redden.

17 mei 2015 om 02:40

Alleen is die 53% procent verdeeld over 2 ploegen, en daarom is die 47% dus een meerderheid qua stemmen.

17 mei 2015 om 04:16

Qure als je de meerderheid op jouw manier bekijkt dan zou de economische crisis over 10 jaar nog niet voorbij zijn. Altijd maar die bekendheid

17 mei 2015 om 04:17

Altijd maar die negativiteit bedoel ik . Het gaat alleen maar goed de laatste paar jaar.

17 mei 2015 om 11:40

Ik weet niet goed of je het nou over de crisis hebt of over Feyenoord. In beide gevallen ben ik het niet met je eens. Het gaat totaal niet goed de laatste paar jaar. Maar omdat de verwachtingen zo omlaag zijn geschroefd vindt men het opeens goed gaan. Lekker makkelijk

17 mei 2015 om 12:51

@tomasderksen

Dat weet ik, maar dit zinnetje:

maar toch denken de bezoekers van Voetbalzone dat Rutten en zijn team het gaan redden.

klopt dan niet. Van de drie ploegen geven de bezoekers Feyenoord de meeste kans, maar een meerderheid denkt niet dat Feyenoord het gaat redden (namelijk 53% in totaal).

En kan Rutten eindelijk aan zijn job als technisch directeur van Twente beginnen

17 mei 2015 om 00:28

Jah daar aast die al de hele tijd op. Maar hij weet dat er geen mogelijk heden zijn bij twente. En fred en geen mogelijk heden zijn geen 2 handen op 1 buik kijk ma bij feyenoord.

ja zoiets dacht ik ook, maar ze hebben grote vertrouwen al hoorde ik een aantal spelers al morren dat ze nog aan de bak moeten en wel vier extra wedstrijden als ze geluk hebben.

Heel naar word ik hiervan. Misplaatste en misleidende titel! Hebben ze bij voetbalzone wel vaker een handje van! Eerst was alles informatief en entertainment en nu gaat de kwaliteit van de stukken achteruit en gaat alles voor de kliks en sponsoren!

17 mei 2015 om 00:28

AZ wint 'gewoon' van Excelsior. Vitesse dus gezien. Feyenoord moet het dus zelf doen. Geluk voor Feyenoord dat de kaarten meetellen voor de playoffs. Zwolle heeft er z.w.z. belang bij om niet tot het uiterste te gaan met oog op de play offs. Feyenoord dus.

17 mei 2015 om 08:58

Onderbouw je mening. Hoezo misplaatste en misleidende titel?

Ik zie Feyenoord in deze vorm wel verliezen bij PEC. Het word in ieder geval een spannende dag voor de Feyenoorders.

PEC gaat dit gewoon winnen, is al 2 jaar ongeslagen in huis tegen feyenoord, en zie hier niets in veranderen,

17 mei 2015 om 01:50

Normaal wel, maar nu spelen andere belangen. Maar misschien is de wens de vader van de gedachte.

Nijhuis fluit Feijenoord die vindt het leuk om de wedstrijd spannend te houden. Dus zo zeker is het nog niet.

Ben benieuwd vandaag of het gaat gebeuren, wordt een strijd voor ze. Zwolle geeft zich niet zo maar gewonnen.

Weet niet welke 47% overtuigd is dat Feyenoord 3de wordt spelen niet best laatste tijd en daarbij heeft Zwolle niet heel veel verloren thuis dit seizoen.
Ik zie AZ eerder 3de worden.
Zeker aangezien Excelsior van de week aangaf dat ze geen kaarten willen pakken met oog op het fair play klassement.

17 mei 2015 om 11:43

Vergelijk het aantal Feyenoord-fans op VZ eens met die van AZ en Vitesse en je hebt de verklaring voor die percentages al gevonden.

Feyenoord gaat gewoon de 3e plek behouden, geen zorgen de mannen zullen er wel staan nu het echt moet !

Ze hebben het toch weer niet gered bij Feijenoord om het einde van het seizoen zonder gemorrel en gemekker te halen. Eigenlijk gun ik het Fred Rutten wel, die 3e plaats, maar Feijenoord na afgelopen week zeker niet ... Altijd veel sympathie voor deze club, maar altijd gezeur, ieder seizoen weer.
Er deugt natuurlijk niets meer aan de trainer, maar met zo'n stelletje matige voetballers, met name in de voorhoede, mogen ze blij zijn dat ze derde worden. En nu maar denken dat je met Kuyt volgend seizoen mee kunt doen voor het kampioenschap. Supporters, kijk nog even goed na de achterstand op PSV en Ajax. Dat gaat dus de eerste 10 jaar niet meer gebeuren, voorspel ik.
Vandaag toch maar even in het stadion kijken. Hoop dat PEC zijn sportieve plicht doet, ook al staat er niets meer op het spel. Ik denk dat Jans de fout maakt en te eigenwijs is, om Hahn buiten de basis te laten. Dat kon dan voor Feijenoord wel eens de beslissende zet zijn, maar voor Pec, Jans en Hahn zorgen voor een behoorlijke imago-schade. Niet opstellen dus....
Als PEC wint zal ik net als de Feijenoorders in 2003-2004 (degradatie PEC naar 1ste divisie) in de laatste thuiswedstrijd in Rotterdam, de supporters met ruimhartig dubbelhandig gezwaai uitleiden. Dat zit me nog steeds dwars en hoop op sportieve revanche. Ik voel het.... het wordt mijn dag..... en zullen we Feijenoord in de komende 2 weken de nekslag geven in de nacompetitie. Het kan zo maar gebeuren....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren