Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Feyenoord onderhandelt met negentienjarig talent dat direct kan tekenen’

Laatste update:

Feyenoord hoopt Wassim Essanoussi snel aan zich te binden, weet het Algemeen Dagblad. De aanvallende middenvelder annex buitenspeler moet zich op korte termijn voegen bij Feyenoord Onder 21, waar hij de afgelopen dagen succesvol stage liep. Essanoussi, die begin deze maand transfervrij vertrok bij Helmond Sport, hoopt in Rotterdam-Zuid zijn carrière nieuw leven in te blazen nadat een echte doorbraak bij VVV-Venlo en Helmond uitbleef.

Essanoussi stond met name te boek als groot talent in de jeugdopleiding van VVV. Hans de Koning liet de linkspoot tijdens de historische nederlaag tegen Ajax (0-13) in 2020 op piepjonge leeftijd (16 jaar, 11 maanden en 26 dagen) debuteren in de Eredivisie. In totaal kwam Essanoussi tot 26 officiële duels voor de Limburgers, waarin hij eenmaal wist te scoren en twee keer als aangever fungeerde. Vorige zomer maakte de jeugdinternational van Marokko een transfer naar Helmond Sport, de club uit zijn geboortestad.

In Stadion De Braak moest Essanoussi het voornamelijk doen met korte invalbeurten. De technisch vaardige Helmonder kwam slechts 647 minuten in actie, verdeeld over negentien optredens. Daarin wist hij geen doelpunten of assists te noteren. Het Algemeen Dagblad lijkt sceptisch en spreekt van een ‘spectaculaire move’ voor Essanoussi, daar hij van een ontbonden contract bij Helmond naar een verbintenis bij de regerend landskampioen gaat.

Zowel Feyenoord als Essanoussi wil de deal snel afronden. Wel zijn beide partijen nog in onderhandeling over de lengte van het profcontract. Het is de bedoeling dat Essanoussi zich snel voegt bij de selectie van trainer Melvin Boel, die op zoek was naar jongens met ervaring op een hoger niveau. Zo strikte Feyenoord Onder 21 deze zomer eerder al Timo Zaal en Joep van der Sluijs. Eerstgenoemde heeft drie officiële duels namens sc Heerenveen achter zijn naam staan, terwijl Van der Sluijs ervaring heeft in de Keuken Kampioen Divisie met NEC en TOP Oss. Feyenoord Onder 21 wist de eerste wedstrijd van het seizoen tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag met 3-0 te winnen.

Is dit een vreemde transfer van Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niks spectaculairs aan hoor; hij gaat drie niveaus onder waar hij al eens heeft gespeeld spelen. Voor het bewerkstelligen van promotie wel een heel bruikbare speler natuurlijk (obv zijn ervaring; ik ken hem verder niet als speler maar je mag toch aannemen dat je met Eredivisie-ervaring een bijdrage kan leveren aan promotie naar de KKD).

13 september 2023 om 21:02

speelt jong feyenoord in de 2de divisie dan?

Wel goed om te zien dat de O21 ook nog aandacht krijgt en niet alles wat een bal over 10m kan passen richting Dordt wordt getrapt. Je zult uiteindelijk je Jong elftal in de KKD willen hebben als Feyenoord zijnde.

Als je dan een speler met KKD ervaring kan binnen hengelen is dat natuurlijk een no-brainer.

Gewoon een versterking voor het O21 team om die eerste stap naar een Jong Feyenoord in de KKD eens te zetten. Deze jongen gaat natuurlijk nooit in het 1e spelen dus prima transfer voor Feyenoord.

Moest ik toch weer even klikken uit nieuwsgierigheid. Debuteren bij die 0-13 kan in ieder geval op je CV, als bewijs van met tegenslagen om kunnen gaan of iets in die trant.

Gaat Jong Feyenoord ooit nog de KKD in?

13 september 2023 om 20:27

Dat is wel de bedoeling, vandaar dat Feyenoord nu investeert in spelers met wat ervaring in het volwassenen-voetbal.

Hij kan direct tekenen! Geweldig! En ook kleuren binnen de lijntjes?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren