Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord moet definitief buigen: Manchester City gaat toptalent strikken

Laatste update:

Máximo Perrone gaat op korte termijn tekenen bij Manchester City, zo melden Argentijnse media en transfermarktspecialist Fabrizio Romano. De Engelse grootmacht gaat gebruik maken van de transferclausule die in het contract van de negentienjarige middenvelder staat, waardoor het zo’n 7,5 miljoen euro zal overmaken aan Vélez Sarsfield. De naam van Perrone viel afgelopen zomer nog als opvolger van Fredrik Aursnes bij Feyenoord, maar tot een transfer kwam het niet.

In Argentinië staat Perrone te boek als een groot talent. De linksbenige jeugdinternational speelde tot dusver 33 officiële wedstrijden voor Vélez Sarsfield, waarin hij goed was voor drie doelpunten en twee assists. Transfermarkt.com schat de waarde van Perrone in op zo’n 8,5 miljoen euro, maar the Citizens zullen door een clausule in zijn contract dus minder betalen. De verwachting is dat het toptalent spoedig zal tekenen in het Etihad Stadium.

Daarmee kan Feyenoord dus definitief een streep zetten door een naam op het wensenlijstje. De Rotterdammers hopen zich deze winter nog altijd te versterken met een rechtsbenige centrale verdediger en een nummer 6. Perrone had in aanmerking kunnen komen voor die laatste rol, maar bleek uiteindelijk onhaalbaar. Deze zomer slaagde Feyenoord er wel in om Argentijn Ezequiel Bullaude te strikken. Hij maakte tot dusver pas 35 officiële speelminuten voor de club, verdeeld over vier optredens. Daarin gaf hij wel een assist in het Europa League-duel met Sturm Graz (6-0 winst).

Naast Perrone passeerden de namen van Ramiz Zerrouki (FC Twente), Sivert Mannsverk (Molde FK), Ladislav Krejci (Sparta Praag) en Nicolas Raskin (Standard Luik) in de voorbije maanden de revue in De Kuip. Krejci was tijdens de stadsderby tussen Feyenoord en Excelsior (5-1) halverwege november nog aanwezig in Rotterdam-Zuid, zo meldde 1908.nl. Vanwege een spierblessure miste hij echter veel duels bij Sparta Praag dit seizoen. De zoektocht van Feyenoord zal dus verdergaan, zeker nu middenvelder Quinten Timber maanden uit de roulatie is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met dit transfergeweld kan Feyenoord toch ook niet mee? Het is leuk om genoemd te worden, dat je de grotere talenten snel in het vizier hebt. Maar komt een City, Chelsea of een andere topclub met ongelimiteerd geld ben je klaar.

30 december 2022 om 09:03

Dit soort spelers zijn inderdaad hoog gegrepen. Toch goed dat Feyenoord ze in ieder geval in het vizier heeft. Mochten de topclubs een keer liggen te slapen, dan kan je vast wel een keer een pareltje tussenuit pikken.

30 december 2022 om 09:12

Hoe pijnlijk dan ook als Feyenoord-supporter, maar ik denk als Ajax deze speler op de korrel had dat er een veel grotere slagingskans was voor Ajax dan het nu was voor Feyenoord. Als Feyenoord echt pareltjes wilt halen uit Zuid-Amerika moeten ze meer aan naamsbekendheid doen daar. Daar zijn ze hard mee bezig maar er is nog te weinig doorstroom naar de Europese top zodat spelers toch iets voelen om naar Feyenoord te gaan. Want met alle respect, zijn we toch naast PSV 1 van de 2 grote clubs die achter Ajax aanlopen op transfergebied en bekendheid. Ik zou zeggen, houd deze jongen in het portfolio en wellicht na een jaartje nog eens kijken hoe het met hem gaat in Manchester. Vaak vallen ze alsnog er buiten.

30 december 2022 om 10:07

Ik denk dat de naam Feyenoord en van Daele de argentijnen nog steeds doen sidderen. Het lied Los vasos de van Daele stond dit jaar 13 in de top 2000 in argenintie.

30 december 2022 om 10:03

Voor nu kan feyenoord nog niet mee in dit geweld. Maar op lange termijn wellicht wel als zon transfer een keer lukt en ze die speler uiteindelijk voor veel geld verkopen. Maar voordat zoiets gebeurd gaan daar jaren overheen. Je hebt als een club als feyenoord gewoon een keer een gelukkie nodig.

2 januari 2023 om 09:35

Al zou Villareal zich melden zou Feyenoord klaar zijn, die hebben helemaal geen 7.5mio.

Je kunt je zo vaak afvragen in hoeverre talenten er goed aan doen om op jonge leeftijd naar grote clubs te gaan. Hoe groot is de kans dat je daar doorbreekt. Van de andere kant is de kans dat een grote club beter betaald ook groot en is de verleiding om de stap te maken dan ook behoorlijk aanwezig.

30 december 2022 om 08:55

Je daalt de voetballadder altijd makkelijker af dan dat je stijgt. Ik zou dus altijd voor de topclub kiezen.Blessures, toch minder potentie dan toegedicht etc.

30 december 2022 om 08:56

En zekerheid dat je bij een kleine club doorbreekt en vanuit daar verder gaat groeien heb je ook nooit. Ben je goed genoeg dan kom je er sowieso wel. Zo'n kik Pierie dacht ook even aan 'carrièreplannig' te doen. Zelfde geldt voor Klaassen en nog genoeg andere spelers. Uiteindelijk bepaalt kwaliteit wat je eindstation is.

30 december 2022 om 09:50

Het is niet alleen kwaliteit, maar ook kansen krijgen en daar gebruik van maken.

Weet niet of het een strijd was alleen tussen City en Feyenoord, maar het is helaas de huidige tijd van het voetbal. Een City dat dit soort gasten hoogstwaarschijnlijk koopt om direct te verhuren. Die kopen 4 spelers van zulke bedragen en hoopt dat er eentje doorbreekt. Zelf als er een max aan verhuurde spelers komt omzeilen ze dat makkelijk om zo’n speler bij een satelliet club onder te brengen.

30 december 2022 om 11:19

Benfica wou deze speler als fernandez vertrekt. En ja voetbal is hard veranderd. Vroeger ging het simpeler.

Je kan hem ook proberen te huren dan, bij een City gaat ie sws niet meteen spelen

Als het al serieus was, dan moet Feyenoord uiteraard al snel afhaken als andere clubs uit grotere competities geïnteresseerd zijn. Zelfs als het geen Manchester City is maar een modale club uit een grote competitie. Dat is ons lot als klein landje met een kleine competitie met af en toe Europese uitschieters. Enkel Ajax kan financieel weleens wedijveren met clubs aangezien ze een Europees een betere naam hebben in de wereld als het gaat om opstap naar grotere competities en ze ook nog eens vaker Europees succes boeken en met succes bedoel ik dat ze vaker wat verder komen/kwamen in de CL. Heb niet het idee dat in bijv Zuid Amerikaanse landen wordt gekeken naar clubs uit Nederland die in Europa of Conference league uitkomen. Dat is het allemaal net niet.

30 december 2022 om 10:09

Deze naam kwam voorbij. Ik denk dat Feyenoord zich al snel kansloos voelde. Tis wel interessant om te zien in welke vijver we vissen. 1908 dropt de namen als ze of waarschijnlijk naar Feyenoord gaan of als ze zoals deze jongen eigenlijk niet te halen zijn. Hij zal nooit wat te vroeg uit lekken.

30 december 2022 om 12:57

Ik heb geen zicht op het proces bij Feyenoord, hoe lang iemand gevolgd wordt, hoe serieus het is en wie kijkt wat de kans is dat zo'n jongen komt. Als hij een bepaald niveau aantikt kun je er wel vanuit gaan dat er meer kapers op de kust zijn. Lijkt me dat 1908 ook niet geinformeerd wordt over deze "kansberekening" maar via via namen door krijgt en deze plaatst. Is verder niet verkeerd maar het het schept bij fans wellicht bepaalde verwachtingen en daarna teleurstellingen. Anderzijds, niet geschoten......

Zo erg is die blessure van Timber niet, het is vooral matig dat Timber Kocku en Szymanski moeten spelen vanwege hun status, maar dan is er geen balans op het middenveld. Juist met Wieffer heb je een veel gebalanceerder middenveld.
Alleen achterin is de spoeling dun en Feyenoord kan beter een degelijke rechtsbenige cv huren voor een half jaar. Goedkoopste en makkelijkste oplossing. Deze aankoop heeft Feyenoord ook niet nodig. Kunnen beter geld op zak houden voor Szymanski.

Je gaat nu toch al gauw aan Nicolas Raskin denken. Die is bijna transfervrij, dus voor een redelijk laag bedrag op te pikken. Ik heb hem zelf nooit zien spelen, maar van horen zeggen schijnt het wel een interessante speler te zijn.

Och als City hem koopt dan kunnen ze hem toch niet opstellen. Verhuur (aan feyenoord?) is dan nog mogelijk. Vitesse, Psv en?? huren ook

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren