Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord mist mogelijk belangrijk tweetal: ‘Gaat nog niet heel goed’

Laatste update:

Feyenoord treedt zondag gehavend aan in de topper tegen PSV. Robin van Persie is niet fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen, terwijl achter de naam van Eric Botteghin een groot vraagteken staat. De Braziliaanse verdediger raakte deze week geblesseerde op de training en trainer Giovanni van Bronckhorst laat vrijdag op de persconferentie weten dat er twijfels zijn over de inzetbaarheid van de mandekker. “Eric is een twijfelgeval voor zondag”, aldus de trainer.

Van Persie ontbrak de afgelopen weken door een blessure en Feyenoord hoopte hem klaar te stomen voor het duel van zondag. Deze week hervatte de aanvoerder de training, maar desondanks lijkt hij niet klaar voor een basisplaats. “Robin is wel fitter. Ik hoop dat hij zondag deel kan uitmaken van de groep. Ik verwacht wel dat hij erbij is, maar we bepalen het morgen. De laatste weken heeft hij niet veel kunnen doen”, aldus Van Bronckhorst vrijdag. Botteghin moet het duel mogelijk aan zich voorbij laten gaan. “Met hem gaat het nog niet heel goed.”

Met een wedstrijd minder gespeeld heeft Feyenoord een achterstand van dertien punten op de ongeslagen koploper. Van Bronckhorst hoopt zondag met zijn ploeg voor het eerste puntverlies van PSV te zorgen. "Zondag kunnen we inlopen op ze. Daarmee zeg ik niet dat we dan terug zijn in de titelrace, daar is meer voor nodig”, aldus de trainer, die het geen stunt zou noemen als Feyenoord wint van PSV. “Nee dat is het niet. Dat is het als het onmogelijk is en zo zie ik het niet. Zoals RKC uit bij PSV. Al zullen wel meer mensen denken dat PSV wint dan dat Feyenoord wint.”

Van Bommel spreekt afschuw uit: ‘Dat vond ik toen al zwaar onterecht’

PSV-trainer Mark van Bommel kijkt uit naar het duel met Feyenoord.Lees artikel

Volgens Van Bronckhorst is de wedstrijd van zondag bepalend voor Feyenoord aangaande een eventueel kampioenschap. “De ambitie van mij en mijn team is om kampioen te worden en prijzen te pakken. Dat hebben we de laatste jaren gedaan. Maar zondag zal bepalend zijn of we nog mee kunnen doen. We zitten ook nog in het bekertoernooi. Het is nog te vroeg om te spreken van een mislukt seizoen”, besluit de Feyenoord-trainer.

Wat verwacht jij van Feyenoord - PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat v Persie er niet is. Ik zou st. Juste op de plek van botteghin zetten. Hij is een centrale verdediger en geen back.

Botteghin is een gemis qua lengte tegen Luuk. En een half fitte Persie tegen een ploeg in grote vorm zou ik ook niet laten starten. Wellicht Tapia erbij in het centrum.

"volgens Van Bronckhorst is de wedstrijd van zondag bepalend voor Feyenoord aangaande een eventueel kampioenschap." Probeer je gewoon lekker te focussen op iedere komende wedstrijd en gebruik het woord kampioenschap even niet. Niet nodig onnodige verwachtingen te scheppen bij de achterban en je staat nu al 13 punten en 31 doelpunten achter. Laat het even voor wat het is.

30 november 2018 om 14:49

7 punten als Feyenoord van PSV en VVV wint. Er zijn gekkere dingen gebeurt in het voetbal.

30 november 2018 om 14:55

Leganes staat ook 13P van de nummer 1. Die kunnen ook nog kampioen worden?

30 november 2018 om 14:59

7 punten op een ploeg die er tot dat moment pas 3 heeft ingeleverd noem ik redelijk kansloos. Dan moet je zelf alles gaan winnen wil je nog in de buurt kunnen komen. Dat zie ik niet gebeuren, dus dat wat betreft ben je zelfs met winst redelijk kansloos voor de titel.

30 november 2018 om 15:16

@richard
Ik doel meer op het feit dat het kampioenschap in deze fase van het seizoen niet relevant is en zeker niet als je op het moment niet in de buurt staat. En 1 wedstrijd bepaalt niet het verdere verloop het het seizoen van Feyenoord. Van Bronckhorst probeert iedereen op scherp te zetten en een beetje interessant te doen met zo'n uitspraak.

30 november 2018 om 20:04

@stefano: wat een onzin verkoop jij zeg, met een kampioenschap ben je het hele jaar bezig. Doe je dat niet loop je halverwege achter de feiten aan

30 november 2018 om 17:01

Bij verlies ben je sowieso kansloos; bij winst zijn PSV en Ajax nog een soort van in zicht.
Ik snap wel wat Gio zegt, maar het mag duidelijk zijn dat Feyenoord -ook bij winst zondag- niet de eerste kandidaat is voor het kampioenschap.

30 november 2018 om 17:12

Het is natuurlijk verstandiger nu als de spelers van wedstrijd tot wedstrijd denken, maar ik denk dat dat ook precies is wat Gio tegen ze zegt in deze tijd. Dit is een persconferentie, geen trainingsspeech, en ik denk niet dat de spelers hun spel of hun instelling baseren op wat Van Bronckhorst zegt in een persconferentie.

Verwacht niet dat Feyenoord dit weekend punten pakt. Al hoop het natuurlijk wel, maar PSV is gewoon in goede doen en dat is Feyenoord niet. Daarom is @2,32 op unibet voor PSV is een mooie ruime verdubbelaar,

30 november 2018 om 15:52

Met handicap zelfs 4.40

30 november 2018 om 18:50

Hmm dit zijn toch wedstrijden opzich. Dan ga ik liever voor over 2,5 geel voor Feyenoord of een rode kaart in zijn algeheel.

Botteghin zou niet zo erg zijn dan zou ik een verdediger neerzetten die snel is aangezien PSV snelle jongens heeft. Enige probleem zou de kopkracht achterin nu mist maar de Jong kan je gewoon tegenhouden door hem dwars te zitten met het luchtduel en zorgen dat de afvallende bal voor Feyenoord is.
van Persie is erg jammer maar misschien kan je hem na 60/70 minuten inbrengen dat kan dan ook nog wel voor wat extra power brengen.

30 november 2018 om 14:57

Vraag mij af of Luuk “gewoon” is tegen te houden met de kop.. lukt Tottenham en Barca ook bijna niet.. En met een VAR erbij is het nog lastiger

Gio is echt een hele vent een keer in het echt ontmoet fantastische man, maar het is meer een people manager dan een goeie trainer. Ayoub is beter dan Clasie die speelt het middenveld is statisch maar hij durft het maar niet om een talent a la Burger op te stellen. Zijn enige maar dan ook enige gewaagde keus was Bijlow op doel. Geen een speler is beter geworden onder Gio geen een. Er zit totaal geen lijn in ons spel en we moeten het hebben van opvliegers van Berghuis. Na dit seizoen mogen Gio MVG vertrekken van mij. Na het kampioens seizoen hopeloos gefaald beide heren. MVG kan niet met omzet omgaan toen we in de schulden zaten was het een held en goeie op en top saneerder al la Tiny Sanders van PsV.
Dat seizoen hopeloos uitbloeden we worden sws 3de en dan in goed overleg pleiten.

30 november 2018 om 16:37

refererend naar het kampioensjaar pleit je een beetje naar Gio als coach en Kuijt gewoon naast hem . Ik denk dat hij 50% aandeel had of "oorzaak" van/is dat zij zo speelden een seizoen lang.

30 november 2018 om 17:52

Ik ben geen fan van Kuijt juist naar documentaire helemaal niet. Die gozer voelt zicht Jezus van Nazareth wel. Ik zie in Kuijt ook meer een schreeuwer dan tactisch meester brein.

Het zou voor de competitie leuk zijn als Feyenoord wint. En dan vooral voor de spanning tussen Ajax en PSV, niet voor Feyenoord zelf. Want ik zie het echt niet gebeuren dat ze nog gaan aanhaken, lijkt me onmogelijk.

30 november 2018 om 17:22

Voor mij zou het leuk zijn als de competitie zsm beslist zou zijn in het voordeel van Psv.
Maar helaas zal het wel weer veel te spannend worden....

Voor elke andere wedstrijd zou ik zeggen: Prima dat Botteghin er niet bij is. Maar juist tegen PSV is hij heel bruikbaar als het gaat om kopsterkte tegenover Luuk de Jong. Is ook een van de redenen waarom PSV het altijd lastig tegen Feyenoord heeft omdat De Jong niet in z'n spel komt tegen ons..
Hoe dan ook wordt het een mooie pot zondag!

Tegen Ajax stond Luuk al tegenover een gemankeerd centrum en nu mogelijk weer. Als het seizoen blijft gaan zoals het gaat, met twee ploegen die bijna alles winnen, zijn dit wel de beslissende details.

Hoef je maar 1 x in de week te spelen kan je nog je team niet fit houden

30 november 2018 om 15:59

Oja, spelers kunnen op een training niet geblesseerd raken?! Maar wat heeft dat er eigenlijk mee te maken? Dan zouden spelers dus niet geblesseerd mogen/kunnen raken als je maar 1 wedstrijd per week speelt? Logisch wel...

30 november 2018 om 16:15

Het is een beetje suf verwoord, maar het is wel opvallend dat er vrij structureel blessures blijven ontstaan. Botteghin met de regelmaat vd klok, Nieuwkoop, Haps, voorheen ook Kongolo en Karsdorp, van Beek... het lijkt maar niet te lukken de achterste linie fit te houden.

30 november 2018 om 16:34

Toch zijn het naar mijn weten niet allemaal dezelfde blessures. Wel vaak dezelfde spelers die met slepende kwetsuren kampen. Van Beek heel erg lang bijvoorbeeld. Haps hou ik maar even op domme pech, want lag er hiervoor niet vaak of niet echt eerder uit met een blessure. In het kampioensjaar viel dat bijvoorbeeld ook heel erg mee, toch? Zou er dan wat veranderd zijn? Lijkt mij niet. Je hoort spelers juist vaak dat de intensiteit in het buitenland veel hoger ligt.

Ik denk wel dat als je eenmaal bepaalde kwetsuren hebt gehad je daar wel gevoelig voor bent en blijft. ieder lichaam is natuurlijk anders en die ken je zelf het beste. Het heeft overigens niet alleen met inspanning en intensiteit te maken. Niet dat ik er alles van weet, maar ook (bepaalde) voeding of patroon daarin kan helpen. Maar daar weet ik het fijne ook niet van. Interessant is het wel. Een Kuijt was bijvoorbeeld zelden tot nooit geblesseerd. Ene kant zou je dan ook kunnen kijken waar dat dan juist door komt en of dat een oorzaak zou kunnen hebben?! Deed hij dingen anders of is het gewoon "geluk"?

Waarom heeft hij het uberhaupt over het kampioenschap? Lijkt mij toch wel duidelijk dat je niet in de race bent voor het kampioenschap. Als Feyenoord kampioen wordt, dan ligt dat eerder aan ajax of psv. Die achterstand is wel te overbruggen en dat is wel eens gebleken, maar niet door dit Feyenoord in dit seizoen.

Los van dat is een niet fitte Van Persie gewoon een gemis. Bottegin heeft verre van zijn beste periode en doet het niet veel beter dan de rest, dus is wel vervangbaar. Geen van Beek, denk ik. Die laat een steek vallen en pakt geheid een kaart

Ik ben toch wel benieuwd wat ze achter de schermen evt aan het bedenken zijn bij Feyenoord om iig niet verder achter te geraken.een aantal spelers zullen ongewtijfeld gaan vertrekken, maar ook een aantal kunnen echt niet nog een jaar mee wil je enigszins omhoog kunnen blijven kijken.

Het grootste euvel is en blijft gewoon geld. Daar moeten ze iets op verzinnen op creatief mee zijn. Bij psv en ajax gaan door goede prestaties ook spelers lopen zullen ook wel weer mindere wedstrijden of seizoenen tussen gaan zitten, maar dat zijn eerder incidenten dan dat dat structureel is omdat zij verliezen beter kunnen opvangen met miljoenen die er wel zijn.

Zo zie je hoe belangrijk de beker en de JC schaal zijn bij gebrek aan de Echte titel, toch heb ik liever dat Feyenoord die pakt .

Voor wie houdt Van Bronckhorst die waan van het kampioenschap zo stellig in leven? Zichzelf? Zijn spelers? Toch niet de fans hoop ik? Er is werkelijk geen enkele speler bij Feyenoord die ik beter acht dan zijn tegenhanger bij Feyenoord. Qua teamgeest, concentratievermogen en fitheid vind ik PSV ook op alle vlakken beter, terwijl ik bovendien het idee heb dat de klik, band en inspirerend vermogen ten opzichte van zijn groep bij Van Bommel ook veel groter is dan bij Van Bronckhorst. Vaak ben ik voorzichtig met topwedstrijden, maar ik zie niet in waarom PSV hier niet net zo'n makkelijke klus aan heeft als elke andere voorbijganger. En als PSV snel de score opent en erin slaagt nog voor de thee een tweede te maken, kan het ook nog wel eens een flinke score worden. De slag op het middenveld wint PSV denk ik eenvoudig en Lozano, Bergwijn en achter hen Dumfries en Angeliño hebben geen kind aan Nieuwkoop, St. Juste of Verdonk.

Psv heeft het traditioneel moeilijk in De Kuip maar dit jaar zie ik ze met gemak winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren