Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord laat oog vallen op 21-jarige Amerikaans international’

Laatste update:

Bryan Reynolds staat op de radar van Feyenoord, zo meldt Corriere dello Sport. De 21-jarige rechtsback staat onder contract bij AS Roma, de tegenstander van de Rotterdammers in de kwartfinale van de Europa League, maar wordt dit seizoen gehuurd door Westerlo.

Reynolds lijkt bij Roma geen perspectief meer te hebben. De Romeinen namen de aanvallend ingestelde rechtsback in 2021 voor 6,75 miljoen euro over van FC Dallas. Reynolds kwam in een half jaar tijd tot acht optredens voor de hoofdmacht van I Giallorossi en werd vervolgens door Roma verhuurd aan KV Kortrijk en Westerlo.

De laatste weken werd hij in verband gebracht met een definitief vertrek uit Italië. De drievoudig Amerikaans international kan naar verluidt rekenen op interesse van de Championship-clubs Watford, Hull City en Swansea City. Feyenoord zou net als Galatasaray eveneens geïnteresseerd zijn in de diensten van Reynolds.

Volgens Corriere dello Sport heeft de Stadionclub rond het gewonnen heenduel met Roma (1-0) in De Kuip informeel over de rechtsback gesproken. Westerlo, dat Reynolds tot het einde van het seizoen van Roma huurt, heeft een koopoptie op de verdediger bedongen. De middenmoter uit de Belgische Jupiler Pro League kan Reynolds voor zeven miljoen euro definitief overnemen, al lijkt dit momenteel financieel niet haalbaar voor de Kemphanen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit seizoen heeft Pedersen toch weer heel veel gespeeld waardoor ik begrijp dat Feyenoord op zoek gaat naar een rechtsback. Toch veruit de zwakste schakel van de achterste 6 veldspelers bij Feyenoord

18 april 2023 om 14:32

Onzin dat Pedersen wordt afgekraakt. Ook hij is gewoon erg belangrijk voor Feyenoord. Kwalitatief goede en een moderne back met veel rushes naar voren. Geertruida is iets beter in zijn veldspel en krijgt logischerwijs de voorkeur, maar Pedersen is een uitstekend alternatief. Geertruida kan ook prima centraal en Pedersen vervolgens op rechtsback, dat zag je wel met de blessure van Trauner. Wel moet Feyenoord al voorsorteren op een vertrek van bijvoorbeeld Geertruida, dus nu al scouten naar een vervangende rechtsback is vooruitkijken.

18 april 2023 om 14:55

En toch zou ik er ook niet heel rouwig om zijn als Pedersen verkocht wordt. Gewoon een speler die goed mee kan en zich kan optrekken aan het niveau.

18 april 2023 om 15:11

Petersen heeft een slechte voortzetting. Dit lijkt ook niet beter te worden. Iedere keer naar binnen kappen terwijl er gewoon bezetting is in de 16. Zonde.

18 april 2023 om 15:12

Idd Pedersen is meer dan prima vooral als backup.
Heeft een hele indrukwekkende periode gehad toen hij Geertruida mocht vervangen vorig seizoen.
Pedersen is beter dan de rb’s van Akax en Psv.

18 april 2023 om 15:18

Verdedigend niet geweldig en de rushes komen tot aan de 16 van de tegenstander en dan weet hij het ook niet meer.
Prima back up maar als Geertruida vertrekt zou ik toch een serieuze concurrent gaan zoeken.

18 april 2023 om 15:25

@Vegitosan ben op andere topics al de hele dag aan het discussieren over welke spelers van andere clubs bij Feyenoord in de basis zouden staan. Geertruida is met 2 vingers in de neus de beste rechtsback van de eredvisie maar bij Pedersen trek ik de lijn. Teze, Rensch, Sugawara, Brenet en misschien zelfs Van Ewijk doen toch allemaal niet (veel) onder voor Pedersen?

18 april 2023 om 15:46

Rensch doet misschien zelfs wel onder voor mij. Verder eens dat Pedersen weinig speciaal is. Vooral jouw punt dat zn rush tot de 16 is en hij het dan niet weet is zeer treffend. Ik denk altijd, joh geef em dan maar Blind voor ofzo.

18 april 2023 om 17:01

Ik ben geloof ik de enige in Nederland maar ik denk echt dat Rensch een supertalent is die gewoon een valse start heeft gemaakt.Hij is ondanks wat de media doet geloven enorm sterk in de 1 tegen 1, positioneel staat hij goed, aanvallend heel sterk met zijn tweebenigheid als extra wapen.Probleem tot dusver is dat hij een paar keer dit seizoen volledig door het ijs is gezakt. Dat lijkt meer iets mentaals dan gebrek aan kwaliteit. Met de juiste begeleiding geloof ik heel erg in hem.Als je in Nederland iemand ziet lopen met een Nederlands Elftal Rensch shirt heb je een heel grote kans dat je de identiteit van ScummyMan hebt ontrafelt. Maaaar omdat Rensch een discussie is die ik momenteel niet ga winnen dacht ik ik stop hem gewoon in het rijtje met andere rechtsbacks en zeg niet dat hij in potentie veel beter is.Misschien dat ik over een paar jaar mijn gelijk haal.

18 april 2023 om 20:58

Punt is wel dat deze Reynolds aardig vergelijkbaar is met de speelstijl van Pedersen. Wat dat betreft veranderd er weinig .

Ik vrees dat deze spelers niks toe gaat voegen aan Feyenoord. Als hij Roma al niet mee kan, dan heeft hij bij Feyenoord al helemaal niks te zoeken.

18 april 2023 om 16:10

Dat vind ik wat kort door de bocht. Wellicht zijn er bij Roma andere factoren die zijn prestaties in de weg zitten.

19 april 2023 om 08:03

Aangezien Feyenoord een ferme stap omhoog is zeg ik ook; laat maar zitten dan😜.

Bij Ajax mekkeren ze over dat er niks door komt vanuit de jeugd, maar voor Feyenoord is het opleiden van een rechtsback kennelijk ook een brug te ver. Aan de andere kant niet verwonderlijk als je kijkt naar de prestaties van de o21 en andere jeugdelftallen. Armoe troef. Misschien tijd dat de achterban van Feyenoord ook in opstand komt. Arne Slot en zijn team verbloemen veel ellende..

18 april 2023 om 14:59

Haha. Er spelen op dit moment 5 basisspelers van Feyenoord die afkomstig zijn uit de jeugdopleiding. Ik denk dat je dit bijna bij geen enkele andere club op dit niveau ziet. Dikke pluim voor Varkenoord!

18 april 2023 om 16:02

Wie zijn de volgenden dan..?

18 april 2023 om 16:36

Je argument wordt volledig weerlegd dus ga je maar iets verzinnen? Wat een ongelofelijk zwaktebod, maar om je een antwoord te geven: Benita.

18 april 2023 om 16:39

Even door te gaan, mogelijk Lennart Hartjes, Jaden Slory, Shaqueel van Persie etc

18 april 2023 om 16:50

Nee, ben oprecht benieuwd van wie jij denkt dat ze gaan doorpakken. Milambo pakt nu een paar potjes achter elkaar. Zelf zie ik het verder alleen nog zitten in Mike Kleijn. Vrees dat het heel karig gaat worden na de huidige lichting eerste elftal spelers. Vooral dankzij het drama bij de o21.

18 april 2023 om 17:45

@HarrieSlinger: Ik weet niet of jij daar wel eens bij nagedacht hebt, maar als Feyenoord O21 al de verhuurde spelers in dat elftal zouden plaatsen, waren ze met gemak kampioen geworden en gepromoveerd naar de 2e divisie, maar dan zijn ze ook nog steeds afhankelijk van wat de resultaten van de beloftenteams van de andere profclubs in de 2e divisie zijn. Daarnaast spelen ze dan nog niet op het niveau waarbij ze de maximale weerstand krijgen, om aansluiting te vinden bij het 1e van Feyenoord. Feyenoord moet dus op meerdere paarden gokken. Als Feyenoord was ingestapt, net zoals Ajax, PSV, AZ en FC Utrecht, toen ze de mogelijkheid hadden om met een O21 team in de keukenkampioen divisie te spelen, was het een ander verhaal geweest, alleen vond oa Martin van Geel dat toen geen goed idee. Een gemiste kans dus, waardoor het nu een lastig verhaal is geworden.

18 april 2023 om 18:14

Allemaal leuk en aardig, maar de realiteit is dat Zwolle en Almere gaan uitmaken wie er een gooi mag doen naar de Jack’s League. Jansen en Hartjes doen het prima in de KKD, maar Bannis met 8 doelpunten.. Azarkan wel een sterke eerste seizoenshelft in de ED. En als je dan maar de andere jeugdteams kijkt, word je neem ik aan ook niet vrolijk. Teken aan de wand dat je nu geld moet neertellen voor een vervanger van Pedersen mocht Lutsharel vertrekken. Ik zie allerlei Jopie Positivo’s reageren, maar ik denk dat er nog wel eens een bak ellende op Feyenoord af kan komen als Arne en z’n kale bolletje ergens anders langs de lijn gaan staan. Matige jeugd en voor zover ik weet ook nog steeds geen TD.

18 april 2023 om 20:24

HarrieSlinger: Ook bij Ajax O21 breekt lang niet iedereen door en die spelen al een aantal jaar in de KKD. Het zijn er altijd maar een paar. Dat geld overigens voor alle grote ploegen. Feyenoord heeft nu 4 spelers die in de basis staan, die komen niet eens uit dezelfde lichting en komen uit de tijd dat het nog slechter ging met de jeugd opleiding van Feyenoord. Als je nu over de verschillende lichtingen kijkt, zitten er wel een hoeveelheid potentiële toppertjes tussen. Daarnaast zijn er weinig ploegen op dit moment die in de top van de Nederlandse competitie spelen, die 4 spelers uit de eigen jeugd in de basis hebben staan. Die zelfs bovenaan staan in de Nederlandse competitie en in de 1/4 finale van de EL. Tevens is Arne idd belangrijk voor dit Feyenoord, maar hij doet het echt niet alleen, dat is erg kortzichtig. Het is het geheel…goede spelers, goede staf en teamspirit. Feyenoord is daarnaast een andere weg ingeslagen, door beter te scouten, jeugdspelers vroeg vastleggen (voordat ze door andere clubs worden weggekaapt), de jeugd herkenbaar te laten voetballen ( door 1 lijn te trekken tussen alle teams), dus zo negatief zoals jij het brengt, is het blijkbaar niet, gewoon net even iets verder kijken dan je neus lang is.

18 april 2023 om 20:42

@Preditor: Je bent een beetje kampioen open deuren intrappen. Natuurlijk breken er bij Ajax ook geen 11 per jaar door. Feit is wel dat er akelig veel jongens met een Ajax achtergrond op zeer goed niveau mee kunnen na hun opleiding. Verder kom je nu weer terug op de spelers uit de huidige selectie, maar dat is nou net niet het punt. Welke toppertjes zie jij dan concreet over de verschillende lichtingen? Ik hoor goede verhalen over Kleijn, Slory, ene Ayoub(?). Hoop dat jij mooie aanvullingen hebt. Waar andere clubs heel erg hebben ingezet op het individu heeft Feyenoord ingezet op speelstijl en identiteit, maar tot nu toe krijg ik nog niet het idee dat het (op korte termijn) toppers voor gaat brengen. Die buitenlandse jongens die gehaald zijn voor de oudere jeugdteams kunnen mij niet bekoren.

19 april 2023 om 08:07

Milambo, Klein, Breinburg, Slithi, Slory, v. Persie is even een greep uit de uitstekende talenten die er komende jaren aankomen. Dan laat ik voor het gemak Azarkan, Dermane en Sauer nog buiten beschouwing.

Op dit moment is de Rechtsback van Feyenoord uit eigen jeugd, dus hoe bedoel je; niet zelf een rb kunnen opleiden?

18 april 2023 om 14:59

Een brug te ver? Er staan aardig wat jeugdspelers in de basis. Het talent dat, vanuit de jeugd, door had moeten breken op rechtsback is zwaar geblesseerd en heeft onlangs een knieoperatie moeten ondergaan.

18 april 2023 om 21:53

De beste spelers bij de top 3 zijn ook allemaal buitenlanders. Niet erg maar voor het nl elftal is dat minder gunstig.

We gaan CL spelen en winkelen nog steeds bij de Action??? Worden we dan nooit volwassen?? Haal Gini of Aurness terug, dan ben je goed bezig.

18 april 2023 om 15:56

Buiten dat beiden een hoog salaris hebben staan ze ook in de basis bij Roma en Benfica. Waarom zou je dan naar Feyenoord gaan.

18 april 2023 om 16:37

Je beseft je dat deze gast uit dezelfde winkel als Gini komt?

18 april 2023 om 16:42

Haha inderdaad. Bij dezelfde winkel can je een occasion halen met ik weet niet hoe veel eigenaren, of een tweedehandsje met weinig kilometers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren