Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord is na heenduel niets wijzer over opponent in mogelijke finale

Laatste update:

Leicester City en AS Roma hebben elkaar donderdagavond in evenwicht gehouden. In het heenduel van de halve finale van de Conference League sloegen de Romeinen in de eerste helft toe, maar uiteindelijk kwam de ploeg van manager Brendan Rodgers na rust nog langszij: 1-1. Op donderdag 5 mei wordt de return afgewerkt in het Stadio Olimpico.

Rodgers had twee belangrijke wijzigingen in petto ten opzichte van het gewonnen kwartfinaleduel met PSV (1-2). In de spitspositie keerde Jamie Vardy terug, waardoor Kelechi Iheanacho weer op de bank belandde. Tegelijkertijd kreeg Ademola Lookman op de linksbuitenpositie de voorkeur boven Harvey Barnes. Bij AS Roma was er zoals gebruikelijk een basisplek ingeruimd voor Rick Karsdorp. Verder had Mourinho, in tegenstelling tot de verloren Serie A-wedstrijd tegen Internazionale (3-1), basisplekken ingeruimd voor Nicolò Zaniolo en Bryan Cristante.

Hoewel Leicester de bovenliggende partij was in de eerste helft en de Romeinen nauwelijks in het schouwspel voorkwamen, gaf het scorebord halverwege een 0-1 stand aan. Nicola Zalewski had een uitstekende pass in huis op Lorenzo Pellegrini, ter hoogte van de vijfmeterlijn mocht uithalen en met een diagonaal schot voor de openingstreffer zorgde. De thuisploeg kwam er diverse keren gevaarlijk uit, maar de dreiging leverde voor rust nog geen doelpunt op. De zeker niet onverdiende gelijkmaker kwam er in de tweede helft wel.

Met Barnes inmiddels binnen de lijnen kwam Leicester in de 67ste speelminuut op gelijke hoogte. De invaller brak door aan de linkerkant van het zestienmetergebied, waarna hij een strakke voorzet in de doelmond bezorgde. De inlopende Lookman stond op de juist plek om van dichtbij af te ronden: 1-1. Een kwartier voor het eindsignaal kreeg ook Kelechi Iheanacho een uitgelezen mogelijkheid om een treffer aan te tekenen; zijn harde schot in de linkerbenedenhoek werd echter gepareerd door doelman Rui Patrício. Aan de overzijde moest Kasper Schmeichel eveneens handelend optreden. De sluitpost bracht redding op de kopbal van Sergio Oliveira. In het restant van de wedstrijd zou de ban niet meer gebroken worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Feyenoord deze finale met redelijk gemak moet kunnen winnen, als je al ziet hoe makkelijk ze de vorige wedstrijden wonnen. Ik denk dat Feyenoord het lichtpuntje van het Nederlandse voetbal is, vooral als je het vergelijkt met vergelijkbare Nederlandse clubs ( PSV, AZ, Vitesse etc.)

28 april 2022 om 23:12

Zo... dit escaleert wel heel snel zeg na een goede europese campagne. Leicester zet je niet zomaar opzij hoor.

29 april 2022 om 08:32

Hoe kom je erbij dat Leicester de opponent gaat worden van Feyenoord? Lijkt me dat Roma wel de torenhoge favoriet is om de finale te winnen

29 april 2022 om 10:11

Torenhoog favoriet denk ik niet, ze hebben wel een goede uitgangspositie en het thuisvoordeel, maar gisteren was Leicester toch wel echt de betere ploeg (voor zover ik kan opmaken uit stats en samenvatting). Maar goed, of het Leicester of Roma wordt maakt niet zoveel uit, beide een zware kluif in de finale. Kansloos ben je zeker niet maar "met redelijk gemak winnen" lijkt me schromelijk overdreven inderdaad!

29 april 2022 om 10:46

Ben ik met je oneens. Roma speelt thuis altijd een heel stuk sterker dan thuis. Die zijn normaal gesproken in een tweeluik echt wel een maatje groter dan Leicester. Zeg niet dat ze per se doorgaan, maar zijn toch echt wel de favoriet om te winnen.

28 april 2022 om 23:14

Feyenoord doet het geweldig en het is alleen maar te prijzen dat het met een kwart-been in de finale staat, maar Vitesse doe je nu wel tekort. Alle voorrondes doorgekomen en een poule met Tottenham en Stade Rennes overleefd. Bovendien ook tegen Roma meer dan prima stand gehouden en er net aan uitgevlogen.

Overigens staat Feyenoord nog niet in de finale hè.

28 april 2022 om 23:43

Zullen we gewoon even met beide benen op de grond blijven staan. Het was een heerlijke pot maar er ging meer fout dan goed bij vlagen. Eerst maar eens volle bak gaan in Zuid-Frankrijk en dan wellicht verder kijken.

29 april 2022 om 00:33

Eens! Tegen alle 3 die teams is feyenoord geen favoriet lijkt me. Wat nu tegen marseille iets gecompenseerd is met alvast een overwinning op zak, maar dan nog. Maar ik hoop van harte dat de positiviteit realiteit gaat worden!

28 april 2022 om 23:43

Ik zie Feyenoord het nog heel moeilijk krijgen in Marseille. Stijgt Nederlanders vaak heel snel naar het hoofd haha.

29 april 2022 om 06:27

Ga nou niet hetzelfde doen als waar andere supporters altijd van beschuldigd worden aub.

29 april 2022 om 11:05

Eerst maar eens uit winnen bij Marseille en dan maar verder kijken. Tegenstander maakt weinig uit denk ik. In een finale komen vreemde krachten naar boven bij spelers.

Zorg eerst maar eens zelf de finale te halen.

Wat blijft het zonde dat PSV het in 10minuten tijd weggaf tegen Leicester. Ik denk namelijk dat Feyenoord mits ze Marseille uitschakelen de finale gewoon kunnen winnen of ze moeten dan spanning voelen bij Feyenoord zoals Ajax een aantal jaar geleden in de Europa League finale.

28 april 2022 om 23:09

Er was meer dan spanning bij Ajax, ze werden gewoon taktisch overklast door Mourinho. Het was destijds weer de parking the bus taktiek en lange ballen naar voren.

28 april 2022 om 23:33

Roma is zeker niet slecht maar Feyenoord heeft nog wel een appeltje te schillen met ze. Wordt nog wat als die twee ploegen tegen elkaar komen in de finale.. fans zijn nou ook niet bepaald beste vrienden. Overigens was Leicester vele malen beter dan Roma vanavond.

29 april 2022 om 08:34

Roma is thuis altijd veel beter dan uit. Die gaan gewoon over Leicester heen in eigen huis. Kan me niet voorstellen dat Leicester de finale gaat halen. En Roma is natuurlijk torenhoge favoriet om de ECL te winnen, zou echt een stunt zijn als Feyenoord daar van wint

29 april 2022 om 11:05

Ajax was absoluut geen maatje te klein. Verloren puur door gekloot van kjell scherpen. Overigens is de beste speler van roma (dzeko) ook nog is weggegaan.

Mocht Feyenoord de finale halen, dan vrees ik toch wel Roma als opponent. Mourinho kennende zal hij heel verdedigend spelen en laat Feyenoord nou net heel veel moeite hebben met elftallen die zich ingraven. Ik zie dan een herhaling van de finale tegen Ajax. Maargoed eerst maar proberen Marseille uit te schakelen, wat al lastig genoeg zal worden.

28 april 2022 om 23:10

Roma hebben ze eerder verslagen met een minder team..ik zie wel kansen hoor!

28 april 2022 om 23:35

Wanneer dan? Naar mijn weten hebben ze nog nooit gewonnen..

29 april 2022 om 10:14

Klopt, Feyenoord heeft 2 keer tegen Roma gespeeld in de gehele geschiedenis, 1x gelijk en 1x verloren. Klopt dus niet wat Supportert zegt.

Roma verdedigde goed, of moet ik zeggen Smalling verdedigde goed, gelijk spel misschien iets teveel voor Roma en te weinig voor Leicester. Return in Rome nog alles open, wederom een uitverkocht Olimpico wat iets extra brengen.

29 april 2022 om 08:35

Nou alles open, Roma is toch echt wel favoriet. Dat waren ze al, maar 1-1 uit is natuurlijk een uitstekend resultaat. Zie ze in het eigen olimpico gewoon van Leicester winnen

29 april 2022 om 09:09

Weet niet of Roma favoriet is, Leicester was vooral in de uit wedstrijd tegen PSV de laatste 20 min sterk. Roma thuis kan meestal ook iets meer, maar Mkhitaryan is met een blessure van t veld gegaan en die gaat die wedstrijd in Rome niet meedoen. Zowel Veretout & helaas ook Oliveira zijn technisch een stuk minder en helemaal niet in vorm.

We (NL mediA) lerem het ook nooit. Laat feyenoord eerst de return goed afsluiten

Wat een belachelijke titel, niemand is bezig met de finale en iedereen weet de andere twee tegenstanders, jammer dat de media op die manier de finale loopt te jinxen!

29 april 2022 om 00:09

Ze moeten professioneel genoeg zijn als club, dat de media er geen invloed op mag en kan hebben. Wel geef ik je gelijk dat het hele artikel ook wel afwezig had kunnen blijven. Totaal geen nieuwswaarde

Uiteindelijk maakt het niet uit welk team het wordt. Als Nederlandse club moeten we revanche nemen op het uitschakelen van de andere Nederlandse clubs. Laten ze allebei dit nu gedaan hebben.

Lastig wordt de finale toch. Maar op een goede dag kan het altijd. Ik schat Leicester het hoogst in. Roma is voor Feyenoord ook lastig. Die bouwen niet op, dus dat druk zetten werkt dan een stuk minder. Die zoeken gelijk de diepte vanuit een counter over het algemeen. Misschien moet je dan maar hopen op Leicester. Dan kan het weer een mooie wedstrijd worden met een hoog tempo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren