Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-huurling Shiloh 't Zand opnieuw van grote waarde in gestaakt duel

Laatste update:

FC Dordrecht had vrijdagavond geen kind aan FC Den Bosch: 0-3. In Stadion De Vliert was Feyenoord-huurling Shiloh ’t Zand met twee treffers andermaal de uitblinker namens de Schapekoppen. Scheidsrechter Robin Vereijken legde het Keuken Kampioen Divisie-duel na het derde doelpunt overigens nog een kwartier stil, toen een bekertje vreugdebier vanuit het uitvak op het veld belandde.

De pas twintigjarige ’t Zand nam het elftal van trainer Michele Santoni in Brabant opnieuw bij de hand. De Italiaanse oefenmeester besloot het Rotterdamse talent aan het begin van dit seizoen om te turnen van linksbuiten naar controleur. In De Vliert liet ’t Zand wederom zien waarom dat een gouden zet is geweest.

Na een goede actie van Dylan Mbayo ontving ’t Zand de bal aan de rand van het zestienmetergebied. Vervolgens schoot de Feyenoord-huurling de bal met zijn linkerbeen kiezelhard langs doelman Krisztián Hegyi: 0-1.

Na rust was Mbayo zelf trefzeker, toen hij uit een schitterende variant op een vrije trap de 0-2 wist te maken. Voor de van KV Kortrijk gehuurde vleugelflitser betekende dat zijn tweede doelpunt van het seizoen.

Tot slot was ’t Zand weer aan de beurt. Op aangeven van Mbayo schoot het jeugdproduct van Feyenoord de bal vanaf de rechterkant van het strafschopgebied diagonaal langs Hegyi: 0-3.

Vanwege wat vreugdebier besloot Vereijken de wedstrijd tijdelijk stil te leggen, tot ongenoegen van Dordrecht. “We gaan zowaar naar binnen. Bizarre beslissing!”, schreven de Schapekoppen op X. In het restant van de wedstrijd wist Dordrecht de ruime voorsprong gemakkelijk over de streep te trekken.

Contractverlenging ’t Zand


’T Zand, die dit seizoen bij Dordrecht pas zijn debuut beleefde in het betaald voetbal, wist zijn seizoentotaal vrijdag op te krikken naar negen doelpunten. Daarnaast leverde de controleur ook al drie assists af. Begin maart wist Feyenoord Youth Watcher al te melden dat de regerend landskampioen kijkt naar de opties om zijn tot medio 2025 lopende contract open te breken en te verlengen. Vorige maand werd ’t Zand uitgeroepen tot Beste Talent van de derde periode in de Keuken Kampioen Divisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dordrecht presteert goed sinds het Jong-Feyenoord is geworden.

Ik dacht dat het een leuke speler was, die toch nog te kort zou komen voor Feyenoord, maar daar begin ik nu steeds meer aan te twijfelen. Hij maakt ze wel heel makkelijk en nog los van de goals is hij ook in de opbouw heel belangrijk.

30 maart 2024 om 00:07

Hij doet het leuk, zeker potentie, maar op dit moment komt ie ook tekort, komend seizoen ook.
Maar dat wil niet zeggen dat af en toe minuten maken en trainer op hoog niveau geen effect heeft.

30 maart 2024 om 09:44

Hij speelde bij Feyenoord vaak op de flanken, en daarvoor kwam die zwaar te kort
Nu volgens mij meer in een wat controlerende rol op het middenveld lijkt het een prima speler te worden.

Geweldig al die jonge gasten die van Varkenoord komen. Steeds meer breken er door! Knap hoe er de laatste jaren bij Feyenoord op alle vlakken wordt gepresteerd.

30 maart 2024 om 00:24

Ja ze doen het goed ook bijna alle jeugdelftallen staan bovenaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren