Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord gaat ruim de boot in tijdens rentree Mathijsen tegen Excelsior

Laatste update:

Feyenoord heeft donderdag een oefenwedstrijd tegen Excelsior ruimschoots verloren. Het team van Ronald Koeman werkte het oefenduel met de stadsgenoot in de interlandperiode af, zodat sommige spelers konden werken aan hun wedstrijdritme. Een leuke wedstrijd werd het niet, voor Feyenoord althans: Excelsior won met 4-1 van de ‘grote broer’.

Koeman miste weliswaar spelers als Kostas Lamprou, Jordy Clasie en Ruben Schaken, maar kon toch ook een beroep doen op veel andere bruikbare krachten. Zo maakte Joris Mathijsen zijn rentree in het team; afgelopen weekend tegen FC Groningen was het daar nog te vroeg voor. Ook Ruud Vormer, Guyon Fernandez, John Goossens, Wesley Verhoek, Kamohelo Mokotjo, Kaj Ramsteijn en Mitchell te Vrede deden mee.

Het enige doelpunt van Feyenoord was afkomstig van een nieuwe naam: Cas Knoester. Hij zorgde na ruim een half uur voor de 1-2, na tegentreffers van Mick van Buren en Niels Vorthoren. Diezelfde Vorthoren maakte een kwartier voor tijd Excelsiors derde doelpunt van de middag en Roland Alberg bepaalde de eindstand met een rake vrije trap.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja. Oefenpotje of niet, dit moet niet kunnen.

11 oktober 2012 om 15:07

4-1 is inderdaad wel erg veel van het goede, maar ik quote graag een post hieronder met de opstelling:

Opstelling Feyenoord: Franken; Mokotjo (25’ Maatsen), Ramsteijn, Mathijsen (60’ Van Beek), Gomez Nieto; Vormer, Knoester (80’ Olijfveld), Goossens (46’ Dercks); Verhoek, Te Vrede (46’ Olivera) en Fernandez

Dus eigenlijk allemaal spelers op Matthijsen na die geen basisplek zouden hebben bij een volledig fitte selectie. Bovendien veel spelers die ritme missen (terugkomen van blessure) of uit jeugdteams komen. Lijkt me absoluut geen schande dat deze ploeg verliest van Excelsior, al is 4-1 wel wat aan de ruime kant. Zeker aangezien 3 van de 4 verdedigers ooit wel in de basis van Feyenoord 1 hebben gestaan.

11 oktober 2012 om 16:02

Vormer is ook basisspeler.

11 oktober 2012 om 15:14

Met een keeper van de A2 en 1 a 2 spelers die normaliter in de basis. Zo raar vind ik deze uitslag niet.

11 oktober 2012 om 19:27

Er zitten A2 spelers in joh. Het beste van de jeugd is ook nog weg met vertegenwoordigende elftallen en 4 spelers die rond de basis zweven aangevuld met zulke spelers is niet veel. Excelsior heeft de betere talenten van Feyenoord die ook nog een paar jaar ouder zijn. Ik sta er dus niet van te kijken.

Erg slecht zeg! Niet te filmen!

Hoe kan dit? Motivatieproblemen en onderschatting?..

11 oktober 2012 om 13:20

Nee hoor degene die nu in de basis stonden kunnen er gewoon geen reet van...

11 oktober 2012 om 13:28

'ook Ruud Vormer, Guyon Fernandez, John Goossens, Wesley Verhoek, Kamohelo Mokotjo, Kaj Ramsteijn en Mitchell te Vrede deden mee.'

11 oktober 2012 om 13:31

Die eerste 4 kunnen er juist geen reet van. We hebben wel veel middenvelders, maar met hun talent heb je eigenlijk niets in handen.

11 oktober 2012 om 14:36

Ze spelen niet voor niets bij Feyenoord..

11 oktober 2012 om 14:51

Ze spelen niet voor niets niet in Feyenoord 1.

Mitchell te Vrede stond niet eens in de basis bij Excelsior, Mokotjo staat al 3 jaar stil in zijn ontwikkeling, John Goossens is een ajacied, Wesley Verhoek kan de training bij Twente al niet eens bijbenen, Ruud Vormer valt tegen en Ramsteijn loopt bijwijze van spreken nog op krukken...

Alleen Fernandez is een wereldtopper. Die zie ik nog wel Eruopees topscorer worden dit sezioen

11 oktober 2012 om 15:47

De meeste jeugdspelers die meededen, zijn de wisselspelers van de A1. Die zullen waarschijnlijk dus ook nooit goed genoeg worden voor excelsior.

Niet zo vreemd dus dat een niet op elkaar ingespeeld bij elkaar geraapt zooitje niet kan winnen van excelsior. Maar als vier tegengoals krijgt doe je toch iets heel erg fout. Het is dus een wanprestatie.

15 oktober 2012 om 06:28

hey davidscc,
als je nou niet weet waar je over praat hou dan gewoon je opmerkingen voor je..
het slaat nergens op wat je zegt..
als je niet weet hoe de situatie ervoor steekt doe er dan ook geen domme uitspraken over.
komt een beetje knullig over.

maar ter jou info, dit was een team wat bij elkaar geraapt was, nog nooit met elkaar in 1 elftal gestaan en een keeper die 2 klasses lager keept dan deze wedstrijd.
dit was dus enkelt een wedstrijd om gewoon 90 minuten te kunnen voetballen meer niet.

11 oktober 2012 om 13:20

Ach je ziet toch dat Cas Knoester na een half uur al in het veld stond, dat zegt wel genoeg lijkt mij..

11 oktober 2012 om 13:46

Dit mag eigenlijk niet gebeuren. Maar er speelde zoveel jeugd dat het ook wel te verwachten was. Franken, Maatsen, Van Beek, Gomez Nieto, Knoester, Olijfveld, Dercks en Olivera hebben allemaal gespeeld.

De basisspelers zijn bij Oranje(of andere landen) en de top talenten zijn bij Jong Oranje en Oranje -19. Dan moet je er ook niet te veel van verwachten.

11 oktober 2012 om 14:15

Excelsior wint van Feyenoord. Feyenoord wint dus gewoon.

11 oktober 2012 om 16:16

hahaha, +1

Oei oei dat is toch niet fijn al is het maar een vriendschappelijk potje.. Ook omdat enkele basiskrachten mee deden..

11 oktober 2012 om 13:24

Van de basiskrachten die meededen zijn alleen Vormer, Fernandez en Mokotjo fit. De rest is allemaal een tijdje geblesseerd geweest en zijn nog niet eens wedstrijdfit eigenlijk. Mokotjo werd tevens al vroeg gewisseld vanwege een blessure volgens mij (dacht ik ergens gelezen te hebben in ieder geval).

Wat? wist niet dat deze wedstrijd gehouden werd. Ach, niet goed natuurlijk. Maar laten we er maar niet veel waarde aan hechten.

Tsjaa als ze 4-1 hadden gewonnen dan hadden we geen nieuwsbericht gehad he...

11 oktober 2012 om 13:22

Dus daarom verliest Feyenoord dan maar?

11 oktober 2012 om 13:32

Ja Feyenoord wilt heel graag op voetbalzone komen!

Ach oefenwedstrijden zeggen niet zo gek veel.

toch pijnlijk dit..
4-1 is wel erg ruim tegen excelsior...
zelfs zonder clasie e.a had feyenoord makkelijk moeten winnen..

11 oktober 2012 om 15:14

Klopt helemaal, dit is gewoon schandalig en 1 grote wanprestatie, zelfs met alleen de jeugd mag je hier niet met 4-1 verliezen, dit is niet licht verliezen maar gewoon overklast worden.
Vele Feyenoorders proberen het weer goed te praten/relativeren. Maarja wat kan je anders doen als het kleine broertje met 4-1 wint.

Wie stond er dan in de goal bij Feyenoord? geen Lamprou en geen Mulder..

Hele slechte uitslag, maar zal ze echt niet schaden, Feyenoord B tegen Feyenoord C.

11 oktober 2012 om 13:22

Ik denk Franken, nu de tweede keeper

Zo deze nederlaag komt vast en zeker hard aan bij Feyenoord, 4-1 verliezen van het kleine broertje is niet best.
Zullen vast wel veel mensen nu als excuus gebruiken dat ze een aantal basisspelers missen maar dan alsnog mag je niet zo afgedroogd worden door een 1e divisie team.
Ook lijkt het me wel duidelijk dat Mathijssen het niveau niet meer aankan, zwaar over the hill en wordt door elke willekeurige spits in de eredivisie eruit gelopen. Goede zaak mijn inziens dat Douglas zn plaats heeft overgenomen bij het NL elftal.

11 oktober 2012 om 13:43

Aantal?

Opstelling Feyenoord: Franken; Mokotjo (25’ Maatsen), Ramsteijn, Mathijsen (60’ Van Beek), Gomez Nieto; Vormer, Knoester (80’ Olijfveld), Goossens (46’ Dercks); Verhoek, Te Vrede (46’ Olivera) en Fernandez

Volgens mij kun je gerust stellen dat Feyenoord speelde met een elftal wat voornamelijk uit jeugdspelers bestond of spelers die terug keren van een (langdurige) blessure.

11 oktober 2012 om 15:10

Dan alsnog is het schandalig dat je met 4-1 wordt afgedroogd door excelsior.
Met spelers als Mokotjo, Ramsteijn, Mathijssen, Vormer, Goossens, Verhoek en Fernandez hoor je Excelsior gewoon alle hoeken van het veld laten zien.

Kan je wel zielig komen doen en alles gaan lopen relativeren maar dat is allemaal dikke Bullshit.
Zelfs met 11 jeugdspelers of die tegen het 1e elftal aanhangen moet je dit gewoon kunnen winnen, soms heb je een slechte dag, true, maar dan nog mag je hier niet met 4!!!!!!! -1 verliezen.

11 oktober 2012 om 17:52

Heb jij de wedstrijd gezien dan? Of baseer je dat afdrogen op de stand (scorebordjournalistiek)?

Mokotjo heeft maar 25 minuten gespeeld en is geblesseerd uitgevallen. Verder heb je een aantal spelers zoals Ramsteijn, Matthijsen, Te Vrede, Vormer en Goossens die terug komen van een (langdurige) blessure (geen ritme en automatismen dus). Dat met het aantal jeugdspelers (die nog niet goed genoeg waren voor een verhuur aan Excelsior zoals bijvoorbeeld Manu) maakt dit elftal wat gespeeld heeft een bij elkaar geraapt zooitje (zonder echte basisspelers van Feyenoord).

Schandalig is dus zwaar overdreven.

dat zijn gewoon 8 namen die of in het 1e staan of er dicht tegenaan zitten en mensen zouden moeten vervangen bij blessures.
het resultaat is wel echt slecht al is het maar een oefenpotje (maar wel een oefenpotje midden in het seizoen en dan telt het zwaarder vind ik)

feyenoord moet maar hopen dat het blessureleed niet erger wordt dan.

11 oktober 2012 om 13:27

welke 8 namen dan?

11 oktober 2012 om 13:37

goossen, mathijsen, Ramsteijn en te vrede komen terug van een blessure.
mokotjo na 25min er al af.
vormer en fernandez zijn vaste wissel.
verhoek is niet lekker in vorm

De rest is jeugdspeler en heeft nog nooit op het hoogste senioren niveau gevoetbald.

11 oktober 2012 om 15:45

de 8 namen in het artikel of zijn die spelers allemaal stuk voor stuk niksnutten die maar moeten verpieteren bij het 2e?
ik neem toch aan dat al die 8 namen een bepaalde functie hebben en dat die 8 gewoon in de basis staan bij blessures van anderen?

11 oktober 2012 om 19:41

Er staan 3 namen bij die terug komen van een blessure en nog geen hele kunnen spelen.
Dan staan er spelers in die waarschijnlijk het eerste niet eens halen. De beste spelers van de A zijn met vertegenwoordigen elftallen weg.

Nee dit is niets om je voor te schamen.

Dit is wel voer voor supporters van andere clubs om de boel op te naaien

11 oktober 2012 om 15:20

Met een keeper van de A2 en van deze jongens staan alleen Mathijsen en hooguit Vormer in de basis. De kans dat de andere in de basis staan net zo groot als de kans dat Ajax van Real Madrid wint, niet dus.

Toch grappig dat er mensen zijn die met deze nederlaag kunnen zitten. Het is enkel maar voor Koeman een wedstrijd om wat wedstrijdritme te geven aan spelers die er anders de kans niet voor krijgen.

11 oktober 2012 om 15:44

ik heb het niet over de basis, ik heb het over spelers die in de basis zouden komen als er blessures zijn...

kortom, de 8 namen die in het artikel genoemd worden (waarvan verhoek, mathijsen en vormer in de basis staan en waar de rest in aanmerking komt bij blessures) zijn gewoon spelers die voor het 1e in aanmerking komen (niet direct zoals ik al zei)
of zijn ze gehaald zonder enig nut? dan is het wanbeleid, je kunt kiezen...

de nederlaag op zich boeit me niet eens veel maar het zegt me wel dat als feyenoord veel blessures heeft, dat het niet genoeg goede alternatieven heeft.

11 oktober 2012 om 15:58

Als er blessures zijn, dan kan inderdaad 1 van de spelers erin komen, maar zij zullen nooit alle 8 tegelijk spelen, dus kan je weinig van deze wedstrijd zeggen.

Had je er vandaag, Clasie, Bmi, Janmaat en bijvoorbeeld Schaken bijgehad, weet ik zeker dat je door de inbreng van deze sterkere spelers een wereld van verschil had staan.

Haha wat een epische voetbalnaam dan ook, Cas Knoester. Geweldig :D

Ook al mist Feyenoord een man of 12, dan nog vind ik het niet kunnen dat je van Excelsior verliest met 4-1.

11 oktober 2012 om 15:16

Een Feyenoorder die gewoon zegt hoe het is, geen gerelativeer of wat dan ook, dit mag je gewoon nooit met 4-1 verliezen, dat je een slechte wedstrijd speelt en verliest kan, maar niet met 4-1

Opstelling Feyenoord: Franken; Mokotjo (25’ Maatsen), Ramsteijn, Mathijsen (60’ Van Beek), Gomez Nieto; Vormer, Knoester (80’ Olijfveld), Goossens (46’ Dercks); Verhoek, Te Vrede (46’ Olivera) en Fernandez.

Franken; Mokotjo (25’ Maatsen), Ramsteijn, Mathijsen (60’ Van Beek), Gomez Nieto; Vormer, Knoester (80’ Olijfveld), Goossens (46’ Dercks); Verhoek, Te Vrede (46’ Olivera) en Fernandez.

van spelers van het eerste hebben alleen verhoek, vormer en fernandez de hele wedstrijd gespeeld.

daarbij komt ook dat ze natuurlijk niet zijn ingespeeld en dat dit een samengesteld elftal is. ik weet niet wat de opstelling van excelsior was maar denk gewoon hun ingespeelde 1e elftal.

Het was een trainingspartij, geen oeffenwedstrijd. met 5 jeugdspelers.

Dit zegt eigenlijk alles over Feyenoord. Het heeft een redelijke basiself en de bank is pure middelmaat. Hopelijk voor Feyenoord zal het niet veel blessures oplopen.

11 oktober 2012 om 13:54

Veel van de gasten die nu speelden zitten normaal niet eens op de bank. Sterker nog, de meesten spelen niet eens in A1 of Jong Feyenoord/excelsior. Bijna heel Feyenoord A1 was op pad met -19 interlands. In feite speelden we dus de stand-ins van onze grote talenten.

Niet zo vreemd dat je dan verliest, al had iets meer tegenstand van mij wel gemogen. Ik heb zitten kijken, en behalve het weer viel er weinig te genieten. Verhoek speelde werkelijk waar dramatisch en de middenvelders waren duidelijk te onervaren om Excelsior voldoende tegenstand te kunnen bieden. Eigenlijk was de enige waar een beetje dreiging vanaf kwam die Oliveira (als ik me niet vergis).

11 oktober 2012 om 14:13

Mokotjo, Ramsteijn, Mathijsen, Vormer, Goossens, Verhoek, Te Vrede en Fernandez. Volgens mij zijn dit toch echt 1e elftal spelers en geen jeugdspelers.

11 oktober 2012 om 14:49

Wat een onzin. Jij komt gewoon puur om even lekker te provoceren en te verkondigen dat Twente zoveel beter is dan Feyenoord etc. Kijk alleen maar naar je nickname. Ramsteijn, te vrede en Goossens zijn spelers die bij Almere nog niet aan de bak kunnen en zijn een schande om in het shirt van Feyenoord te zien.

11 oktober 2012 om 16:11

@wim2 Gaat wim2 nu Twente fans beschuldigen van provoceren. Dit is toch wel erg grappig want bij ieder onderwerp over Twente zie ik dit alter ego van Martin van Geel gefrustreerd zijn gal spuwen. Daarbij overigens uitgelachen door de rest van de mensen die reageren op het onderwerp omdat de reacties een “laten we het netjes zeggen” onrealistisch gehalte hebben.

11 oktober 2012 om 14:04

Klopt de rest heeft Twente weggekocht

11 oktober 2012 om 14:19

Vind jij het gek als deze spelers een stap hogerop kunnen maken en naar FC Twente vertrekken. Dan hoef je toch niet na te denken. Financieel en sportief is FC Twente een vooruitgang t.o.v. Feyenoord.

Ik denk ook niet dat Fer en Castaignos deze wedstrijd vandaag hadden gespeeld. Zouden beiden basisspelers bij Feyenoord zijn. Ook Cabral had vandaag ook niet meegedaan. Is met Jong Oranje mee. Hoorde dat de opvolger van Cabral, Wesley Verhoek vandaag geweldig speelde!

11 oktober 2012 om 14:30

Dat vind ik gek ja, dat mensen nog steeds denken dat Twente zo'n stap vooruit is. Hebben we vorig jaar gezien namelijk.

11 oktober 2012 om 14:46

Verhoek kan d'r geen klote van...

De discussie of Twente is stap hogerop is heb ik vandaag geen zin in.

11 oktober 2012 om 14:50

Ja, dat zeiden we vorig jaar ook, en toen eindigde die zielige subtopper weer waar het hoort. Feyenoord heeft veel meer potentie en zal over een paar jaar Twente weer voorbij zijn. Dan kunnen al die gloryhunters weer voor een andere club gaan 'steunen'. Geniet maar van deze jaren dat jouw clubje zich titelkandidaat mag noemen, over een paar jaar is het weer een middenmoter. Pijnlijk hé?

11 oktober 2012 om 18:37

Vorig jaar was een incident. Tot het einde deed FC Twente nog mee om de titel. Dit seizoen staat FC Twente bovenaan en Feyenoord waar het hoort te staan. Vergeet niet dat FC Twente nog ver kwam in Europa en Feyenoord geen Europees speelde net zoals dit seizoen.

11 oktober 2012 om 14:19

Wat verwacht je zelf dan? Er zijn maarliefst 11 spelers van de selectie weg met interland? Goosens, ramsteijn, mathijses alledrie blessure gehad. Verhoek totaal niet in vorm

11 oktober 2012 om 14:22

Dit zijn niet echt de 11 die regelmatig spelen, alleen Mathijsen, de rest komt net terug van een blesure en Vormer en Fernandez zitten altijd op de bank.....nee dit zegt helemaal niets over Feyenoord.

Wel hadden ze ook met deze spelers moeten winnen, maar goed.....

***mede omdat Koeman de eerste elftal spelers Mokotjo, Mathijsen, Goossens en Te Vrede inmiddels had vervangen door jeugdspelers, kon de ploeg in de slotfase van de wedstrijd geen vuist meer maken. Roland Alberg zorgde namens Excelsior voor het slotakkoord, door in de laatste minuut een vrije trap vanaf twintig meter keihard te schieten en de eindstand daarmee op 1-4 te bepalen.

Feyenoord – Excelsior 1-4
Scoreverloop:
6’ 0-1 Van Buren
28’ 0-2 Vorthoren
36’ 1-2 Knoester
74’ 1-3 Vorthoren
90’ 1-4 Alberg

Opstelling Feyenoord: Franken; Mokotjo (25’ Maatsen), Ramsteijn, Mathijsen (60’ Van Beek), Gomez Nieto; Vormer, Knoester (80’ Olijfveld), Goossens (46’ Dercks); Verhoek, Te Vrede (46’ Olivera) en Fernandez.

Ik constateer dat velen hier aangeven dat Feyenoord (logischerwijs) niet met hun sterkste opstelling aantrad, vanwege interlandverplichtingen e.d.

Maar heeft iemand ook enig idee met wat voor een team Excelsior speelde? Wel in hun sterkste opstelling?

11 oktober 2012 om 14:35

Opstelling Excelsior: Jordy Deckers; Mats van Huijgevoort, Kevin van Diermen, Jurgen Mattheij, Tim Eekman; Marley Berkvens (74. Erwin Nuytinck), Roland Alberg, Niels Vorthoren; Elvis Manu, Mick van Buren (46. Daan Blij), Darren Maatsen (67. Rangelo Janga).

dit lijkt me wel hun basisopstelling ja. Maar dit is nou niet bepaald een team om bang voor te worden. Ze draaien ook zeer matig in de Jupiler League

Hierbij de opstelling van Feyenoord: Opstelling Feyenoord: Franken; Mokotjo (25’ Maatsen), Ramsteijn, Mathijsen (60’ Van Beek), Gomez Nieto; Vormer, Knoester (80’ Olijfveld), Goossens (46’ Dercks); Verhoek, Te Vrede (46’ Olivera) en Fernandez.

Sommige namen ken ik niet eens, maar nog steeds schandalig natuurlijk.

Gelukkig was Verhoek wel de speler die Feyenoord nodig had, dit was zo'n goede ruil van Feyenoord.
Ik weet niet hoor maar heb nog niet een Verhoek gezien die onmisbaar is.
Maar goed een oefenpotje zegt mij ook niet zoveel tegen Excelsior 4-1.
Sommige spelers hebben ritme op kunnen doen en laten we dat maar zien als pluspunt.

11 oktober 2012 om 17:09

Cabral speelt natuurlijk veel beter...........

Pfff typisch weer voetbalzone om dit te melden....

Het was een c elftal, maar dan nog is het een schande, spelers als Te Vrede en Goossens komen voor Almere nog te kort, onbegrijpelijke aankopen.

Oh nee, nu zullen we vast degraderen uit de eredivisie.

Ja hoor VZ we weten dat jullie allemaal proajax zijn en het heel erg leuk vinden als Feyenoord verliest, maar moet dat nou elke keer weer naar voren komen? Kan alles wat anti-feyenoord is hier (zowat elke bezoeker van deze site volgens mij) weer lekker tof doen hoe dramatisch Feyenoord is en zo, terwijl bijna al die ploegen vorig jaar keihard afgedroogd werden door Feyenoord vorig seizoen.

11 oktober 2012 om 15:17

Voetbalzone is gewoon een nieuwssite, dus ook een verliespartij van Feyenoord wordt vermeld. Beetje omgekeerde wereld dit, boos worden op VZ als Feyenoord met 4-1 (!) van Excelsior verliest en dat wordt vermeld.

11 oktober 2012 om 15:30

Ach joh, hou toch op, als een andere club zo'n onbelangrijk trainingspotje verliest weet ik zeker dat je er niks over hoort. Als Feyenoord 4-0 gewonnen had was het waarschijnlijk ook niet vermeld, maar goed geeft niet, alleen beetje jammer dat deze site niet gewoon ajaxzone of voetbalajax wordt genoemd.

11 oktober 2012 om 16:08

Are u Mad bro?

Ik weet niet hoor maar toen Twente met 1-0 van FC Emmen verloor in een oefenduel stond het ook gewoo nop.

Net zoals altijd dat soort dingen gemeld worden, als je dat niet wilt zien of geloven wens ik je sterkte toe en raad ik je aan om thuis te blijven op de bank, je in het verkeer begeven zonder blinde geleide hond lijkt me in dat geval niet echt verstandig.

11 oktober 2012 om 16:08

edit: dubbel

11 oktober 2012 om 16:08

edit: dubbel

11 oktober 2012 om 20:24

Hij bedoelt dat toen Feyenoord A1 Ajax A1 afdroogde met 4-1 er niets vermeld wordt en als een Feyenoord mix team ergens verliest wel.

Maar maak hè niet druk man, een trainingspartijtje met A2 spelers, lb.

Natuurlijk mag dit nooit gebeuren maar, en wat er speelde bij Feyenoord moet alsnog winnen van Excelsior, maar laten we hier aub niet zo dramatisch overdoen.

Goossens heeft maanden niet in een eerste elftal gespeeld, Gomez Nieto is A-junior evenals Knoester, Mathijssen komt terug van een blessure, Te Vrede idem dito.

Deze pot was gewoon om een aantal spelers wat minuten te geven, over anderhalve week wacht Vvv, liever had ik gewonnen maar kan er niet echt wakker van liggen.

Wim2
Wat ben jij toch ook een zielig klein ventje. Het mooie Feyenoord moet zich schamen dat jij daar supporter van bent. Zelf vaak denigrerend doen tegenover andere clubs maar als het over jouw clubje gaat dan ben je op je prikkie getrapt. Ooit wel eens van zelfreflectie gehoord? Zou je in dit geval niet misstaan.

11 oktober 2012 om 15:33

Zelfreflectie? Als je eens goed kon lezen dan wist je dat ik in mijn berichten heb gezet dat een aantal spelers gewoon niet Feyenoord waardig zijn en nog niet eens excelsior waardig. Ik ben heel reel als het gaat om mijn eigen club, dan heb je mij niet goed gevolgd moet ik zeggen.

Wesley kom maar snel terug hoor jongen..

Mathijsen, Verhoek, Goossens en Vormer zijn zo maar een paar namen van het jarenlange salarisbudget probleem waar van Geel Feyenoord mee heeft opgezadeld. Jarenlang goed werk door Gudde en Co in 1 transferzomer teniet gedaan door een doorgeslagen technisch directeur die het succesvolle jeugdbeleid kennelijk de nek om wil draaien. Straks moet Feyenoord weer iemand als Martins Indi of Clasie verkopen om de salarissen van de middelmatige spelers te kunnen blijven betalen.

Dit tekent de zwakte van de 'aankopen'. Het zijn gewoon simpele meevoetballertjes. Dan konden we net zo goed met de vorige A1 lichting de competitie beginnen. Die hebben het nog in zich om beter te worden. Maar goed. Er is wat geld bij Feyenoord. Dus doen we traditioneel weer verkeerde 'aankopen'.

11 oktober 2012 om 17:01

Ja klopt de aankopen vallen erg tegen. Zeker van Vormer had ik meer verwacht. Anderzijds vind ik Pelle dan weer meevallen. Hij kan toch wel degelijk erg goed voetballen. Je ziet dat het elftal zich nu al bijna op een natuurlijke manier instelt op het feit dat hij de bal wel vasthoudt en verspreid. Dat geeft vertrouwen in een ploeg, een balvaste spits.

11 oktober 2012 om 17:21

Ja, dat is ook het enige aankoop dat me wat tevreden kan stellen. Echter zie ik dat het middenveld voor geen meter loopt. Vorige jaar hadden we het sterkste middenveld van de eredivisie. En nu..? Stukjes los zand, spelers die elkaar voor de voeten lopen en een middenveld dat amper druk zet.

11 oktober 2012 om 23:45

Ja eens. Het middenveld is echt een drama. Clasie is uit vorm, Immers heeft de techniek van een walnoot en Leerdam kan niet voetballen. Heerlijk om naar te kijken. Not.

Haha, wat is voetbalzone hier toch weer raar bezig.

Deze oefenpot werd gespeeld op het trainingsveld, er werd gewoon een veldje uitgezet en daar speelden ze gewoon 2x 45 min. De 1e helft speelde Feyenoord met een nog wat redelijk opstelling, maar als je al begint met de keeper van A2 is dat al niet best. Daarnaast werd na de rust op Fernandez en Verhoek alleen maar spelers van A2 erin gedaan. Dan krijg je dus Feyenoord A2 met Verhoek en Fernandez, tegen Excelsior op volle kracht, met de volledige selectie. Deze wedstrijd zegt dus totaal niets, is leuk voor de spelers om wat ritme te houden, verder niets. Mooi dat iedereen nu Feyenoord afkraakt, maar vorig jaar won Feyenoord maar met 1-0 van Excelsior met spelers zoals Guidetti,bakkal,vlaar en El Ahmadi in de basis. Dus dit blijft gewoon een onzinpotje.

Die vrije trap van Alberg zat er wel heerlijk in moet ik zeggen! Verder was het maar een apart potje, waarin Feyenoord geen vuist kon maken. Excelsior had het meeste balbezit en werd vooral via Manu gevaarlijk. Waarom speelt die bij Excelsior en een Fernandez bij Feyenoord????

Erg zwak van sommige mensen. Zeggen dat wij, Feyenoorders, deze uitslag relativeren. Volgens mij zie ik alleen maar haters die een kans hebben lekker op Feyenoord te azijnzeiken.
Tuurlijk het is niet best, maar als je de selecties ziet, is een nederlaag niet heeeeeel vreemd. Echter schort het deze jongens aan mentaliteit, ze hebben de wedstrijd laten lopen. Heerlijke goal van Alberg trouwens.
Dit "feyenoord" heeft een nieuwe stap gemaakt in:
1. het opdoen van wedstrijdritme
2. het opdoen van ervaring tegen een hoger team (a1/a2 spelers)

De jeugd is de toekomst, aan deze lichting zal ook bij de mindere goden aan hun kwaliteit / mentaliteit gewerkt moeten worden

Dat is wel heel erg zwak.
Moet je kijken als bij Feyenoord deze jongens gebleseerd zijn die nu niet spelen, dan stelt het blijkbaar neit heel veel voor.

Maar dit was oefenduel, dus heeft geen gevolgen.

11 oktober 2012 om 20:30

Valt mee, Feyenoord levert veel internationals zowel voor het grote en kleine oranje(en wat er onder zit). Zo investeert een club 30 miljoen euro en verliest het van Fc Eindhoven? So what? Waar wil je na toe?

Dunne selectie, komt door de financiele middelen

12 oktober 2012 om 11:27

Nee, de dunne selectie komt niet door de financiële middelen..
* Erwin Mulder is geblesseerd, Kostas Lamprou opgeroepen voor het Griekse nationale elftal, Ronald Graafland geblesseerd, Boy De Jong (1ste keeper A1) geblesseerd, oftewel.. Feyenoord speelde deze wedstrijd met de 2de keeper van de A-jeugd..
* Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat en Ruben Schaken zijn opgeroepen voor het Nederlands Elftal.
* Kelvin Leerdam en Jordy Clasie zijn opgeroepen voor Jong Oranje.
* Tony Trindade de Vilhena, Anass Achahbar, Jean-paul Boëtius, Terence Kongolo en Lucas Woudenberg zijn opgeroepen voor Oranje onder 19.
* Omar Elabdellaoui en Harmeet Singh zijn opgeroepen voor Jong Noorwegen.
* Naast Erwin Mulder, Ronald Graafland en Boy de Jong zijn ook Miquel Nelom, Stefan de Vrij en Sekou Cissé geblesseerd.
* Joris Mathijsen, John Goossens en Mitchell te Vrede zijn allemaal op de terugweg van een blessure.
* Lex Immers en Graziano Pèlle kregen in deze wedstrijd geen speeltijd.

Oftewel.. Feyenoord heeft een selectie die in mijn ogen breed genoeg is, maar onder zulke uitzonderlijke omstandigheden is het gewoon niet mogelijk een representatief team op de been te krijgen

26 oktober 2012 om 21:46

de eerste 11 zijn goed maar daarna heb je niks

Beschamend dit. Kan iedereen wel roepen hier dat er allemaal wisselspelers in staan. Spelers als Goossens, Vormer, Verhoek, Fernandez zijn normaliter toch wel iets beter dan wat er bij Excelsior rondloopt.

11 oktober 2012 om 23:25

Goossens komt terug van een blessure, heeft ook maar 1 helft gespeeld. Daarnaast stonden er naast de spelers van Feyenoord 1 een aantal A junioren die tot de zwakkere kant van de selectie behoort. De talenten zijn namelijk mee met Jong Oranje en andere Oranje teams. Excelsior is wel gewoon op sterkte, dus zo opmerkelijk is dit verlies niet.

12 oktober 2012 om 11:30

Ik ben het wel met 1908tillidie eens..

* Erwin Mulder is geblesseerd, Kostas Lamprou opgeroepen voor het Griekse nationale elftal, Ronald Graafland geblesseerd, Boy De Jong (1ste keeper A1) geblesseerd, oftewel.. Feyenoord speelde deze wedstrijd met de 2de keeper van de A-jeugd..
* Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat en Ruben Schaken zijn opgeroepen voor het Nederlands Elftal.
* Kelvin Leerdam en Jordy Clasie zijn opgeroepen voor Jong Oranje.
* Tony Trindade de Vilhena, Anass Achahbar, Jean-paul Boëtius, Terence Kongolo en Lucas Woudenberg zijn opgeroepen voor Oranje onder 19.
* Omar Elabdellaoui en Harmeet Singh zijn opgeroepen voor Jong Noorwegen.
* Naast Erwin Mulder, Ronald Graafland en Boy de Jong zijn ook Miquel Nelom, Stefan de Vrij en Sekou Cissé geblesseerd.
* Joris Mathijsen, John Goossens en Mitchell te Vrede zijn allemaal op de terugweg van een blessure.
* Lex Immers en Graziano Pèlle kregen in deze wedstrijd geen speeltijd.

Oftewel.. Feyenoord heeft een selectie die in mijn ogen breed genoeg is, maar onder zulke uitzonderlijke omstandigheden is het gewoon niet mogelijk een representatief team op de been te krijgen

Dan nog is een 4-1 nederlaag tegen Excelsior pijnlijk.. Dat ben ik dan weer met Mtotheax eens, maar we moeten het ook weer niet groter maken dan het is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren