Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord gaat door met doelman; vijf opties niet gelicht

Laatste update:

Feyenoord heeft de optie in het contract van Elber Evora gelicht, zo meldt de huidige nummer drie van de Eredivisie dinsdagochtend via de officiële kanalen. De negentienjarige doelman, die in het bezit was over een aflopende verbintenis, staat zodoende tot de zomer van 2020 onder contract in Rotterdam.

Evora maakte dit seizoen onderdeel uit van de selectie van Jong Feyenoord, maar trainde al regelmatig mee met de selectie van de hoofdmacht. In de voorbereiding op het seizoen 2019/20 zal de jonge sluitpost opnieuw aansluiten bij Feyenoord 1. Tegenwoordig maakt Evora ook onderdeel uit van het nationale team van Kaapverdië.

‘Van Persie heeft me uiteindelijk uitgelegd welke stapjes ik moest ondernemen’

Voetbalzone sprak onlangs met Joël Zwarts, die door Feyenoord wordt verhuurd aan FC Dordrecht.Lees artikel

Feyenoord maakt ook bekend dat van een aantal spelers de eenzijdige opties niet zijn gelicht. Het gaat om de verbintenissen van Joël Zwarts, die momenteel is verhuurd aan FC Dordrecht, Daudè van der Kust, Jeremy van Mullem, Jaron Vicario en Jordie van Leeuwen. Eerstgenoemde speler sprak onlangs in gesprek met Voetbalzone nog uit dat hij droomde van een basisplek bij Feyenoord 1.

“Het is voor mij belangrijk om veel minuten te maken en hier speel ik wekelijks. Uiteindelijk wil ik het eerste van Feyenoord halen, daarvoor moet ik aan spelen toekomen en me ontwikkelen. Als ik deze ervaring eerder had gehad, was ik al verder geweest. Je draagt het met je mee, je weet hoe het in zijn werk gaat en je kan er bijvoorbeeld op een training bij Feyenoord 1 weer gebruik van maken”, aldus Zwarts.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oh, dat is lekker dan rondom Zwarts. Vaag weer.

9 april 2019 om 11:21

Vaag? Hoezo?

Zwarts teert veel op zijn fysieke kracht en snelheid, maar komt voetballend voor Feyenoord simpelweg te kort.

9 april 2019 om 11:25

Nou hij ziet er juist heel compleet uit, kan er echt eentje worden hoor.

9 april 2019 om 11:31

Vente komt ook tekort, maar daar houden ze ook al jaren hoop in. Geen enkele uitleenbeurt, hier en daar een potje Jong Feyenoord en lekker trainen met het eerste. Daar wordt je echt beter van (not)! Feyenoord gaat sinds Gio er zit weer hopeloos met talent om, want naast Vente heeft ook Bijlow deze weg gevolgd en je ziet gewoon duidelijk dat die jongen er nog niet klaar voor is. Had al lang twee seizoenen ervaring kunnen hebben, maar uitlenen ho maar. Als derde keeper leer je natuurlijk enorm veel door alleen te trainen.. De club is nog verrotter dan toen Van Geel werd aangesteld, alleen qua financien sta je er beter voor dan toen.

9 april 2019 om 13:19

@romanempire010

de jeugdspelers moeten ook wel goed genoeg zijn om erin te staan, al kan ik me voorstellen dat ze moeilijk slechter kunnen zijn als wat er nu in staat. Vilhena en Jorgensen raken al heel het seizoen geen knikker en Haps is constant geblesseerd. RvP en Berghuis zijn goede voetballers maar dit seizoen momentvoetballers die er vaak ook niet staan en de rest van de selectie is van FC Utrecht niveau

Van Geel heeft ons idd niet best achtergelaten. er is geen geld en er staat geen kapitaal op het veld. de nieuwe TD en Jaap Stam gaan het niet makkelijk krijgen aankomend seizoen

9 april 2019 om 13:43

Inderdaad Japie, de selectie loopt geheel uit z'n contract komende zomer. Geen cent die je er nog voor krijgt.

9 april 2019 om 13:44

Ergens ook wel een goed teken dat voor het eerst bij Feyenoord een technisch goede voetballer de voorkeur krijgt boven een draver die het vooral van fysiek, snelheid en inzet moet hebben.

9 april 2019 om 17:33

Vaag omdat Feyenoord letterlijk een paar weken geleden tegen Zwarts zei dat hij een nieuw contract zou krijgen en dat hij zich geen zorgen hoefde te maken daar over.

Sowieso is het vaag om een jongen die pas sinds februari minuten maakt in het profvoetbal en dat best naar behoren doet, te laten vertrekken, terwijl je relatief weinig wedstrijden hebt om op af te gaan.

Dat wekt bij mij de indruk dat Feyenoord niet echt een duidelijke visie heeft met begeleiding van de eigen jeugd en dat het maar wat doet op willekeur of de waan van de dag, met weinig logica erachter. En vaak zit het er dan ook naast. Dat is een reputatie dat Feyenoord heeft opgebouwd op dat vlak.

En de reactie van Zwarts zelf verstrekt dat gevoel echt enorm ook.

9 april 2019 om 18:13

"en vaak zit het er dan ook naast". Wat betreft talenten/spelers die ze wegsturen ofwel het contract niet verlengen spreekt hun record wel in het voordeel hoor. Of je komt plots met Janssen aanzetten. Maar in het geval van Zwarts (itt tot die rest) is het wel opmerkelijk en voor mij ook onbegrijpelijk, zeker met dat nieuwe verhaal naar buiten. En het is onbekend wie er nu precies het lot bepaalt over ofwel informatie verschaft aan de TD omtrent huurlingen of Jong Feyenoord spelers.

9 april 2019 om 20:54

@mgmv

dat niet maar veel geld gaan ze niet opleveren. met een beetje geluk speel je er bij een paar op quitte maar op de meeste zal je verlies gaan lijden bij doorverkoop. dit zijn allemaal geen spelers die een bedrag gaan opleveren waar je kwaliteit voor kan inkopen

Van iedereen wel begrijpelijk en logisch, al vind ik persoonlijk dat ze Zwarts echt hadden moeten behouden. Denk zelf echt dat er nog behoorlijk wat groeimarge in hem zit en ben echt benieuwd hoe ver hij zou zijn na enkele extra uitleenbeurten, waaronder in de Eredivisie. Fysiek sterk, technisch prima onderlegd en scoort bijzonder makkelijk met beide benen.. Ik ga 'm nog wel volgen in ieder geval.

9 april 2019 om 11:31

Hij had zomaar een Manu rol op zich kunnen nemen. Onbegrijpelijk, hij had zo de rol van Vente over kunnen nemen als 3e spits terwijl eerstgenoemde broodnodige minuten op niveau kon maken. Tuurlijk niet het niveau wat je als Feyenoord 1 moet nastreven, maar hij had de specifieke kwaliteiten om een vast selectielid te worden.

9 april 2019 om 11:35

Ach Vente en Zwarts is lood om oud ijzer, de een komt kracht en snelheid te kort en de ander komt voetballend vermogen te kort.

9 april 2019 om 11:49

Beide zijn geen enorm gemis, nee. Maar ben van allebei toch erg benieuwd hoe ver ze zijn als ze enkele jaren broodnodige minuten maken, zeker in het geval van Zwarts. Dat is ons beider punt ook: je had Zwarts best kunnen behouden om het nog aan te kijken. En dat sluit ook mooi aan op wat Stefandefree hieronder zegt.

Begint een beetje flauw te worden zo langzamerhand, maar dit is dus wederom een geval waarin een team in de Jupiler League een enorme gemiste kans is. Nu is het na de o-19 en een jaartje Jong Feyenoord gewoon klaar voor de meeste jongens, zonder dat ze ooit op een fatsoenlijk niveau getest zijn. Niet dat het nou allemaal van die gigantische talenten zijn, maar met name van Zwarts leek het mij nuttig om dat nog 1 of 2 jaar goed in de gaten te kunnen houden.

Deze jongens kregen vrijwel allemaal enkel een contract om Jong Feyenoord te kunnen vullen. Nu komen een paar betere spelers door uit de jeugd en wordt er afscheid genomen van deze spelers, zo kan er doorgeselecteerd worden tot er over een paar jaar een fatsoenlijk jong Feyenoord staat. Voor deze jongens geluk, normaal gesproken zouden ze (misschien met uitzondering van Zwarts) nooit een contract gekregen hebben. Nu hebben ze toch een contract bij Feyenoord op hun CV staan, dus komen ze vast wel ergens anders aan de slag.

Jeetje Feyenoord. Zwarts laten vertrekken zal denk ik een grote fout zijn. Heel complete spits en beter dan Vente.

9 april 2019 om 15:53

Mee eens. Denk dat Feyenoord zich op een dag nog wel een keer achter de oren zal krabben. En zeker niet voor de eerste keer (denk aan Vincent Janssen en Joel Piroe die ik ook nog wel zie doorbreken bij PSV).

9 april 2019 om 16:05

Klopt. Maar aan Piroe kon je weinig doen. Die ging zelf weg.
Gelukkig voor Feyenoord komt Naoufal Bannis eraan, dat is echt een toptalent.

Met deze 19-jarige doelman wordt dus verlengd.

Dus Scherpen van Emmen is ondanks zijn clubvoorkeur ook niet nodig (of in beeld)....

9 april 2019 om 11:59

Scherpen is nooit in beeld geweest. We hebben met Bijlow een tot op heden betere doelman dan Scherpen. Ramon ten Hoeve is redelijk talentvol. Ik zie in Scherpen niet meer talent dan in Bijlow. Deze jongen Evora heb ik nooit van gehoord.

9 april 2019 om 13:26

@khalid3073wx

kan best zijn dat Bijlow beter is als Scherpen maar ook Bijlow kan er ook niet heel veel van. dat is geen keeper van het niveau dat Feyenoord hoort na te streven

9 april 2019 om 12:03

Nee, het lijkt me ook heel sterk dat Scherpen in beeld is met de hoeveelheid keepers die we hebben (ook in de jeugd). Ik verwacht ook dat Evora bijgetekend heeft, om 3e/4e doelman te worden. Kans is namelijk erg groot dat ten Hove verhuurd wordt aan (waarschijnlijk) Dordrecht. En bovendien kunnen we itt Ajax niet zomaar gokjes nemen voor zulke bedragen.

Feyenoord schijnt bezig te zijn om Jong Feyenoord alsnog in de KKD te krijgen heb ik vernomen, dus wie weet kunnen ze binnenkort beter inschatten hoe goed of slecht de jeugdspelers daadwerkelijk zijn. op dit moment blijven ze allemaal stil staan in hun ontwikkeling t.o.v. de jeugd van Ajax, PSV en AZ bv die wel wekelijks tegen hogere weerstand spelen

9 april 2019 om 17:12

Nou, tsja, zou top zijn, maar persoonlijk zou het me verbazen omdat je het:

A: niet kan verantwoorden richting de andere profclubs met B-teams in de piramide zijnde om Feyenoord alsnog per direct in de Jupiler League te krijgen, en;

B: Als er een kans is dat je als Feyenoord zijnde rekening moet houden met een jong-elftal in de Juup, dan zou je zeggen dat spelers zoals Zwarts juist een contract zouden krijgen om dat elftal aan te vullen. Bovendien zou je ook zeggen dat zo'n samenwerkingsverband met Dordrecht niet gesloten zou worden als zo'n jong-scenario een klein half jaar later ook maar enigszins in de buurt van de werkelijkheid zou zijn. Tenzij FC Dordrecht letterlijk Jong Feyenoord wordt in de zin dat die club ophoudt te bestaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren