Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord doet Immers van de hand: ‘We gunnen Lex deze overgang zeer’

Laatste update:

Lex Immers zet zijn carrière definitief voort bij Cardiff City, zo meldt Feyenoord donderdag via de officiële kanalen. Ook de club uit de Championship maakt melding van de definitieve komst van de 29-jarige middenvelder, die sinds januari op huurbasis voor the Bluebirds uitkwam. Cardiff City eindigde afgelopen seizoen als achtste in de competitie.

/

“We gunnen Lex deze overgang zeer”, zegt technisch directeur Martin van Geel via de officiële kanalen van Feyenoord. “Bij Feyenoord hebben we hem de afgelopen jaren leren kennen als een echte prof, een teamspeler bovendien. Hij heeft het geweldig naar zijn zin bij Cardiff en heeft het daar de afgelopen maanden goed gedaan. Het is fijn voor Lex dat hij zich nu definitief in Wales kan settelen en zijn carrière in het Engelse voetbal kan voortzetten.”

Vanwege een transferverbod leek Immers na een half jaar al te moeten vertrekken uit Cardiff. Het overtreden van de Financial Fair Play-regels stelde de club niet in staat om spelers te kopen, maar deze straf werd eerder deze maand opgeheven.

Immers tekent bij Cardiff City een contract tot de zomer van 2018, met een optie voor een extra seizoen. De middenvelder was de afgelopen maanden goed voor vijftien competitieduels en vijf doelpunten in het tricot van de Welshe club. Immers, die in De Kuip nog een contract voor een jaar had, maakte medio 2012 de overstap van ADO Den Haag naar Feyenoord. Hij was goed voor 100 competitieduels en 31 doelpunten.

Een wijze beslissing van Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi voor Lex, ik gun hem deze overstap. Hopelijk gaat hij daar mooie jaren beleven. Bedankt Sexy Lexie!

Leuk voor Lex, schijnt daar een publiekslieveling te zijn.
En ik zie zijn naam weleens bij Final Score voorbij komen, dus hij scoort ook nog.

Immers is jarenlang het xdment van feyenoord geweest, en altijd ondergewaardeerd.

Nooit had feyenoord 7x op rij verloren met de mentaliteit, fysiek, en doorzettingsvermogen van lexie. Altijd al fan geweest van lex, niet de beste afmaker maar positioneel magistraal getuigen het aantal kansen dat hij altijd kreeg.

Succes, eindelijk waardering.

12 mei 2016 om 11:56

Cement van feyenoord* (update diee apps eens, duurt allemaal erg lang tot er wat actie komt)

12 mei 2016 om 12:07

Ben het helemaal met je eens. Al werd Immers een gedeelte vam zijn bij Feyenoord ook wel gewaardeerd (vooral het laatste jaar onder Koeman, deed het toen het best), maar nooit zoveel als hij verdiende. Ik ben blij dat hij het goed doet bij Cardiff, het is natuurlijk nooit leuk als spelers vertrekken om vervolgens op de bank te verpieteren, zoals Elvis Manu.

12 mei 2016 om 12:36

Probleem was dat hij in de topwedstrijden en Europees altijd door het ijs zakte. Wil je de volgende stap zetten als club moet je dit soort leden doorselecteren. Zelfde geldt nu voor Kramer. Doorselecteren, dat wordt het niet.

12 mei 2016 om 12:42

Dat is het probleem bij Feyenoord. Eerst hadden wij types als Goossens, Verhoek, Singh en Immers. Dat kwam mede door geldgebrek dus oke. Maar je verwacht dat wij het niveau omhoog krikken zodra er geld beschikbaar is.

Uiteindelijk was er geld beschikbaar en dan worden spelers als vd Heijden, Vejinovic, Kramer, etc. gehaald. Ook werd het contract van Nelom verlengd.

Onbegrijpelijk.

12 mei 2016 om 12:45

Ja precies, van alle aankopen is eigenlijk alleen Bottheghin echt een versterking gebleken toch? Kramer speelt ook wel vaak, maar dat is toch vooral bij gebrek aan beter.

12 mei 2016 om 12:49

Klopt, al zie ik veel potentie in Gustafson. Hij is een speler die wij zelden bij Feyenoord zien. Zo creatief en slim tussen de linies. Hij was dit seizoen vermoeid omdat ie al een lang seizoen in Zweden achter de rug had. Ik kijk daarom erg naar hem uit komend seizoen.

12 mei 2016 om 13:42

Altijd puur middelmaat maarja wij zitten ook niet op het lijntje van Ajax en PSV. Botteghin enige versterking van afgelopen seizoen. Verder verwacht ik meer van Gustafson.

12 mei 2016 om 13:44

Gustafson heeft zijn potentie in het begin goed laten zien, daarna zakte hij inderdaad door vermoeidheid wat terug. Ik verwacht komend seizoen ook erg veel van hem.

Hoop dat Gustafson de verbinding tussen het middenveld en de voorste linie gaat verzorgen. Van wat hij liet zien is hij daar zeer goed toe in staat.

12 mei 2016 om 13:50

Ik zie heel weinig in gustafson en schat immers ook veel hoger in, gustaf is een licht gewicht die afentoe een leuke wedstrijd speelt

12 mei 2016 om 14:24

Qua type spelers kan je het niet vergelijken. Gustafson vind ik een creatieve voetballer terwijl Immers een werkpaard is. Denk dat wij momenteel meer behoefte hebben aan een type Gustafson.

12 mei 2016 om 14:27

Gustafson is een geweldige speler. Technisch misschien wel de beste uit de Feyenoord-selectie. Ook inzichtelijk is hij heel sterk, zowel aan de bal als zonder bal. Aan de bal ziet hij elk klein gaatje dat de tegenstander laat en zonder bal beweegt hij heel slim. Hij is alleen nog te wisselvallig, maar dat zal de leeftijd nog wel zijn. Ik ga er vanuit dat hij volgend jaar helemaal doorbreekt ik Feyenoord 1.

12 mei 2016 om 14:56

Nou Elia, Gustafson, Botteghin en Bilal vind ik nog steeds wel versterkingen waar we iets aan hebben gehad. Kuyt ook niet te vergeten. In de beker heeft Kramer een belangrijke rol gehad in meerdere wedstrijden. Ik denk met een meer ervaren trainer dat je meer uit deze selectie had gehaald.

Immers heeft 1 niveau, dat is de helft van het seizoen meer dan genoeg, maar als je echt omhoog wil is hij de rem op je team. In het jaar met Pelle, Clasie, De Vrij, Janmaat moet je gewoon kampioen worden. Maar met een technisch beperkte jongen als Immers kom je er dan niet. Had je type Gustafson op 10 gehad of dan had dat wel gekund.

12 mei 2016 om 14:13

Ik wist wel dat ik zo´n reactie zou tegenkomen. Immers was jarenlang de zwakke schakel. Iedere wedstrijd alleen maar balverlies, vaak niet aanspeelbaar, puur eindstation in de zestien en nog miste die veel te veel kansen. Hij teerde volledig op Pelle die twee verdedigers vasthield en hij verdedigde bar weinig mee. Hierdoor kwamen Clasie en Vilhena telkens op een eiland te staan. In topwedstrijden viel die volledig door de mand en met een betere nummer tien was Feyenoord zeker een keer kampioen geworden. Ik ben een fan van goede voetballers en Immers doet nu een stap terug naar de middenmoot van de Engelse tweede divisie.

Gun het hem van harte. Voetballend niet 1 van de beste,maar passie/strijd inzet heeft deze jongen wel.

Heel veel plezier en succes daar.

En wat gaat deze transfer Feyenoord opleveren? Tussen de 2 en 3 miljoen toch wel?

12 mei 2016 om 13:13

Volgens de Engelse media heeft Immers 4 miljoen pond gekost wat neer komt op 5,08 Miljoen euro.

12 mei 2016 om 13:58

Dat zou wel een héle goede deal zijn dan van Van Geel. Kan me niet voorstellen dat er zoveel voor Immers wordt betaald met een contact dat nog slechts jaartje doorliep.

12 mei 2016 om 14:02

Dat lijkt me iets te optimistisch. Ik denk dat Feyenoord blij mag zijn met de helft, voor een speler van 29 jaar en nog slechts een jaar op zijn contract. Niettemin een mooie transfer voor Lex die iedereen hem in de kuip zal gunnen!

12 mei 2016 om 14:29

4 miljoen weet ik niet, wel weet ik dat het tussen de 3 en 4 miljoen in lag. Dan alsnog een geweldige deal voor Feyenoord!

12 mei 2016 om 22:19

Inmiddels heb ik het kunnen achterhalen. Het gaat in totaal om 4 miljoen euro voor zowel de huurperiode als de transfersom.
Feyenoord heeft in totaal dus 4 miljoen ontvangen van Cardiff maar heeft afgelopen half jaar wel het salaris van Immers betaald. Je zou dan kunnen zeggen dat Feyenoord iets meer als 3,5 miljoen heeft ontvangen voor Immers. (afhankelijk wat het salaris is van Immers wat ik niet weet.)

Lexie lacht iedereen uit denk ik. Die gaat meer verdienen dan de best betaalde speler bij Feyenoord.

12 mei 2016 om 13:38

Immers heeft het eerste half jaar amper gespeeld, dus daar heeft het niet aan gelegen.

12 mei 2016 om 18:02

Hij was de gangmaker in de kleedkamer. Hij zette spelers voor een wedstrijd scherp en gaf tips aan Gio 😂. Dankzij hem en Kazim verloor Feyenoord de macht in het groepsproces.

Mooi gebaar van Feyenoord! En uiteraard mooi voor Lex, die meteen al aangaf zich thuis te voelen op zijn nieuwe stekkie..

Dubbelgevoel. Gun hem deze overstap echt als geen ander, want hij heeft het verdiend! Maar hoe hij het afgelopen seizoen behandeld is bij Feyenoord (tribuneklant) in vergelijking met zijn tijd met Koeman, is ongelovelijk. Maargoed, desondanks wens ik hem het beste toe.. Bedankt Lexie!!!

Heeft iemand een idee wat hij Feyenoord oplevert?

12 mei 2016 om 12:35

Ik meen ergens gelezen te hebben 12 miljoen, maar dat lijkt me wat veel. Een miljoen of 8 lijkt me meer marktconform.

12 mei 2016 om 12:47

grappenmaker

12 mei 2016 om 14:47

op transfermarket is zijn waarde 2 miljoen pond, wat hij ook zeker waard is. Als Feyenoord ergens tussen de 2 en 4 miljoen euro krijgt lijkt me dat gewoon een goede deal voor beide partijen.

Volgens de Engelse media tussen de 4 en 5 miljoen pond.

Hebben ze ook wat centen gekregen?

Sorry zag nu pas dat er al bedragen zijn genoemd

Fijn voor Lex. Geweldige mentaliteit had hij altijd, dus ik wens hem het beste!

Wel grappig dat iedereen nu opeens roept dat hij gemist werd en dat hij zoveel toevoegde. De jaren ervoor werd hij standaard afgezeken. Je ziet maar weer dat de waan van de dag regeert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren