Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord deelt contract uit: ‘Hij is sterk, snel en heeft veel duelkracht’

Laatste update:

Denzel Hall heeft woensdag in De Kuip zijn eerste profcontract getekend bij Feyenoord. De zeventienjarige rechtsback speelt bij Onder-19 en heeft zijn toekomst tot medio 2021 aan de club uit Rotterdam verbonden. Dinsdag legde Feyenoord doelman Joey Koorevaar al vast. De talentvolle sluitpost zette eveneens zijn handtekening onder een contract voor tweeënhalf jaar.

Hall speelt sinds 2008 in de jeugdopleiding van Feyenoord en heeft sindsdien alle jeugdteams doorlopen.”Dit contract is niet iets wat in één dag komt aanwaaien”, reageert het talent op de clubwebsite. “Ik heb hier jarenlang hard voor gewerkt en als het moment dan eindelijk hier is, is dat wel heel bijzonder. Dit is een perfecte dag.”

Hall heeft naar eigen zeggen niet alleen voetballend veel geleerd bij Feyenoord. Ook op mentaal gebied zegt de verdediger veel vooruitgang te hebben geboekt. “Ik kon mezelf in de weg staan. Soms wilde ik bijvoorbeeld te graag winnen, waardoor ik te emotioneel betrokken raakte. Daar ben ik inmiddels veel verder in, hoewel dat willen winnen er nog wel heel sterk in zit", aldus de Nederlands jeugdinternational.

“Denzell is een jongen met ontzettend veel potentie”, reageert technisch directeur Martin van Geel. “Hij is zelfkritisch en heeft er hard aan gewerkt om dat op een positieve wijze in te zetten voor zichzelf. Als verdediger bezit hij heel veel fysieke kwaliteiten: hij is sterk, snel en heeft veel duelkracht. Het is een jongen die alles in zich heeft om zijn eigen top te halen, waar die dan ook ligt.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kun je die over een jaar weer aan heracles verkopen .Geef ze nu es echt een kans.....Maar dat met v. Geel,Bronckhorst en zeker Advocaat never nooit niet gebeuren

6 februari 2019 om 18:01

Het ongefundeerde negativisme viert hoogtij.

Niet objectief kijken naar wat er gebeurt, is helemaal in. Er is inderdaad onder van Geel geen enkel talent doorgebroken.

6 februari 2019 om 20:02

Het is eerder omgekeerd. De laatste jaren hebben best veel talenten een kans gekregen maar de meeste waren niet perse heel goed.

6 februari 2019 om 19:33

Dat is het eerste wat er ook bij mij opkwam, echter heeft Van Geel toch wel een punt. Hij zegt ook: “Hij is zelfkritisch en heeft er hard aan gewerkt om dat op een positieve wijze in te zetten voor zichzelf.“

Er zijn voldoende talenten te bedenken, die niet alles in zich hebben (gehad) om hun eigen top te halen door een verkeerde mentaliteit. Zivkovic, Bazoer, El Ghazi, noem ze allemaal maar op.

6 februari 2019 om 21:52

Het is maar hoe je het bekijkt, blijkbaar was de top van die jongens niet Ajax maar een treetje lager zoals middenmoot Frankrijk, België of subtop Nederland.

6 februari 2019 om 22:32

Ach, je kunt van genoeg gewezen toptalenten met vrij grote zekerheid zeggen, dat ze niet alles uit hun carrière hebben gepeurd wat er inzat. Niet alleen in het voetbal, maar met zoveel talent in verschillende disiplines. Tuurlijk kun je het ook anders bekijken, maar heb het hier over talenten, waarbij het duidelijke talent er nooit uitkwam door mentaliteitsproblemen, dat het talent duidelijk ondermijnde.

Sinds wanneer heeft van Geel ook verstand van voetballen of scouting van spelers. Heeft hij hem bekeken vanuit zijn kamer van zijn diamanten kantoortje. RvC sta eens op en gooi die man per direct naar buiten of hebben jullie boter op je hoofd en snappen jullie het nog steeds niet dat deze man alles kapot maakt, een solist is die geen tegenspraak duld. Hij is de GOD van zijn eigen firma Feyenoord en de rest heeft niets te zeggen. Geen scouting, Geen KKD team, Uitlenen aan FC Dordtrecht. Geen aanstelllingsvermogen. Ajax had het wel door en is heel slim geweest om die man naar buiten te werken en waar is hij wel geslaagd. Bij de F pupillen misschien ergens? Wat schieten we ermee op dat hij de jeugd een contract te geeft als je geen goed beleid voert en de jeugd dadelijk verhuurd. Allemaal flaters wat die man doet. Miljoenen weggooid met verkeerde spelers aantrekken op enkele na maar die zijn aan komen waaien en wilde zelf graag terug. Stel een trainer aan met visie die de jeugd beter kan maken en ook de jeugd een grote kans geeft wat Advocaat zeker niet doet, die hoort in een borelglaasje thuis. Haal de ex trainer van Anderlecht binnen b.v. en zeker geen Faser, Steijn of haal anders van Marwijk terug of Edwin Koeman.
Goede Raad is duur RvC goei van Geel eruit dat is een goede Daad. De miljoenen stromen dan vanzelf wel binnen met een Hoofd Jeugd Opleiding Brard die jaren node gemist is geworden zonder de andere iets tekort te willen doen.
Neem een voorbeeld aan Ajax en AZ die goed met de jeugd omgaan.
En dat ik dat als Feynoorder moet zeggen dat ik jaloers ben op het beleid van deze verenigingen. Hun beleid, Hun Structuur, Hun kennis van zaken,

6 februari 2019 om 18:50

Volgens mij was van Geel een verdienstelijke profvoetballer.

6 februari 2019 om 19:43

Inderdaad ja. Een carrière als profvoetballer bij Willem ll, Roda, Ajax en Feyenoord, dat is best een aardig rijtje. Daarnaast is hij technisch directeur (geweest) bij Willem ll, AZ, Ajax, Roda en Feyenoord. Dan moet je toch wel wat verstand ban voetbal en scouting hebben.

Mooi nieuws! Lekkere allround back die echt wat kan worden voor 1. Zegt ook veel dat hij Loshi (een jaar ouder) eruit houdt die het altijd goed deed. Ben benieuwd of Hartman (linksback) ook nog een contract gaat krijgen en natuurlijk wanneer Kokcu rond gaat komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren