Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord brengt slecht nieuws over voetblessure van Justin Bijlow

Laatste update:

Justin Bijlow komt dit kalenderjaar niet meer in actie, zo meldt zijn werkgever Feyenoord via de officiële kanalen. De doelman liep zondag in de warming-up tegen FC Groningen een voetblessure op, waardoor hij ook verstek liet gaan bij het Nederlands elftal. Om privacyredenen wordt de precieze aard van de kwetsuur van Bijlow niet bekendgemaakt.

Na afloop van de overwinning tegen FC Groningen hoopte trainer Dick Advocaat nog dat het zou meevallen. "Het gaat goed", aldus Advocaat. "Hij is naar het ziekenhuis geweest om foto’s te maken en daar was niks op te zien, geen breuk of scheur. Het is een kwestie van tijd. Maar jammer genoeg voor hem niet op tijd voor het Nederlands elftal."

Bijlow is bezig aan een sterk seizoen bij Feyenoord en werd na de blessure van Jasper Cillessen beloond met een uitnodiging voor het Nederlands elftal. De 22-jarige keeper kon zich uiteindelijk dus niet in Zeist melden en zal langer moeten wachten op zijn debuut in Oranje. Bij Feyenoord zal Bijlow vervangen worden door Nick Marsman, die tegen Groningen ook al keepte. Met Ramón ten Hove heeft Advocaat nog een derde keeper achter de hand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu is het wel flink balen dat je alleen Marsman als vervanger hebt... Eventueel Hahn halen met een contract tot augustus 2021?

13 november 2020 om 20:25

Als ik een optie mag noemen: probeer Michel Vorm tijdelijk uit z'n pensioen te halen.

13 november 2020 om 21:02

Enorm balen. Marsman gaat je europees en in de competitie gewoon punten kosten.

Poeh dit is wel echt balen maar ook typerend voor zn carriere

13 november 2020 om 20:42

Zeker, kan me niet herinneren dat hij een heel seizoen fit is geweest sinds hij bij Fey 1 zit. Zonde, want het is in potentie misschien wel de beste keeper voor NL komende jaren.

13 november 2020 om 20:45

Dat wordt al jarenlang gezegd en de afgelopen maanden heeft hij pas laten zien dat het een fatsoenlijke doelman zonder blunders kan zijn. Hij is echter zeer blessuregevoelig, al kan een blessure als deze gewoonweg een keer voorkomen.

13 november 2020 om 20:59

Onzin. Hij heeft twee jaar terug een foutje gemaakt tegen Ajax en dat blijven mensen eeuwig herhalen. Hij was altijd al oerdegelijk en dat is hij dit jaar gaan combineren met knappe reddingen. Blessuregevoelig is hij wel en dat begint wel zorgelijk te worden. Zeker op zijn leeftijd.

13 november 2020 om 21:14

@moridin ik vraag me af of het alleen een foutje tegen Ajax was. Ik moet toegeven dat ik echt niet heel veel van hem gezien heb, maar ik kan me wel herinneren dat het tegen die club van Moniz ook echt een drama was. Hij heeft er toch ook een tijdje naast gestaan waarbij Vermeer keepte? Anyways, iedereen kan zien dat die jongen talent heeft en het echt prima doet maar wel zonde dat hij blessuregevoelig lijkt te zijn.

13 november 2020 om 21:37

Nou laten het twee foutjes zijn, dat kan bij een jonge keeper. Maar hij maakte zeker niet veel fouten, maar als je dat net doet in een grote wedstrijd (ajax) gaan die dingen een eigen leven leiden. Na (wederom) een blessure is er een tijdje gekozen voor Vermeer en daar was toen iig bij mij ook veel onbegrip over. Ik vond Vermeer bij Feyenoord echt zeer matig. Bij Ajax was het een prima keeper, maar bij Feyenoord... echt een Henk Timmer dejavu. Niet echt blunders, maar altijd dat je denkt... tja volgens mij heeft een ander die wel. Maar dat terzijde allemaal 😀

13 november 2020 om 22:01

Giesburts. Het feit dat je met een wedstrijd van 3 jaar geleden komt, zegt eigenlijk wel genoeg

Dit is echt heel vervelend, de zoveelste met een blessure bij Feyenoord. Hopen dat hij snel
Hersteld. Toch een belangrijke schakel in het elftal

Gaat wel lekker met de Nederlandse talenten. Volgens mij kan je wel een aardig lijstje met spelers op de been brengen die potentie hebben, maar blessuregevoelig zijn of een ernstige blessure hebben gehad in het begin van hun carrière. Hopen dat het niet structureel wordt bij Bijlow, maar de voortekenen zijn niet goed.

13 november 2020 om 20:47

Lijkt dat de jonge spelers last hebben van het drukke schema. Wat betreft Bijlow, kan ook zijn dat het dezelfde blessure is en dat ze er nu voor kiezen om hem te opereren. Dan komt het wel goed

Ligt het nu aan mij of is Bijlow echt blessure gevoelig? Wel spijtig, is een talentvolle keeper.

13 november 2020 om 21:43

Ligt niet aan jou

Misschien vragen of Vorm een paar maanden wil keepen.

Ik zeg Michael Worm. Kan geen kwaad op er bij te halen

13 november 2020 om 21:04

Wie?

Zo sneu. Ventje heeft zoveel potentie maar is zo vaak geblesseerd, wat hem denk ik een glansrijke carrière gaat kosten. Vanaf seizoen in 2 seizoenen heeft hij 30 wedstrijden gemist met blessures, echt wel enorm veel voor een keeper

13 november 2020 om 20:34

Stond hij er op een gegeven moment nuet gewoon langs?

13 november 2020 om 20:39

Nee, kwam ook door een blessure. Zag net staan dat het voor het 3e seizoen op rij is dat hij minimaal 10 wedstrijden mist door een blessure.

Balen voor hem, cruciaal moment dit seizoen om aan te haken bij Oranje en misschien zichzelf in de basis te keepen. Overigens heeft al aardig wat blessures in z'n nog korte carrière ook wel opvallend voor een keeper.

Erg jammer.. hij zat echt in een goede flow. Marsman is wel echt een grote stap terug

Aah, heel zuur!
Hopen dat Feyenoord een fatsoenlijke keeper kan aantrekken of doorschuiven vanaf de jeugd, want met Marsman kun je natuurlijk niet continu aankomen, al helemaal niet Europees gezien.

Wordt een poosje billenknijpen met Marsman op doel maar wat een irritant gezever. "Om privacyredenen". Je vertelt dat hij geblesseerd is, dan kun je er toch gewoon bij vertellen dat hij een middenvoetsbeentje gebroken heeft of gescheurde enkelbanden ofzo?! In welke zin schendt dat de privacy van Bijlow? Ik kan me echt niet voorstellen dat Bijlow er problemen mee heeft als de precieze blessure naar buiten wordt gebracht.

13 november 2020 om 21:45

Het viel verder ook helemaal niemand op dat hij met z'n voet in een bad met ijs gewikkeld zat. Dit soort onzinnigheden ook altijd. Je hebt gewoon helemaal klaar joh. Het zijn altijd anderen die dan zo interessant willen doen.

13 november 2020 om 22:02

Ook voetbalclubs moeten zich aan de wetgeving houden. Wat raar zeg.

13 november 2020 om 22:06

Precies dit. Het. Mag. Niet.

Zo moeilijk is het toch niet.

Deze jongen is ook van glas, zo vaak geblesseerd. Je kan niet op hem bouwen.

Erg jammer voor Feyenoord .
Maar wat vinden jullie van Marsman op doel?
Ik zelf vind het geen stabiele keeper.
Ik ben Fc Groningen supporter , maar ik denk dat Sergio Padt het niet slechter bij jullie gaat doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren