Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord beslist bekerwedstrijd tegen vleugellam AZ via weergaloze combinatie

Laatste update:

Feyenoord heeft zich woensdag bij de laatste vier in het TOTO KNVB Bekertoernooi gevoegd. De Rotterdammers hadden in eigen huis opvallend weinig moeite met AZ, dat het moest stellen zonder zijn topspits Vangelis Pavlidis. Feyenoord won dankzij doelpunten van Lutsharel Geertruida en Bart Nieuwkoop: 2-0. Het tweede doelpunt kwam voort uit een spectaculaire combinatie.

Feyenoord begon zoals verwacht met Timon Wellenreuther in het doel. De keeper is de vervanger van Justin Bijlow, die zondag tegen AZ (0-1 winst) een kuitblessure opliep. Verder verdween Ramiz Zerrouki uit het basiselftal, waardoor Calvin Stengs naar het middenveld kon verhuizen. Bart Nieuwkoop, van nature een rechtsback, werd de rechtsbuiten.

AZ moest het in De Kuip stellen zonder clubtopscorer Pavlidis. Ernest Poku werd door Maarten Martens van de zijkant van de aanval naar het centrum gehaald. Op de vleugels stonden Ruben van Bommel en Yukinari Sugawara, net als Nieuwkoop van origine een rechtsback.

De onderlinge verhoudingen tekenden zich direct af: Feyenoord nam het initiatief stevig in handen, terwijl AZ gokte op de counter. Het was twintig minuten wachten op de eerste echte kans voor Feyenoord. Gernot Trauner kopte een vrije trap van Igor Paixão via de onderkant van de lat binnen, maar de VAR constateerde na minutenlang beraad buitenspel: geen doelpunt.

Na een half uur spelen kreeg Feyenoord een forse tegenvaller te verwerken. Trauner greep naar de hamstring en moest zich laten vervangen. Thomas Beelen werd door Slot ingebracht in plaats van de Oostenrijker.

Een minuut voor rust kwam Feyenoord op voorsprong. AZ kreeg de bal na een vrije trap van de Rotterdammers niet weggewerkt. David Hancko probeerde in een rebound op doel te schieten. De verdediger raakte de bal niet goed, maar die kwam daardoor precies op het hoofd van Geertruida: 1-0.

Waren de kansen voor rust al schaars, de tweede helft bood helemaal weinig spektakel. Quinten Timber deed na een uur een poging die het midden hield tussen een voorzet en een lob richting kruising, maar de bal ging net naast.

Maarten Martens wachtte bij AZ tot de 72ste minuut met het inbrengen van Lequincio Zeefuik. De spits creëerde direct na zijn entree een kans door de bal breed te leggen op Van Bommel. De vleugelspits kreeg een behoorlijke schietmogelijkheid schuin voor het doel, maar de bal eindigde in het zijnet. Korte tijd later kon Van Bommel een voorzet vrij inkoppen, maar opnieuw was zijn poging zwak.

Feyenoord besliste de wedstrijd in de 86ste minuut via een prachtige combinatie. Wieffer kwam met een splijtende steekbal op Stengs, die het overzicht behield en breed legde. Nieuwkoop kon de bal daardoor van heel dichtbij binnenlopen: 2-0.

In blessuretijd kreeg Timber een bal van Paixão in het gezicht. De middenvelder moest per brancard van het veld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verdedigend zag het er allemaal prima uit. eigenlijk aan beide kanten wel. Maar de aanval van beide clubs viel weer onwijs tegen. En dan was het bij AZ nog wat triester dan bij Feyenoord. Laatstgenoemde overigens wel de terechte winnaar hoor, laat ik daar duidelijk over zijn. De 2-0 was ook wel een mooi uitgespeelde goal! Willen de Feyenoorders hier de volgende wedstrijd Nicolai Gimenez even wat rust van zichzelf geven en met Ueda beginnen of gewoon laten staan en hopen dat het na een eventuele goal weer eens gaat lopen?

7 februari 2024 om 23:04



ON: met de koppigheid van Slot in combinatie met de goal van Nieuwkoop weten we voor de komende 10 wedstrijden in ieder geval wie er rechtsbuiten staat. Paixao had twee leuke acties op het eind maar speelde ook weer dramatisch tot die acties.

Wieffer en Timber weer de absolute meesters op het middenveld. Timber draaide dat middenveld van AZ echt helemaal dol 90 minuten lang.

7 februari 2024 om 23:10

@eredivisieajax
Hoeveel bruikbare ballen heeft Gimenez gehad? Maakt niet uit welke spits je er neerzet als er 0,0 aanvoer komt

7 februari 2024 om 23:10

Je hebt spitsen die geen goals maken en alsnog prima spelen. Santi is duidelijk zo een spits. Ook zonder goals is hij zeer belangrijk voor dit Feyenoord. Zijn aannames zijn altijd goed, maakt goede loopacties en speelt met super veel vertrouwen. Qua voetballend vermogen doet hij me zelfs denken aan Benzema. Je merkt aan helemaal niets dat er geen zelfvertrouwen zou zijn. Cijfers zeggen niet altijd alles. 1 goal uit 8 wedstrijden klinkt weliswaar niet best, maar als je naar zijn spel zou kijken is dat van een hoog niveau

7 februari 2024 om 23:16

Tsja, Ajax speelt geen bekerwedstrijden dus hij moet wat 😂

7 februari 2024 om 23:05

Ueda graag. En hopelijk scoort hij dan ook direct. Ik heb het gevoel dat hij op scherp gezet dient te worden.

7 februari 2024 om 23:05

Santi zit gewoon in een mindere periode mensen kunnen echt overdrijven. Op hoeveel goals staat Brobbey?

7 februari 2024 om 23:08

De helft minder, 13 om 19, bizar dat ajacieden zich hier over Gimenez opwinden

7 februari 2024 om 23:13

Brobbey heeft 17 goals in alle competities en Gimenez 21. Zo groot is dat verschil niet. En dan speelt Gimenez in een veel stabieler team.

7 februari 2024 om 23:15

En Santi moest het in de CL doen en Brobbey in de EL. Toch ook wel een verschil. Dus lijkt me niet dat je die meeneemt in de vergelijking

7 februari 2024 om 23:19

Brobbey 2 goals regen Marseille en Gimenez 2 tegen Lazio. Denk dat er niet super veel verschil zit tussen die ploegen.

7 februari 2024 om 23:19

Tja, het scheelt niet zo enorm veel, maar ajax is natuurlijk veel meer afhankelijk van Brobbey dan Feyenoord van Gimenez.

Overigens zie ik net dat ze nog geen jaar met elkaar verschillen volgens mij vergeet men dat nog weleens.

7 februari 2024 om 23:22

Het gaat er om tegen welke ploegen ze niet scoorden

7 februari 2024 om 23:24

Wereldploeg Celtic dan als enige toch? Tegen Atletico kopte die hem goed binnen 😉

7 februari 2024 om 23:28

Eerlijk is eerlijk, hij maakte een hattrick uit tegen een team dat niet veel later laatste stond. Die tellen wel mee voor zijn seizoenstotaal, maar die had elke volwassene zonder ernstige fysieke beperking wel gemaakt tegen dat elftalletje in hun stadionnetje 😉

7 februari 2024 om 23:53

Haha pas maar op dat je er geen dvd over uitbrengt

8 februari 2024 om 07:02

Marseille is toch Conference League niveau? Tenminste, dat was het excuus wat we 2 jaar geleden hoorden.

8 februari 2024 om 08:40

Juist, en het niveau waar Lazio de afgelopen twee jaar speelde. De evenknie dus

7 februari 2024 om 23:06

Gimenez heeft krediet en wat een luxe dat we een spits als Ueda nog achter de hand hebben. En ook winnen zonder een Gimenez in vorm. Slot weet wat hij doet, ook als we uit vorm pakken we psv en az twee maal, wat een weelde. Als het straks weer gaat draaien en we deze defensieve zekerheid vasthouden wordt het nog een heel boeiende tweede seizoenshelft

7 februari 2024 om 23:10

Zeker waar! Is een goede 2e spits. En natuurlijk is Gimenez nog steeds een goede spits, maar je ziet wel dat hij echt tegen zichzelf staat te voetballen.

7 februari 2024 om 23:14

Ja hij is even zoekende, maar 19 goals in 20 potjes eredivisie, laten we niet doen alsof hij een slecht seizoen draait he

7 februari 2024 om 23:24

Draait hij zeker niet! Maar kunnen wel stellen toch dat het de laatste weken niet zo lekker loopt?

7 februari 2024 om 23:32

Dat bestrijdt niemand, maar de bovenste post, ook van jouw hand overigens, is schromelijk overdreven. Hij staat even droog maar we hebben er betrekkelijk weinig last van.
Schakelen Psv en Az uit, hebben nog 5 punten voor op nr 3 en nog een prima spits op de bank. Stel je voor zat Brobbey zo'n periode kende afgelopen 9 potjes, dan waren jullie al zeker van kkd komend seizoen.

8 februari 2024 om 02:24

Zucht... Dan is iedereen het er (volgens mij) over eens dat het onnodig is zo te overdrijven en dan deel je alsnog een kleine sneer uit door te stellen dat Ajax zonder Brobbey zou degraderen. Jammer... practice what you preach zou ik zeggen.

8 februari 2024 om 08:36

Sneertje was misschien niet nodig nee, maar het verbaast me dat er hier zo veel kritiek is op Gimenez' vorm van fans van andere clubs, terwijl vrijwel alle Feyenoorders hier hem nog gewoon steunen. Gisteren niet gescoord, maar inzet was prima dus op dat vlak kunnen we hem weinig verwijten.

8 februari 2024 om 09:09

Ik denk dat je gewoon wat te gretig bent om te zeiken over Ajax Baard, want zelfs in dit artikel hoef je niet ver te scrollen om ook gewoon kritische Feyenoord fans te zien die graag Ueda eens willen zien en terecht kritisch naar Gimenez zijn.

8 februari 2024 om 16:31

Dat krijg je nou eenmaal als je eerst de sterren van de hemel speelt. Hoge bomen vangen veel wind en dus komt er veel kritiek op Gimenez nu het wat minder gaat. Die kritiek was er ook tot een paar maanden geleden op bv Brobbey. Heeft imo niet heel veel te maken met antiFeyenoorders oid, maar vooral gewoon met de normale gang van zaken op een forum als deze. Enige wat wij dan kunnen doen is het gewoon netjes en beleefd houden.

7 februari 2024 om 23:07

Aaahw eentje kan even sneertje uitdelen aan Santi. Jorgensen was na de kampioenszomer geen schim meer van wat hij was terwijl Santi vrolijk op dreef was waaronder een hattrick tegen je clubbie. Doet die hattrick nog steeds pijn?

7 februari 2024 om 23:08

Toch typisch dat er weer een Ajacied bovenaan staat in een Feyenoordtopic. Feyenoord echt dikke prima gespeeld, was eindelijk weer eens een solide wedstrijd en weer de 0. Aanvallend blijft het mager al was het vandaag wel echt stukken beter dan de rest van 2024. Laten we hier op voortbouwen en dan zie ik ze wel weer een goede reeks neerzetten.

7 februari 2024 om 23:16

Nee hoor van mijag Gimenez prima blijven staan. Heeft vandaag z'n beste wedstrijd van de afgelopen tijd gespeeld. Was wat sterker als aanspreekpunt en in het mee voetballen. Die jongen moet je voorlopig gewoon vertrouwen blijven geven, dan komt het vanzelf wel goed verwacht ik. Heb overigens wel alle vertrouwen in Ueda dat hij een goede spits voor de basis gaat worden

7 februari 2024 om 23:18

Vond feyenoord de eerste helft ook gewoon goed aanvallen, paar goede kansen gehad. Niet constant de 1 na de andere, maar vond het zeker niet onwijs tegenvallen. En ja dan vind ik het niet gek dat ze de 2e helft beetje rustig aan doen, laat az maar komen. Die hebben een paar snelle gasten voorin dus vol de aanval blijven zoeken lijkt me niet helemaal de oplossing.
Verdedigen zeker goed, zover ik kan herinneren heeft az 1 kansje gehad over de hele wedstrijd, die van van bommel. Sws knap gedaan van feyenoord de laatste wedstrijden; psv, twente, 2x az en 0 tegendoelpunten.

8 februari 2024 om 00:15

@EredivisieAjax Niks van aantrekken hoor. Goeie analyse en ik vind dat je niet provoceert. Ik zou met Gimenez beginnen. 1e helft wel hard gewerkt en meer aanwezig bij het veldspel dan zondag, maar Ueda begint wel aan de deur te kloppen.

8 februari 2024 om 10:40

Kon je in je verhaal niets kwijt over de imponerende Wieffer en Timber of hoe goed Beelen in viel en Trauner moeiteloos verging? Feyenoord heeft gewonnen en je moet ze naar beneden praten? Je naam verraadt waarschijnlijk de reden.

Goed resultaat voor Feyenoord, maar wel weer 2 blessures erbij.
Zag er niet best uit voor Timber, hopelijk valt het mee.
Feyenoord duidelijk favoriet om de beker te winnen.

7 februari 2024 om 23:11

Duidelijk favoriet is Feyenoord zeker, maar man het is toch te hopen dat Slot stopt met Nieuwkoop op rechtsbuiten. Dat werkt gewoon niet. Leuk experiment tegen PSV, klaar.

7 februari 2024 om 23:16

Naja het werkt op zich wel want hij scoort

7 februari 2024 om 23:17

Nieuwkoop was vandaag ook erg goed. Misschien zelfs motm. Dus vandaag werkte het ook.

7 februari 2024 om 23:27

Het werd in de rust ook nog even uitgelicht, maar de arbeid die Nieuwkoop erin heeft gelegd kan ik alleen maar van genieten. Nee, het is geen sierlijke rechtsbuiten en zijn voorzetten zijn dramatisch. Maar hij volgt de back tot in de kleedkamer als het moet, waardoor er geen enkele bruikbare voorzet van de linkerkant van AZ kwam.

7 februari 2024 om 23:50

Gaan we nou rechtsbuitens beoordelen op de arbeid die geleverd wordt? Dan kunnen we net zo goed met drie verdedigers voorin spelen, moet je eens zien wat voor arbeid er geleverd wordt.

Zijn goal verbloemt weer veel, maar hij speelde gewoon dramatisch. Hoeveel voorzetten zijn aangekomen? Hij schoot er nota bene een tegen de enige verdediger aan die er stond terwijl Santi en Timber anders vrij spel hadden gehad.

Nee, leuk die arbeid, maar geef mij maar een rechtsbuiten die zijn man opzoekt, erlangs gaat/combineert en onze spits eindelijk eens voorziet van een fatsoenlijke voorzet.

8 februari 2024 om 00:41

Dankjewel Zanazanyan. Had het niet beter kunnen verwoorden. Los van dat hij vandaag niet eens goed speelde: dit is totaal niet het niveau wat Feyenoord na hoort te streven. Het argument dat ie scoorde is niet eens waardig om op in te gaan.

Die rare 4-3-3 / 5-3-2 eerste helft echt een drama. Nooit meer doen. We hebben de eerste helft geen kans kunnen creëren omdat niemand te bereiken was. V Bommel en Poku moet je gewoon vanaf de zijkanten hebben spelen.
Een groot positief verschil tussen is dat Martens tenminste op tijd ingrijpt en er nog wat van probeert te maken. Ik had wel graag Zeefuik eerder gezien. Ondanks dat was het eigenlijk de hele wedstrijd niet goed van AZ. Maar voetballend vond ik het van beide kanten echt slecht. Feyenoord dit keer wel verdient gewonnen.

7 februari 2024 om 23:05

Fijn voor AZ dat hij ingrijpt, maar die Belic kan er toch echt helemaal geen klote van?

7 februari 2024 om 23:10

Bizarre aankoop inderdaad. Met De Wit hebben we al een schopper lopen. Wie dit figuur gescout en gekocht heeft moet vanavond nog zijn spullen pakken. Kunnen ze die miskoop van een Sadiq ook meteen meenemen.

7 februari 2024 om 23:14

Zeer zwak ingevallen inderdaad. Laten we maar hopen dat het een kwestie van wennen is. Maar tot nu toe nog geen succes gebleken.

7 februari 2024 om 23:22

Op basis van wat ik tot nu toe gezien heb is dit Dani de Wit 2.0. We hadden behoefte aan creativiteit; een aanvallende middenvelder met een leuke actie of een fijne pass in de benen, een buitenspeler die een aanvallende actie in durft te zetten. Krijgen we weer zo'n 13 in een dozijn draver.

Zonder groots te spelen. Een dik verdiende overwinning. AZ veel minder dan zondag en Feyenoord een stuk beter. De beker is voor Feyenoord ook de enige realistische prijs dit seizoen.

7 februari 2024 om 23:25

Europa League winnen (zonder feyenoord bril) zie ik ook nog we gebeuren. AS Roma en Liverpool moeten te doen zijn!

Gekkigheid, gewoon 2x zakelijk winnen van AZ ik vind het helemaal mooi!

Zo. Wieffer en Timber Masterclass. Nieuwkoop ook erg goed en Paixao kreeg het ook weer een beetje op z’n heupen!

7 februari 2024 om 23:04

Timber en Wieffer de mensen in vorm. Die zullen wel meegaan naar het ek in deze vorm hoor

7 februari 2024 om 23:13

Poooh Wieffer, was echt top zeg. Zowel aanvallend en verdedigend aanwezig

7 februari 2024 om 23:24

Wieffer motm voor mij. Zo makkelijk en hij ziet zoveel. Hopelijk alles goed met Timber na die raket van Paixao.

8 februari 2024 om 10:10

Flinke zwaffel van Paixao inderdaad, gelijk een hersenschudding

Feyenoord moet de beker wel winnen toch? Enige prijs die Slot ook nog moet in Nederland, als ik mij niet vergis

7 februari 2024 om 23:13

JC schaal ook niet gewonnen toch?

7 februari 2024 om 23:24

Dat is niet echt een prijs, want begin van het seizien zijn niet alle clubs al even ver in de voorbereiding.

7 februari 2024 om 23:48

Toch wel, 1 van de 3 officiële hoofdprijzen die je als profclub kan winnen in Nederland. Dat jij hem niet mee telt, doet niks onder aan het feit dat een prijs een prijs is.

7 februari 2024 om 23:15

JC schaal ook nog niet toch?

Nou AZ fans, op zoek naar een nieuwe coach dan maar?

Feyenoord geen moment in de problemen, eigenlijk de hele wedstrijd gecontroleerd. Jammer want had stiekem op meer weerstand gehoopt. Denk dat Feyenoord de beker gaat winnen.

8 februari 2024 om 03:09

Zo'n donne opmerking weer dit. Volgens mij hebben AZ-fans in tientallen topics uitgelegd waarom ze een exit van Jansen wilde.

8 februari 2024 om 07:04

Bij Ajax pakt de trainerswissel wel goed uit. Maar bij AZ moeten we eerst weer eens potten gaan winnen tegen de kleinere clubs. Dat lukte onder Jansen ook niet eens, onder Martens tot nu toe ook niet. Terwijl we echt wel beter materiaal hebben dan PEC, Volendam of Almere ofzoiets

8 februari 2024 om 11:23

Inderdaad coolJ. Dit is gewoon provoceren.
Ik wil in iedergeval Feyenoord feliciteren met de (helaas verdiende) overwinning. Al gun ik ze niet meer de beker, met al dat gek*** en vechten op de tribunes. Dat zijn toch geen echt fans zeg. Ga gewoon de wedstrijd kijken.

Ik denk dat ik voortaan de uitwedstrijd bij voorbaat oversla. Wat een kansloze wedstrijden zijn dat zeg. Al jarenlang geen kansen, geen tactiek, geen goals, geen pit echt helemaal niks. Bekerwinnaar is ook bekend. Laat de finale dan maar NEC-Feyenoord zijn. Gefeliciteerd Feyenoorders.

Verdiende overwinning. Ik zeg het niet graag, maar laat ze dan ook maar de beker winnen. Gunstig voor ons. Zeker omdat ik ons dit ontzettend matige AZ wel voor zie blijven. Die speelden zondag aardig zonder veel kansen te creëren maar het is al maanden heel matig. Dit kalenderjaar nog geen wedstrijd gewonnen en tegen PEC en Heerenveen miraculeus in de laatste minuut gelijk gespeeld.

Wederom niet echt verwend vandaag. Feyenoord wel dik verdient gewonnen natuurlijk. Ik heb het echt te doen met Gimenez. Feyenoord zit verdedigend goed in elkaar en wieffer en timber zijn erg sterk op het middenveld. Maar Gimenez krijgt echt weinig aanvoer en het creatieve vermogen valt ook tegen bij Feyenoord. Zodra je Gimenez gaat voeren gaat hij echt wel weer scoren. Ik hoop dat hij zich niet gek laat maken

7 februari 2024 om 23:11

Ik maak me ondanks zijn belabberde vorm niet echt zorgen. Zodra de eerste er weer in ligt is de schroom eraf.

Dik terechte winst! Niet super voetballen maar wel makkelijk winnen van AZ, daar teken ik voor. Nu hopen op nog een tikkie beter/mooier voetbal in de komende weken.

Prima overwinning. Ik denk als AZ nog 12 uur tegen ons speelt ze nog niet scoren. Het heeft gewoon helemaal niets. 2e goal was echt uitstekend trouwens, heerlijk.Wat er met Gimenez is trouwens. Mensen beginnen altijd over Jorgensen, maar ik denk inmiddels bijna aan Pratto 🤣Wieffer en Timber waren vandaag uitstekens. AZ kon echt helemaal niets inbrengen op het middenveld.

7 februari 2024 om 23:18

Meen je dat Migi? Ik vond dat Gimenez uitstekende kaatsen had waardoor er kansen kwamen voor onze middenvelders. Dat er niks van de vleugels komt maakt het voor hem in de 16 een stuk lastiger. Nieuwkoop sterk vandaag, al het gevaar van afgelopen zondag kwam zowat van muller wolfe (als ik dat goed spel) zijn loopacties, dat heeft Nieuwkoop uitstekend verdedigd. Aanvallend komt er helaas niet zoveel uit🤣

7 februari 2024 om 23:20

Hij verprutste toch ook weer een hoop? Pakt dan ook zo'n oliedomme gele kaart. Ik weet het niet. Ik vond het matig.

7 februari 2024 om 23:23

Ik vond hem in tegenstelling tot de laatste wedstrijden een stuk minder verprutsen! Misschien ben ik een beetje euforisch nog na de overwinning. Gele kaart was heel onnodig inderdaad..

7 februari 2024 om 23:19

Ik heb Gimenez vrijwel niets goeds zien doen. Kom maar ffkes wisselen zou ik zeggen en start met Ueda. Dat gemiep over dat je hem vertrouwen moet geven. Er moet ook gepresteerd worden.

Redelijke overwinning. Ik blijf de aanval zeer matig vinden waardoor er veel onnodige druk komt op de andere linies. Ik hoop dat het meevalt met Timber want die heb je Europees echt nodig

Vooraf was het toch afwachten hoe de club voor de dag komt, eigenlijk zoals de laatste jaren winnen we thuis. Het spel nog steeds matig, veel balverlies en slechte passes..

De glans is er wel vanaf, vraag me af of het nog terug komt dit seizoen.

Al met al dik verdiende overwinning!!

Op naar Sparta thuis en Roma..

Die van bredenrode is misschien helemaal geen voetballer joh , wat een drama kom in alles te kort snel, lengte, kracht, creativiteit

7 februari 2024 om 23:18

Van Brederode kan er echt helemaal niks van. Contract tot 2027.. Ben je mooi klaar mee. We hebben Sadiq ook nog voor 4 miljoen gekocht, maar die speelt ook geen minuut omdat hij er op dit moment niks van bakt.

Geen moment kans gemaakt op de overwinning. Daar reken je al wel op, maar je verwacht toch meer. Duidelijk waar de bottleneck van AZ zit. Aanvallend op het middenveld en op de vleugels missen we echt kwaliteit. Er zit geen creativiteit in. Mijnans, Poku, Van Brederode, het is het gewoon niet. Belic en De Wit zijn helemaal een schande. Van Bommel kan nog wel wat worden. Laat die lekker staan dit jaar en geef hem de vrijheid om zijn acties te maken.

Lekkere overwinning ! Tweede doelpunt was echt heerlijk uitgespeeld.

Klote dat Trauner en Timber uit vallen. Beelen viel overigens weer prima in ! Wieffer en Timber speelde echt weer geweldig.

Beker winnen moet dit jaar toch echt te doen zijn !

Ook fijn om te zien dat Beelen Trauner gewoon geruisloos vervangt in zo'n wedstrijd. Wederom een prima degelijke invalbeurt voor Thomas.

7 februari 2024 om 23:26

Geen wonder dat veel clubs voor hem kwamen en hij uiteindelijk ook vrij duur (3 miljoen ofzo?) Was.

7 februari 2024 om 23:39

Nu werd hij vandaag ook niet echt getest. Feyenoord speelde goed, maar AZ zit in een dikke dip.

7 februari 2024 om 23:44

Komend seizoen hoop ik hem in de basis te zien. Is ook best snel itt Trauner.

8 februari 2024 om 10:44

Thomas Beelen heb ik volgens mij nog niet 1 wedstrijd slecht zien spelen. Fijn om zo iemand achter de hand te hebben waarvan je weet dat hij bij een eventuele transfer van Trauner of Geertruida, zo in kan passen.

Dit Az is zo armoedig en dan 1 van de beste coaches van Nederland ontslaan. Die gewoon weer meeste uit deze groep gehaald had.
Feyenoord zal wellicht de beker winnen maar meer valt er niet te halen dit seizoen. Worden max tweede. En daar mogen ze blij mee zijn.
Zullen ook pas weer kampioen worden over 10 jaar

AZ is ook gewoon erg matig zeg dit jaar. De selectie is sowieso erg bagger. Weinig op de vleugels. Zo’n Van Bommel, Van Brederode of Poku zijn gewoon jonge spelers die eigenlijk elders in de Eredivisie ervaring op moeten doen. Daar kan je als AZ zijnde niet op vertrouwen. Zonder Pavlidis is het gewoon helemaal niks. En dat middenveld met Mijnans en De Wit tja. Daar mist gewoon kwaliteit. Snap niet waarom Martens die twee nog steeds samen opstelt. Feyenoord gewoon veel sterker en amper in de problemen gekomen.

Tja, AZ mist zijn aanvalsleider en dan blijft er natuurlijk niet veel over. Een voorhoede met Van Brederode - Poku - Van Bommel is gewoon een voorhoede zonder productiviteit. Dat is zelfs voor Eredivisie begrippen te weinig, laat staan voor subtop begrippen. En dan mag Zeefuik die net van FC Volendam komt invallen, maar het is gewoonweg onvoldoende.

Terechte zege voor Feyenoord, AZ andermaal niet gewonnen. Die beleven weinig plezier aan 2024 tot op heden.

Prime Feyenoord Incoming. Die 2e goal is echt Goud! Pure klasse!

Timber en Wiefer waren echt abnormaal gisteren. Hancko ook een goede 8 en het mag gezegd worden Wellenreuther keepte ook goed.

Voor mijn gevoel de halve finale Feyenoord thuis tegen Cambuur en NEC tegen Groningen.
De finale Feyenoord tegen NEC.

8 februari 2024 om 16:42

Wordt lastig, als Fortuna vanavond van Groningen wint. Maar met je eens dat Feyenoord thuis gaat loten, die traditie moet er wel inblijven en de KNVB wil vast ook graag tenminste 1 traditionele top-3 club in de finale. Cambuur vs Groningen moet je bijv niet willen, 2 KKD teams.

8 februari 2024 om 22:56

The-Jump. Fortuna uitgeschakeld. Als je fan bent van Groningen of Cambuur zou het leuk zijn maar Europees gezien zal het weinig brengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren