Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ferguson probeert Ronaldo te verleiden tot terugkeer naar Man United'

Laatste update:

De geruchten over een terugkeer van Cristiano Ronaldo bij Manchester United willen maar niet uit de sportkranten verdwijnen. De wereldvoetballer van het jaar speelde in het verleden al zes jaar voor de Engelse grootmacht, voordat hij naar Real Madrid vertrok, en heeft de deur voor een rentree op Old Trafford nooit dicht gegooid. Mogelijk komt het er aankomende zomer van.

/

Volgens AS zet Sir Alex Ferguson zich in voor zijn geliefde club. De manager werkte met Ronaldo samen bij United en bezocht afgelopen dinsdag de Champions League-wedstrijd tussen Schalke 04 en Real. Hij bekeek dit duel aan de zijde van Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Ronaldo, en had na afloop van de wedstrijd nog een afspraak met Ronaldo. Er wordt beweerd dat Ferguson de dribbelaar probeert te overtuigen om terug te keren naar United.

De dertigjarige Ronaldo heeft nog een contract voor ruim drie jaar bij Real, tot de zomer van 2018, maar Florentino Pérez beseft dat de Portugees door zijn leeftijd alleen maar in waarde zal afnemen. De voorzitter wil nog een keer goed cashen voor Ronaldo en een transfer zou daarom niet onbespreekbaar zijn. United verkocht CR7 zelf voor 94 miljoen euro aan Real.

Zie jij Cristiano Ronaldo terugkeren naar Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop het niet... Ronaldo geraakt toch al op leeftijd en United moet wss diep in de buidel tasten.
Middenveld en verdediging hebben nu prioriteit.

16 maart 2015 om 00:20

Ik zie United dat echt doen, met een belachelijk hoog transfer en een bijhorende salaris.

Perez is aan het verjongen en hij kan nog wat cashen met ronaldo. Maar dat zelfde bedrag kan die ook aan ronaldo verdienen als hij blijft. Dus ik zie hem niet echt gaan.

16 maart 2015 om 00:51

Ronaldo kan beter terug naar de club waar hij thuis hoort. Waar de fans hem wel waarderen.

16 maart 2015 om 01:07

Waarderen de Madridistas hem dan niet?

16 maart 2015 om 01:28

Iemand uitfluiten wanneer hij het minder doet is niet echt waarderen nee

16 maart 2015 om 01:53

Madristas weten niets van waarderen en steunen. Want dat moet je ook in tijden doen wanneer een speler het minder doet.

Gaat hem lukken ook

Op zich zie ik in Bale wel de waardige opvolger voor Ronaldo. Hij zal Ronaldo's vorm waarschijnlijk nooit bereiken, maar heeft ook dezelfde soort speelstijl. (ruimte nodig, snelheid en redelijk in één lijn denkend).

Het huidige probleem is gewoon dat er nu 2 types Ronaldo op de vleugels lopen, waar bijvoorbeeld een Isco veel meer dreiging zou veroorzaken in combinatie met Bale of Ronaldo. Daarom zou het an sich geen verkeerd idee zijn om Ronaldo dit seizoen van de hand te doen, mocht hij dit seizoen niets wonderbaarlijks meer presteren.

Het huidige probleem van Real is dat de vleugels te makkelijk zijn om te verdedigen en tenzij Ancelotti 1 van de 2 bankt (cr7 of Bale), zal dit zo blijven.

Stiekem hoop ik dat Ronaldo terug gaat naar Engeland en de strijd met Messi laat rusten. De gretigheid naar doelpunten en topscoorder worden slaat veel te ver door, waardoor zijn spel echt 3x niets meer is.

16 maart 2015 om 00:21

Ronaldo in England denk ik echt niet dat hij daar zal knallen op de topscorder lijst want daar loopt nu genoeg kwaliteit rond. Net als het superstar van de Engelse division Eden Hazard. Hazard zou mooie opvolger voor Ronaldo zijn al zeg ik het zelf. Hazard is jong en ook erg goed. Dat zou een aanwinst voor real zijn.

16 maart 2015 om 01:11

Ronaldo zijn irritaties zijn vervelend ook bij mij. Mensen hier op vz vergeten dat ik madridista ben voor dat ronaldo er speelde.

Ik weet zeker dat real madrid veel fans zal verliezen mocht cristiano vertrekken vooral als het via de achterdeur is.

Maar geloof mij zonder cristiano in espana zal messi wel wat goals inleveren, zeker aangeezien hij met suarez en neymar speelt competitie word minder aantrekkelijk voor spaanse televisie.

Messi zal dan vaker het spel opzetten en assist of voor assist leveren (opzich niet erg) maar verwacht geen 40 comp goals meer.

Cristiano weg dan lever je 28 procent van je goals in. Dan sta je meer achter dan 1 punt.

16 maart 2015 om 08:50

Waar gaat het hier over jou dan?

16 maart 2015 om 00:56

Juist niet, ze zitten nog steeds in de schulden ook al hebben ze meer winst gemaakt vorig jaar dan de jaren ervoor.

16 maart 2015 om 10:18

Schulden zijn niet erg zolang je de rente betaalt. Mijn vader heeft waarschijnlijk ook een paar ton schuld bij de bank in de vorm van een hypotheeklening. Betekent dit dan dat hij geen nieuwe audi mag kopen totdat die schuld is afbetaald?

16 maart 2015 om 00:58

Denk niet dat Hazard de eerste keus is. Vooral na zijn contract verlenging niet.

Mocht Cristiano Ronaldo naar Manchester United gaan dan zou dit een enorme boost zijn voor de club. Alleen de gedachte dat Cristiano Ronaldo weer bij United gaat spelen zou al een mentale boost zijn. Geld moet geen probleem zijn voor United en en de merchandise rondom Ronaldo. Bovendien in zijn huidige vorm (fysiek) is hij een meerwaarde voor United en kan hij naar mijn schatting zeker nog 3 jaar op niveau.

16 maart 2015 om 01:00

Alleen gebeurt dit nooit.

Cristiano is niet dom, hij komt dan terecht in een club waar ze momenteel voor geen prijzen meedoet het team niet op elkaar ingespeeld is. Bij Real is hij de man, scoort blindelings zijn teamgenoten weten hoe hem te vinden en de allerbelangrijkste is hij mist nog een tientalle doelpunten om de topscoorder aller tijden te zijn van de grote Madrid.

Wel moet ik zeggen dat ik Ronaldo's gedrag na de scheiding van Ronaldo en Irana een beetje zat ben en het word irritant.

16 maart 2015 om 01:09

Helaas voor de United is Ronaldo niet achterlijk inderdaad. Haha dat is natuurlijk zo, ik hou me niet zo bezig met de privé leven van voetballers maar zoiets hoorde ik ook een tijdje terug. Je merkt inderdaad dat Ronaldo iets wat te gefrustreerd overkomt

Hij is de laatste tijden niet meer zo in vorm als voor de Ballon d'or.

16 maart 2015 om 01:11

Toch denk ik dat dit zijn laatste seizoen is bij Real Madrid. Hij heeft alles al gewonnen en is het zat om uitgefloten te worden. Hij heeft een groot ego dat kan niemand ontkennen, maar iedereen weet dat deze man keihard traint en altijd alles heeft gegeven voor Real Madrid. Dan is het soms vervelend om uitgefloten te worden door de zogenaamde fans. Veel mensen zijn van mening dat Ronaldo te veel ballen opeist en daardoor ook in het team conflicten ontstaan. Mede door het laatste zie ik CR volgend jaar in een rood tenue.

Wat een speler is hij! Geweldige speler die heel veel voor Real heeft betekend. Echter hij zal alleen maar in waarde afnemen, en ik kan me voorstellen dat Real erover denkt hem toch te verkopen. Hazard lijkt me eventueel een goede vervanger. Vraag me echter af of er zaken valt te doen met Chelsea.

16 maart 2015 om 01:47

Nee, Eden Hazard had niet lang geleden zij contract verlengd. Real Madrid moet heel diep in de buidel tasten om Eden Hazard weg te kopen bij chelsea

16 maart 2015 om 08:49

En waarom zou Real niet diep in de buidel tasten voor Hazard?

Ik verwacht dat Cristiano pas vertrekt uit Madrid wanneer hij daar topscorer allertijden is.

En daar heeft hij nog een jaartje voor nodig.

Het team heeft zijn drive nodig, zoals je kon zien tegen Schalke. Hem wegdoen zou een grote fout zijn. Ferguson moet Bale eens proberen te overtuigen als hij zo door blijft gaan

Ronaldo is echt niet de beste voetballer dat real gehad heeft, wel qua goals, maar als voetballer kun je hem nooit vergelijken met Ronaldo(r9) en Zidane en Figo dat waren echte voetballers waar het team van better werd, als je Ronaldo gaat analiseren alleen om zijn voetballende gedeelte is hij echt een middelmatige voetballer maar, zijn doel is alleen maar scoren en dat alleen maar Voor zichzelf.
Hij was een veel betere voetballer onder Ferguson dan bij real onder morinho en ancelotti.
Hij wordt veel groter gemaakt dan dat ie in werkelijkheid is.

16 maart 2015 om 08:17

Zeker. Ronaldo is een three trick pony, maar beheerst die 3 kunstjes zo perfect dat ie één van de beste spelers ter wereld is op dit moment.

Ronaldo (de 'dikke', Zidane, Figo en zoveel anderen konden idd. beter voetballen, maar Ronaldo is zo dodelijk efficiënt.

Desalniettemin moet Man United hem niet halen. Hij gaat gewoon peperduur zijn en verder verkopen zit er niet meer in. Ach misschien kan je hem wel ruilen tegen De Gea. Da's een goede keeper, maar zo zijn er wel meer. Bij Chelsea komt er een betere deze zomer wellicht vrij.

Op korte termijn zit je dan wel goed, toch wanneer ze een paar kundige verdedigers er gaan bijhalen.

Als Louis de kans krijgt om 't team waar hij nu aan bouwt uit te breiden met Ronaldo dan is een kampioenschap een stuk dichterbij alsmede succes in de CL. Ik denk dat MU hem zo weer terug neemt voor een miljoen of 100...krijgt Louis weer zoiets als het welbekende Rijkaard-effect want laten we wel wezen...ronaldo is een kind van Mu...ronaldo was dé MU-publiekslieveling én surrogaat-god in Manchester e.o,

hoeveel is hij waard gezien zijn leeftijd en de commercie?

16 maart 2015 om 09:06

Volgens Transfermarkt 120 miljoen, maar die geldwolven uit Madrid zouden zomaar meer kunnen vragen...

Kopen! Ronaldo brengt met zijn doorzettingsvermogen om altijd beter te worden zelfs nu op zijn leeftijd. Een grote boost voor alle spelers. Di Maria gaat ook beter spelen als Ronaldo komt!

Je ziet aan alles dat hij het totaal niet naar zijn zin heeft in Madrid. Gister reageerde hij ook weer gefrustreerd nadat zijn ploeggenoot Bale een goal maakte. Maar een eventuele terugkeer van Ronaldo betekent natuurlijk wel dat Depay maar beter niet naar United kan gaan...

United heeft Ronaldo nodig.

Ik denk dat ze zich bij ManU wel moeten afvragen of de persoonlijkheden van Van Gaal en Ronaldo wel in 1 kleedkamer passen.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren