Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ferguson overweegt ‘amazing double deal’ voor sterduo Chelsea’

Laatste update:

Twee zeer belangrijke schakels van Chelsea van de afgelopen jaren maken na het seizoen wellicht samen de overstap naar Manchester United. De Engelse tabloids speculeren dinsdag over een vertrek van Frank Lampard en Ashley Cole naar the Red Devils. Lampards contract in Londen loopt ten einde en Chelsea wil het niet verlengen. Cole is daarnaast zélf niet bereid om nog bij te tekenen.

/

De 32-jarige linksachter, 99-voudig Engels international, speelt al zesenhalf jaar voor Chelsea. Hij won alle belangrijke prijzen met de club en aast nu op een laatste avontuur. In de media is hij ook al gelinkt aan Real Madrid en Paris Saint-Germain, maar een transfer binnen Engeland ligt meer voor de hand. Cole voelt zich niet verplicht bij the Blues te blijven en is bereid de club teleur te stellen.

In de zomer van 2006 verliet de verdediger Arsenal al voor de stadsgenoot en nu kiest hij mogelijk, tot woede van de fans, voor een laatste contract bij Manchester United. Sir Alex Ferguson zou hem een overeenkomst voor één seizoen willen aanbieden, met de optie op een tweede. Datzelfde geldt voor Lampard, die dit seizoen de tweede viool speelt bij zijn club. De 34-jarige middenvelder komt al sinds 2001 uit voor de regerend Europees kampioen.

Ondanks zijn status en ervaring kan Lamps niet rekenen op een basisplaats onder Rafa Benítez. Ferguson wil gebruik maken van zijn onvrede en Lampard vertrouwen geven. De Engelsman heeft ook een interessante aanbieding van Los Angeles Galaxy voor zich liggen en contracten uit China en het Midden-Oosten. Chelsea wil hem in januari gratis naar een ander werelddeel laten gaan, maar niet naar een andere Premier League-club.

Zie jij Frank Lampard en Ashley Cole in de zomer naar Manchester United gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
1 januari 2013 om 12:18

Als cole van arsenal naar chelsea is gegaan zal het mij echt niet verbazen als hij nu ook naar man u gaat.
Over lampard heb ik men twijfels

1 januari 2013 om 15:35

Lampard zou nooit van zn leven voor United gaan voetballen, ik herhaal, Noooit.

1 januari 2013 om 15:44

Hoezo niet? Kijk hoe chelsea hem behandelt. Zij willen zijn contract niet verlengen.

Ik hoor veel klagen over dat er geen clubliefde meer is tegenwoordig. Maar hoe zit het met Lampard die zelf wilt blijven maar Chelsea niet door wilt met hem?
Als hij bij Manu speelde zou hij veel beter behandelt worden. Zie Scholes/giggs.

1 januari 2013 om 16:02

Ik denk dat Lampard dat ook wel wil. Hij wil gewoon door voetballen en bij Chelsea kan dat niet misschien.

Alleen betwijfel ik of het wel zo'n slimme zet is voor United. Voor Lampard hebben ze Carrick, Scholes, Giggs, Fletchter en Anderson al. Die spelen allemaal op de positie van Lampard. Dik overbezet dus. En ze hebben ook al twee linksbacks. Buttner en Evra. Hoewel Evra dik over zijn top is, verwacht ik ook niet dat Cole veel beter zal worden.

1 januari 2013 om 16:10

Dan nog hoef je niet naar Manchester te gaan. Zij zijn niet de enige club die intresse heeft in Lampard.

1 januari 2013 om 17:34

als zelfs de Johan Cruijff van Ajax naar Feyenoord ging omdat hij nog door wou voetballen(liefste toen bij Ajax) dan zie ik het ook nog wel zover komen dat Frank Lampard zoiets zal doen.

1 januari 2013 om 18:46

2000-01 voetbalde hij bij west ham united en nu bij chelsea overloper lampard uit de jeugd van west ham land verrader ik zou heb al al ergste toe wensen

1 januari 2013 om 19:02

Hij gaat niet, en je moet meer lezen dan alleen de verhalen hier op voetbalzone. Bekijk een keer andere sites die meer over Chelsea zeggen en minder op sensatie kicken zoals de Engelse pers....

Geloof mij maar hij gaat niet naar Manchester United

1 januari 2013 om 19:36

@magicfeet_7
Klopt maar Scholes en/of Giggs zullen toch wel een keer gaan stoppen denk ik. Als dit gebeurt dan is Lampard in een ideale vervanger.

Ontop:
Ik denk dat Cole wel gaat als hij zijn loontje krijgt wat hy wil dan, Lampard twijfel ik over. Zou het wel een gedurfde zet vinden van The Blues na The Reds!

1 januari 2013 om 13:27

Wat heel veel fans hier op vz niet snappen is dat de meeste profvoetballers voor geld spelen en veel minder beperkt worden door van die kinderlijke clubgevoelens.. Het gaat om hun carriere en die duurt maar kort en net zoals chelsea nu genoeg van ze heeft, kiesen zij ook voor wat het best voor hen is. Nog 1 of 2 jaar topvoetbal in het theatre of dreams zegt bijna niemand nee tegen, zeker niet als je op het tweede plan raakt bij chelski.
Dus stop altij te denken als een fan en denk eens wat zakelijker want dan doen clubs en spelers allaaaaaang.

1 januari 2013 om 19:04

En hoeveel denk jij dat Lampard meer zou verdienen bij United dan bij Chelsea? Clubliefde is ver tezoeken deze tijd dat klopt.. Maar Lamps heeft nog net genoeg clubliefde om nooit naar United tegaan!

ahahahahahah wat een grap van het jaar 2013 lampard en cole zouden echt nooit overstappen naar een rivaal vooral Lampard niet

Een gelukkig gezond,sportief, Nieuwjaar iedereen!!!

1 januari 2013 om 11:36

Ik vind het niet zo raar hoor? Lampard lijkt me een te grote voetballiefhebber om ergens in China ofzo te gaan voetballen. Als hij in de top van de PL kan spelen dan gaat hij daar denk ik gewoon voor. En als Chelsea zijn contract niet wil verlengen dan moet hij dus verder kijken.

1 januari 2013 om 11:41

Nou ik zou dat maar niet te hard roepen. Ashley cole is al eens overgestapt van Arsenal naar Chelsea. Waarom zou hij de stap van Chelsea naar man. United niet kunnen maken? Ik zou er niet verbaasd om zijn.

1 januari 2013 om 11:43

raar dat je cole noemt aangezien hij van nota bene arsenal naar chelsea ging, lol.

lampard heb je wel gelijk in, maar hij verdient ook die nieuwe verbintenis.

wat ik raar vind is dat vele clubs, coaches en fans huilen over dat er geen clubliefde is, en kijk wat de club chelsea doet. 1 van de grootste koopclubs met een legend als lampard . daarom wou stevie G niet naar chelsea .

als het hem even tegen zou zitten zou chelsea hem ook behandelen als stront.

1 januari 2013 om 12:52

Dat dacht je zeker ook met pirlo, nietwaar?

Pff houd Lampard alsjeblieft Abramovich. Lampard heeft nog steeds de kwaliteiten. Cole mag wel vertrekken voor een redelijk bedrag. Opvolger staat in de naam van Bertrand al klaar. Als Bertrand het niveau niet aankan zou ik evt. Bains halen!

1 januari 2013 om 15:16

Dat is het hem juist als Cole vertrekt wouden ze eerst Marcelo halen maar die wilt niet en is te duur dus zijn ze nu van plan om sowieso een topper te halen zoals Coentrao en Baines in plek van Bertrand een kans te geven

1 januari 2013 om 15:36

Ashley Cole laat juist nog elke week zien dat ie het makkelijk aan kan?
Niet praten zonder dat je weeet!

Daar schiet je als Man Utd toch niks mee op als je kijkt naar de lange termijn? Als het waar is, dan is dit puur wanbeleid en kan mij niet voorstellen dat men zo dom is in Manchester. Ik ga uit van een onzin gerucht.

1 januari 2013 om 15:38

Als dit bericht wordt bevestigd door Manchester United is het puur en alleen het vuurtje optestoken.. Waarom zouden ze 2 spelers van deze leeftijden halen? Het zijn super spelers en ben van allebei een groot fan

Grap van het jaar.
Lampard mag van mij wel nog een jaar(tje) (of 2) blijven.
Hij is nog steeds belangrijk, dat hebben alle Chelsea fans kunnen zien.

Geloof dat United eerder Baines zou halen dan Cole. Dat ze vertrekken is het enige dat zeker is, maar waar de eindbestemming van de twee is weten ze alleen zelf (misschien dat nog niet eens). Ik zie Lampard wel naar LA Galaxy gaan en Cole in een deal bij Coentrao betrokken worden. Of als Cole transfervrij gaat dat die dan naar Real gaat waardoor Chelsea Coentrao kan halen. Middenveld zit wel goed, maar ben geen groot fan van Bertrand dus daar mag wel een vervanger komen.

Iedereen een sportief en goed 2013!

1 januari 2013 om 14:33

Fabio speeld bijna nooit bij Qpr. En staat stil in zijn ontwikkeling. Dus een extra linksback zou wel beter uitkomen.

1 januari 2013 om 15:39

Hahahahaha Fabio een groot talent, gast die is er alleen omdat zn broertje hem mee wouhebben hahahah. Kan nu het niveau van QPR niet aan

1 januari 2013 om 17:31

11oscar bewijst weer van toeten noch blazen te weten. Fabio werd als de meest talentvolle van de twee gezien toen ze toekwamen. Het grote verschil is dat hij met de regelmaat van de klok geplaagd wordt door blessures en door zijn positie ook niet de kans heeft gekregen te ontwikkelen zoals Rafael. Hij speelt eigenlijk nog steeds zoals ze allebei speelden een aantal jaren geleden.

@somagunner, de laatste weken krijgt hij wel een pak minuten. Ik hoop dat hij die plek bij QPR nu definitief kan pakken. Als hij de rest van het seizoen kan spelen, dan gaat hij zeker nog progressie maken. Afwachten.

On topic, lijkt mij een onzinbericht. Lampard zou nooit naar United gaan en wat moet United uberhaupt met die twee. Te oud en over the top om nog van waarde te zijn voor United.

1 januari 2013 om 19:06

Oke sorry mij fout, dan is het andersom dan Rafael alleen maar meemocht omdat Fabio dat wou( niet ontkennen want dat is gewoon bekend)

Dan ligt het niet aan Fabio maar meer aan de scouting daar

Volgens mij hoort dit bericht in de rubriek 'in de wandelgangen', want dit lijkt me zeer onwaarschijnlijk. United heeft meer aan jongere spelers. Ze hebben een mooie geschiedenis met oudjes Scholes en Giggs maar zo'n rol zie ik niet voor deze heren van Chelsea.

Chelsea moet beide spelers alsnog proberen te behouden voor de club. Ze spelen al jaren daar en zijn echte clubhelden. Lampard hoort misschien geen basisplaats meer te hebben maar als ervaren man is het goed om hem nog bij de selectie te hebben.

Als Chelsea een goede (linksbenige) centrale verdediger en een goede (linksbenige) centrale middenvelder hebben ze een ongelofelijk talentvol en goed elftal. Met Mata, Oscar en Hazard achter Torres hebben ze binnen een paar jaar een aanval die bestaat uit alleen maar wereldtoppers. Sinds Luiz op het middenveld speelt is hij misschien wel de beste speler in het elftal en met Azpilicueta en Cole hebben ze goede aanvallende backs.

Cech
Azpilicueta
Cahill
???
Cole
Luiz
???
Mata
Oscar
Hazard
Torres
1 januari 2013 om 12:36

Ik vind Ramires helemaal niets. Hij is snel maar houd nooit het overzicht en leidt veel te veel balverlies. Ze moeten iemand hebben die sterk aan de bal is en voetballend erg goed. Persoonlijk lijkt Dembélé me perfect voor in die rol, zo'n rol heeft hij nu bij Tottenham ook.

Als ik het bij Chelsea voor het zeggen had zou ik Vertonghen kopen om centraal achterin te zetten. Hij heeft bij Tottenham aangetoond dat hij het niveau van de Premier League makkelijk aankan en zou naast Cahill mooi de opbouw kunnen verzorgen.

Nu zou Tottenham niet blij zijn met Chelsea als twee spelers die ze net deze zomer hebben gekocht na dit seizoen alweer vertrekken. Het is toch zo dat spelers die in de zomer worden gekocht niet nog een transfer mogen maken in de winterstop die daarop volgt?

Met dit elftal zou Chelsea een perfect balans van jong, midden en oud hebben. Er zit ook erg veel voetbal in, zeker voor Premier League begrippen.

Cech 30
César 23
Cahill 27
Jan 25
Cole 32
Luiz 25
Dembélé 25
Mata 24
Oscar 21
Hazard 21
Torres 28
1 januari 2013 om 15:42

Ik geef je gelijk dat Ramires vaak het overzicht verliest maar een speler als hem heb je nodig in je team, je kan niet 10 Oscar's en Mata's hebben. Ramires speelt af en toe wel een mindere wedstrijd maar er wordt vaak onderschat wat voor waarde hij heeft voor Chelsea.

1 januari 2013 om 16:00

Vergeten jullie niet even dat Ramires vorig seizoen de beste man van Chelsea was? Hij hoeft echt niet meteen weg omdat het even minder met hem gaat. Vorig seizoen hoorde je ook iedereen schreeuwen dat Mikel weg zou moeten, maar die speelt nu gewoon bijna elk wedstrijd en je hoort er niemand meer over.

1 januari 2013 om 19:10

Gast, Ramires vorig jaar de beste man van Chelsea? Ik heb heel veel respect voor Ramires en vind hem een hele goeie voetballer. Maar als je hem de beste van vorig jaar vond vergeet je er een paar denk ik... En ik heb zeker 90% van Chelsea's wedstrijden gezien... Ik denk dat je Cech, Terry, Cole, Mata, Lampard even bent vergeten... Kan gebeuren..

En laten we het er maar niet over hebben hoe Belangrijk Didier Drogba in het succes in de CL is geweest. Wat een Fenomeen

Ik kan volledig mis wezen en ik weet dat het geruchten zijn maar krijg je niet ongelofelijke oorlog daar in Manchester als Cole naar United gaat, een deel van de selectie onder leiding van Rio Ferdinand kan zijn bloed wel drinken na dat akkefietje met Rio's jongere broertje.

Dit is voor mij de reden om deze geruchten als onzin af te doen, Lampard stapt nooit over na United en Cole kan voor zn eigen veiligheid niet in Manchester komen dus.

Onzin dit allemaal.

Ik denk dat dit best naar het rijk der fabelen gewezen mag worden. En als het echt waar is dan vind ik dat Manchester United zijn eigen filosofie overboord gooit. Deze zomer zijn er voor die posities nog jonge, talentvolle spelers gehaald ( Büttner, Powell) en die kunnen dan gelijk weer achteraan aansluiten.

Vorig jaar precies rond dit tijdstip schreven ze hetzelfde. Het lijkt wel een kopie van 01-01-2012.

Ik kan het me eerlijk gezegd ook nauwelijks voorstellen. Wat moet Man Utd met nog twee veteranen? Op het middenveld hebben ze Scholes, Giggs en Carrick al lopen en als linksback speelt Evra (ongeveer even oud als Cole). Dat Man Utd achterin en op het middenveld versterking kan gebruiken kan ik inkomen, maar dan gat het toch vooral om wat jongere spelers.

Heb ik 3 maanden liggen slapen? Dit klinkt als een 1 april-grap.
Lampard naar Manu? Waarom zouden ze iemand willen hebben die niet alleen over zijn top is, maar ook gewoon echt over zijn top is! Laat dan Scholes nog maar lekker een jaartje spelen.

Dat Cole naar een andere Engelse club en eventueel naar Man Utd gaat, wil ik nog best geloven aangezien hij geen clubliefde kent, maar Lampard vertrekt echt niet naar Man Utd. HIj houdt van de club Chelsea, is daar een clubheld en ik zie hem echt niet naar een andere Engelse club gaan, al zeker niet naar een concurrent als Man Utd. Ik hoop dat Abramovich nu eens op bestuurlijk niveau slim gaat handelen en Lampard heel snel een contractverlening geeft, want telkens als Lampard in de basis begint is hij beslissend.

1 januari 2013 om 13:45

@ King_osgood

Ik denk dat als Chelsea zijn contract niet wil verlengen, dat hij even gemakkelijk overstapt naar Old Trafford. Net alsof Lampard dan genoeg clubliefde (is er alleen als men genoeg geld krijgt en genoeg speelt) kent om niet naar Man Utd te gaan. Grappig dat velen dit denken. Overigens is Lampard over the top, daar doen zijn goals tegen Everton niets aan af. Hij komt te weinig meer in het spelbeeld voor en het is dan ook niet onlogisch dat Chelsea naar vervanging zoekt, al zou ik hem er wel bijhouden zoals Man Utd ook doet met spelers als Scholes en Giggs.

Overigens gaat het ook niet gebeuren, want Man Utd zal echt geen interesse hebben in nog twee oude spelers. Ze zijn nu juist toe aan vervanging van oud gedienden.

1 januari 2013 om 14:30

Daar geloof ik niks van. Ik geloof best dat Lampard misschien naar een andere club wil gaan, maar niet naar een andere Engelse club. Voor Drogba gold vorig jaar precies hetzelfde: hij wilde absoluut niet naar een andere Engelse club omdat hij teveel van Chelsea hield (dit waren zijn eigen woorden). Lampard heeft ook al heel vaak gezegd dat hij zichzelf niet bij een andere Engelse club ziet spelen, aangezien hij in Engeland alleen het shirt van Chelsea wil dragen. Dus hij vertrekt echt niet naar Man Utd, zelfs als hij geen contractverlenging krijgt.

Natuurlijk is Lampard over zijn top heen, maar zelfs dan moet hij een contractverlenging krijgen. Chelsea moet goed omgaan met hun clubhelden (iets wat ze tot nu toe niet doen). Lampard heeft ervaring, kan de rest van het team motiveren en toont altijd strijd. Chelsea moet eens een voorbeeld nemen aan Man Utd, waar ze juist wel goed met hun clubhelden omgaan. Lampard is gewoon beslissend en zijn leiderschap en motivatie is van belang voor de rest van het team.

Over je laatste stuk ben ik het eens: Man Utd wil juist verjongen en dan gaan ze echt niet deze twee spelers halen, die al aardig op leeftijd zijn.

1 januari 2013 om 15:43

Lampard zou idd nooit naar United gaan

1 januari 2013 om 16:46

Net zoals Van Persie ook nooit naar Man Utd zou gaan. Als het erop aankomt dan zijn ze weg.

1 januari 2013 om 19:47

De situatie van Van Persie is totaal anders dan die van Lampard. Van Persie was in de bloei van zijn leven, en stond op een cruciaal moment van zijn carriere: hij kon van club wisselen en voor de prijzen gaan of bij arsenal blijven.
Lampard is al 34 jaar en heeft nog maar enkele jaren te gaan. Die gaat nu echt niet (meer) zo'n controversiele transfer maken

2 januari 2013 om 18:00

@ drogba96

Als Chelsea zijn contract niet wil verlengen en Man Utd zou daadwerkelijk interesse hebben dan is hij dezelfde dag nog vertrokken. Dat is precies wat iedereen zou doen.

als chelsea deze spelers laat gaan dan moeten de fans boos zijn op abramovich en niet op cole en lampard hun willen verder voetballen en dat kanje ze niet kwalijk nemen

Lol. Dat gaat zeker niet gebeuren. Cole te oud en Lampi ook.

United moet verjongen en beslist deze 2 spelers niet halen.

Cole geloof ik nog wel.. Die maakte eerder al een vreemde overstap en ik denk echter dat Man United er niks aan heeft.. Evra is niet veel minder en dan heb je straks 2 oudere linksbacks.. Kun je beter voor Baines gaan lijkt mij zo..

Lampard zie ik niet zo snel gebeuren.. Die heeft een Chelsea hart, maar ja als zijn contract niet verlengt wordt.. Kan het zomaar zijn dat Fergie hem gratis oppikt..

Van Cole kan ik het me van voorstellen dat hij naar man utd gaat.

Maar Lampard niet. Die zie ik bijv naar de VS gaan.

Lijkt me volkomen onzin. Manu heeft genoeg ervaren spelers en hebben cole en lampard niet nodig.

Ik zou het mooi vinden al lampard terug zou komen naar west ham maar die kans zal klein zijn.

Lamps heeft al aangegeven dat hij zeker door wil bij Chelsea, als je van Chelsea naar Man utd gaat dan is dat high ´commited treason´ Man utd is een hele grote rivaal voor ons. Als jouw beste spelers daar heen gaan dan heb je een heel groot probleem. Ik zie Lamps dat echt totaal niet doen, het zou onze club duur komen te staan. Als Cole echt weg wil dan moet hij buiten Engeland spelen bijv. bij PSG maar 98% van alle fans en ik ook willen heel graag dat ze blijven.

Moet United niet doen als ze veel moeten kosten. Lampard kan nog een jaar mee maar daarna kan ie niet elke wedstrijd spelen.

Hahahah denken ze serieus dat United 2 spelers over de 30 gaat halen?

1 januari 2013 om 17:39

Ze leggen 30 miljoen neer voor een speler van 29 met een 1 jarig contract, dus waarom niet transfervrij 2 spelers van 30 halen...

Vraag me af of er uberhaupt iets waar is van dit bericht.

Persoonlijk hoeft Cole van mij niet, genoeg kwaliteit op de LB positie.

Lampard als vervanger van Giggs/scholes (beide?) zou wel een goede optie zijn, brengt de nodige kwaliteiten mee. Vraaq me alleen af of die dat zelf wel wilt én Manchester hier zelf aan denkt.

Een Cole zou wel kunnen transfervrij , maar als ik Lampard was en ik zou perse weg moeten dan ging ik wel naar Australie of de VS ofzo i.p.v je reputatie op het spel zetten en de directe tegenstander sterker maken

Manchester Unnited koopt in principe geen speler die ouder zijn dan 27 jaar. Voor Van Persie werd een uitzondering gemaakt, het lijkt me niet dat dit nog eens gebeurt op korte termijn voor weliswaar goede spelers, maar waar ze bij Man U al een goede bezetting hebben. Büttner doet het daar toch ook prima? Als Cole komt en Evra blijft zal hij nooit aan spelen toekomen.

Het lijkt me ook onwaarschijnlijk dat Lampard en Cole een binnenlandse transfer zien zitten. Een LA Galaxy lijkt me opzich wel wat voor Lampard, misschien dat een ploeg als Sevilla of Malaga ook nog wel kan. Cole is nog iets jonger en zou misschien niet misstaan bij een goede Duitse ploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren