Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ferdinand onthult verhaal achter karakteristieke juichen van Rashford

Laatste update:

Marcus Rashford scoort dit seizoen aan de lopende band bij Manchester United en hij viert zijn doelpunten door naar zijn hoofd te wijzen. Rio Ferdinand heeft in zijn podcast VIBE with FIVE duidelijkheid gegeven over het verhaal achter het karakteristieke juichen van de aanvaller. Volgens de oud-verdediger, die afgelopen maandag aanwezig was op trainingscomplex Carrington en daar met Rashford sprak, wil de aanvaller met zijn manier van juichen aangeven dat mentaliteit van groot belang is.

Ferdinand daalde maandag af naar trainingscomplex Carrington voor een interview met Bruno Fernandes en kwam er na een gesprek met Rashford achter wat de reden achter het karakteristieke juichen van de aanvaller is. "Het juichen draait om mentaliteit", doet Ferdinand uit de doeken. "Mooi, nietwaar? Simpel, maar je ziet het overal. Over de hele wereld gebruiken spelers die manier van juichen. Iedere jonge speler die goals maakt, dat is de impact die Rashford heeft."

Rashford gaf in oktober vorig jaar bij Sky Sports aan dat hij dit seizoen veel beter in zijn vel zit. "Er hangt een compleet andere energie rondom de club en het trainingscomplex", liet hij weten. "Dat zorgt ervoor dat ik me mentaal beter voel en ik voel me gewoon zeer gemotiveerd nu. Dat was het aspect waar ik mee aan het worstelen was. Ik was aan het worstelen met mentale zaken. Het ging niet echt om mijn eigen prestatie, maar andere zaken buiten het veld. Dat is het grootste verschil met vorig seizoen."

"Ik had het bij momenten mentaal moeilijk. Vorig seizoen was ik er mentaal te vaak niet helemaal bij", liet Rashford weten. De aanvaller is bezig aan een ongekend productief seizoen. De 25-jarige ster was tot nu toe goed voor veertien treffers in de Premier League en hoeft daarmee alleen Harry Kane (17) en Erling Braut Haaland (26) voor te laten gaan in het topscorersklassement. Het succes van Rashford is niet los te zien van de aanstelling van manager Erik ten Hag, die sinds begin dit seizoen de scepter zwaait op Old Trafford. "Zijn vastberadenheid is zijn grootste kwaliteit" laat Rashford weten aan Manchester Evening News. "Als we 2-0 of 3-0 leiden en winnen, is hij alsnog niet tevreden als we een doelpunt tegen krijgen. We willen het beste uit onszelf halen en dat was in het verleden minder het geval."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor mijn gevoel scoort Rashford (bijna) wekelijks, maar dan lees ik dat Haaland er 12!! meer in heeft liggen in zijn eerste PL-seizoen 😂😂. Wat een monster

22 februari 2023 om 07:37

Na het WK klopt dat ook, Rashford is vanaf na Qatar in 18 officiele duels voor United direct betrokken bij 23 goals (17g, 6a).

Haaland is de laatste weken juist ietsje "minder", maar die had er in zijn eerste 10 PL duels al drie keer een hat-trick in liggen (na 10 duels: 15 g, 3a) en staat echt al op een absurd aantal goals inderdaad!

22 februari 2023 om 09:26

Na het WK of na de komst van Wout Workhorse?

On: Schitterende statistieken van beide mannen, ben benieuwd waar ze eind van het seizoen op staan.

22 februari 2023 om 07:52

Ongekend hè, hij heeft ongeveer 72 minuten per goal nodig. En die man is pas 22. “Slechts” 8 goals in de laatste 10 wedstrijden.

22 februari 2023 om 08:22

Praat je ook over iemand van de buitencategorie. Zo een zonde dat hij bij City speelt.

22 februari 2023 om 09:45

Haha dat was ook mijn gevoel, wat een beest. Volgens mij scoort Haaland niet elke wedstrijd, maar heeft hij al 5 keer een hattrick gemaakt. Volgens mij haalt Pep hem ook wel vaak eruit als de wedstrijd gespeeld is.

Ik heb ook het idee dat Rashford minder optrekt met jongens zoals lingard. Geen rare dansjes meer of iets, maar je ziet een volle focus in zijn ogen. Denk dat zulke jongens hem ook echt tegenhielden.

22 februari 2023 om 10:23



Sorry maar wat heeft een dans met focus te maken? Om goed te kunnen dansen moet je juist heel gefocust zijn.

22 februari 2023 om 10:35

Heb geen idee of hij zegt indirect dat Lingard een slechte invloed heeft op Rashford. Wist niet dat hij hem persoonlijk kende.

22 februari 2023 om 17:48

Mooi dat je zegt "rare dansjes" maar Ronaldinho wel als profielfoto hebt, de hypocrisie spat er van af.

Wat Haaland deed voor de winterstop iedere wedstrijd goals maken zowat doet nu Rashford.

Wat een WK break wel niet doet met je..
Ben blij dat Rashford zijn vorm weer heeft gevonden en MANU kan dragen.

Nu maar hopen dat hij zijn contract verlengt want deze jongen is echt bepalend voor de aankomende jaren.

Was hij misschien toch wat afgeleid door zaken als Black Lives Matters en al zijn andere betrokkenheid? Los van je specifieke mening over deze onderwerpen, lijkt me dat die dingen nogal gewichtiger kunnen zijn dan de belangrijkste bijzaak wat voetbal is. Wat niet zo handig is als het je carriere is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren