Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe zegeviert alsnog ondanks goal Nederlander; Elia scoort fraai

Laatste update:

Medipol Basaksehir heeft maandagavond goede zaken gedaan in de strijd om de landstitel. De Turkse topclub won met 2-0 van Kasimpasa, waardoor de voorsprong op naaste belager Galatasaray zes punten bedraagt. Tegelijkertijd wist Fenerbahçe in eigen huis nipt te winnen van hoogvlieger Yeni Malatyaspor: 3-2.

Medipol Basaksehir – Kasimpasa 2-0
De thuisploeg, waarbij Eljero Elia in de tweede helft inviel, creëerde de meeste kansen, maar een grote voorsprong realiseren zat er niet in. Vlak voor rust wist Medipol Basaksehir toe te slaan via Edin Visca, die keihard binnenschoot: 1-0. Na de onderbreking kon de nummer zeven van Süper Lig geen doelpunt maken, terwijl de thuisploeg nog eenmaal het net wist te vinden via Elia, die bij een counter de bal mooi over de doelman wipte: 2-0.

Fenerbahçe – Yeni Malatyaspor 3-2
In een enerverende wedstrijd wist Fenerbahçe dankzij Mehmet Ekici twee keer te scoren in de eerste helft, maar de dolende Turkse grootmacht gaf ook tot tweemaal toe de voorsprong uit handen. Eerst wist Arturo Mina Meza de stand gelijk te trekken en in blessuretijd van het eerste bedrijf scoorde Mitchell Donald. De Nederlander reageerde alert bij een doorgekopte bal en trapte knap raak: 2-2. In de tweede helft miste Ekici een strafschop, waardoor men afstevende op een remise. Vlak voor tijd was het echter Mehmet Topal die de winnende produceerde. Ferdi Kadioglu zat de hele wedstrijd op de bank.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelt Fener onder de nieuwe echt veel beter dan voorheen. Als ik de opstelling zie lijkt het dat deze trainer vooral de gearriveerde spelers laat apelen die cocu saboteerden.

28 januari 2019 om 20:24

Staan 3 punten voor op de nummer laatste, dus zou toch wel mee vallen....

28 januari 2019 om 20:45

@soccerroos de nieuwe coach heeft pas 2 3 competite wedstrijden onder zijn hoed gehad. Doe jou nederlandse bril ff af

Bloed zweet en tranen. 3 punten, ik begon bijna te vergeten hoe dat eruit zag. Fener heeft voor het eerst karakter getoond dit seizoen en dat maakt me toch enigzins tevreden. Ekici liet even in de eerste helft de Ekici in zijn prime zien. Vrije trap scoren, een doelpunt met zijn chocoladebeen en lekker met paasjes strooien. Was hij elke wedstrijd maar zo. Helaas kakte hij wel in (mentaal en conditioneel) na zijn gemiste penalty. Sadik, het is geen superverdediger maar een gozer met karakter, en zulke spelers zijn ook belangrijk. Een Fenerbahçe icoon in wording. Victor Moses speelde vandaag zijn eerste minuten en het is echt een verademing dat we sinds tijden een speler zien die goed in de snelheid kan dribbelen. Kwam lekker dreiging vanaf, volgende week lekker in de basis. Eigenlijk mag Neustadter ook wel ophoepelen, ik denk zelfs dat de spits de E1 van Malatyaspor daarvan niet onder de indruk is. Wat een slapjanus.


Er zingen nu wat namen rond die mogelijk naar Fener zullen kassen, ik weet niet wat waar is maar vers bloed is sowieso nodig. Leroy Fer wordt genoemd en dat zou ik zeker toejuichen, ook Castillo en Ferreyra van Benfica zingen rond. Diego Reyes is verhuurd aan Leganes en ook Slimani (de aller, aller, allerslechtste voetballer die ik ooit in mijn leven heb gezien in het prachtige marineblauw-geel) staat op het punt te vertrekken naar Cardiff dus dat er versterkingen gaan komen lijkt me duidelijk.


Ondanks dat we zo laag staan zat het stadion toch aardig vol en hebben de supporters geen seconde stil gezeten. Toen na het doelpunt van Topal in de slotfase de supporters luidskeels “Sevdamiza kimse engel olamaz” (vert.: Niks staat onze liefde in de weg) werd ik wel lichtjes emotioneel want zo is het ook gewoon, deze kutploeg zit gewoon vastgeroest in het DNA, of we dat nou willen of niet.

28 januari 2019 om 20:55

Sadik is echt een strijder. Hij is misschien geen super cv maar hij toont wel karakter. Dat kan je niet zeggen van Neustadter. Wat een slapzak is dat. Zo nonchalant de duels ingaan en niet leren van je fouten. Daarnaast ben ik het eens met je analyse over Moses. Op papier is die perfect voor Fener: Snel, sterk en Afrikaans. Hij speelde ook redelijk goed: kwam zijn mannetje voorbij, bikkelde en was gedreven.

28 januari 2019 om 22:44

@Alex17 hoewel ik zeker geen Fener fan ben, vind ik het wel mooi om te zien hoe jij ook nu achter je club staat! Bewonderenswaardig!!

Eindelijk een wedstrijd gewonnen. Ik was gewoon vergeten hoe je een overwinning moet vieren. Ekici speelde lekker, mijn vader kan beter verdedigen dan Neustadter en Volkan moet met pensioen. Sadik is echt een strijder en ik hoop dat hij zo doorgaat. Hopelijk is dit het begin van een goeie reeks overwinningen. Zapata mogen ze trouwens wel snel kopen samen met Adebayor.

28 januari 2019 om 20:33

Zapata..

28 januari 2019 om 20:40

Gewoon Sadik - Skrtel als vast tandem en hopen dat ze allebei niet geblesseerd of geschorst raken want Neustadter gaat mij echt een beroerte opleveren.

28 januari 2019 om 20:49

Daarom moet Zapata komen. Hij zou lekker een goeie realistische oplossing zijn voor de korte termijn. Aangezien Reyes weg is hebben we maar 3 cvs en ik wil er niet aan denken dat Sadik of Skrtel dan ontbreken..

28 januari 2019 om 20:46

Ik hoop dat he niet zapata van atalanta bedoelt, hij is letterlijk rond de 70 miljoen waard nu

28 januari 2019 om 20:51

Nee ik bedoel die van Ac Milan. Hij is rond de 32 jaar. Di Marzio had vermeld dat Fener interesse in hem heeft dus het is wel mogelijk dat hij misschien komt.

28 januari 2019 om 21:30

Hijs slecht, die mentaliteit van voetballer veranderen omdat ze een veel te hoge salaris krijgen in turkije. Daardoor hebben de spelers in turkije geen winnaars mentaliteit in zich. Spelers zoals ferdi kadioglu moet je nu laten spelen

28 januari 2019 om 21:38

Probleem is dat er geen geschikte verdediger is in de jeugd en je in deze positie moeilijk een jonge goeie cv kan vinden. Vandaar dat ik Zapata als realistische korte termijn oplossing heb genoemd. Daarnaast, als je wilt wat het woord slecht echt betekent dan raad ik je aan om Neustadter te volgen.

28 januari 2019 om 21:44

Ik ben zelf een fener fan , ik weer hoe niet normaal slecht neusbok en bok slimani zijn .

Sadik Ciftpinar wordt onze nieuwe Egemen Korkmaz. Aantal cruciale onderscheppingen gemaakt waaronder de bal laatste minuut van de lijn afgehaald. Mijn hart ging tekeer want dat zou niet de eerste keer zijn dit seizoen.

Ayew blijft mij verbazen. Hij was zo goed bij Marseille een genot om naar te kijken maar daar is geen schim meer van over. Had liever Baris Alici zien ontwikkelen daar dit seizoen.

Ekici komt echt conditie tekort. Als deze man de conditie van Tuncay Sanli zou hebben hadden we een echte topper in huis maar ik zou nu 60 minuten Ekici 30 minuten Ferdi laten spelen.

En Moses is een heerlijke speler zeg. Hopen dat we hem na 1,5 definitief kunnen vastleggen zou echt een legende bij ons worden.

3 punten is mooi meegenomen in de situatie dat we verkeren. Nu even een reeks neerzetten en hopen dat we iig top 10 kunnen eindigen om schade te beperken.

29 januari 2019 om 00:46

Had allemaal alineas gemaakt maargoed.. moet weer zo zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren